|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
18.6.2010 21:03:11   
Katjusa
evo moja sončka v postelji..... sem že pozabla kolk dela je ponavadi si razdelima vsak enegauser posted image user posted image user posted image user posted image sem klicala mojga nej eno pico prinese pol tuna pol klasika se mi je ful zluštaluser posted image user posted image user posted image user posted image tak da čakam pojedino
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
18.6.2010 21:31:51   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sjmm kaj je pa z nadomestnim avtom? Pa zakaj tast ne bi odstopil avta? Ma sej to človek sploh ne more verjet. Kaj nej rečem egoizem čistiuser posted image user posted image user posted image user posted image A kaka sestrična, bratranec,... ne more posodit avta za kak dan? Kolk "hudo" pa je z vajinim avtom? Sem najbrž kej spregledalauser posted image

nadomestnega sploh nismo dobil....barabe...sej ti rečm...ne vem za kva plačujemo vse to ful kasko, pa ne vem kva še vse...sva čist....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tast je gladko rekel no way...še preden ga je moj sploh vprašu...je reku, da si nebi glih kej domišlu...drugi pa itak rabijo svoj avto vsak dan...sej veš..kak  je to...no, sej nima veze...v glavnem bo treba kr orng poseg...k je verjetn jermen šel..če ti to kej pove..pa je treba na dele počakat...pa rajš počakava tle pr tem mehankarju...k je fajn poba..k da naju spet kdo kje nateg...moj pa s svojim delom pač ne more bit brez avta...pa še neki honorarcev mava zdele in jih je treba skupi z vso robo na objekte prpelet...no, kar se robe tiče sm dons uredila, da bodo kr firme za drug teden dostavle na delovni objekt...vsaj to...folk je pa pač treba ke prpelatuser posted image ...ma, moj je reku, da bova več zgubila, če se delo ustavi...kot pa če dava za najemnino avta...sam d ne bo rajal u nedogleduser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
18.6.2010 21:32:51   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Sjmm kaj je pa z nadomestnim avtom? Pa zakaj tast ne bi odstopil avta? Ma sej to človek sploh ne more verjet. Kaj nej rečem egoizem čistiuser posted image user posted image user posted image user posted image A kaka sestrična, bratranec,... ne more posodit avta za kak dan? Kolk "hudo" pa je z vajinim avtom? Sem najbrž kej spregledalauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image sej ne morem verjet, da so takšni..... sem mislila, da imate to nadomestni avto.... da vas nebi prišel nakup kakega starega avta cenejeuser posted image user posted image user posted image user posted image kolk pa dajete na dan za avto?

50e...če nardi do 100km.user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
18.6.2010 21:42:14   
sjmm
no, pa smo ta mala dva poštimal...Maj je tik pred spanjem dobil eno buškico..in fasal tečnitis...sva se nosila, da je zaspal...mleko je stankal na dušek...zadne cajte ne vem kam dajeuser posted image ....aja u plenico

moj še psa rihta...zdele mu grejo fuuuul dlake dol...se una poddlaka menja...k je vroče....mamo celo teraso k tepih iz dlak..pa sesam vsak dan in psa češem vsak dan...včer sm ga kr posesala..pa je kr stal in mu je očitno prijalouser posted image user posted image ..no, sej sta zadnč kolumbo in šime bla priča našemu dlakastemu kraljestvu....me je blo kr sram...sam dlake hitrej odpadajo k jz sesam...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša...mi smo se tud pice dons napokal...s koruzo in tuno...sam jz to kr doma uštimam...2 velika pekača...k drgač..ko Jan začne jest..bankrotirašuser posted image ...........oooo, ste imel štacuna party....ej jz včas...ma mi ni nč jasn...folk tok jamra kako nimajo..ne služb, ne dnara...a če se v istem dnevu zapeleš po vseh možnih štacunah v okolišu...ma povsod je poln...tko, da je vse skup sam en bla..blauser posted image

no, zdej me pa še cote čakajouser posted image ..za obesit

pa še Mihca grem preverit...sej je bolje, sam neki ga po grlu praska, vročine nima več...mam na sumu mrzlo vodo pri vodnjaku na igrišču, ko je čist razhajcan pr 35 stopinjah...pol se pa tam napajauser posted image

čebelc@....uživejte maximalno, mama nej pa svojeuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
18.6.2010 22:03:24   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

čebel@ za kolk časa pa šibate na morčija?
od ponedeljka do soboteuser posted image

iiiii superca kok boste uživali user posted image user posted image user posted image user posted image

jst tud tko pravim, da se bodo mel tak lepo, da bodo še velikokrat ponovil in bodo raje šli v šotor k pa v mamino prikolo.....
čebela a si pogledala cene?

