Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 12:16:39
|
|
|
|
SURF
|
Glede bazena...zaradi tistega uroinfekta naj ne bi šla dokler je v plenički,se pravi dokler ne bo vedela kje in kdaj jo lulat...mi je blo tok hudo,ker jaz pa obožujem vodo ampak so me tok prestrašli,da ne upam reskirat...je pa dovoljeno v morju brez pleničke,tako da komaj čakam tople dni
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 12:17:26
|
|
|
|
SURF
|
MIhailo,Kolumbo-kako pa so vama rekli,so bili kakšni napotki..glede bazena?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 12:18:09
|
|
|
|
SURF
|
Ja bi prosla kar na mail,ali ga imaš?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 12:23:02
|
|
|
|
SURF
|
...js kopalnico pučem in tle gor čekiram ...Pati aja...za kosilo bo kar zelenjavna juhca in palačinke...vzunaj sva že bile,greva zopet po kosilu,če ne bova kar do babi šibnile... UPAM DA BO JUTRI DEŽ ALI PA ŽE KAR DANES ZVEČER,DA PONIKNE GNOJILO PO NAŠIH TTRAVNIKIH IN DA MOJEMU ZATEŽIM,DA JE ZDEJ PA LOHKA MAL FRAJ
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 12:27:20
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Glede bazena...zaradi tistega uroinfekta naj ne bi šla dokler je v plenički,se pravi dokler ne bo vedela kje in kdaj jo lulat...mi je blo tok hudo,ker jaz pa obožujem vodo ampak so me tok prestrašli,da ne upam reskirat...je pa dovoljeno v morju brez pleničke,tako da komaj čakam tople dni uf to je pa dolgo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 12:29:25
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Ja bi prosla kar na mail,ali ga imaš? ga imaš na FB napisanga
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 12:30:43
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF ...js kopalnico pučem in tle gor čekiram ...Pati aja...za kosilo bo kar zelenjavna juhca in palačinke...vzunaj sva že bile,greva zopet po kosilu,če ne bova kar do babi šibnile... UPAM DA BO JUTRI DEŽ ALI PA ŽE KAR DANES ZVEČER,DA PONIKNE GNOJILO PO NAŠIH TTRAVNIKIH IN DA MOJEMU ZATEŽIM,DA JE ZDEJ PA LOHKA MAL FRAJ u pridna .....jaz se moram pa učit pa tko lepo vreme da mi je bit greh noter
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 12:46:09
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Onasiss mate pa res smola za prvomajske Pregled mam jutri Sem danes že čist na trnih, mal nervozna, če bo vse ok. Glede faksa pa sej bo, dobra si da pri dveh majhnih otročkih in službici še to zmoreš Pa super za boljše počutje, jaz tud zvečer čajčkam in zgodaj hodim spat za pregled...veš, da bo vse ok...že raste mala pikica in srček tika taka sam za mamico
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 12:46:50
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ ajvy...hvala....dons je spala do pol desetih, oziroma jo je šu moj zbudit k je dons on doma, k se nama je že čist čudn zdel zj pa že mlekec pije....sj jutr k bom pa jst doma bo pa ob pol 7h auf.... čebel@ mi spimo v debeli pižamci pa u zimski vreči, k grem spat jo grem pa še z dvema tankima dekcama pokrit....kurimo tud še....k se ponoči pr nas še ful shladi sjmm da bi ti prinesla čimmanj težavic tenx..jz gojim to upanje iz mesca v mesec
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 12:48:05
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: SURF ...js kopalnico pučem in tle gor čekiram ...Pati aja...za kosilo bo kar zelenjavna juhca in palačinke...vzunaj sva že bile,greva zopet po kosilu,če ne bova kar do babi šibnile... UPAM DA BO JUTRI DEŽ ALI PA ŽE KAR DANES ZVEČER,DA PONIKNE GNOJILO PO NAŠIH TTRAVNIKIH IN DA MOJEMU ZATEŽIM,DA JE ZDEJ PA LOHKA MAL FRAJ u pridna .....jaz se moram pa učit pa tko lepo vreme da mi je bit greh noter ...js se pa zvečer ponavadi mučim,mi nekak bolj sede,čez dan se sploh ne morem...no včas se zavleče tudi v noč Pridna si,super za tako voljo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 12:49:58
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Mulca v vrtcu....zdej jih namenoma vozim ob 10h da so že lepo zunaj, tudi Rokso se bolje počuti, ker je na igrišču skupaj z Majkom....še vedno sicer zajoka takoj, ko se pripeljemo pred vrtec . Z Mihailo smo se vidl za 5 minut, ker je mogu možek v službo....upam da čim prej nakodkadimo še kakšno kavico. Poštar mi je prnesu LEGO supermarket od Pampers računov iz Mercatorija ...sm vesela k radio, komi čakam d zvečer nardimo tržnico . Zdele sm najdla še kr nekaj cot za Roksota, sam vse une 86 iz HMja mu bojo pomoje prevelike, ker je mel Majkl takle cajt ene 3 kile več in je bil pravi "Sumo" v primerjavi z Roksičem. Uživajte na sončku, dokler še sije....jutr bo spet dež ooooooo..sem mal fovš za kocke... ...sm lego manijak ..dobr zlagite pri nas pa so vse hlače 86 iz Hm..že kr mal mejhne..kok pa je velik in težek tvoj Roksič??? Men ful simpatično zaobljen zgleda
< Sporočilo je popravil sjmm -- 21.4.2010 12:50:32 >
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 12:53:42
