|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke 2011
27.5.2010 14:14:51   
briljantina
Anonimna user posted image , ti nam kar delaj lušte z morjem user posted image , jaz naj bi se učila, pa popoldneve prespim, tako da namesto 1. bom šla 15. na izpit. user posted image  Vsak dan po malem, ker drugače ne gre. Včasih sem se lahko spravila in bila 5 ur za knjigo, sedaj se mi pa kar spi. user posted image

Očitno večim paše sladoled, jaz bi ga jedla non stop. Pa jagode.

Lep dan vsem skupaj, se tipkamo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 551
27.5.2010 15:27:34   
MojaV
Pozdravljene, še ena novopečena user posted image med vami. Po mojih izračunih bi morala roditi 23. januarja, je pa to moja prva nosečnost. Zaenkrat se počutim fajn, edino hormoni so me malo zdelali in sem se prejle hkrati jokala in smejala. In to zaradi frizure. Jao :)  Moj dragi je skoraj umrl od smeha.
Najraje bi šla ven in vsakemu mimoidočemu povedala, da bova imela dojenčka, ampak bova raje počakala do prvega pregleda, ki ga imam 15. junija.
Vso srečo in upam, da se bomo čez približno osem mesecev pogovarjale o lepih, zdravih otročičkih in o prijetnem, preprostem porodu :)
Lep dan in čim manj nosečniških tegob vam želim!

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 552
27.5.2010 15:46:12   
Anonimen
živjo,

meni raste na vrtu tako lepa solata in sedaj pa ne vem ali bi ali ne bi? user posted image
Jeste ve solato iz vrta?

Lp user posted image

(odgovor članu MojaV)
  Neposredna povezava do sporočila: 553
27.5.2010 15:50:01   
briljantina
Dobrodošla MojaV! Tudi jaz ti želim vse dobro, lepo nosečnost in zdravo bebico.

Punce moje, sem prišla domov, zmerila pritisk in ni nič čudnega, da se mi že cel dan vrti (99/61). Ima še katera podobne težave z nizkim pritiskom? Vedno sem imela normalnega, sedaj pa tole. Kave ne pijem, si bom pa privoščila malo popoldanskega spanca, ker me res že kar vleče v posteljo.

Izkoristite vsaj ve ta lep dan, menda bo jutri že kislo.

Pozdravček

(odgovor članu MojaV)
Neposredna povezava do sporočila: 554
27.5.2010 15:50:09   
MojaV
Jaz jo jem, ampak jo pred tem res prav obsesivno perem :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 555
27.5.2010 15:51:25   
Arwenko
Briljantina, jaz sem imela na pregledu pritisk 100/60 in je sestra rekla, da je to super za nosečnost, tako d aje tvoje pomoje čisto ok. 

(odgovor članu MojaV)
Neposredna povezava do sporočila: 556
27.5.2010 15:52:17   
briljantina
Veš kaj anonimna user posted image , meni se zdi tole kar preveč za lase privlečeno, kar se tiče pridelkov z vrta. Kakšno solato pa dobiš na tržnici ali v trgovini? Kolikor vem, jo prodajajo tudi za cesto v Ljubljani, tako da si kar lepo privošči. Dober tek! Jaz sigurno ne bom komplicirala glede teh stvari. 

Neposredna povezava do sporočila: 557
27.5.2010 20:59:23   
briljantina
Meni se je zdel pritisk zelo nizek, zato pa sem se počutila tako slabo. A če pravijo, da je to ok, potem sem pomirjena. Hvala Arwenko!

Neposredna povezava do sporočila: 558
27.5.2010 21:14:38   
Natalija28
Čisto slučajno sem vskočla v to temo - vse kar je na vrtu lahko jeste, ampak mora pa biti zelenjava (sadje tudi) temeljito oprana. če ste prej solato prale 3x jo dajte sedaj 5x. nič komplicirat. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 559
28.5.2010 7:55:17   
anerin
Pozdravljene souser posted image . Sem prišla ravno s pregleda. Jupi. Slišala sem srček, veliki smo 7 mm, plod je v maternici, skratka vse ok. Sem tako vesela, da se mi je kar solzica polila.
Naslednji pregled imam 18. junija, ja PDP pa ostaja 19. januar 2011.
Se beremo,
lep sončen dan.

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 560
28.5.2010 8:18:25   
briljantina
Bravo anerin!user posted image user posted image user posted image  Čestitke za user posted image . Zdaj pa le brezskrbno naprej. user posted image

(odgovor članu anerin)
Neposredna povezava do sporočila: 561
28.5.2010 8:20:44   
štručka30
Dobro jutro.
Čestitke za dobro opravljene pregledeuser posted image .
Kako pa zgleda prvi pregled in koliko časa traja? Pregleda G tudi kri?

Neposredna povezava do sporočila: 562
28.5.2010 8:25:24   
anerin
Jaz sem imela danes samo ultrazvok, pa mal sem se pomenla z zdravnico,  pritisk mi je merila, tehtala me je.
Kri, voda je pa rekla da naslednjič. Pregled danes je trajal cca 15 min.

(odgovor članu štručka30)
Neposredna povezava do sporočila: 563
28.5.2010 8:30:59   
briljantina
Ojla štručka30!

Mene je G pri prvem pregledu samo vaginalno pregledal, postavil nekaj vprašanj (v zvezi z boleznimi v družini, morebitnimi nerojenimi ali prizadetimi otroki), ostale preiskave (kri, urin, toksopl.) pa imam šele čez 3 tedne. Hodim pa v zasebno ordinacijo.

