|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
19.6.2010 20:48:19   
sjmm
no, mi smo prav tečkani dans popoldan..zgleda, da se ravnamo po vremenuuser posted image

kuhna že spodobna

mali že u nočni opravi...še mlekec...pa ajmo u mižule

Miha je že veliko bolje

Saška pa je čist fertik...k sva se učeri z mojim skupno domenila, da NE DOVOLIVA obiska....so tekle solze, se je tok čudn obnašala, sam zaenkrat bo kr še najina obveljala in jz sm imela kljub njenim izpadom dobr občutek, da sva neki dobrega nardila zanjo...sm kr zadovolna, da sva postavla mejouser posted image

grem Majčija uspavat..pol pa mal u kavč lukno delatuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
19.6.2010 20:48:33   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

onasiss........a že na 14dnevnem?.....sta s claud uspele te postrišt?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ITAK.... CRICA JE.... MOJ SE ME NE MORE NAGLEDAT!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
19.6.2010 20:49:59   
Ajvy
čerrrrr..
POzabila sem vam povedat, da sem naložila dve slikici princesk na FB...če katera želi pogledkat....kako rastemo...

sjmm...MAj je pa cortik....waw...
Mi tut pridemo jutri na dobrote user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čebela...joj ....jst sem mela tut tako nesrečo na ustnem od slove....pih....drži se....

Onasiss....jjjjjjjjjjjeeeeeeeeeee dopust...uživajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
KAkšno frizuro si si pa omislila?

sunny....o jej...revca Gaja...jst resnično upam,da je bilo to enkratna izkušnja in da se ne bo ponovilo....mirno noč ji želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tamika...super za piknik....user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
19.6.2010 20:51:03   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

no, mi smo prav tečkani dans popoldan..zgleda, da se ravnamo po vremenuuser posted image

naši dve tut...noro  kakšen tečnitis

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
19.6.2010 20:51:19   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: claud

onasiss........a že na 14dnevnem?.....sta s claud uspele te postrišt?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ITAK.... CRICA JE.... MOJ SE ME NE MORE NAGLEDAT!!!!!!!!!!

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
19.6.2010 20:53:57   
sjmm
ajvy...helov...user posted image user posted image slikce prečekirat...sm že večkrat pogledala, če maš kej prišnega od princeskuser posted image user posted image user posted image user posted image

sunny...joj, bogica Gaja...kok se jim dogaja zadne cajta, a ne...pri nas je tud ponoči veliko solza in zmedenih zaspanih situacij....naj hitro mine..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

onassis...komi čakamo na slikce od frzurce!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo...kva se pa pr vs dogaja???

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
19.6.2010 20:57:35   
claud
Cer!

Kako smo?user posted image

No mi2 z Larisso sva bili dons mal pr mojih....se prej pr Onasis....itak sama....
morm rect da je cela familija faca.....ne vem al je onasis (dec) skos tok priden, ampak dons je skos sesal za manouser posted image user posted image user posted image

Onasis, kolumbo...kaksni so bli kalamari?

Sjjm..Majci je cel hud aneuser posted image ....jooooj tale tvoja Saska.......upam da jo mine, da se strezne.....user posted image

Katjusa...cez 1 teden bojo mucki za oddajo....

sunny user posted image upam da Gajo nehajo muciti strahovi....

Ajvy kaksne cort pupike mas pa ti domauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
19.6.2010 21:19:25   
Onasiss
oJLA...

CLAUD.. hvala še enkrat... kalamare je pa spanec odnesu... smo drnjohal cel popoldne tko da smo zamudl južno....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   smo bli pa vseen tam....

So what....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
19.6.2010 21:20:03   
Onasiss
claud...a so superge ok????

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
19.6.2010 21:21:56   
Onasiss
.....ne vem al je onasis (dec) skos tok priden, ampak dons je skos sesal za manouser posted image user posted image user posted image

sam za tabo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
19.6.2010 21:38:56   
sjmm

.....ne vem al je onasis (dec) skos tok priden, ampak dons je skos sesal za manouser posted image user posted image user posted image

sam za tabo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
19.6.2010 21:46:28   
claud

Supergice pa ji grejo na nogico ampak cist na tesno, tko da so kr mal premajhne....
mi je pa kr mal hudo k so ji ful usec....ko jih je vidla jih je takoj hotla obut....bi mogla nekje najdt neki tazga....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
19.6.2010 21:48:37   
Onasiss

Supergice pa ji grejo na nogico ampak cist na tesno, tko da so kr mal premajhne....
mi je pa kr mal hudo k so ji ful usec....ko jih je vidla jih je takoj hotla obut....bi mogla nekje najdt neki tazga....

škoda.... mislim pa, da so ble v H&M kupljene...

So what....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
20.6.2010 7:50:24   
Urša08
user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
20.6.2010 7:55:25   
Urša08
jutrouser posted image

Naša nočka ok, sem se uspela naspati user posted image . Včeraj popoldan smo šli na obisk, je blo luštno. Danes je pa tud en tak dan za druženje ali pa spanjeuser posted image user posted image user posted image . Ob 10 dobimo obisk, bosta mela tamaledva drušno za igranjeuser posted image . Potem bomo skuhali kosilo in popoldan šibamo k bratrancu čestitat k je mel 30. Dan bo šel tik tak naokoli.

