|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke 2011
24.5.2010 10:38:09   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: štručka30

Pozdravljene punce,
jaz pa sem malo v skrbeh, pa prosim za kakšen komentar.
Včeraj sem imela kar močen rjav izcedek. Danes na srečo skoraj nič.
Razen rahlo bolečih prsi (na dotik), drugih znakov nimam.(lahko rečenm na srečo).
Me pa vseeno skrbi, če sem mogoče sploh še noseča? Kaj mislite, če bi ponovila test? Mogoče se bere  neumno, samo sem res v neki negotovosti. Pregled pa imam komaj čez 3 tedne.
Samo za informacijo, danes začel 6T.
Hvala vam za kakšen nasvet.
Lepo se imejta.

To se je meni zgodilo, sem klicala G in me je takoj naslednji dan vzel, k sreči je bilo vse vredu, če te res skrbi, predlagam da prosiš, če te vzame, ne vem pa kako je pri tebi, ker imajo G različno prakso.

(odgovor članu štručka30)
Neposredna povezava do sporočila: 426
24.5.2010 10:38:33   
aischa1
Štručka30 ti kar pokliči ginekologa in zahtevaj pregled jaz bom tudi sedaj ker sem tudi jaz imela učeraj izcedek in mi je zjutraj sestra rekla da ne rabi a sem ga sedaj upazila spet malo in bom zahtevala pregled

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 427
24.5.2010 10:38:53   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: aischa1

Arwenko bom držala pesti da se bo videl srček pri mni se je pri 6 tednih.Jaz se spet borim z izcedki in bom sedaj spet klicala ginekologa in zahtevala pregled upam da bo vse v reduuser posted image user posted image

Kakšni pa so izcedki in to? Če ne pa pojdi na urgenco, tam te bodo pomoje vzeli.

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 428
24.5.2010 10:44:27   
aischa1
Arwenko v soboto je blo rjavo učeraj nič več sedaj ko sem bila na vc pa belo z rjavim

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 429
24.5.2010 10:51:08   
Anonimen
Štručka, če se boš bolje počutila ponovi test... Ni nič čudno to...

Neposredna povezava do sporočila: 430
24.5.2010 10:53:09   
poka29
aischa1 in štručka30  Če se vama pojavljajo izcedki, pojdita se pokazat k G, če vaju pa ne vzame pa na urgenco. Že zaradi psihe je boljš, ker ti kar srce zaigra, ko slišiš srček od pikice.
Jaz sem bila v prejšniuser posted image  (ki pa se je žal komala s SS v 15.tednu) večkrat na UZ že pred prvim pregledom, ker sem stalno malo krvavela. Pa nikoli nism dobila občutka pri G, da kompliciram.
Držim pesti, pa čim bolj pozitivno razmišljanje.
Pa upam, da sta obe na bolniški, da ne hodita delat...

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 431
24.5.2010 11:03:53   
štručka30
Hvala punce,
ja jaz delam, ker sem mislila, da to ni nič posebnega. Pravijo, da če je rjavo, ni nič narobe, če je pa svetlo rdeče, pa ni lih za se igrat.
Se mi je pa včeraj to naredilo, ko sem dvignila vrč perila.
Danes se mi na mini vložku skoraj nič ne pozna, mogoče rahlo rjavo v velikosti fižola.
Ne vem, mogče bom počakala do jutro, da vidim kako bo.
Kako pa se počutite ostale, imata ful izrazite znake?
Jaz sem celo shujšala kakšno kilo, ne čutim lakote, ne čutim zaspanosti,nobene napihnjenosti, ravno obratno, do 1 ponoči ne spim. Sej zato imam pa po glovi en kup neumnih vprašanj.
Zgleda, da sem res malo "obrnjena":user posted image

(odgovor članu poka29)
Neposredna povezava do sporočila: 432
24.5.2010 11:40:55   
Arwenko
Ne vem, okrog tega počivanja pravi Pušenjak, da dokler se slabo ne počutiš (omotice, slabosti, ipd.), če imaš pač samo izcedke, ti nobeno počivanje nebo koristilo. Ravno obratno, če ležiš, se izcedek ne čisti, ampak zastaja v nožnici in se potem vlije ven, ko vstaneš in pol zgleda, kot da hoja škoda. Dejansko pa pravi, da po vseh raziskavah, s počivanjem ne moreš nič preprečit. Tak da ne vem, jaz osebno bi pomoje raje delala, če ne drugo, se malo zamotiš, razen seveda če imaš fizično težko delo. 

Neposredna povezava do sporočila: 433
24.5.2010 12:52:47   
briljantina
Arwenko, ti pa samo danes oddelaš, si privoščiš večerni oddih, zaspiš in zjutraj že gledaš svojo pikico. user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 434
24.5.2010 13:03:06   
Anonimen
Hojla!

Še 1 urca in v službo do osmih, poldevetih. Jutri pa pelem tamauga v vrtec, potem k frizerju in ob 13.30 mam tudi jaz pregleduser posted image user posted image user posted image . Upam,da se bo videlo, čeprav bo šele točno 6T.

Lep dan,

anonimnauser posted image

(odgovor članu briljantina)
  Neposredna povezava do sporočila: 435
24.5.2010 13:18:50   
briljantina
Oooo Anonimnauser posted image , saj se nas kar nabira za jutrišnji pregled. user posted image  Držimo pestke, fajn bodo bolele. user posted image
Jaz ga imam ob 15.45. Sporočim, ko priletim domov. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 436
24.5.2010 13:22:03   
baby1978
Pozdravljene punce, hvala vsem za vzpodbudne besede, sem se vceraj res vstrašla, ampak srček bije in plod raste. In to je važno. Krvavega izcedka še imam malo. V bolnici so pač rekli, da naj počivam in jih tudi ubogam :).