LP

(odgovor članu štručka30)
Neposredna povezava do sporočila: 564
28.5.2010 9:15:34   
Arwenko
Jaz sem imela en takšen neuradni pregled pri 5. tednih, pa me je takrat vaginalno pregledal, tako da me drugače na prvem pregledu ni. Na prvem pregledu mi je naredil vaginalni ultrazvok, pač preveril plod, utripe, zmeril. Potem me je izprašal če imam kakšne težave, družinske, bolezni, itd. Izpolnil materinsko in mi dal vse napotnice za preiskave naprej. Potem me je sestra še stehtala, izmerila utrip. Nato sem pa šla v laboratorij dat kak liter krvi  user posted image (malo v hecu, saj ni liter, je pa kr enih 6 ta velikih epruvetk bilo), pa potem še urin in sem šla domov. Rezultate sporočijo direktno ginekologu in jih bova pregledala naslednjič. Razen če bi bilo kaj narobe, pa je sestra rekla, da me bo poklicala. Pri ginekologu je trajalo skupaj enih 20 minut, za laboratorij sem se pa kr načakala ker je bila gužva. 

Neposredna povezava do sporočila: 565
28.5.2010 10:00:07   
agataema
Dobro jutro,

pri meni nič novega. Slabost se nadaljuje, ampak počutje je vseeno boljše od včeraj, ko sem komaj vstala iz postelje. Sine me je spet zbudil ob 6ih, tako da se zaspanost nadaljuje.

Jaz na prvi pregled še čakam, še dober teden. Danes bi se morala začeti učit, pa bom kar na ponedeljek prestavila, ker s tole slabostjo nisem prav za nikamor.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 566
28.5.2010 12:18:40   
briljantina
Očitno nam nosečnost povzroča kar nekaj težavic. No, vsaj vemo, da je vse ok.user posted image

Danes čutim kar precej pritiska v glavi, vreme jo je lepo zagodlo. user posted image  Popoldne grem popedenat delavce v stanovanju, potem pa sigurno za eno urico pod kovter. user posted image

papa

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 567
28.5.2010 12:28:30   
anerin
Ja današnja polna luna res kar vpliva. Jaz sem zelo utrujena in zaspana. Tole službo do treh bo treba dokončat, potem grem pa tudi domov malo počit. Če bo seveda to naš tri in pol letnik pustil.

Neposredna povezava do sporočila: 568
28.5.2010 13:49:02   
baby1978
Helo punce. Mene še vedno muči huda slabost in nimam apetita. Danes sem se spet tehtala in spet sem šla za kg dol. Groza!
Sploh nevem kaj naj jem, da mi ne bo slabo. Trenutno jem za zajtrk prepečenec in čaj. Za kosilo juho in malo solate. Za večerjo prepečenec in čaj. Kako premagujete ostale punce to slabost? Naj povem, da se skoraj nič ne gibam, večino časa počivam zaradi slabosti

(odgovor članu anerin)
Neposredna povezava do sporočila: 569
28.5.2010 13:51:32   
Arwenko
baby1978 meni najbolj pomaga ravno gibanje. Grem na sprehod, pa se vlečem prvih 15-20 minut kot polž, komaj hodim, se ustavljam vmes, pol pa naenkrat "zalaufa" in po eni uri ko pridem domov sem čisto prenovljena. Zraven tega meni pomaga coca-cola zero, v kombinaciji z zgoraj navedenim. 

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 570
28.5.2010 15:19:15   
planikica
anerin, čestitke :)

baby1978, uboga! :( Ne morem ti pomagati, ker so mene sicer dajale slabosti, ampak so se nehale ravno tako, da sem nekaj malega pojedla. Pomagal je že košček jabolka. Kadar se mi je vrtelo v glavi, sem pojedla pol žličke medu. Že tako ali tako imam nizek pritisk, v nosečnosti pa se baje še zniža, ker se razširijo žile zaradi dotoka krvi v maternico (tole sem zelo pesniško povzela, nekaj v tem smislu pač). Kave naj ne bi pila, mi pa pomagata voda in gibanje na svežem zraku. Verjetno ti nič od tega ne pride prav? Upam, da bo hitro minilo in boš nadaljevala brez slabosti.

Jaz sem danes super, nobenega sledu včerajšnje neskončne utrujenosti in vrtoglavice. Zanimivo, kako se spremeni od dneva do dneva. Upam, da ostane takole!

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 571
28.5.2010 16:18:37   
Anonimen
MojaV: Dobrodošla

anerin:Čestitke

Lep pozdrav iz službe... Meni hvala bogu ni nič! Ni mi slabo, nisem zaspana, ne vrti se mi...kot da nisem user posted image . Edina posledica bodo odvečni kg, ker se mi zdi, da gre samo gor, pa sploh ne jem kaj drugače kot sem pred enim mescemuser posted image , še manj pa bolj zdravo....Eh, glavno da bo z user posted image  vse ok.

Lepo se imejte čez vikend in se javim,, ko pridem z morja,

papa, anonimna user posted image

(odgovor članu planikica)
  Neposredna povezava do sporočila: 572
28.5.2010 16:28:51   
planikica
Anonimna, uživaj na morju user posted image  
Pozdravček iz službe, nekateri bomo še dolgo za računalniki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 573
28.5.2010 21:03:34   
sisi8
Hitro po solato, ogromno folne je v njej, pa dobro jo umij zaradi muckov.

(odgovor članu planikica)
Neposredna povezava do sporočila: 574
29.5.2010 21:28:40   
sisi8
Joj sori planinkica, odgovor je bil namenjen za anonimno. Nova sem tle pa se mal lovimuser posted image .
Čestitke vsem, drugače sem februarka. Držim pesti za vaše pikiceuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?