![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 15.6.2010 14:28:26
|
|
|
|
sjmm
|
kva kej kuhate u tej vročini??? naš Maj bi zadnje 14 dni pojedu vse kr vidi in še kej za povrh...upam, da mi ne bo kr čez noč odrastu
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 15.6.2010 15:02:34
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm kva kej kuhate u tej vročini??? naš Maj bi zadnje 14 dni pojedu vse kr vidi in še kej za povrh...upam, da mi ne bo kr čez noč odrastu men dons ni treba za otročka ima babi makarončke mojga ne bo gremo mi v celje k ma flori logopedinjo....... jutri pa mislim, da bo tak k pr vas nov pečen krompirček in solata brez juhce..... sam flori noče jest novega krompirja pa ne vem zakaj ne? tak da zanj bom mal pomfrija naredla, ampak mu ga bom dala sam če mi ga ne uspe prepričat v novega.... zadnič sme vztrajala da enga poje (si ja itak najmanjšega zbral) pa je reku da je dober k sme ga vprašala zakaj pa pol ne ješ pa ni vedu sjmm in si kej našla v saškini omari?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 15.6.2010 15:03:58
|
|
|
|
sunny24
|
Dan! Evo, mi smo v nedeljo pršli iz Čateža, blo full fajn, vremce mega! Gaja je bla full pridna, sicer se je gospodična lepo trmala pred trgovino in se na tla ulegla...Pa sm jo pustila tam ležat dokler se madam ni streznla...Folk k je mimo hodu me je pa čukasto gledal... Na bazenih je blo mega, Gaja full uživala v vodi. Pa s cinglce mi je padla in si nogico fajn odrgnla...Ah, mama smotana... Je bla pa full zgodnja za vstajat...JE bla okoli 7h že pokonci... Nism navajena, k mi že 3 mesece spi tja do 10h al pa celo 11h od 21h zvečer...Zdej ko smo doma pa spet pančka normalno...do 9h al pa še kaj več. Učeri sm bla v LJ v šopingu...Sm celo dobila precej cot zame, za Gajo nič, ker ma oh in sploh cot za poleti. Pol zvečer smo ble pr moji noni, smo še peskovnik skupi zložli, tko da bo uživala na vrtu. Danes sm ji pa en mega velik bazen nabavla, tko da bom lahko tudi mojo rit not namočila Zdej pa čakam, da se madam zbudi, pol dobi mineštrco za papcat, pol pa gre h tašči malo v varstvo, k gremo z mojim v šoping za hrano... Kdo tuki?
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 15.6.2010 15:06:19
|
|
|
|
Katjusa
|
sunny in vsaka čast v trgovini moj brat je bojda to enkrat naredu, da se je na tla vrgu in ga je mami pustila in potem nikol več ni sitnaru ful lepo da ste se fino imel
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 15.6.2010 15:15:03
|
|
|
|
sunny24
|
Hello katjusa! Kako kaj? Kako pa stanovanček kej napreduje? sjmm, dej ti k si mega v kuhni...A mi prosim napišeš kak fajn "receptek" za kak frape za ta male, al pa za kak sladoledek? Mater ej, pr nas je tko toplo, da se dihat ne da...
