|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke 2011
25.5.2010 19:50:57   
_mona_
sm se tu jst danes naročila v Domžalah na nuhalno, mam jo 24.6.,pa je sestra rekla,da dr. Strahove tisti čas ni. zakaj mi pa ni povedla.

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 501
25.5.2010 22:04:51   
Ella31
Ooo, čestitke tudi tebi briljantina!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Kako je lepo to prebrat. Verjamem, da si si posteno oddahnila, ko si videla utrip. Jst morm pa se 3 tedne zdrzat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 502
26.5.2010 6:30:33   
Janci F
Dobro jutro,

zanima me koliko od vas ima težave s slabostmi?

Jaz sem imela v prvi nosečnosti ful težave, saj sem skoraj 2 meseca preživela na wc-ju in sedaj imam pa tudi že ful slabosti, sploh  če se peljem z avtom.

(odgovor članu Ella31)
Neposredna povezava do sporočila: 503
26.5.2010 8:13:33   
Ella31
Dobro jutro,

jaz imam po mojem precej sreco, saj mi je slabo samo malo v dopoldanskem casu. Upam, da tako ostaneuser posted image . Voznje z avtom kot sopotnik pa tudi jaz ne prenesam prav dobro. Ampak s tem sem imela ze prej problemeuser posted image .

Lep dan vsem! Izkoristite soncen dan, ce ga le lahko.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 504
26.5.2010 8:43:34   
briljantina
Ojla punce!

Hvala za čestitke! user posted image

Sem se ravno naročila na nuhalno, ki jo imam 6.7. pri dr. Lomškovi. So mi samo rekli, naj imam s sabo cd, če bi rada imela posneto.

Mi je pa malo hecno (drugače hodim v zasebno ambulanto), slikico sem mogla plačat, ostale preiskave, kri, urin, toksopl. idr. pa moram opraviti šele čez 3 tedne, 2 tedna pred naslednjim pregledom. No, takrat tudi dobim materinsko.

Drugače pa nimam težav s slabostmi, mogoče kakšna rahla čez dan. Že trkam. user posted image  V bistvu se sploh ne počutim nosečo, razen tega, da sem kar naprej zaspana.
Lep dan vam želim in stiskam pestke za vse, ki vas, do sedaj, najlepši trenutek v življenju čaka v naslednjih dneh, tednih. user posted image  user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Ella31)
Neposredna povezava do sporočila: 505
26.5.2010 8:50:02   
agataema
Jutro,

Mene je mož zbudil že ob 6ih, ker je šel spet na teren in ga ne bo do petka. Potem se je itak še sin zbudil in že ob 6h15 začel težit, da bi šel v vrtec. In sem ga oblekla in peljala. Kaj pa naj, če tako rad hodiuser posted image .

Briljantina, a slikico si plačala, ker tvoja G nima koncesije?

Jaz komaj čakam na pregled, da poveva vsem. Za zdaj veva samo midva in moja sestrična, ampak glede na moj trebuh bo kar težko še 2 tedna skrivat.

Jaz pa ne vem, a se naj že naročim na nuhalno, ali naj počakam na pregled pri moji G? A se je katera naročila na nuhalno še pred prvim pregledom?

Neposredna povezava do sporočila: 506
26.5.2010 9:00:06   
jmpolona
Alo.
Čestitke vsem za včerajšnje dobre novice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Agataema jaz sem se naročila takoj kot sem se naročila na prvi pregled.
Mi je medicinska sestra pri G tako svetovala in mi je blo super, ker sem lahko termin izbirala glede na to, da bo mož poleg.

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 507
26.5.2010 9:17:06   
agataema
Jmpolona hvala za odgovor. Moram priklicta moža, da pogleda urnik v službi čez en mesec in se bom kar naročila.

Pa še glede slabosti. Na momente je meni ful slabo. Ne traja dolgo, ampak ko pa mi je pa res orng slabo. Upam, da bo tole kmalu mimo.

(odgovor članu jmpolona)
Neposredna povezava do sporočila: 508
26.5.2010 9:41:35   
briljantina
agataema - jaz sem rajši počakala prvi pregled, da vidim če je vse ok in se danes naročila na nuhalno. Drugače pa nisem prepričana, ali ima koncesijo, gre pa za zasebno ginekološko ambulanto. Lahko malo povprašam, če želiš. No, saj za tista 2,50 €/slikico me tudi ne bo hudič vzel. user posted image

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 509
26.5.2010 10:42:25   
Arwenko
Evo, jaz sem ravno poslala mail za nuhalno pri Strahovi. v bistvu bi morala dobit termin 30.6., če bo le možno, ker me prej ni v SLO 1 teden. A veste kdaj predvidoma Strahove ni? Ker v nasprotnem primeru se bi jaz raje pri Pelkičevi naročila. 

Neposredna povezava do sporočila: 510
26.5.2010 10:50:13   
jmpolona
Pojma nimam kdaj je ni.
Po moje ti je bolje, da pokličeš po telefonu in direktno vprašaš - ti bo takoj povedala kdaj je in kdaj je ni.
Pa će izveš kdaj je ni, mi javi!

