|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI
8.5.2010 15:13:51   
jona klara
bebiii-hvala ti za čestitke, kako si ti? kmalu bo akcija ne? že sedaj navijam, držim pesti za vse vas in vsako posebaj, da se kmalu zredite v trebuh, da vam bodo cote premajhne, navijam in veste kako hitro si lahko tudi na uni strani, boste videle kaj bo junija.....mislim na vas pupike, pa držtge se še naprej.

športnica- fajn uredta stanovanje , super, da sta si to naložila, vama bo šel čas hitreje in kr na enkrat spet na novo.....fajn se zmeni z dr,T, boš vidla, da ti ne bo žal!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako pa je pri tebi?

spominčica-kako si pa ti? tudi nate mislim in vem da bo kmalu posijal sonček tudi zateuser posted image user posted image

vse se držteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 376
8.5.2010 15:14:49   
jona klara
amelia??????????????javi se kaj-držim pesti zauser posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 377
8.5.2010 16:03:50   
Rakica_80
Jona klara, hvala tiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Naša Amelia, pa nas mal vlečeuser posted image user posted image user posted image
Jaaaaaaaaaaavi seeeeeeeuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

Neposredna povezava do sporočila: 378
8.5.2010 17:12:36   
spominčica
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

bebiii-hvala ti za čestitke, kako si ti? kmalu bo akcija ne? že sedaj navijam, držim pesti za vse vas in vsako posebaj, da se kmalu zredite v trebuh, da vam bodo cote premajhne, navijam in veste kako hitro si lahko tudi na uni strani, boste videle kaj bo junija.....mislim na vas pupike, pa držtge se še naprej.

športnica- fajn uredta stanovanje , super, da sta si to naložila, vama bo šel čas hitreje in kr na enkrat spet na novo.....fajn se zmeni z dr,T, boš vidla, da ti ne bo žal!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako pa je pri tebi?

spominčica-kako si pa ti? tudi nate mislim in vem da bo kmalu posijal sonček tudi zateuser posted image user posted image

vse se držteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jončika- najprejuser posted image user posted image user posted image za srčka.Hvala ker misliš name..lep občutek je da nekdo misli nate - tud jaz mislim nateuser posted image
Drugače pa sem/sva v redu. Podobno kot Športnica načrtujem malo sprememb v stanovanju, moj se pa itak sam za glavo drži user posted image . Danes sem posadila rožice za na okna in balkone, pa pospravljala...skratka dolgčas mi ni. Komaj čakam da bo malo bol toplo.

Neposredna povezava do sporočila: 379
8.5.2010 17:27:06   
bibk
BEBIII brat od mojega moža je dol (izmenjava študentov), pa sva rekla da izkoristiva priliko pa greva malo na dopust, čeprav sva v Barceloni že bila, tako da bova imela čas za jo bolje spoznat (sva bla samo eno popoldan - izlet v času križarjenja). Vidiš akvarija pa nisva vidla, hvala za napotek. Ma upam da nama rata se videt kej drugi teden preden greva.

Ta Amelia pa nas res drži na trnih, ma itak da je še ena ki bo odvihrala na drugi forum oz. drugo temo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 380
8.5.2010 21:28:02   
Amelia
Sorry punce, nisem uspela prej priti do računalnika...skratka.....user posted image user posted image user posted image
JAAAAAAAA, noseča sem!!!! Popoldne ko je šla mala spat, sem šibnila do lekarne, malce kasneje naredila na skrivaj test in glej, glej...user posted image  ...user posted image potem pa dala Clearblue s pluskom v roko 20 mesečni hčer, v drugo pa dojenčka in ji naročila, naj nese očitu user posted image ...si lahko predstavljate to veselje v našem satnovanju danes user posted image , pol smo pa cel popoldan poplesavali po dnevni sobi...ja.,lep dan je danes...user posted image

Vsem hvala za navijanjeuser posted image ,ne bom vam še ušla!!!!!

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 381
8.5.2010 21:57:19   
športnica
amelia Č E S T I T K E E E E E E E E user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

fil sm happy da je še eni ratalo. res lepo in sm ful vesela zate. si predstavljam veselje user posted image user posted image user posted image

U Ž I V A J T E

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 382
8.5.2010 21:59:40   
špica84
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii amelia cestitam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 383
9.5.2010 8:50:10   
Teta M
Eno prelepo sončno dobro jutro vam želim!

Amelia: bravooooo, čestitke......

