|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI
12.5.2010 13:14:41   
Klavirka
Najlepša hvalaaaaaa vsem za pomoč, še posebej špica84, tetaM, honey in BEBIII user posted image  user posted image  user posted image

Velika hvala, da ste mi tako izčrpno vse napisale in mi predstavile kako vse poteka. Ko bi si še na KCLJ vzeli kaj časa in nam vse pojasnili, potem ne bi bilo takšnih stresov.

Srečno vsem!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 451
12.5.2010 16:11:45   
Rakica_80
Ciao lepe moje, prvo vas lepo vse pozdravljam, grem uredit seznamček, pol pa vas preberem za nazaj, kaj ste pisaleuser posted image Od zjutraj do sedaj me ni bilo doma, po doooolgem časuuser posted image matr, sem tako utujena kot da bi kej delalauser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Klavirka)
Neposredna povezava do sporočila: 452
12.5.2010 16:21:42   
Rakica_80

AKTUALNO

Četrtek, 13.05.
IVYY - prevzem zdravil
zarjaa - prevzem zdravil
WP - UZ

Petek, 14.05. 
BEBIII - prevzem zdravil
cukica - UZ

Ponedeljek, 24.05.
HANYBANY - prevzem zdravil
Klavirka - UZ

OBJEMČKI 
user posted image user posted image spominčica,Miklarom,športnicauser posted image user posted image  

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image     

• spominčica (3. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič)
  • aja12 (2.IVF, GKLJ, dr. Drobnič, kmalu akcija)
  • Klavirka ( 3. ICSI, GKLJ) 
  • WP (MB- razgovor)
  • BEBIII (3. ICSI, GK LJ)
  • spomladančica (IVF, GKLJ)
  • IVYY ( 3.ICSI, PO, dr. REŠ )
  • Cukica ( GKLJ, zamrznjenčki )
  • zarjaa ( 1. IVF, GKLJ, dr. Pintar )
  • JEŠA ( IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • HANYBANY ( IVF, GKLJ)
  • skuštrana suzi ( 3.ICSI, GKLJ, dr. Drobnič)
user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           

• Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • vrtnica.m ( 3.IMSI/ICSI, GKLJ, dr. Bokal, postopek v oktobru) 
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • womanpolice (4. ICSI, MB, dr. Reljič)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Klavirka (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Aqua77 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Miklarom ( zamrznjenčki, MB) 
  • mismis (zamrznjenčki, GKLJ, dr. Drobnič)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • skuštrana suzi (3. ICSI, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Loremi (3. IVF, GKLJ)
  • Športnica ( IVF, MB ) 
  • Barbara31 (2. IVF, GKLJ)
  • nhaya (2. IVF, dr. Reš)
  • Selena78 (5. IVF, dr. Reš)  
  • Urshy78 (2. IVF, GKLJ)
  • Rielka (2. IVF, GKLJ)
  • mojškra (IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • Buska (3. ICSI, PO, dr. Reš)  
  • šopka (3. IVF, GKLJ)
  • D0aisy (2. IVF, dr. Reš)
  • mausikaa (dr. Reš)
  • Krashi (2 IVF, GKLJ)
  • honey (2. IVF, GKLJ, dr. Ban)
  • jona klara (2. IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • Teja K (dr. Reš)
  • aja12 (2. IVF, GKLJ, dr. Drobnič)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 
december            17                               6                              35 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE MAJ   user posted image

Špica84 user posted image  (LJ)
Honey user posted image  (LJ)
Amelia  user posted image  (PO)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

