|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
21.4.2010 12:16:39   
SURF
Glede bazena...zaradi tistega uroinfekta naj ne bi šla dokler je v plenički,se pravi dokler ne bo vedela kje in kdaj jo lulat...mi je blo tok hudo,ker jaz pa obožujem vodouser posted image ampak so me tok prestrašli,da ne upam reskirat...je pa dovoljeno v morju brez pleničke,tako da komaj čakam tople dniuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 451
21.4.2010 12:17:26   
SURF
MIhailo,Kolumbo-kako pa so vama rekli,so bili kakšni napotki..glede bazena?

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 452
21.4.2010 12:18:09   
SURF
Ja bi prosla kar na mail,ali ga imaš?

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 453
21.4.2010 12:23:02   
SURF
...js kopalnico pučem in tle gor čekiramuser posted image ...Pati aja...za kosilo bo kar zelenjavna juhca in palačinke...vzunaj sva že bile,greva zopet po kosilu,če ne bova kar do babi šibnile...
UPAM DA BO JUTRI DEŽuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ALI PA ŽE KAR DANES ZVEČER,DA PONIKNE GNOJILO PO NAŠIH TTRAVNIKIH IN DA MOJEMU ZATEŽIM,DA JE ZDEJ PA LOHKA MAL FRAJuser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 454
21.4.2010 12:27:20   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Glede bazena...zaradi tistega uroinfekta naj ne bi šla dokler je v plenički,se pravi dokler ne bo vedela kje in kdaj jo lulat...mi je blo tok hudo,ker jaz pa obožujem vodouser posted image ampak so me tok prestrašli,da ne upam reskirat...je pa dovoljeno v morju brez pleničke,tako da komaj čakam tople dniuser posted image

uf to je pa dolgouser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 455
21.4.2010 12:29:25   
Čebel@

Ja bi prosla kar na mail,ali ga imaš?

ga imaš na FB napisangauser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 456
21.4.2010 12:30:43   
Čebel@

...js kopalnico pučem in tle gor čekiramuser posted image ...Pati aja...za kosilo bo kar zelenjavna juhca in palačinke...vzunaj sva že bile,greva zopet po kosilu,če ne bova kar do babi šibnile...
UPAM DA BO JUTRI DEŽuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ALI PA ŽE KAR DANES ZVEČER,DA PONIKNE GNOJILO PO NAŠIH TTRAVNIKIH IN DA MOJEMU ZATEŽIM,DA JE ZDEJ PA LOHKA MAL FRAJuser posted image

u pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....jaz se moram pa učit pa tko lepo vreme da mi je bit greh noteruser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 457
21.4.2010 12:46:09   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Onasiss mate pa res smola za prvomajskeuser posted image user posted image user posted image user posted image   Pregled mam jutriuser posted image Sem danes že čist na trnih, mal nervozna, če bo vse ok. Glede faksa pa sej bo, dobra si da pri dveh majhnih otročkih in službici še to zmoreš user posted image Pa super za boljše počutje, jaz tud zvečer čajčkam in zgodaj hodim spatuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pregled...veš, da bo vse ok...že raste mala pikica in srček tika taka sam za mamico

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 458
21.4.2010 12:46:50   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

ajvy...hvala....dons je spala do pol desetih, oziroma jo je šu moj zbudit k je dons on doma, k se nama je že čist čudn zdeluser posted image user posted image user posted image user posted image zj pa že mlekec pije....sj jutr k bom pa jst doma bo pa ob pol 7h auf....user posted image user posted image

čebel@ mi spimo v debeli pižamci pa u zimski vreči, k grem spat jo grem pa še z dvema tankima dekcama pokrit....kurimo tud še....k se ponoči pr nas še ful shladi

sjmm  da bi ti user posted image prinesla čimmanj težavic

tenx..jz gojim to upanje iz mesca v mesecuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 459
21.4.2010 12:48:05   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

u pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....jaz se moram pa učit pa tko lepo vreme da mi je bit greh noteruser posted image

...js se pa zvečer ponavadi mučim,mi nekak bolj sede,čez dan se sploh ne morem...no včas se zavleče tudi v nočuser posted image
Pridna si,super za tako voljo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 460
21.4.2010 12:49:58   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Mulca v vrtcu....zdej jih namenoma vozim ob 10h da so že lepo zunaj, tudi Rokso se bolje počuti, ker je na igrišču skupaj z Majkom....še vedno sicer zajoka takoj, ko se pripeljemo pred vrtecuser posted image .

Z Mihailo smo se vidl za 5 minut, ker je mogu možek v službo....upam da čim prej nakodkadimo še kakšno kavico.

Poštar mi je prnesu LEGO supermarket od Pampers računov iz Mercatorijauser posted image user posted image user posted image ...sm vesela k radio, komi čakam d zvečer nardimo tržnicouser posted image .

Zdele sm najdla še kr nekaj cot za Roksota, sam vse une 86 iz HMja mu bojo pomoje prevelike, ker je mel Majkl takle cajt ene 3 kile več in je bil pravi "Sumo"user posted image v primerjavi z Roksičem.

