|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
21.4.2010 14:19:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 476
   [Brisano sporočilo]
21.4.2010 14:20:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 477
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
21.4.2010 14:36:35   
SURF
Kolumbo-user posted image še sreča da ponavadi cela vas v istem terminu poliva,če ne bi skoz smrdelouser posted image mi polivali smo že,zdej tisto umetno sraje po travnikih trosi,kot bi dnar v zemljo trosu...

Urša bova nalimale fotkouser posted image .

Sjmm-uuu na holliday greste,super...naužij seuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 478
21.4.2010 14:39:34   
SURF
Glede tega uroinfekta...zelo mi je zabičala,glede bazena,je rekla da ni fajn če se ponovi,zaradi ledvičk...in najprej se to zgodi v bazenih...

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 479
21.4.2010 14:39:58   
SURF
ULILO SE JEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 480
21.4.2010 14:41:37   
SURF
Js bi šla pa spat.....phaaa...tok sem utrujena...pojma nimam od česa leuser posted image spala bi do jutri zjutraj če bi se dalouser posted image ...

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 481
21.4.2010 14:44:55   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

slike noče prlimat KATJUŠA HELPuser posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 482
21.4.2010 14:45:25   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

ULILO SE JEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kr tam to vlivanje obdržte mi ga ne rabimouser posted image user posted image user posted image imamo raje sončekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 483
21.4.2010 14:48:43   
Ajvy
Dobili izvidi...bakterija v krvi....AB teden dni...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 484
21.4.2010 14:49:28   
Katjusa
mi na kopanju nimamo pleničke ampak kopalkice  za dojenčke..... pri florjanu sem pri letu in pol začela uporabljat kopalke.... itak se pokakcajo v vodi ne lulajo pa tud stare babe zakaj dojenčki nebi smel...... itak pa plenička ne ulovi nič lulance.....

grem makarončke skuhat da bomo neki jedluser posted image user posted image user posted image user posted image sem bla v trgovini sem iskala za florjana za RD, ki ga ju3 praznuje v vrtcu krožnike in prtičke vlakec tomažek pa jih nisem dobila zvečer grema z mojmu v bauhaus (maribor) pa boma šla še v leklerk če bom tam dobla..... drgač pač ne bo imel vlakeca bo pa kej drugega sam želi si vlakeca pa bi mu rada ustregla......

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 485
21.4.2010 14:49:44   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 486
21.4.2010 14:50:04   
Katjusa
čebela, čestitam za vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image kdaj začnete?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 487
21.4.2010 15:41:48   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

mi na kopanju nimamo pleničke ampak kopalkice  za dojenčke..... pri florjanu sem pri letu in pol začela uporabljat kopalke.... itak se pokakcajo v vodi ne lulajo pa tud stare babe zakaj dojenčki nebi smel...... itak pa plenička ne ulovi nič lulance.....

Katjuša ja zaradi takšnih dogodkov kot si jih opisala,pa še kaj bi se našlo je potem na pohodu veliko bakterij,ne glede na vzdrževanje se najdejo...in ker je moja miška imela uroinfekt je v rizični skupini,kar pomeni da se naj ne izpostavljamo če ni potrebno...gre pa se v bistvu zato da ko dojenček,otrok,kdorkoli lula se mu odpre sečni kanal in tako kot gre ven lohka pride kej noter...in tu preži potem nevarnost...na žalostuser posted image
Mislim pa da moramo vsi misliti in tudi naše otroke naučiti,da se lula v wc...
Sem se spomnla kako je mene in mojo sestro mami nahecala...je rekla če se bosta polula v bazen kar se ne sme,se bo voda obarvala rdečo in vsi bodo videli da sta lula in bosta mogle z bazenauser posted image user posted image user posted image user posted image in js sem to potem probvala tako po malo,pa čisto po malo..pa ni bilo nič..sem mislila ja mogoče se moraš pa kar naenkratuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 488
21.4.2010 15:55:19   
sjmm
uf, mi je vroče...sm ful hitela s tistm palačinkam...ampak so ble carske...sam Majči se je že župe + opečeni kruhki tok nabasal, da jih ni mogu...bojo pa za malcouser posted image

moj je mulce na špil pelu...sm mu še Maja dala...zdej grem pa eno tono brisač in servetov zložit..jupiuser posted image user posted image

katjuša....ful si lepo za Florčita poštimalauser posted image user posted image user posted image

kolumbo....fajn biciklet..ni kej..upam, da bo služu namenu!!!user posted image user posted image user posted image ...ej, nč bat...je že spet sonceuser posted image ...fajn kosilčkajte!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 489
21.4.2010 15:57:15   
sjmm