(odgovor članu vrtnica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 453
12.5.2010 16:52:08   
Amelia
Jaz sem že bolje, sem prišla domov in mi je moja 20 mesečna pikica dala vrtnico, ki jo je oči kupil, sem se najprej mal user posted image  zdaj se pa igrava in smejiva...bo pa naslednjič uspelo user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 454
12.5.2010 17:03:42   
Rakica_80
Teta M, še enkrat uživaj vuser posted image , ker sama težko zanosim-ne zanosim, zato privoščim vsem vam, da uživate v tem najlepšem ženskem obdobjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Palcica_, tebe pa poznam od prejuser posted image vso srečo v postopku in javi kako greuser posted image Kar se pa tiče stranskih učinkov, nekatere jih imajo nekatere pa ne, vem zase, da jih imamuser posted image
vrtnica.m, naj ti poletje hitro mine in da bo tvoj postopek hitro hitro tuuser posted image
WP, jaaaa res je, skoraj nobene ni več tukajuser posted image jaaah, sej prav, kakor komu pašeuser posted image res pa je, da so nekatere meduser posted image ali pa že imajo svojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Amelia, jaaa ne noooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , upam resnično, da se ti izcedki umirijouser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kot praviš, ogromno žensk ima krvave izcedke, pa so le na koncu srečkeuser posted image , držim močno pesti zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bibk, superca, sej je prav, da si se že naročila, kar se pa tiče dr. Šalomon, nimam dobrih izkušenj, res pa je, da je komaj začela delati...user posted image Če je le možno, se naroči pri Dr. Drobničuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Cukica, res je, važno da se dogaja, sej veš, da folikel kr naenkrat zraste, kooomaj čakam da se vidimoooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo da ti povem, da sem naročena ob 9.00, pa me magari počakaj, pa gremo na kavicouser posted image
Klavirka, ti samo sproščenouser posted image , če te bo še kaj zanimalo, samo vprašajuser posted image

(odgovor članu vrtnica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 455
12.5.2010 17:10:52   
Rakica_80

AKTUALNO

Četrtek, 13.05.
IVYY - prevzem zdravil
zarjaa - prevzem zdravil
WP - UZ

Punce moje, močno držim pesti za vas in renično si želim, da nam končno uspe po doooolgem cajtu tudi nam uspešnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa še malo navijačic za spodbudouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 456
12.5.2010 17:12:55   
spominčica
IZVIRNO SPOROČILO: bibk

Punce jaz sem se naročila še na GKLJ, mogoče tam kej več uspeha.... in sicer sem naročena pri dr.Šalamunovi za posvet. Kakšne izkušnje imate s tole dr. a je vredu???

Hvala za vse odgovore

V pričakovanju avgusta .... smoothie rools

zlate rokce

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 457
12.5.2010 17:16:08   
spominčica
Hvala bejbe k mislte name. Jest sm bolj malo tu gori...saj veste, zdej je treba spet mal v službo hodituser posted image . Tud jest mislm na vas

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 458
12.5.2010 18:42:24   
baguSka
Punce. Jaz sem vas prisla samo pozdravit. Veliko mislim na vas....
Upam da ste vse po vrsti ok!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Poslušaj svoje srce in življenje bo poslušalo tebe.

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 459
12.5.2010 18:44:10   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Amelia

Jaz sem že bolje, sem prišla domov in mi je moja 20 mesečna pikica dala vrtnico, ki jo je oči kupil, sem se najprej mal user posted image  zdaj se pa igrava in smejiva...bo pa naslednjič uspelo user posted image

kako lepo.... user posted image

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 460
12.5.2010 18:59:47   
bibk
Spominčica:  Hvala, še neki da vas vprašam, meni so rekli da ne smem pozabit prinest napotnice od svoje ginekologinje, niso pa nič omenli za moža, mora on tudi po kakšno napotnico ali ne user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 461
12.5.2010 19:18:00   
baguSka
ja ce bo imel tud on pregled, potem rabi tud on.

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 462
12.5.2010 21:06:13   
bibk
baguSka... kaj pa vem ... jaz sem se naročila pač za IVF (po mailu) in so mi samo napisali naj ne pozabim napotnice od svoje gin. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 463
12.5.2010 21:19:35   
spominčica

baguSka... kaj pa vem ... jaz sem se naročila pač za IVF (po mailu) in so mi samo napisali naj ne pozabim napotnice od svoje gin. user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj ni nikoli rabil napotnice razen čisto na začetku še pred vsem, ko je bil pri andrologu. Ko sva šla na ivf pa nikoli.