Maš prav sploh glede na to kok je mama "prijazna"user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša........nisem nič gledala......pa dober tekuser posted image

sjmm........šit je tole z avtomobilomuser posted image ......za tasta pa no commentuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
18.6.2010 22:05:13   
Čebel@
zaluštala se mi je tale katjušina picauser posted image .......pa sem pojedla pol tavelike sklede solate in sladoled s smetano tko da sem tok sita da mi je kar slabouser posted image

grem spat,ker sem itak spet sama tukajuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
18.6.2010 22:36:30   
Katjusa
jst sem fuzbal gledala alžirija:anglija     0:0 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kar pomeni če reminiziramo anglijo gremo v osmino...... tekma je v sredouser posted image user posted image user posted image user posted image komi čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še dober, da gremo na morje v četrtek, da bom lahko gledala..... aja mojmu je dons šef mal avto opraskal.... pa moj si je dopust vzel še za ponedeljek 28. tak da bomo lahko še celo nedeljo izkoristli za morje in se bomo zvečer vrnal....user posted image user posted image user posted image user posted image

punce lahko noč in lep vikenduser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
19.6.2010 8:02:40   
Čebel@
jutrouser posted image user posted image user posted image

spala sem,ampak sem čist povožena in brez energije-je user posted image  prišla v vsej svoji veličiniuser posted image ......danes ob 13.00 zagovarjam še slovo pol imam pa neki časa mir s šolouser posted image user posted image user posted image

lep dan vam želimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
19.6.2010 9:45:03   
sjmm
dan!

noč kar ok, stanvanje se je mau ohladil..pa smo kr spal

moj že nek pr sosed parket brusi...menda dons zgodaj pride

mi smo se mislijev napokal...pol pa na kavču pr risankah mal poležaval

zdej morm pa kej u roke plunt...ju3 imamo obiske...mal morm popucat...sicer ne bom prekmal začela k drgač se ju popoldne nikjer ne bo več vidl nčuser posted image

pa kej sladkega morm skup vržt...so mi moji rekl, da že cel teden stradajo sladkarije...take domačeuser posted image

kosilo....krompirjev golažek

no, pa še en kafetek za vse :

user posted image

user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
19.6.2010 9:45:59   
sjmm

jutrouser posted image user posted image user posted image

spala sem,ampak sem čist povožena in brez energije-je user posted image  prišla v vsej svoji veličiniuser posted image ......danes ob 13.00 zagovarjam še slovo pol imam pa neki časa mir s šolouser posted image user posted image user posted image

lep dan vam želimuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

držim pesti za slovo!!!!!user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
19.6.2010 9:59:04   
Urša08
helov

Mi smo že iz trgovine. Smo kr precej nakupli pa upam, da smo sedaj rešeni štacune vsaj za teden dni.

čebela držim pesti za slovenščinouser posted image user posted image user posted image

sjmm ne preveč glancatuser posted image user posted image user posted image kosilo boste mel pa super.

Pri nas bodo za kosilo težko pričakovani makarončkiuser posted image

Grem omare napolnit.user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
19.6.2010 10:03:34   
sjmm
DANES IMA NAŠ SONČEK, KI NAM POPESTRI VSE TRENUTKE DNEVA IN NOČI...16 MESECEV!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
19.6.2010 10:05:36   
sjmm

helov

Mi smo že iz trgovine. Smo kr precej nakupli pa upam, da smo sedaj rešeni štacune vsaj za teden dni.

čebela držim pesti za slovenščinouser posted image user posted image user posted image

sjmm ne preveč glancatuser posted image user posted image user posted image kosilo boste mel pa super.

Pri nas bodo za kosilo težko pričakovani makarončkiuser posted image

Grem omare napolnit.user posted image

SUPER ZA ŠOPING...NAS ŠE ČAKA, NAM JE ZJUTRI ČIST AM-JA ZMANJKAL.

ZDEJ GREM PA TA VELKEGA IN TA MALEGA VN POSLAT!!

da začnem kej delat...ma mom mal poglancat, sej veš, kok tamika zmer puca!!ju3 bo pa pri nas na nered naletelauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
19.6.2010 11:20:56   
Ajvy
jutro.....
MOj edini vikend frej v tem mesecu...pa še to je jutri sestanek vseh delavcev ob 8.00---nimaš kaj.--

ČEbela...nafilaj se s tableti, da bo šlo mirno in zaeto skozi user posted image user posted image user posted image tko a veš, da ti bo mal vseeno
DRžim pestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm...he he ....moji otroci skoz stradajo domačih sladkarijuser posted image ..ampak v tem malem stanovanju se prej mi spečemo kot sladkarijiceuser posted image user posted image

JSt mislim ,da Tamika pride k teb na obisk...ne k tvojemu redu oz neredu user posted image user posted image user posted image user posted image