Katjuša ja zaradi takšnih dogodkov kot si jih opisala,pa še kaj bi se našlo je potem na pohodu veliko bakterij,ne glede na vzdrževanje se najdejo...in ker je moja miška imela uroinfekt je v rizični skupini,kar pomeni da se naj ne izpostavljamo če ni potrebno...gre pa se v bistvu zato da ko dojenček,otrok,kdorkoli lula se mu odpre sečni kanal in tako kot gre ven lohka pride kej noter...in tu preži potem nevarnost...na žalostuser posted image
Sem se spomnla kako je mene in mojo sestro mami nahecala...je rekla če se bosta polula v bazen kar se ne sme,se bo voda obarvala rdečo in vsi bodo videli da sta lula in bosta mogle z bazenauser posted image user posted image user posted image user posted image in js sem to potem probvala tako po malo,pa čisto po malo..pa ni bilo nič..sem mislila ja mogoče se moraš pa kar naenkratuser posted image user posted image user posted image user posted image

pri nas so vedno imeli kopalne pleničke...pa ne zaradi drugih ampak zaradi mojih mulčkov, da niso česa staknil

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 490
21.4.2010 15:58:03   
Katjusa

aja sem misla, da je problem v plenički..... to pa res potem se boljše ne izpostavljat.....
z isto foro so mene naštimal in z isto foro sem jst florjanauser posted image user posted image user posted image user posted image in pali verjemite tud pred 3 letom, je florjan hodil iz bazena lulat, ko je drugače bil še v pleničkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in še vedno hodi in zadnič me je vprašal če lahko v bezen če imajo tud rdečo vodo pol pa sem rekla, da ja in pol je užaljeno reku no pol grem pa na straniščeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 491
21.4.2010 15:58:03   
sjmm

čebela, čestitam za vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image kdaj začnete?

čestitke tud od nas...naj dobro steče!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 492
21.4.2010 15:59:12   
sjmm

bogica....evouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da hitro mine!!!!!!!!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 493
21.4.2010 15:59:54   
sjmm
itak...magla.....user posted image

grem pa k brisačamuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 494
21.4.2010 16:05:29   
Katjusa
sjmm jst mam te od dm pleničke in se mi to ne zdi nč boljše k ona plenička iz tkanine k je prav za dojenčkeuser posted image nikol pa nimam otrok golih na bazenu kot to počno nekateri.... ok morje še toleriram (delno) bazen pa nikakor...... sama sem imela florija nagega na morju ker so ga kopalke ful obribale in je imel jajčka rito in med nogicemi vse rdeče in pol sem mu dala kopalke dol.... to je blo pri 1 in pri 2 letih....
no ampak golota nime nobene veze zdej s tem.....

upam, da se uroinfekt pri nobenem ne ponovi in da boste lahko kmalu vsi uživali v vodi..... drugeče pa poletje je pred vrati če imete možnost si umislite malo večji bazenček in čofotajte skupaj z vašimi sončkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drgač pa preverjeno tud v majhen bazenček se da vsedit polekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 21.4.2010 16:07:17 >

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 495
21.4.2010 16:08:27   
Katjusa
nekaj sladkega se mi lušta... ima kdo kej na zalogiuser posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 496
21.4.2010 16:08:44   
SURF

aja sem misla, da je problem v plenički..... to pa res potem se boljše ne izpostavljat.....
z isto foro so mene naštimal in z isto foro sem jst florjanauser posted image user posted image user posted image user posted image in pali verjemite tud pred 3 letom, je florjan hodil iz bazena lulat, ko je drugače bil še v pleničkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in še vedno hodi in zadnič me je vprašal če lahko v bezen če imajo tud rdečo vodo pol pa sem rekla, da ja in pol je užaljeno reku no pol grem pa na straniščeuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 497
21.4.2010 16:11:24   
SURF
Ko je bila prvič in takrat tudi zadnjič sem ji dala to kopalno pleničko,vendar ni tesnila...se dobijo takšne da tesnijo?

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 498
21.4.2010 16:12:55   
SURF
Katjuša js bom zvečer maffine delala...ti odstopim poluser posted image pladnjauser posted image pol pa zameuser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 499
21.4.2010 16:13:37   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

bogica....evouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da hitro mine!!!!!!!!!!!!!!!

pikepoke tudi od naju................................

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?