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 511
26.5.2010 10:55:30   
Arwenko
Ma, zdaj sem že mail poslala, mi je brezveze klicat, bom počakala kakšen dan, da mi odgovori, saj to je še en mesec časa, bom že pravočasno dobila terminuser posted image

(odgovor članu jmpolona)
Neposredna povezava do sporočila: 512
26.5.2010 11:00:11   
honey
Pozdravljene, punce. Brala sem, da je ena plačala materinsko - tudi jaz sem jo plačala v 1. nosečnosti pri svoji takratni ginekologinji. Takrat so mi rekli, da bi lahko šla na ZZZS in bi mi denar povrnili, ampak se mi enostavno ni ljubilo, ker sem bila preveč vesela in v oblakih user posted image

Drugače pa sem v redu, čakam, da bo drugi teden (2.6.), ko imam pregled pri svoji gin. v 8. t in upam, da bomo videli srček in da bom dobila slikco. Slabosti kakšnih hudih nimam, samo vsake toliko časa se mi kislina dvigne in molim, da ne bom šla bruhat. No, pa zaenkrat mi še ni bilo treba. Če pa bom pa pač bom, bom preživela tudi to user posted image

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 513
26.5.2010 11:50:48   
Anonimen
Hello!

V službi ravno malo pavze in sem morala takoj prit malo pogledat kaj se dogaja. Men bi pa mal pasalo, da bi mi bilo slabo, ker ni normalno...3tedne nazaj sem se tehtala pa danes spet in imam 2kg VEČČČ!!! Groza! Pa sem rekla, da se ne mislim več tolk zredit kot v prvi user posted image . Očitno sem na dobri poti, da bo spet +17kg user posted image .

Grem še mal delat, še 1h in domov...jupi!

Lep popoldan,
anonimnauser posted image

(odgovor članu honey)
  Neposredna povezava do sporočila: 514
26.5.2010 12:14:39   
špica84
arwenko jaz sem poslala prvo mail in so mi nazaj poslali in me prosili naj poklicem,tko da raje probaj poklicat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 515
26.5.2010 12:36:22   
Arwenko
Ja, so meni tudi zdaj nazaj poslali, da naj jih pokličem. Strahove resnično ni in sicer do 5.7., je pa nadomestna ginekologinja, tako da nobeden ne bo ostal brez. Jaz sem se sedaj odločila, da bom raje poskusila dobiti termin pri dr. Pelkičevi v MB, ki je bila moja alternativa. Sem ravnokar poslala mail, ker sem današnji termin za naročanje že zamudila. user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 516
26.5.2010 13:07:37   
Anonimen
Ravnokar klicala in dobila pregled pri Dr. Strahovi. In sicer 8.7 ob 10h. No, takrat je pa že iz dopusta.

Kaj bote kaj kuhale? jaz nimam ideje....Nevem če ne bo kar nekaj na temo: Poglejmo kaj j danes v hladilniku :).user posted image
Zdaj pa res pičim domov in se še zvečer kaj javim.
anonimnauser posted image

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 517
26.5.2010 13:57:42   
spaghetek
Ravnokar prsla nazaj s prvega UZ. vidli smo pikico vlko 3.4mm, srcek utripa, tako da je vse v redu. Kot sem sumla, sem sele v 5-6 tednu, ne pa v 8 kot so mi oni preracunali od zadnjega dneva menstruacije, ker sem mela ovulacijo na 21. dan cikla.
Komaj cakam nasljenji UZ, kjer mi bo potem lahko dolocla tocen rok in kolko sem noseca. :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 518
26.5.2010 13:57:43   
briljantina
Hojla! Meni sicer še mami kuha user posted image , ker bom še ene 3 mesece živela doma, dokler ne urediva stanovanja, bi pa takoj sedaj pojedla kumare v omaki in pire krompir. Mmmm. user posted image

Kakšna solatka in sir na žaru tudi ne bi bilo slabo.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 519
26.5.2010 13:58:40   
briljantina
spaghetek bravoooo! user posted image user posted image user posted image  Micena pikica, samo, da se je videla. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 520
26.5.2010 14:02:12   
spaghetek
Baje, da je za 5-6 tednov to normalna velikost. Narocena se na en UZ cez 2 tedna, tko da takrat bo ze velik vec za videt, se mi zdi.

Neposredna povezava do sporočila: 521
26.5.2010 14:05:35   
briljantina
Ja, ja, saj nisem tako mislila. Vem pa, da kar hitro rastejo, moja pikica meri 7 mm, pa sem noseča danes točno 7 t. Pridni so, kar naj lepo rastejo. Samo vedno mi pa narediš lušte s prikazno slikco. user posted image

(odgovor članu spaghetek)
Neposredna povezava do sporočila: 522
26.5.2010 15:21:57   
Ella31
Spaghetek, kako fajn novicka user posted image user posted image user posted image . No, pa si skoraj med prvimi bila na ultrazvoku, ceprav si mislila, da bos morala tako dolgo cakati. Res lepo.

Meni so pa se za 4 dni prestavili datum pregleda, ker je ginekologinja odsotna - iz 15. na 19.6. Res se bom nacakala, preden vidim, ce je z vragcem malim vse v reduuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 523
26.5.2010 15:24:40   
spaghetek
Sej sem cist presenecena, da sem mela dans UZ. Drugac so mi ga pa delal sam zato, ker sva se zdravla oba na kliniki za neplodnost, tko da ponavad ti naredijo UZ preden si uradno "ozravljen".

Upam, a ti bo cimprej minilo, ker je res neverjeten obcutek ko koncno vidis kaj ti raste v trebuhu.

Sej bi dala sliko, sam se mi ne sanja kako tocno to lahko naredis.

(odgovor članu Ella31)
Neposredna povezava do sporočila: 524
26.5.2010 15:35:28   
spaghetek
Ne znam nastimat :(

< Sporočilo je popravil spaghetek -- 26.5.2010 15:38:26 >

Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?