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 15.6.2010 15:18:54
|
|
|
|
Čebel@
|
dan mi je moja mati hotla uničit dopust in sva se odločila da v četrtek spokamo domov,v ponedeljek pa:KATJUŠA PAZI TO!!!!-->VALKANELAAAAAAAAAAAAAA
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 15.6.2010 15:34:21
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ dan mi je moja mati hotla uničit dopust in sva se odločila da v četrtek spokamo domov,v ponedeljek pa:KATJUŠA PAZI TO!!!!-->VALKANELAAAAAAAAAAAAAA hej do kdaj boste v valkaneli.... mi pridemo v četrtek sicer smo misli en drug kamp sam če bote v valkeneli pridemo tja aja pa tak se parkirajte, da bomo lahko nekje blizu da bomo lahko zvečer kako pivce skupi spil ko bodo otroc spal
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 15.6.2010 15:35:01
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Hello katjusa! Kako kaj? Kako pa stanovanček kej napreduje? sjmm, dej ti k si mega v kuhni...A mi prosim napišeš kak fajn "receptek" za kak frape za ta male, al pa za kak sladoledek? Mater ej, pr nas je tko toplo, da se dihat ne da... stanovanje počasi sej veš ni časa.... drug teden ima moj dopust bomo probal mal več delat ampak v četrtek gremo na morje pa do nedelje
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.6.2010 15:50:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 15.6.2010 16:08:40
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Hello katjusa! Kako kaj? Kako pa stanovanček kej napreduje? sjmm, dej ti k si mega v kuhni...A mi prosim napišeš kak fajn "receptek" za kak frape za ta male, al pa za kak sladoledek? Mater ej, pr nas je tko toplo, da se dihat ne da... pri nas delamo takele : bananin : 3 banane, 3 dcl mleka, vanili sladkor, 2 kepici vanilijevega sladoleda...fajn zmiksaš...pa je bananin2 : 4 banane, 1/2 l čokoladnega mleka ali kakava, sladoled po želji, lahk pa tud 1 dcl sladke smetane in nekaj ledenih kock jagodni : skodelica očiščenih jagod, 2 žlici rjavega sladkorja ali žlica medu, 1/2 l mleka lahk pol sladke smetane, nekaj ledenih kock, na koncu potresemo z naribano čokolado banana in mango : 2 banani in en mango, malo sladkorja, 4 kepice vanilijevega sladoleda , 2 dcl mleka če se še kej spomnim, pa namalam kasnej
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 15.6.2010 16:10:02
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo dan ......tastarga bom kr zadavla....kr neki se dere, da dons vsi hočjo neki od njega .....prejle me je poslal d morm nujno kupt za efekt za mravle....pomoje d bom kr njega pošpricala.......pol je za eno minuto uletu dam po mojo osebno, zdej je šel še neki za avto rihtat in je vmes mojo osebno ŽE ZGUBU.. .....fino ne...če jo ne najde ne vem kako ga bomo registriral ...najboljš d pasuš potegnem iz naftalina, sploh ne vem, če mi še velja ......itak sm mu že povedala, da je že dve stvari dons čist viška naredu oz sam sep deu dela s tem svojim komliciranjem.....grrrrrrrrr...najboljš d grem na glavo u banjo, predn bo on spet uspel dam pridt bo glih 18 ura....pol me pa prou zanima, kje mi bojo še avto registriral.....mah......se zna zgodit, d bosta tamaledva kr dol ostala, če bo šlo tkole naprej jih še iskat ne bomo uspel. no sm se skašlala, zdej se še z mrzlo vodo polijem, pa upam d bo boljš ti tvoj je tak k moj dons ...OLADI BEJBA..PA EN PERČEK RUKN...NAMA NE PREOSTANE DRUZGA
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 15.6.2010 16:11:06
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ dan mi je moja mati hotla uničit dopust in sva se odločila da v četrtek spokamo domov,v ponedeljek pa:KATJUŠA PAZI TO!!!!-->VALKANELAAAAAAAAAAAAAA hej do kdaj boste v valkaneli.... mi pridemo v četrtek sicer smo misli en drug kamp sam če bote v valkeneli pridemo tja aja pa tak se parkirajte, da bomo lahko nekje blizu da bomo lahko zvečer kako pivce skupi spil ko bodo otroc spal od ponedeljka do sobote-ni še nič ziher,ampak je pa zelo verjertno
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 15.6.2010 16:16:45