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 464
12.5.2010 21:19:54   
bibk
baguSka, kako si ti? Kako je blo na morju. Sta se pobotala z dragim?user posted image

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 465
12.5.2010 21:23:06   
bibk
Hmmmmm ... spominčica, ma se je potrebno za androloga posebaj naročit al kako? Mah ... bom rekla naj gre za vsak slučaj iskat pa če bo rabu prav, če ne pa nič... 

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 466
12.5.2010 22:21:18   
baguSka

baguSka, kako si ti? Kako je blo na morju. Sta se pobotala z dragim?user posted image

jah guram.... spremenljivo sem predvsem.... s trenutka na trenutek. na morju je blo bl klavrno. prvo kot prvo zarad vremena, ker je non-stop skor dezevalo. kot drugo sem pa se vecino casa prejokala zarad svoje veze.... trenutno se z dragim sicer trudiva in rineva naprej, ampak bomo videli kaj bo cas prinesu.user posted image  jaz pac ne vem ce bom lahko kdaj sla iz svoje koze..... se bom pa potrudila predvsem za voljo sebe, drugace sem lahko cel life nesrecna.user posted image

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 467
13.5.2010 8:17:51   
bibk
BaguSka... ja vreme je bilo res za en drek in na žalost je še kar tašnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... Upam da se bo kmalu naredilo vreme kakršno je za ta čas primerno, t.j. sonček, toplo vglavnem lepo.... Drugače z dragim pa se kar potrudta, sej se bo najbrž kmalu izkazalo če je vredno ali ne .... ampak je pa res da nas te želja po user posted image in ko ne rata dela živčno in pol se spravljamo na naše može, vsaj jaz vidim pri meni da sem že kar obsedena z user posted image in čim moj začne o kakšnih drugih "dolgoročnih" načrtih ki niso user posted image sem že vsa iz sebe.... Tako da glavo pokonci in pozitivno naprej, ...kaj pa čmo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 468
13.5.2010 10:57:26   
baguSka
ma ja kaj pa vem..... pr nama ne morem glih rect, da je posredi otrok!? lahko da je to se kej bolj pritisnlo name... lahko je vplivalo name tud to, da sem ostala brez sluzbe in mam viska casa.... ne vem. vse skupi se mi nabira + to kar me itak moti ze od samega zacetka veze, ampak sem nekako tolerirala oz. sama sebi dajala upanje, da bo boljse in da bom nekoc spregledala itd. in roko na srce, se danes ne vem, ce mi bo to kdaj uspelo. in v tako vezo si res ne zelim rodit se otroka. rajsi sem sama cel life.... jaz sem naceloma zelo psiho tip cloveka. veliko in ogromno, celo prevec razmisljam o lifu in o vsem kar se dogaja in zakaj se dogaja itd. in potem zacnem razmisljat zakaj hudica bi nekomu podarjala novo zivljenje, ce itak ni vredno. zakaj bi nekomu to privoscila!!?? zarad lastnega ega?? zarad lastne zelje po otroku? hm. ne vem. res ne vem.... sicer pa tole ni tema za tukaj. mogoce si zelim, da bi vse skupi videla in zivela in cutila, tako kot VE punce.... ampak jaz kr nekako se vedno cutim, da bom z otrokom naredila kiks. da z njim mogoce iscem samo beg iz svojih tezav.... ne vem, mogoce to ni tako slabo!? mogoce je to v resnici tisto, kar potrebujem? in bi mogoce sele takrat lahko bila zares srecna? potem pa se spet sprasujem, kaj pa ce ne..... in bom takrat samo se bolj nesrecna.....? in kaj mi je blo tega treba? in zakaj nisem samo sebe poslusala?

itd itd itd.... miljon in eno vprasanje se mi plete po glavi in na nobeno vprasanje nimam odgovora. nocem se kar prepustit toku in kar bo bo.... ne vem, ce me katerakoli tukaj sploh razume. v resnici celo upam da me ne..... ker nobeni ne privoscim tega. ni namrec najbolj prijeten obcutek, ko ne ves kaj bi sam s sabo.user posted image

zato pa iskreno upam in vam vse puncam zelim, da se vam uresnicijo vase zelje in sanje..... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 469
13.5.2010 11:04:21   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

jaz sem naceloma zelo psiho tip cloveka. veliko in ogromno, celo prevec razmisljam o lifu in o vsem kar se dogaja in zakaj se dogaja itd.