Ostale: držim pesti da se nam čimprej tudi ve pridružite....

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 384
9.5.2010 8:51:47   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: Amelia

Sorry punce, nisem uspela prej priti do računalnika...skratka.....user posted image user posted image user posted image
JAAAAAAAA, noseča sem!!!! Popoldne ko je šla mala spat, sem šibnila do lekarne, malce kasneje naredila na skrivaj test in glej, glej...user posted image  ...user posted image potem pa dala Clearblue s pluskom v roko 20 mesečni hčer, v drugo pa dojenčka in ji naročila, naj nese očitu user posted image ...si lahko predstavljate to veselje v našem satnovanju danes user posted image , pol smo pa cel popoldan poplesavali po dnevni sobi...ja.,lep dan je danes...user posted image

Vsem hvala za navijanjeuser posted image ,ne bom vam še ušla!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo, saj sem vedela, da ti bo upelo!!!!!!noro veselje, ja, so mi kr solze prišle, ko sem si to predstavljala, srečno nosečnost, kdaj imaš beto test?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 385
9.5.2010 8:55:13   
S*
Amelia ČESTITKE! user posted image  user posted image  user posted image

Za vse ostale pa močno stiskam pesti, da se nam kmalu pridružite na drugi temi.

Neposredna povezava do sporočila: 386
9.5.2010 10:47:27   
spominčica
Ameliauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zauser posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 387
9.5.2010 15:32:45   
Amelia
Jona klara, beta test user posted image  sploh ne vem kaj je to, pri Rešu je vse bolj poenostavljeno user posted image , jutri ga pokličem, da mu sporočim, da je test pozitiven, potem me bo pa naročil čez cca. 14 dni, da mi pove ali je user posted image  ali user posted image user posted image  in potem te naroči še malce kasneje, da se pogleda user posted image  in to je to.

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 388
9.5.2010 17:24:33   
Rakica_80
Ameliaaaa čestitkeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 389
10.5.2010 10:07:43   
Rakica_80

AKTUALNO

Torek, 11.05.
vrtnica.m - posvet

Četrtek, 13.05.
IVYY - prevzem zdravil
zarjaa - prevzem zdravil

Petek, 14.05. 
BEBIII - prevzem zdravil

Ponedeljek, 24.05.
HANYBANY - prevzem zdravil

OBJEMČKI 
user posted image user posted image spominčica,Miklarom,športnicauser posted image user posted image  

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image     

• spominčica (3. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič) 
  • WP (MB- razgovor)
  • BEBIII (3. ICSI, GK LJ)
  • spomladančica (IVF, GKLJ)
  • IVYY ( 3.ICSI, PO, dr. REŠ )
  • Cukica ( GKLJ, zamrznjenčki )
  • zarjaa ( 1. IVF, GKLJ, dr. Pintar )
  • JEŠA ( IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • HANYBANY ( IVF, GKLJ)
  • vrtnica.m (3.IMSI/ICSI, GKLJ, dr. Bokal)
  • skuštrana suzi ( 3.ICSI, GKLJ, dr. Drobnič)
user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           

• Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • womanpolice (4. ICSI, MB, dr. Reljič)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Klavirka (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Aqua77 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Miklarom ( zamrznjenčki, MB) 
  • mismis (zamrznjenčki, GKLJ, dr. Drobnič)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • skuštrana suzi (3. ICSI, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Loremi (3. IVF, GKLJ)
  • Športnica ( IVF, MB ) 
  • Barbara31 (2. IVF, GKLJ)
  • nhaya (2. IVF, dr. Reš)
  • Selena78 (5. IVF, dr. Reš)  
  • Urshy78 (2. IVF, GKLJ)
  • Rielka (2. IVF, GKLJ)
  • mojškra (IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • Buska (3. ICSI, PO, dr. Reš)  
  • šopka (3. IVF, GKLJ)
  • D0aisy (2. IVF, dr. Reš)
  • mausikaa (dr. Reš)
  • Krashi (2 IVF, GKLJ)
  • honey (2. IVF, GKLJ, dr. Ban)
  • jona klara (2. IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • Teja K (dr. Reš)
  • aja12 (2. IVF, GKLJ, dr. Drobnič)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 
december            17                               6                              35 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE MAJ   user posted image

Špica84 user posted image  (LJ)
Honey user posted image  (LJ)
Amelia  user posted image  (PO)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

Neposredna povezava do sporočila: 390
10.5.2010 10:17:24   
Rakica_80
Amelia, upam da uživašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vrtnica.m, lepo se zmeni jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kje pa ste drugeuser posted image  user posted image
Cukica, kako je situacija pri tebi?