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: SURF ...js kopalnico pučem in tle gor čekiram ...Pati aja...za kosilo bo kar zelenjavna juhca in palačinke...vzunaj sva že bile,greva zopet po kosilu,če ne bova kar do babi šibnile... UPAM DA BO JUTRI DEŽ ALI PA ŽE KAR DANES ZVEČER,DA PONIKNE GNOJILO PO NAŠIH TTRAVNIKIH IN DA MOJEMU ZATEŽIM,DA JE ZDEJ PA LOHKA MAL FRAJ u pridna .....jaz se moram pa učit pa tko lepo vreme da mi je bit greh noter ...js se pa zvečer ponavadi mučim,mi nekak bolj sede,čez dan se sploh ne morem...no včas se zavleče tudi v noč Pridna si,super za tako voljo zvečer pridem okoli 22.00 domov in samo dol padem .......sej nimam nobene volje do učenja
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 12:56:50
|
|
|
|
sjmm
|
mi smo bili 2 uri zunaj, z vozičkom, peš, na igrišču, na toboganu, v pesku..ni da ni...mali je sam en kozarček od Hippa pohamsal, spil galono vode in padu v postlo...kar se pri nas REDKO zgodi še Miha je uničen in meditira na kavču, kar bi se tud men prileglo jz pa sm vas šla mal prečekirat, pa od zjutri še en srk kofice ostal...zdej pa morm...najprej posodo vn, posodo not..pol pa kr kosilček..dans je bučkino krompirjeva kremna juhca pa gratinirane palačinke nafilane s skuto in orehi, za Majčija brez orehov, seveda pol pa imamo kitariste za razvozit, pa enga sadje-zelenjavarja grem oropat, če bo kej lepga....ma bo treba spet kej na tržnico...tle okol je ena huda žalost vse vkup
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 12:57:31
|
|
|
|
sjmm
|
čao!
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2010 13:04:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2010 13:07:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 13:07:51
|
|
|
|
Urša08
|
Mi smo pokosilčkali. Sedaj Žiga spi, je bil danes čist neumoren. Jaz morm kuhinjo pospravt, mal igrače skup vršt, pa eno rundo cunj v stroj dat potem sem pa frej. Ko se Žiga naspi pa šibnemo po potni list na upravno enoto , pa če se nam bo dalo še v mullerja, pa po kako igračko za na morje. Vas grem mal prebrat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 13:10:15
|
|
|
|
Urša08
|
čebel@ in surf še nam kako slikico vajinih princesk pokašta
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 13:12:20
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm dej si mal vaša kosila poenostavi vsaj 1 x na teden, pa nared kako juhico, rižotko, makarone neki v enem piskru pa k je hitro narejeno. Mal se šparaj. Gled da v Bohinju tud ti počivaš
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 13:39:16
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm dej si mal vaša kosila poenostavi vsaj 1 x na teden, pa nared kako juhico, rižotko, makarone neki v enem piskru pa k je hitro narejeno. Mal se šparaj. Gled da v Bohinju tud ti počivaš pa sej dons imamo pa res bol na izi, no, urši, kok si huda....palačinke pa so men zadišale, sej veš pred tečkico...aja, ti zdej ne veš k si srečka nosečka dogovor za Bohinj....2x kuhamo, 3x gremo vn jest...blek
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 13:40:40
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: sjmm ooooooo..sem mal fovš za kocke... ...sm lego manijak ..dobr zlagite pri nas pa so vse hlače 86 iz Hm..že kr mal mejhne..kok pa je velik in težek tvoj Roksič??? Men ful simpatično zaobljen zgleda hitr pejt k sosedu pa kup plenice za 130 ojro pa jih bo še tep poštar prnesu Moj Roksi ma bučko za 3 leta, ritko pa noge za 9 mesecv ja za 130ojrotov pa tud že kocke dobim ne pa ne Roksi je prov fajn....naš je bil sloz bol bobi palčka, zdej se je pa kr popravu...ha, ha, ha,...moj prav, da ni čudn k skoz s hrano težim revežu
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 13:45:47
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm a Maju so pa že št. 86 premajhne, uvau se je pa potegnu Žiga nosi po večini 80, kej tud 86. Super dogovor za dopust A greste za 5 dni al en teden? Jaz sem kuhinjo popedenčkala in upam, da bo do večera taka Sedaj bova pa z Nejcem igračke po dnevni pospravila, potem pa en kapučinček, ko se Žiga zbudi pa šibnemo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 13:53:19
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm a Maju so pa že št. 86 premajhne, uvau se je pa potegnu Žiga nosi po večini 80, kej tud 86. Super dogovor za dopust A greste za 5 dni al en teden? Jaz sem kuhinjo popedenčkala in upam, da bo do večera taka Sedaj bova pa z Nejcem igračke po dnevni pospravila, potem pa en kapučinček, ko se Žiga zbudi pa šibnemo ja. Majči je kr dolg, sej po večini ima 86, sam so tud kere že kratke gremo od pon do petka vau tvoja kuhna že lepa, ej pr men se je šele začel...so glih vsi na kup prišli pri nas se je uscal
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2010 14:06:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2010 14:18:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?