no in tukaj je npr ena veliiiika razlika med mano in mojim mozom..... on namrec predvsem NE razmislja o lifu in zivi tako zelo preprosto in vse mu je tako zelo simpl..... in mu res zelo zelo zavidam to. da lahko totalno neobremenjen zivi vsak dan sproti. in mogoce pa ravno zato rabim njega ob sebi, da se od njega ucim? da mu sledim in se znebim svojih predsodkov?user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 470
13.5.2010 11:05:24   
baguSka
sej vem. malo sem zasla s teme punce.... se opravicujem!! ampak je pasalo dat malo ven iz sebe.... user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 471
13.5.2010 11:44:57   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

AKTUALNO

Četrtek, 13.05.
IVYY - prevzem zdravil
zarjaa - prevzem zdravil
WP - UZ

Punce moje, močno držim pesti za vas in renično si želim, da nam končno uspe po doooolgem cajtu tudi nam uspešnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa še malo navijačic za spodbudouser posted image

navijam, dobro opravite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 13.5.2010 11:45:22 >

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 472
13.5.2010 13:49:32   
Rakica_80

jaz sem naceloma zelo psiho tip cloveka. veliko in ogromno, celo prevec razmisljam o lifu in o vsem kar se dogaja in zakaj se dogaja itd.

no in tukaj je npr ena veliiiika razlika med mano in mojim mozom..... on namrec predvsem NE razmislja o lifu in zivi tako zelo preprosto in vse mu je tako zelo simpl..... in mu res zelo zelo zavidam to. da lahko totalno neobremenjen zivi vsak dan sproti. in mogoce pa ravno zato rabim njega ob sebi, da se od njega ucim? da mu sledim in se znebim svojih predsodkov?user posted image

BaguSka moja, hvala enako, se kr podpišem pod to! Res je, kot praviš, v življenju se spoznavamo z drugimi z nekim določenim namenom, se pravi, da se nekaj naučiš od njih ali pa spoznaš samo sebe, tako je tudi pri partnerjih! Hvala bogu, sem spoznala, da je boljše tako, ker jaz sem preveč zaletava ženska in preveč razmišljam o stvareh, ki mi ni potreba, pol pa sem na nek način silila mojega dragega, da je enak kot jaz ali pa celo da razmišlja enako kot jazuser posted image user posted image user posted image user posted image Neeee to je popolnoma narobe, prav je da sva si tako različnauser posted image
Tudi ti si bila sedaj pod hormoni in nekatere ženske pač rabimo bližino ali pa lepo besedo takrat ko smo najbolj občutljive, pri takih partnerjih, kako bi rekla....FLEGMA PARTNERJIuser posted image ti ne dajo tega, ampak, da ne bo pomote, oni ne pokažejo , drugače tudi oni trpijo, samo na drugačen način.
Dajta si malo cajta zase, ugotovita sama pri sebi, kaj je za vas najbolj pomembno v življenju, pol pa se usedita in pogovorita, ta recept je odličenuser posted image
Drži se in lepo te je spet brati tuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 473
13.5.2010 13:55:09   
Rakica_80
Bibk, najboljše bi bilo, če si že naročena za razgovor, bi bilo vredu, da še tvojega naročiš na spermiogram, takrat pa bo rabil svojo napotnico, ki jo dobi od svojega splošnega zdravnika.
Ker če boš čakala na razgovor in pol ga boš šele naročila na spermiogram, boš spet mogla dolgo časa čakat.
Kdaj pa imaš razgovor?

Heeelooo punce, kako ste opravile danes???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 474
13.5.2010 14:27:25   
baguSka
BEBIII ja, predvsem mi fali zenskega pogovora tudi. Ampak takega v zivo, ne ravno po forumih.... user posted image  Ampak se mi zdi, da smo cist prevec obremnene vse zadnje case in nobena nima glih nekega casa.... vsaka pac gura svoj life in se le slisimo sem in tja. In potem mojemu tezim in mu utrujam in ker me se bolj ignorira, se skregava in je to to. Jezus. Kam nas to zivljenje vodi.

Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?