Neposredna povezava do sporočila: 391
10.5.2010 11:31:01   
cukica
Tako mamo vodilni folikel,ki je velik 9 in v sredo zopet kri,uz,....
Bebiii mislim,da naj bi padla v petek stopka po pogovoru z dr in sestro,...bomo videli upam,na najbolje,...špika me tko da vem da dogaja,...upam,da se vidimo v petek,....
Da ne govorim da je bla danes full gužva nas je blo siguren čez 40 če ne še kaj več,...uglavnem sem bla frej ob pol desetih,....

Neposredna povezava do sporočila: 392
10.5.2010 13:11:14   
bibk
Amelia bravo super......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za +++++++ super... upajmo da bomo počasi (raje hitro user posted image ) vse za tabo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...v pričakovanju avgusta .... smoothie rools user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 393
10.5.2010 15:44:28   
mojškra
AMELIA

Bravo čestitke. Čuvaj seuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 394
10.5.2010 16:10:40   
honey
Amelia, super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj imam pa še eno vprašanje - za tiste, ki imamo že kakšnega otročka doma. Ali ste vsakič zanosile po postopku ali tudi naravno? To me čisto tako firbec matra - sem doma, pa nimam kaj dosti za počet, pa malo razmišljam (za faks se mi pa ne da prav dosti delat user posted image )

Jaz sem namreč v prvo zanosila po 1 letu truda in se nama je rodil zdrav fant, ki je zdaj star 5 let. Potem sem v drugo zanosila, ko je bil mali star 2 leti in sem žal imela spontani splav, od takrat naprej pa nič. No, do zdaj, do postopka, ko je spet uspelo user posted image

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 395
10.5.2010 16:24:28   
Klavirka
Drage ženske,

po dolgem času se vam spet oglašam. Lani sem bila prvič na ICSI pri dr. Rešu, v začetku tega leta smo pa ponovili in obakrat ni bilo nič.

Sedaj sem začela s postopkom na KCLJ in sem totalno zbegana user posted image , ker mi postopek ni čisto nič jasen in rabim vašo pomoč. Zgleda da delajo popolnoma drugače kot pa Reš, nobeden pa mi ni znal pojasniti zakaj.
Tukaj sem dobila Suprefact od 22. dne in si bom to dajala 14 dni. Šele potem dobim hormone - Menopur. Nič mi ni jasno zakaj šele tedaj? Pri Rešu sem začela s hormoni vedno že v 2. dnevu menstrualnega ciklusa, čez 14 dni bo pa že veliko čez 2. dan moje menstruacije. A mi lahko katera pojasni kako gredo ti postopki in zakaj se toliko čaka s hormoni od katerih je odvisna rast celic?

Držim pesti za celo našo ekipo! user posted image

Klavirka

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 396
10.5.2010 16:29:31   
špica84
pri dr.Resu si imela kratek postopek.tukaj v kcju so ti pa predpisal dolgi postopek.pri meni je od prve spike pa dop punkcije trajal en mesec.sej bo vse za tist cilj hihi

(odgovor članu Klavirka)
Neposredna povezava do sporočila: 397
10.5.2010 16:35:15   
Klavirka
Špica84, a ni čez 14 dni že prepozno za rast celic, saj bom najbrž takrat že v 7. dnevu svojega ciklusa?
S temi svojimi vprašanji in vašimi odgovori bi rada le skrb malo "počistila" user posted image
Hvala!

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 398
10.5.2010 16:58:54   
špica84
ne ker si sami umetno ustvarijo ciklus.z suprafactom ki preprecuje debelenje sluznice.jaz sem se recimo zacela spikat 19.3 z njim.prvi uz sem pa imela 26.3,ko so mi dal se menopur.pa sj gre kar hitro,sploh potem proti koncu

(odgovor članu Klavirka)
Neposredna povezava do sporočila: 399
10.5.2010 17:08:48   
Klavirka
Hej Špica84, jaz sem se zečela špikati danes, 10.4., na UZ in po menopur pa pridem šele 24.5. A ni to malo pozno - 14 dni??? A vidiš da si ti imela le 7 dni med začetkom suprefacta in menouprjem? Si imela krajši postopek ali kaj? Joj, res me bega vse skupaj.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?