Uživajte na sončku, dokler še sije....jutr bo spet dežuser posted image

ooooooo..sem mal fovš za kocke...user posted image user posted image user posted image user posted image ...sm lego manijakuser posted image user posted image user posted image user posted image ..dobr zlagiteuser posted image user posted image user posted image user posted image

pri nas pa so vse hlače 86 iz Hm..že kr mal mejhne..kok pa je velik in težek tvoj Roksič??? Men ful simpatično zaobljen zgledauser posted image

< Sporočilo je popravil sjmm -- 21.4.2010 12:50:32 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 461
21.4.2010 12:53:42   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

...js se pa zvečer ponavadi mučim,mi nekak bolj sede,čez dan se sploh ne morem...no včas se zavleče tudi v nočuser posted image
Pridna si,super za tako voljo user posted image user posted image user posted image

zvečer pridem okoli 22.00 domov in samo dol pademuser posted image .......sej nimam nobene volje do učenjauser posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 462
21.4.2010 12:56:50   
sjmm
mi smo bili 2 uri zunaj, z vozičkom, peš, na igrišču, na toboganu, v pesku..ni da ni...mali je sam en kozarček od Hippa pohamsal, spil galono vode in padu v postlo...kar se pri nas REDKO zgodi

še Miha je uničen in meditira na kavču, kar bi se tud men prileglouser posted image

jz pa sm vas šla mal prečekirat, pa od zjutri še en srk kofice ostal...zdej pa morm...najprej posodo vn, posodo not..pol pa kr kosilček..dans je bučkino krompirjeva kremna juhca pa gratinirane palačinke nafilane s skuto in orehi, za Majčija brez orehov, seveda

pol pa imamo kitariste za razvozit, pa enga sadje-zelenjavarja grem oropat, če bo kej lepga....ma bo treba spet kej na tržnico...tle okol je ena huda žalost vse vkupuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 463
21.4.2010 12:57:31   
sjmm
čao!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 464
   [Brisano sporočilo]
21.4.2010 13:04:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu SURF)
  Neposredna povezava do sporočila: 465
   [Brisano sporočilo]
21.4.2010 13:07:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 466
21.4.2010 13:07:51   
Urša08
Mi smo pokosilčkali. Sedaj Žiga spi, je bil danes čist neumoren. Jaz morm kuhinjo pospravt, mal igrače skup vršt, pa eno rundo cunj v stroj dat potem sem pa frej. Ko se Žiga naspi pa šibnemo po potni list na upravno enoto , pa če se nam bo dalo še v mullerja, pa po kako igračko za na morje.

Vas grem mal prebrat

Neposredna povezava do sporočila: 467
21.4.2010 13:10:15   
Urša08
čebel@ in surf še nam kako slikico vajinih princesk pokaštauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 468
21.4.2010 13:12:20   
Urša08
Sjmm dej si mal vaša kosila poenostavi vsaj 1 x na teden, pa nared kako juhico, rižotko, makarone neki v enem piskru pa k je hitro narejeno. Mal se šparaj. Gled da v Bohinju tud ti počivašuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 469
21.4.2010 13:39:16   
sjmm

Sjmm dej si mal vaša kosila poenostavi vsaj 1 x na teden, pa nared kako juhico, rižotko, makarone neki v enem piskru pa k je hitro narejeno. Mal se šparaj. Gled da v Bohinju tud ti počivašuser posted image

pa sej dons imamo pa res bol na izi, no, urši, kok si huda....palačinke pa so men zadišale, sej veš pred tečkico...aja, ti zdej ne veš k si srečka nosečkauser posted image user posted image user posted image

dogovor za Bohinj....2x kuhamo, 3x gremo vn jest...blekuser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 470
21.4.2010 13:40:40   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

ooooooo..sem mal fovš za kocke...user posted image user posted image user posted image user posted image ...sm lego manijakuser posted image user posted image user posted image user posted image ..dobr zlagiteuser posted image user posted image user posted image user posted image

pri nas pa so vse hlače 86 iz Hm..že kr mal mejhne..kok pa je velik in težek tvoj Roksič??? Men ful simpatično zaobljen zgledauser posted image

hitr pejt k sosedu pa kup plenice za 130 ojro pa jih bo še tep poštar prnesuuser posted image

Moj Roksi ma bučko za 3 leta, ritko pa noge  za 9 mesecvuser posted image

ja za 130ojrotov pa tud že kocke dobimuser posted image user posted image

ne pa ne Roksi je prov fajn....naš je bil sloz bol bobi palčka, zdej se je pa kr popravu...ha, ha, ha,...moj prav, da ni čudn k skoz s hrano težim revežuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 471
21.4.2010 13:45:47   
Urša08
Sjmm a Maju so pa že št. 86 premajhne, uvau se je pa potegnuuser posted image user posted image user posted image user posted image Žiga nosi po večini 80, kej tud 86. Super dogovor za dopustuser posted image user posted image user posted image user posted image A greste za 5 dni al en teden?

Jaz sem kuhinjo popedenčkala in upam, da bo do večera takauser posted image user posted image user posted image Sedaj bova pa z Nejcem igračke po dnevni pospravila, potem pa en kapučinček, ko se Žiga zbudi pa šibnemouser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 472
21.4.2010 13:53:19   
sjmm

Sjmm a Maju so pa že št. 86 premajhne, uvau se je pa potegnuuser posted image user posted image user posted image user posted image Žiga nosi po večini 80, kej tud 86. Super dogovor za dopustuser posted image user posted image user posted image user posted image A greste za 5 dni al en teden?

Jaz sem kuhinjo popedenčkala in upam, da bo do večera takauser posted image user posted image user posted image Sedaj bova pa z Nejcem igračke po dnevni pospravila, potem pa en kapučinček, ko se Žiga zbudi pa šibnemouser posted image

ja. Majči je kr dolg, sej po večini ima 86, sam so tud kere že kratke

gremo od pon do petka

vau tvoja kuhna že lepa, ej pr men se je šele začel...so glih vsi na kup prišliuser posted image

pri nas se je uscaluser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 473
   [Brisano sporočilo]
21.4.2010 14:06:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 474
   [Brisano sporočilo]
21.4.2010 14:18:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?