|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke 2011
25.5.2010 12:12:48   
Anonimen
Hojla!

Še ena nervozna se oglaša...imam pregled čez 1,5h in sem že resživčna....Zdaj ste pa imele neke debate še o dvojčkih in ker jih ima moj tudi v sorodstvu, imam jaz tudi pomisleke, če nista morda 2, ker v prvi user posted image  sem lahko hlače nosla do 12-13T, zdaj pa me v 7T že vse tiščijo...:)

No, vam javim kako je bilo in držim pesti za vse, ki imate tudi danes pregled.

Eno vprašanje.... za jmpolono: Kako si se naročla pri Dr. Strahovi? A kar prek telefona?Js sem sicer našla za Dr. Pušenjaka nek spletni obrazec kjer se lahko naročiš, pa je zdaj že 1 teden in nisem še nič dobila domov. Sem razmišljala, da bi jaz tudi mogoče kar k Dr. Strahovi šla.
anonimnauser posted image

(odgovor članu planikica)
  Neposredna povezava do sporočila: 476
25.5.2010 12:16:41   
aischa1
Anonimnauser posted image držim pesti da bo vse uredu pa sporoči kako je šlo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 477
25.5.2010 12:18:39   
jmpolona
Anonimna user posted image jaz sem se kar preko telefona naročila in sem takoj dobila datum in uro po mojih željah. Sam ima pa točno ure naročanja po mobitelu 051 636 000 - če se prav spomnem od 12-14 pa od 16-18 ure. Jaz nisem poklicala v teh terminih in me je pol kar sama nazaj poklicala - se mi je zdelo prijazno.

Pa javi kako je šlo - tudi za dvojčke. Ko jaz sem v prvi nosečnosti res lahko dolgo skrivala, sedaj sem pa v 8T tako kot sem bila v prvi user posted image pri štirih mesecih. Mogoče imamo pa tudi pri nas dvojčke user posted image Bomo videli naslednji teden.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 478
25.5.2010 12:26:39   
briljantina
anonimna user posted image  - mislim nate že cel dan, ker imaš pregled nekaj uric pred mano. user posted image  Držim pesti, mene že tudi fajn stiska. user posted image  

No, toliko nas ima možnost dvojčkov, menda se bosta ja pri kateri prijela! user posted image

(odgovor članu jmpolona)
Neposredna povezava do sporočila: 479
25.5.2010 12:50:08   
megiv
Pozdravljene souser posted image ! Vsem, ki čakate na preglede želim vso srečo, da boste slišale srčke tiste, ki čakate pa da čimhitrej mine. Jaz čakam še dva tedna...
Pa upajmo, da ne bo kakih nesrečnih primerov-Mojca80user posted image -vem kako je, sem enako dala skoz pred petimi mesci, sedaj pa ma nosim user posted image user posted image ! Srečno!!!!!

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 480
25.5.2010 13:02:59   
spaghetek
megiv: a ti si s Klomifenom z dvojci zanosla?

(odgovor članu megiv)
Neposredna povezava do sporočila: 481
25.5.2010 13:57:09   
megiv
Spaghetek ne vem...oba mama v sorodstvu-moja babica je mela dvojčka in preskakujejo za eno generacijo-torej sem na vrsti. Moj pa tud ma, ampak točno ne vem kdo in kako...Klomifen pa tud dela svoje, ne vem no, po moje je vsakega po malem.
Mi je pa čudno danes, ker nisem nič utrujena, drgač sem pa skoz zaspana in me kr strah ni kaj narobe...

(odgovor članu spaghetek)
Neposredna povezava do sporočila: 482
25.5.2010 14:04:47   
planikica
spaghetek, si se že pozanimala, kako je z rojstvom, potnimi papirji, državljanstvom itd pri rojstvu v tujini, ali je še prezgodaj? Tudi jaz trenutno nisem v Sloveniji.

(odgovor članu spaghetek)
Neposredna povezava do sporočila: 483
25.5.2010 14:05:32   
planikica
Punce, ali katera od vas redno teče? Če da, kako nameravate prilagoditi svoj program?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 484
25.5.2010 14:27:23   
Arwenko
planikica: Jaz sicer ne tečem redno, sem imela par brezupnih poskusov iz tega nekaj rednega naredit, pa mi je vztrajnosti zmanjkalo. Sicer pa mislim da ni nobenega problema, da moraš pazit samo, da ti pulz ne naraste nad 140-150, se pravi pač temu primerno prilagodiš intenziteto, pogostosti in to pa ni treba. Aja, pa če se ti zmoti ali karkoli drugega pač nehat. Pa mislim da to velja za vse športe, da se resnično odsvetuje samo tiste, kjer je nevarnost poškodb pač relativno velika. 

Neposredna povezava do sporočila: 485
25.5.2010 14:37:00   
_mona_
punce kk lhk slikco not daš?

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 486
25.5.2010 14:52:55   
spaghetek
planikica: Nic se ne vem. Sam se mi zdi, da ce je en od starsev drzavljan potem ma otrok automatsko drzavljanstvo.

Jst sicer ne tecem, ampak se bicikliram in se vedno grem, samo se poskusam ne prevec naprezat.

(odgovor članu _mona_)
Neposredna povezava do sporočila: 487
25.5.2010 15:24:56   
aischa1
IZVIRNO SPOROČILO: _mona_

punce kk lhk slikco not daš?
slikaš s telefonom shraniš na Shrani.si in prekopiraš link kjer piše forum z predogledom.