Sjmm in tamika uživajte danes

Kolumbo
kako je z Majem?

Sjmm je Miha boljši?

Onasiss čakamo slikico user posted image user posted image user posted image

Ajvy iii kok sta luštni user posted image user posted image uživajte dan brez tečnitisa user posted image user posted image user posted image

Grem zajtrk narest.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
20.6.2010 9:02:42   
sjmm
urša...ttenx za kofi!!!

jz že drugega pijem...naša noč grozna...od 2 do 5...sam premetavanje, cviljenje, butanje ob posteljo..sploh se ni mogu nikakor naštimatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ni pomagalo zibanje, transport u ta velko pojstlo, odpiranje okna...šele mleko proti jutro, ga je ok pomirilo, da je počasi mal ugasnu...sam je še zmer cela pojstla njegova...pa še moj decuser posted image ...sliš itak nč....pol sm pa jz tekala po čaj, pa po mlek...pa sm ga prosila naj malega pazi d nau dol spikiru...pridem nazaj spi ktop, pa skoz je ene čudne zvoke spuščal...pa a mali pol u luft..pa poslušat...joj, dons bi ga pa z veseljem iz spalnce vrgla...sm mela pol 2 urni lepotni spanec...in sm ob 8h vstala..čist polomlena...pa je zdej že mal bolš..k u miru kofetkam..je čist tišina...pri nas je to huda redkost!user posted image

vreme čist adijo..ščije k za stavouser posted image

človeku kr volje za delo zmanjkauser posted image

urša...fajn uživejte z obiskomuser posted image

Miha je bolje, hvala za vprašanjeuser posted image

< Sporočilo je popravil sjmm -- 20.6.2010 9:03:28 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
20.6.2010 9:24:02   
Čebel@
jutrouser posted image

pri nas tudi ščijeuser posted image .....morje prestavljen na torek ker je jutri dež dol nspovedan in v dežju pač se ne da postavljat šotorauser posted image ......moram do trgovine ker mi je brcafeja zmankalouser posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
20.6.2010 10:38:42   
Deja

user posted image user posted image user posted image
a so vaši user posted image  že pili bezgov sirup(to k se z vodo razreči)?????

JA... pri nas smo spili že več kot 10 litrov sirupa

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
20.6.2010 10:51:13   
sunny24
Dan!
Mater, sploh se mi ne zdi, da smo sred poletja...Mraz, burja, dež...Kr neki! Še cote morm v sušilcu sušit...user posted image user posted image user posted image

Gaja je učeri zaspala šele ob 23h...Ni in ni šlo za spat, pol me je pa pršla iskat in odpeljala v sobo da gre miss pančkat...Je pa danes pol spala do 10h. Zdej smo se lih s čokolinotom nafutrale in risanke gledamo. Druzga v tem vremenu nam itak ne ostane. Moj spi k je delu do 5h...

Aja, naši madam je pokukal 9. zobek vn-spodnja trojka, ma že kar neki cajta nazaj, tam okoli 20. maja. Sm ga lih slučajno en dan vidla k ni šans, da pokaže zobe. Si pa full rada zobe umiva...In ko ji po kakih 5 minutah poberem ščetko, je tak jok, da adijo...

deja, a vaš princ uživa v peskovniku? Naša full, je vse od mivke okoli! user posted image user posted image user posted image

Kdo tuki?

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
20.6.2010 11:06:01   
Onasiss
user posted image

user posted image

Evo za firbce.... user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
20.6.2010 11:07:48   
Onasiss
jutro.... pijem že drugo kavo.... kosilo ne vem še...

sjmm...kaka ideja???

urša....uživite...

Aja... kolumbo je tako lepa nosečka in ji trebušček lepo raste....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
20.6.2010 11:09:38   
Onasiss

...pridem nazaj spi k top, pa skoz je ene čudne zvoke spuščal....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
uboga reva.... pri čudnih zvokih je pa res težko spat... po moje ni Maj razlog za tvoje nespanje ampak tvoj mož....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
20.6.2010 11:10:07   
sjmm

jutro.... pijem že drugo kavo.... kosilo ne vem še...

sjmm...kaka ideja???

urša....uživite...

Aja... kolumbo je tako lepa nosečka in ji trebušček lepo raste....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pri nas...korenčkova juhca z vlivančki, pire krompir, kumare v omaki, panirani kolutki melancančkov

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
20.6.2010 11:10:48   
sjmm

user posted image

user posted image

Evo za firbce.... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
20.6.2010 11:11:27   
sjmm

...pridem nazaj spi k top, pa skoz je ene čudne zvoke spuščal....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
uboga reva.... pri čudnih zvokih je pa res težko spat... po moje ni Maj razlog za tvoje nespanje ampak tvoj mož....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a, to bo to..tenxuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?