|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI
11.5.2010 13:10:09   
jona klara
palcica- srečno v postoku!!!!!!!!!!!!

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 426
11.5.2010 19:13:07   
womanpolice
ja, adijo pamet, kak dolg me ni blo na tem forumu... v bistvu skoraj nobene ne poznam... skoraj...., kajne BEBIII user posted image user posted image , CUKICA... user posted image

No, ker že kr nekaj časa piše na seznamu WP razgovor, dajmo mal popravit... 13.5.2010 UZ (mb)

Ker
večino punc tle gor sploh ne poznam več, me zanima, če bo ktera v četrtek tam (jst imam uro ob 11.20 )

lp, womanpolice

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 427
11.5.2010 19:13:38   
womanpolice
ooo,s orry.... JONA KLARA.. Mi se tud ne poznamo user posted image  user posted image  user posted image   živjo, kak si mi....

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 428
11.5.2010 19:20:36   
womanpolice
ooo, pa ZUP2 je tud še tle.. no, sej nekaj pa vas še poznam... sm si kr mal oddahnila...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 429
11.5.2010 19:22:34   
spominčica
ja WP se bomo pa še spoznale ane. Jest zdej sicer nisem kej dosti tu gori, ker je šel 3. postopek u franže. Bom v jeseni spet bolj aktivna.

Neposredna povezava do sporočila: 430
11.5.2010 19:48:43   
womanpolice
Ja, me veseli, spominčica.. čeprav sem bolj redko na računalniku... imava le enega na net prikključen in ta je zadnje čase full okupiran s strani mojega...

Vidm, da si že dlje časa borka kot jst... tud jst imam za sabo tri neuspele postopke v LJ... sedaj pa sva v MB in upam na najboljše...

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 431
11.5.2010 19:52:22   
cukica
WP ja mi se poznamo že kerrr neki čččččččasa jp,...in vidim,da se ti je začel neki premikat super,....dopust bo pa tud hmal lepo,...uživej pa se tipkamo še kaj,....grem počas v vodoravni položaj zjutraj grem spet v Lj.,mam uz in upam,da bo kej bolje,...
lp

Neposredna povezava do sporočila: 432
11.5.2010 19:52:33   
tassi1
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

ja, adijo pamet, kak dolg me ni blo na tem forumu... v bistvu skoraj nobene ne poznam... skoraj...., kajne BEBIII user posted image user posted image , CUKICA... user posted image

No, ker že kr nekaj časa piše na seznamu WP razgovor, dajmo mal popravit... 13.5.2010 UZ (mb)

Ker
večino punc tle gor sploh ne poznam več, me zanima, če bo ktera v četrtek tam (jst imam uro ob 11.20 )

lp, womanpolice

tassi1- MB- 13.4.- bom nekje do 11 tam!! daj me klikni na ZS!! user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

Neposredna povezava do sporočila: 433
11.5.2010 19:55:03   
Fargesia
moja WP, jst mam že zdej čist členke bele k tok stiskam pesti zate!!!!

user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 434
11.5.2010 20:01:50   
womanpolice
ja, ja, Cukica... itak da se poznava tud midve... se v petek vidimo?

Tassi... super... obe zg. savinjčanki pa še sedaj si nisva vzeli čaasa za kavo... žalost...

Fargesia... no, ti pa kr močno naprej drž pesti... hvala user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 435
11.5.2010 20:04:35   
womanpolice
tassi .. nekaj mi nagaja, al pa sm že jaz tak šašava... da ne znam več s tem delat... krizaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Neposredna povezava do sporočila: 436
11.5.2010 20:13:58   
womanpolice
kaj čva zdaj* a ti znaš? tassi

Neposredna povezava do sporočila: 437
11.5.2010 20:35:44   
tassi1

kaj čva zdaj* a ti znaš? tassi

Imaš ZS!! poglej spodaj pod sporočila!!se čujema user posted image user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

Neposredna povezava do sporočila: 438
11.5.2010 20:59:27   
zup2

ooo, pa ZUP2 je tud še tle.. no, sej nekaj pa vas še poznam... sm si kr mal oddahnila...user posted image

WP srečno v postopku, sem pa jaz že preseljena na sosednji forum, še malo pa bom na otročkih user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 439
11.5.2010 21:46:50   
športnica
babe žabe, samo malo vas pozdravim.
spominčixa računam nate za jesen, da bova skup tlele user posted image user posted image user posted image

jst sm mela včreraj 3. kontrolo v MB. hormon mi je zrastu iz 155 na 400. so me dali dvakrat na UZ in se nič ne vidi. pravijo da je nepravilna nosečnost, majhna možnost za IMN. kontrola spet v ponedeljek. upam da bo začel padati in da končno zaključimo tole. da se lahko naročim naprej.

jona, teta m, špica, bebii, amelia, honey in ostale. uživajte. mislim na vas. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 440
12.5.2010 7:13:17   
Amelia
Pri meni nič dobrega....user posted image user posted image ...krvavitev se je včeraj stopnjevala in je sedaj že kar močna, tako da po mojem karkoli je že bilo je šlo naprej....Bom klicala Reša, da mi pove kaj zdaj, sicer poznam tud punce, ki imajo  močne krvavitve in so vseeno noseče, ampak ne verjamem...user posted image user posted image ...Bom danes sicer še en test kupila, ampak tud če bo slučajno še pozitiven in če bom še vedno krvavavela, nekaj ni OK.