(odgovor članu _mona_)
Neposredna povezava do sporočila: 488
25.5.2010 15:41:12   
planikica
Arwenko, hvala. Prejšnji teden sem (preventivno) pazila, da ni šlo nad 155. Bom poskusila držati do 150, ampak je težka, ker imajo moje tekaške poti vmes kar hude vzpone. Bom tam hodila :)

spaghetek, pravkar našla:

Priglasitev v državljanstvo Republike Slovenije
Pridobitev državljanstva po rodu urejajo 4., 5., 6. , 7. in 8. člen  ZDRS-UPB2.
Po 5. členu pridobi v tujini rojeni otrok, katerega eden od staršev je ob njegovem rojstvu državljan Republike Slovenije, drugi pa je tuj državljan, državljanstvo Republike Slovenije, če je do dopolnjenega 18. leta starosti priglašen kot državljan Republike Slovenije ali če se do dopolnjenega 18. leta starosti dejansko za stalno naseli v Republiki Sloveniji z roditeljem, ki je državljan Republike Slovenije.  
(več na http://bern.embassy.si/index.php?id=1764)

Evo čisto tehnično: http://e-uprava.gov.si/e-uprava/dogodkiPrebivalci.euprava?zdid=79&sid=199

Mene bolj matra tisto glede potnih listin. Nekje sem prebrala, da mora v tujini rojen otrok za potovanje nazaj v Slovenijo najprej na veleposlaništvu dobiti potno listino. No ja, kje je še to! :)

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 489
25.5.2010 15:44:26   
spaghetek
To je pa ful koristno!

Odvisno kje zivis. Moj otrok bo itak mel Anglesko in Slovensko drzavljanstvo, tko da po moje grem itak lahko dvignt Angleski pasos in potem potujem v Slovenijo. Sam bo mal hecno jst s Slovenskim, dete pa z Angleskim.

Kje pa ti zivis, ce smem vprasat?

Neposredna povezava do sporočila: 490
25.5.2010 15:45:07   
_mona_
user posted image

no tko. hvala aisha1. to je pa moja pikica,velika 16mm, srčka smo tud vidli,po UZ smo pa v 8. tednu.
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kok smo veseli.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 491
25.5.2010 15:51:23   
Anonimen
Evo mene iz pregleda....

Vse ok, veliki 4,6mm. Zaznani srčni utripi,....super!!!!

plankica: Lahko tečeš ampak max na 120-130 pulza, to je ogovorni tempo.

Zdaj grem pa še mal v službo.

Lep popoldan,

anonimnauser posted image

(odgovor članu _mona_)
  Neposredna povezava do sporočila: 492
25.5.2010 15:58:07   
Ella31
Ooo, super _mona_ in anonimnauser posted image !!! Res lepi novici. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 493
25.5.2010 17:05:30   
poka29
iii  mona kolk ste fletniuser posted image user posted image  jest tud komi čakam, da vidim svojo pikico, sam bo trajal še dva tedna, ker mam pregled šele 9.6.
megiv zgleda sva pred petimi meseci delile enako usodo, ampak nama bo sedaj uspelo in bodo od januarja noči bolj kratke

(odgovor članu Ella31)
Neposredna povezava do sporočila: 494
25.5.2010 17:17:59   
briljantina
Evo mene! user posted image Slikice ne morem dat noter, ker se slabo vidi preko telefona. Bom poskusila s fotkičem, ko bo pri roki. Drugače pa 6 t in 6 dni, 7 mm, user posted image videl zelo lepo, PDP popravljen na 14.01.2011.

Punce sem takooooooo veselaaaaaaaaaaaa! user posted image user posted image user posted image   Držim pestke tudi za vas, hkrati pa trpim do prvega pregleda z ostalimi, ki ga še niste imele. Občutek je res krasen! user posted image

Na nuhalno so me napotili v Domžale k dr. Lomškovi, nihče pa ni omenjal dr. Strahove, tako da ne vem, če je vseeno, kam se naročim.

Pozdravček.

briljantina

P.S.: Oddahnila sem si takoj, ko sem videla utrip. user posted image

(odgovor članu poka29)
Neposredna povezava do sporočila: 495
25.5.2010 17:42:41   
špica84
iii lepo to briljantina.

jaz sem se danes narocila na nuhalno,ki jo imam 22.6 k dr.Strah

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 496
25.5.2010 17:54:24   
agataema
Super briljantina. Ful sem vesela zate user posted image . Res drži pesti še za nas, ki bomo še kar en čas čakale (jaz 2 tedna), na prvi pregled.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 497
25.5.2010 19:26:24   
zarja86
O super punce, Briljantina, Mona... čestitke. Sam da je vse ok!!user posted image user posted image user posted image
Mene pa še v četrtek čaka.... smo že malo nestrpni, da ne bo kakih dvojčkov pokazal k imamo v družini, sestra jih že ma user posted image . No ja, sam da bo vse ok, to je važno.

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 498
25.5.2010 19:42:32   
aischa1
IZVIRNO SPOROČILO: _mona_

user posted image

no tko. hvala aisha1. to je pa moja pikica,velika 16mm, srčka smo tud vidli,po UZ smo pa v 8. tednu.
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kok smo veseli.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kakšna lepa pikica in kako velikauser posted image

(odgovor članu _mona_)
Neposredna povezava do sporočila: 499
25.5.2010 19:44:39   
aischa1
user posted image Briljantina super da je vse ureduuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?