štručka30- tudi jaz sem hujšala že za 2 kg, saj zjutraj mi je slabo, potem se malo umiri, tko, da kosilo lahko jem, nekaj čisto malega, zvečer pa samo sadje ali šalčko čaja, mi kaj druga ne paše.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 437
24.5.2010 13:31:07   
spaghetek
baby1978: upam, da bo tudi vnaprej vse ok! Drzim pesti zate in za tvojo pikico!

Jst bom umrla preden docakam svoj prvi UZ. Prvi pregled (, ki bo pri babici) mam sele 9.6., kar je cez 2.5 tedna in takrat bom ze v 9. tednu! Potem me bo ona narocila na krvne preiskave in UZ, kar bo spet trajalo par tednov, sploh pa tu ne delajo UZ pred 12. tednom!!!

Vsi ste ze videli svoje pikice in slisali srcek, samo jst ne! Tok mi je hudo, sploh ko pomislim, da bom morala cakat se najmanj 5 tednov, da koncno vidim to svoje dete!

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 438
24.5.2010 13:35:10   
briljantina
spaghetek - ene gremo tudi pri 6 t že na pregled, tako da ni nujno, da bomo videle. Je pa res, da tu menda ponovijo pregled čez 14 dni, da se potem lahko vidi. Ti nič ne zavidam, ampak boš potem videla, kako luštno bo zagledati svojo pikico. Potrpi še malo, bomo malo čvekale, pa bo hitreje minilo...

Pozdravček v VB.

(odgovor članu spaghetek)
Neposredna povezava do sporočila: 439
24.5.2010 13:58:55   
anerin
Tudi jaz že komaj čakam petek ko imam pregled. Upam da bo vse vredu.
Tiste, ki imate jutri javite kako je bilo.
Bomo skup mal počvekale.
Lep ponedeljkov dan s sončkom obsijan.

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 440
24.5.2010 15:13:15   
zarja86
Ojla punce, da se še jaz malo javim user posted image . Danes je en krasen sončen dan, meni pa na momente tako slabo. Ampak saj bo. Tiste k mate jutri pregled javite kk je šlo. Jst že komaj čakam četrtek da zagledam pikico (upam da se bo kaj videlo k bom komaj začetek 7. tedna).
A je katera že povedala komu da je noseča al še čakate? Jst se namreč kar težko zadržujem.. eni že vejo drugi še ne.
Pridne bodte pa se čujemo.

(odgovor članu anerin)
Neposredna povezava do sporočila: 441
24.5.2010 15:34:57   
aischa1
Pozdravljene da se vam javim zjutraj sem bila na pregledu zaradi izcetkov pa je use ureduuser posted image lepo rastemo smo že na 12mm v četrtek 9.5mm tako da je rekel ginekolog da je v redu malo se morem še pazit ne preveč težkega zdvigovat tako da sedaj sem pomirjena da je vse v reduuser posted image

(odgovor članu zarja86)
Neposredna povezava do sporočila: 442
24.5.2010 16:33:27   
Katja80
Drage januarčice na user posted image user posted image user posted image user posted image smo našo pikico izgubili tako da se poslaljam in vam vsem želim čim lepšo in umirjeno user posted image . Imejte rade svoje pikice. 

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 443
24.5.2010 16:42:26   
špica84
katja zelo mi je zal user posted image user posted image

(odgovor članu Katja80)
Neposredna povezava do sporočila: 444
24.5.2010 16:50:28   
aischa1
Katja zelo mi je žaluser posted image user posted image upam da čimprej zagledaš magičniuser posted image .

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 445
24.5.2010 16:52:53   
agataema
Katja user posted image .

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 446
24.5.2010 20:21:53   
Janci F
Pozdravljene,

če dovolite bi se vam pridružila.
Danes sem naredila 2 testa in na obeh dobila razlog za moje slabosti, saj sta bila oba pozitivna.

To je moja 2 user posted image   in 2user posted image , saj imamo doma že skoraj leto starega frajarja.
Aja, PDP (po mojem izračunu) naj bi bil 21.1.2011.

Vsem želim mirno in prijetno nosečnost. 

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 447
24.5.2010 21:20:11   
Anonimen
Katja80: user posted image  Vem, da boš tudi ti slej ko prej spet zagledala user posted image .

anonimnauser posted image

(odgovor članu Janci F)
  Neposredna povezava do sporočila: 448
24.5.2010 21:27:25   
pika27
Evo mene na bolniški. Se prejšnji teden nisem pozdravla in sem šla prehitr nazaj delat pa me je spet zdelal... Drugač ma pa tud tamala ful vročino, pa ni nič specifičnega - al mava obe eno virozo al pa zobki al kaj user posted image Ma prvič visoko vročino pa sem kr mal na trnih. Upam da bomo spal ponoč.
Drugač pa držim pesti za tiste, ki imate jutri in v prihodnjih dneh preglede! Za vse pa THINK POSITIVE, bodo naše pikice bolj vesele! user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 449
24.5.2010 21:38:58   
briljantina
Katja80 user posted image user posted image user posted image upam, da kmalu zagledaš user posted image . Veš, nekako imam tudi jaz občutek, da jutri nekaj ne bo dobro, ker že nekaj dni nimam več znakov N. user posted image Bomo videli...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?