Mah, pa tako dobro se je začelo, kar prelepo da bi bilo res, me tolaži to, da imam še 2 pingvina...

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 441
12.5.2010 7:43:12   
Amelia
Mene kar brišite iz seznama nosečk, imam čist t pravo menstruacijo, lije kot iz škafa...

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 442
12.5.2010 7:52:17   
jona klara
wp-oooo živio, res se poznamo tam nekje od decembra, januarja , jaz sem okej že zaključila z postopkom v aprilu, user posted image hvala bogu, tako da imej še ti upanje, da se uspešno konča, sem pa sicer imela 2 dni nazaj nek rjav izcedek, bila čist panična šla na urgenco, so rekli, da je vse ok, da je srček, da se giba, da njinič videt, ampak požene ti pa kri po žili, ker vidiš, da je lahko vs eokej te čez noč preseneti in je lahko tudi hiotro konec vsega....upam na najboljše ampak zadnje čase berem same izcedke, ne vem kaj je sedaj to a imajo ženske noseče res toliko težav s tem ali je kaj krivo ker ne dajejo već dabrostana.no upam na najboljše za vse mene in vse vas, držim pesti in upam, da končaš postopekuser posted image .kaj imaš kratkega? vso srečo

amelia-jojjjjjjjjjjjj, pa kaj je sedaj to? držim pesti, da bo vse okej, mislim zelo nate, drži se, pa javi seuser posted image user posted image user posted image a je sedaj bolje?

športnica- pa to pri tebi pa tudi ni res, pa kaj nič ne morejo in ne znajo narediti, ne vem zakaj toliko časa čakajpo pa te matrajo, naj nekaj ukrenejo, ne vem te zgodbe iz maribora pa mi res niso všeč, a si se že kaj poznimala v lj pri T?UPAM DA SE TI KMALU KONČA TA SRANJE, DA BOŠ VSAJ VEDELA NA ČEM SI TO PA NIN VEČ RES,to je pa res matra človeka, kako se pa počutiš?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

spominčica- tudi nate mislim, da bo kmalu drugače

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 443
12.5.2010 7:54:44   
jona klara
amelia-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj boga, mislim nate pikica, drži se in upam, da boš kmalu bolje in greš v nov boj, pa seveda da bo uspešen, vem, da ti je zelo hudoooooo.samo, da že imaš doma eno pikico močno jo stisni k sebi, da ti bo lažjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 444
12.5.2010 8:20:35   
špica84
amelia zelo mi je zau user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 445
12.5.2010 8:32:27   
bibk
Amelia pa kaj je zdaj to.... kako je zdej to možno, sej smo se že vse veselile +, pa še test je bil pozitiven.... joooooooooooooojjjjjjjjjjjjjj ma kaj mora bit to tako težko. Javi se nam da poveš kaj je novega

joana klara
  joooooj tejle izcedki..... verjamem kakšna panika te je mogla zagrabit... ampak na srečo je vse OK

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 446
12.5.2010 10:40:08   
Amelia
Sem govorila z Rešem, je rekel, da ko se krvavitev ustavi naj ponovim test, pol grem pa k njemu, ker lahko takoj naslednji mesec še po 2 pingvina.

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 447
12.5.2010 10:57:51   
aja12
oj drage moje,

mam ful gužvo in se kar malo izogibam tegale foruma , čeprav skozi mislim na vas.

BEBII , prosim mene dajte na KANDIDATKE V POSTOPKU, začnem s špikanjem kratek postopek tam okoli 25. maja (na dan mladosti :). To bo moj 2. ivf, sem pri Drobniču in upam da bo tale uspel.

Vsem, ki se vam kaže rdeče in rjavo, glavo gor in borba do konca. držim pesti za vse. Vse ki čakate, pa dejmo pozitivno in borbeno naprej.

jest sem z vami in navijam za vse.

aja12

Neposredna povezava do sporočila: 448
12.5.2010 11:18:17   
bibk
Punce jaz sem se naročila še na GKLJ, mogoče tam kej več uspeha.... in sicer sem naročena pri dr.Šalamunovi za posvet. Kakšne izkušnje imate s tole dr. a je vredu???

Hvala za vse odgovore

V pričakovanju avgusta .... smoothie rools

(odgovor članu aja12)
Neposredna povezava do sporočila: 449
12.5.2010 12:29:15   
cukica
Tako v petek spet uz moj folikelček neki štrajka je na 11 ne vem več kaj naj pivo očiten tokrat bolj mal deluje,...Tomaževič pravi ,da naj se ne sekiram ker važen je da se dogaja,....
Amelia drži se ,....user posted image user posted image

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?