Urša...the best za nakup...jst  grem dans s prijateljico...komaj čaakm....mal drgačn šoping user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
19.6.2010 11:23:19   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

jutro.....
MOj edini vikend frej v tem mesecu...pa še to je jutri sestanek vseh delavcev ob 8.00---nimaš kaj.--

ČEbela...nafilaj se s tableti, da bo šlo mirno in zaeto skozi user posted image user posted image user posted image tko a veš, da ti bo mal vseeno
DRžim pestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm...he he ....moji otroci skoz stradajo domačih sladkarijuser posted image ..ampak v tem malem stanovanju se prej mi spečemo kot sladkarijiceuser posted image user posted image

JSt mislim ,da Tamika pride k teb na obisk...ne k tvojemu redu oz neredu user posted image user posted image user posted image user posted image

Urša...the best za nakup...jst  grem dans s prijateljico...komaj čaakm....mal drgačn šoping user posted image user posted image user posted image

ja sej vem nouser posted image user posted image user posted image user posted image ...sam mamo resno štalo...tko, da je vsekakor treba mal pošlihtatuser posted image

fajn izkoristi vikend...kolikor ga bo!!!!user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
19.6.2010 12:45:09   
sjmm
ekola..kuhna že kr zgleda, kopalnica se sija, pa čeprav je u letih...zvečer pa še sesanja in pomivanje tal..pa bo mal bolš user posted image

zdej nesem malega šlafn, pol pa kuhat...pol pa mau u šopinguser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
19.6.2010 14:19:17   
Čebel@
evo še slova za mano-sem potegnila glih tist k nisem mela pojma tko da upam da sem vsaj za 2 skupaj spacalauser posted image ........ati gre zdele na prijateljevo fantovščin in pride šele jutri zjutraj oz.dopoldanuser posted image .......spet bom slabo spala,ker sem navajena da spi zraven,in ko ga ni,sem vedno full budnauser posted image ......delam seznam za morje in upam da kej ne pozabimo domauser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
19.6.2010 14:33:48   
sjmm

evo še slova za mano-sem potegnila glih tist k nisem mela pojma tko da upam da sem vsaj za 2 skupaj spacalauser posted image ........ati gre zdele na prijateljevo fantovščin in pride šele jutri zjutraj oz.dopoldanuser posted image .......spet bom slabo spala,ker sem navajena da spi zraven,in ko ga ni,sem vedno full budnauser posted image ......delam seznam za morje in upam da kej ne pozabimo domauser posted image

čebelc@...sam, da je za tabo...sej bo boš vidla..jz še kr pesti držim!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vem, kva mislš...moj tud name pomirjujoče vpliva...pa če sam smrči zravnuser posted image user posted image user posted image ...vem, pa da je ob meni...če ga ni...mam obupne noči...zadnč k je imel nočno in je pršu okol 5h...sploh ne vem, če sem ene 2 urci spala...zato sm tud vesela, da gremo kr skupi na morje in bomo 14 dni tam....vsi vkupuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
19.6.2010 14:38:05   
Urša08
Mi popapcali kosilo, se mal posladkali. Smo mal reda v stanovanju nardil tko da sedaj še sesalec in pomivanje čaka pa smo za danes končali. Čez dve urci gremo na obiskuser posted image bo kar pasalo it, vreme je pa itak za nikamor.

Ajvy izkoristi frej vikend user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm kaj boš dobrega spekla danes?

Čebel@
držim pesti da je slova ratala , pa fino spakiraj za na morčijauser posted image .

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
19.6.2010 14:38:50   
Urša08
Sjmm uvau sem prebrala da boste letos skupaj dopustovali s tvojim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image superca

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
19.6.2010 14:40:28   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

DANES IMA NAŠ SONČEK, KI NAM POPESTRI VSE TRENUTKE DNEVA IN NOČI...16 MESECEV!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Kakšen cukrček je user posted image user posted image user posted image user posted image Čas pa itak prehitro gre. Pa čist me dražiš z vozkomuser posted image user posted image user posted image je res lepe brave

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
19.6.2010 14:43:02   
Čebel@
sjmm.......joj kok je Majčiuser posted image ..........ja jaz ga tud kar celo noč iščem po njegovi straniuser posted image user posted image user posted image user posted image

urša.....lepo se mejte na obiskuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
19.6.2010 14:43:45   
Onasiss
dan...

... sem na dopustu......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...kok dobr filing...

Imam novo frizuro...in sem full važna.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas se še vedno pobiramo po včerajsnji nogometni evforiji... le kaj bo ko pridemo v osmino finala...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
19.6.2010 14:45:34   
Čebel@
onasiss........a že na 14dnevnem?.....sta s claud uspele te postrišt?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
19.6.2010 14:58:57   
Urša08
Onasiss super za dopustuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kdaj šibate na morčija? Kako sta Evita in Vito - dej kako fotko, pomoje sta že čist drugauser posted image Pa super za frizurco user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?