|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke 2011
24.5.2010 22:36:35   
planikica
jmpolona, Arwenko in brilijantina: heh heh, punce, mogoče me boste pa uspele motivirati, da tudi jaz čez poletje sestavim svojo magistrsko nalogo, ki se je lotevam že dve leti :)

Če magistrske še ni, pa nama je končno in ob pomoči klomifena vendarle uspelo zanositi. V soboto je test pokazal user posted image , po mojih izračunih bi bil rok 21.1.2011. Dokler ne grem na UZ, me bo zelo strah vsega mogočega, za začetek najbolj tega, da pikica ni samo ena.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 451
25.5.2010 6:52:49   
agataema
Briljantina ne tako razmišljat, uživaj danes na pregledu ko boš videla pikico.

Tudi vsem drugim, ki imate danes pregled želim vse dobro.

Mene je pa včeraj mož hecal, ker imam res kar zaobljen trebušček, da mogoče sta pa dva. V sorodstvu imamo enojajčne dvojčke, zato me je kar stisnilo. Pa ne da jih ne bi hotla, ampak že prejšno nosečnost sem komaj pripeljala do konca, kako bi bilo pa z dovjčki, pa sploh ne upam pomislit.

Ampak, think positiveuser posted image .

Lep dan vsem

(odgovor članu planikica)
Neposredna povezava do sporočila: 452
25.5.2010 6:55:55   
briljantina
Janci F in planikica - izrekam vama dobrodošlico, upam, da bomo skupaj vse do januarja. user posted image

planikica - se bo treba zmotivirat, ker potem ne bo veliko časa za pisanje naloge, saj bomo imele preveč drugega dela, pa še bolje bo, ko se bomo lahko 100-odstotno posvetile našim pikicam.
Moram pa povedati, da sem se danes zjutraj zbudila ob štirih in nikakor ne zaspala nazaj. Odkar nimam več znakov, sem tako živčna, danes pa še pregled popoldan, mene res tole ornk žre. Pa nisem ravno pesimist, prav nasprotno. Drugače se pa tolažim s tem, da če nisem krvavela, da zna bit še vse ok.

Arwenko, _mona_, petral (upam, da nisem katere pozabila) - sporočite vesele novičke, me jih nestrpno pričakujemo in držimo pestke, da boste vse vidle svoje srčke!

Neposredna povezava do sporočila: 453
25.5.2010 6:58:12   
briljantina
agataema - hvala za spodbudne besede, res sem tako živčna danes, da je veselo. Drugače pa je tudi mene malo strah dvojčkov, saj sem sama dvojčica, v družini imamo še ene dvojčke, pa še tast je dvojček, tako da nekaj možnosti je. user posted image  Meni je trebušček ravno včeraj moćno uplahnil, tako da imam sedaj skoraj normalnega. Je pa luštno, ko se je začelo takšno vreme, da bomo hodile bolj v lahkotnih oblačilih. Se mi pa zdi, da napovedujejo spet kisanje. user posted image

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 454
25.5.2010 7:21:26   
petral
Pozdravljene user posted image

Včeraj sm imela pregled in pikica je tam ko mora bit, se je videl tudi srček. Me je
naročila čez dva tedna (8.6.) ponovno, ker je rekla da se bo takrat lepše videlo. 
Mi je pa prestavila PDP na 14. 1.

Drugače mi je pa slabo vsak dan in sem čisto user posted image , upam da kmalu mine.

Katja user posted image

Briljantina: user posted image  user posted image  user posted image  za danes, vse bo še dobro

Dobrodošle  nove user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 455
25.5.2010 7:23:36   
briljantina
Iiii, petral, super novička! user posted image user posted image user posted image  Kakšni so občutki?

Hvala za user posted image ! user posted image

(odgovor članu petral)
Neposredna povezava do sporočila: 456
25.5.2010 7:26:44   
agataema
Petral, super. Čestitke za user posted image  in srečno še naprej.

Neposredna povezava do sporočila: 457
25.5.2010 7:44:59   
aischa1
Petral bravo zauser posted image  vse ,ki imate danes preglede pa sporočite lepe novičke bom držala pestiuser posted image user posted image

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 458
25.5.2010 7:46:35   
petral
Povejte, a se je katera že naročila na nuhalno?

občutki so super, sem bila pa kr živčna, ko sem sedela v čakalnici.

Hvala punce za user posted image

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 459
25.5.2010 7:49:37   
briljantina
Sicer ne vem, kolikšna je čakalna doba za nuhalno, vendar če bo na pregledu vse ok, potem se bom kar naročila. Bolje prej, ko lahko še izbiraš.
Živčki kar ornk delajo, ja. user posted image

(odgovor članu petral)
Neposredna povezava do sporočila: 460
25.5.2010 8:27:48   
poka29
Katja80 zelo mi je žal,user posted image in upam da kmalu spet zagledaš user posted image

Vse, ki imate danes pregled, držim pesti da bo vse OK in vam kar malo zavidam, da boste videle svojo pikico. Do mojega pregleda je še tako dolgo (9.6.), pa še na bolniški sem, tko da se mi kar malo vleče.

Držim pesti, pa sporočte kako je blo.

