Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 16:14:43
|
|
|
|
MIHAILO
|
Surf mi gremo ravno zdaj na plavanje...mislim da je zadnje,tudi jaz nisem navdusena zaradi teh raznik bakterij in virusov ki jih tam dobi...imamo pa kopalne hlacke za Mihaila,baje je to najboljs tko nam je tam uciteljica rekla... Okakem urinoinfektu govoris???ga je dobila v bazenu????Mihailo je imel infekcijo secil novorojenckov ,ko se je rodil...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 16:16:36
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo slike noče prlimat KATJUŠA HELP [/quote lep je...upam,da bo fajn rajdal po gozdu
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 16:17:31
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Ko je bila prvič in takrat tudi zadnjič sem ji dala to kopalno pleničko,vendar ni tesnila...se dobijo takšne da tesnijo? pomoje nobena ne tesni mafine pa velja a jih sama delaš?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 16:17:33
|
|
|
|
SURF
|
.... drugeče pa poletje je pred vrati če imete možnost si umislite malo večji bazenček in čofotajte skupaj z vašimi sončki drgač pa preverjeno tud v majhen bazenček se da vsedit polek [/quote mah,ta doktorca me je tolk znervirala...pa da tudi ti bazenčki raje ne,pa banja ne...najboljš tuš...ampak tu pa malo grešim,ker banjo imamo čisto,se ne namaka celo večnost in vedno fullll uživa in tu ne vidim bojazni... Pa tud v malem bazenčku po mojem ni frke če je voda vedno sveža...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 16:22:50
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Surf mi gremo ravno zdaj na plavanje...mislim da je zadnje,tudi jaz nisem navdusena zaradi teh raznik bakterij in virusov ki jih tam dobi...imamo pa kopalne hlacke za Mihaila,baje je to najboljs tko nam je tam uciteljica rekla... Okakem urinoinfektu govoris???ga je dobila v bazenu????Mihailo je imel infekcijo secil novorojenckov ,ko se je rodil... Ma sej če ne spada v tisto skupino kjer ultrazvok oziroma katetranje ne pokaže ogroženosti potem menda ni tako hudo...no naši ni pokazalo...ampak ...sj pravim me je tok znervirala z vsemi dokazi proti,da ne upam reskirat Uroinfekt je dobila po lanskem dopusti na morju,zakaj kako ne more nihče vedeti,se je pa zadnji dan kopala v bazenu... Bomo že ....bomo malo improvizirali ko je Katjuša napisala,pa bo.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 16:24:07
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF .... drugeče pa poletje je pred vrati če imete možnost si umislite malo večji bazenček in čofotajte skupaj z vašimi sončki drgač pa preverjeno tud v majhen bazenček se da vsedit polek mah,ta doktorca me je tolk znervirala...pa da tudi ti bazenčki raje ne,pa banja ne...najboljš tuš...ampak tu pa malo grešim,ker banjo imamo čisto,se ne namaka celo večnost in vedno fullll uživa in tu ne vidim bojazni... Pa tud v malem bazenčku po mojem ni frke če je voda vedno sveža... sej verjamem, da te je strah... mene bi tud blo ampak mislim, da domač bazenček, kjer res lahko vodo pogosteje menjaš v bistvu jst jo v čist malem tko nekje na 5 dni nima kej bit..... pa zvečer vedno pokriješ.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 16:26:16
|
|
|
|
Katjusa
|
mi imamo nekaj takega
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 16:27:58
|
|
|
|
SURF
|
mafine delam sama,kupim narejen prah za maso,dodam jajčko,olje,vodo...zmešam...v škatli že dobiš zraven koščke čokolade,ki jih še naknadno vmešaš,zraven so tudi posodice...maso lepo spraviš v le te in pečeš 20 min...no skoraj sama
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 16:29:36
|
|
|
|
MIHAILO
|
pa na te hlacke se direkt pripne fredov obroc
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 16:29:56
|
|
|
|
SURF
|
..sj ne pridejo v poštev...razen če bi našla kakšne ki tesnijo po moje...sem že nekaj spraševala na forumu,pa ni bilo kej... čakamo na poletje...bomo pa šli večkrat,makar po kak dan
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 16:30:54
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO pa na te hlacke se direkt pripne fredov obroc ..drugače so mi zanimive tele...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 16:31:24
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF ..sj ne pridejo v poštev...razen če bi našla kakšne ki tesnijo po moje...sem že nekaj spraševala na forumu,pa ni bilo kej... čakamo na poletje...bomo pa šli večkrat,makar po kak dan na morje mislim
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 16:32:43
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF mafine delam sama,kupim narejen prah za maso,dodam jajčko,olje,vodo...zmešam...v škatli že dobiš zraven koščke čokolade,ki jih še naknadno vmešaš,zraven so tudi posodice...maso lepo spraviš v le te in pečeš 20 min...no skoraj sama eno tako škatlo imam pa tud jst doma.... sam ni nobenga k bi to skupaj zmešal imam pa zmrznjene žepke k se dajo sam v pečico par minut in so pečeni......
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 16:33:04
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF IZVIRNO SPOROČILO: SURF ..sj ne pridejo v poštev...razen če bi našla kakšne ki tesnijo po moje...sem že nekaj spraševala na forumu,pa ni bilo kej... čakamo na poletje...bomo pa šli večkrat,makar po kak dan na morje mislim morje je super
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 16:39:36
|
|
|
|
Katjusa
|
moj je čist zaljubljen v službo.... sem ga klicala kdaj pride pa reče da bo okol 6 šel od tam.... itak boma šla mi2 v Mb
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 17:47:57
|
|
|
|
sjmm
|
smo izropal zelenjavarja zdej gresta oči in Maj na en điro ...za spremembo bo mami doma...mogoče mi uspe celo lase oprat...morm pa z Jančijem matematko vadt...no, sej bo kr sam...jz pa bom za nadzor
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 17:48:44
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa moj je čist zaljubljen v službo.... sem ga klicala kdaj pride pa reče da bo okol 6 šel od tam.... itak boma šla mi2 v Mb a tvoj je tud iz tega kluba??....ooo,
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 17:53:53
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa moj je čist zaljubljen v službo.... sem ga klicala kdaj pride pa reče da bo okol 6 šel od tam.... itak boma šla mi2 v Mb a tvoj je tud iz tega kluba??....ooo, sem tok žalostna otrok včeraj sploh ni videl, danes mi jih bo pol pomagal spat dat še dober, da so vikendi, da jim takrat razlagama o tem kdo je ati ..... no ju3 ima dopust, da boma delala v stanovanju pa v petek tud.... v soboto načrtujem kopanje ker si florjan to želi..... nedelja feštica.... ponedeljek spet stanovanje (če bo moj še frej)..... ga grem klicat, da ne bo pozabu, da bo kmal 6
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 18:02:44
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa moj je čist zaljubljen v službo.... sem ga klicala kdaj pride pa reče da bo okol 6 šel od tam.... itak boma šla mi2 v Mb a tvoj je tud iz tega kluba??....ooo, moj je tud v tem klubu... ..šel je v MB ob 7,30....zdej je pa baje nekje na poti domov....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 18:04:47
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Dobili izvidi...bakterija v krvi....AB teden dni... tudi od nas....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.4.2010 18:05:07
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa čebela, čestitam za vrtec kdaj začnete? podpis...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijoPridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...
Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?