Neposredna povezava do sporočila: 461
25.5.2010 8:45:04   
Ella31
Punce, drzim pesti mocno za vse, ki imate danes pregled in tezko cakam novicke.

Janci F in planikica: Dobrodosli obe novi januarki.

Petral: Cestitke za user posted image .

Katja80: vem, da ni enostavno, ampak pogumno naprej in verjamem, da bo naslednjic vse super. V mislih sem s tabo.

(odgovor članu poka29)
Neposredna povezava do sporočila: 462
25.5.2010 9:19:12   
planikica
brilijantina, hvala za dobrodošlico. Zaenkrat bom trdno držala pesti zate in za pikico, ko bo živčne vojne konec in boš izvedela, da je vse ok, se pa lahko začneva medsebujno spodbujati k pisanju :)

Neposredna povezava do sporočila: 463
25.5.2010 9:37:40   
briljantina
planikica - sem za, ni problema. user posted image  Že veš, kakšno temo boš obdelovala? Ali vsaj s katerega področja?

Neposredna povezava do sporočila: 464
25.5.2010 11:31:04   
Arwenko
Kr kopiram poročilo od decemberk, se mi ne da še enkrat tipkat, ker sem lenoba user posted image

Evo, da se javim, bila na pregledu, s pikico vse vredu, veliki smo 1,2cm, skratka v 8 tednu, mogoče kakšen dan manj kot po ZM ampak nič preveč revolucionarnega. Srček se je videl, slišala ga nisem, ampak že ko sem ga videla utripat, sem od sreče potočla solzico. Drugače pa načeloma vse ok, dobila materinsko, dala kri in urin, pritisk ok, kaj se teže tiče pač moram pazit, da se zredim čim manj, rekel mi je, da naj se izogibam slanemu zaradi zastajanja vode. Naslednji pregled imam 13.7., na nuhalno se pa moram odločit, še zdaj ne vem ali Strah ali Pelkič, moj G pravi, da je čisto vseeno, da sta obe super, aja pa priporočal mi je nuhalno med 25.in 30.6. Edino meni se zdi, da me takrat ni ravno v SLO, pa bomo videli. 

Neposredna povezava do sporočila: 465
25.5.2010 11:32:31   
špica84
jupiiiii user posted image user posted image .
jaz tudi nevem al bi se narocila na ns al bi pocakala do pregleda.Niti podrazno ne vem kam bi se narocila al v domzale al tu v lj.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 466
25.5.2010 11:33:57   
planikica
brilijantina Ja, načeloma imam že dve leti izbran naslov :) Povem več pozneje.

Arwenko, super, kakšna lepa novica! :)

Neposredna povezava do sporočila: 467
25.5.2010 11:34:44   
aischa1
Arwenko user posted image  važno da je vse uredu in da lepo napredujemo z našimi pikicami kaj slikico si dobila kakšno da pokažeš

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 468
25.5.2010 11:38:07   
jmpolona
Janci F in planikica - super, da se število souser posted image veča.

Katja80 mi je full hudo zate in tudi jaz ti čimprej želim user posted image .

Arwenko super za user posted image in da si vidla pikico.
Jaz sem naročena na NS pri Strahovi 1.7. popoldan in glede na to, da imaš ti PDP 5.1., bi moral biti datum moje NS idealen. Pa sem bila v prvi user posted image zelo zadovoljna z pregledom pri njej.

Pa očitno bo poleti velika spodbuda za pisanje magistrske tukaj!!! Super tole.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 469
25.5.2010 11:43:59   
Arwenko
Hvala punce, imam slikico ja, samo jo moram še skenirat, pa ker tu v službi še ne vejo za user posted image moram to potem diskretno naredit, ko grejo na malico user posted image

(odgovor članu jmpolona)
Neposredna povezava do sporočila: 470
25.5.2010 11:49:15   
aischa1
Super Aewenko bomo počakale da vidimo tudi tvojo pikico aja pa še nekaj sem opazle najine pikice si isto velike user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 471
25.5.2010 11:50:28   
spaghetek
Super novice! Danes sem klicala kliniko za neplodnost in me bodo vzeli jutri na UZ!!! Baje da normalno ne delajo UZ tako zgodaj, ampak ker bi morala cez 2 tedna met laparo in HSG, ker so sumli na endometriozo, me bojo vzeli zdej da pogledajo, ce je vse ok!! Komaj cakam!

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 472
25.5.2010 11:58:24   
briljantina
Arwenko user posted image user posted image user posted image  user posted image  Si dobila slikico zastonj ali si jo morala plačati? Nekje sem zasledila, da imaš na voljo le tri slikice UZ.

spaghetek - super, vidiš, malo prej, kot si pričakovala.user posted image

(odgovor članu spaghetek)
Neposredna povezava do sporočila: 473
25.5.2010 12:05:06   
Arwenko
Ne, slikico sem dobila zastojn, sem pa plačala materinsko, ki je drugače baje zastojn, pa se mi ni dalo komplicirat, ker je moj G ful zlat drugače. 

Neposredna povezava do sporočila: 474
25.5.2010 12:10:52   
briljantina
Hecno ja, še nikjer nisem zasledila, da bi katera materinsko plačala. user posted image  Pokasirajo, kjer se jim zljubi. No, samo da je pikica ok. user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?