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ dan mi je moja mati hotla uničit dopust in sva se odločila da v četrtek spokamo domov,v ponedeljek pa:KATJUŠA PAZI TO!!!!-->VALKANELAAAAAAAAAAAAAA hej do kdaj boste v valkaneli.... mi pridemo v četrtek sicer smo misli en drug kamp sam če bote v valkeneli pridemo tja aja pa tak se parkirajte, da bomo lahko nekje blizu da bomo lahko zvečer kako pivce skupi spil ko bodo otroc spal od ponedeljka do sobote-ni še nič ziher,ampak je pa zelo verjertno no če boste v Valkanelo mi povej k pol mi tud pridemo. navijam za vaklanelo da se vidmo tam, če se drugače ne mormo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.6.2010 16:38:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 15.6.2010 16:46:31
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ dan mi je moja mati hotla uničit dopust in sva se odločila da v četrtek spokamo domov,v ponedeljek pa:KATJUŠA PAZI TO!!!!-->VALKANELAAAAAAAAAAAAAA hej do kdaj boste v valkaneli.... mi pridemo v četrtek sicer smo misli en drug kamp sam če bote v valkeneli pridemo tja aja pa tak se parkirajte, da bomo lahko nekje blizu da bomo lahko zvečer kako pivce skupi spil ko bodo otroc spal od ponedeljka do sobote-ni še nič ziher,ampak je pa zelo verjertno no če boste v Valkanelo mi povej k pol mi tud pridemo. navijam za vaklanelo da se vidmo tam, če se drugače ne mormo sporočim v nedeljo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 15.6.2010 19:09:05
|
|
|
|
tanci29
|
pozdravljene kako kaj? urša-vidim da si že nazaj z morčita..kok je hitro minilo, saj si ravnokar pakirala sej malo sem vas prebrala, ampak za komentirat pa sploh nimam cajta. tamaledva sem nafutrala oz. erik je še za mizo in ne spravim vanjga drugo kot monte za večerjo pa še zdej skos neki piska tm. hana je pa totalno zalimana na mene non stop...evo zdele mi žwdoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiže skačv e vxcvpoc nayročju i nxxxxxdvc x ajde čao
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 15.6.2010 19:21:49
|
|
|
|
tanci29
|
no evo še do konca nisem mogla spisat erik je pohamsil tri monteje po 100g. mah ja kwa češ ma pa je spet jok pa k mamici ,nč pičim naprej. ajde imejte se lepoooooo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 15.6.2010 19:56:15
|
|
|
|
Onasiss
|
joj tanci...ti si spet na 100. pri nas k pri norcih, ne vem a je kaj v zraku, kok težita.... , pa en drugmu nagajata, ta starga itak spet ni, kot ponavadi k ga rabim, da uskoč preden mi film poč.... še dobr, da se grem lahko na atrij hladit...ampak tam pa cela štala.... po moje sem ene 100x ta starga prekela k ne zna nč dobr narest..... najprej mi komarnik na glavo pade(se je odlimal) pol se mi pa še na glavo ulije voda, ker je gospod tako dobro streho naredi, da je nekje full luknja in čez teče.... pol pa ta mala, pol pa princ... skratka rabm kako kilo sladoleda da se ohladim....SAMA!!!! al pa en pir....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 15.6.2010 20:00:19
|
|
|
|
Onasiss
|
ampak res ni moj dan... pridem u službo, grem na wc..in se mizadrga na hlačah pokvar....še dobr da sem mela dolgo srajco.... ... pol pridem domov s kolesom in se pripravim, da grem z avtom po otroke.... ja pi....z....da... tale moj dec, vzame ključe od avta s sabo ...joj moj dec sploh ne razmišlja, no ja... ampak s ta malo glavo....še dobr, da je rezervni ključ nekje u materni skrit, sem ga glih ene pol ure iskala.... hvala za posluh RADA VAS MAM!!! zdele pa šibam, ker imam kilo makaronov po kuhnji.... gospodična hoče sama jest, ampak ko se naje.. preostanek vrže na tla....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 15.6.2010 20:01:11
|
|
|
|
birdy
|
Ah ja, zdele sem pa ziher da me dojenček mal brca. Tam spodi k se buši začne dvigovat. Super občutek. Pa sej filing sem mela že ful časa da ga čutm, pa ne kot brce ampak kot neko premikanje, no, dons me pa ziher brca, sanjsko
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 15.6.2010 20:01:17
|
|
|
|
Urša08
|
Eto se še jaz pridružim tistim k mate doma otročke s tečnitisom Žigec je bil dons skoz neki okol mene, pa samo pol urce spal, skratka zdele ko je zaspal je balzam Onasiss ti maš pa res smolo no, čeprav sem se kr mal nasmejala tvojim prigodam kje pa tvoj hod? tanci helov mah če je monte nej pa to je, pri nas so pa jogurtki in skutke in grem še ostale prebrat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 15.6.2010 20:02:13
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Ah ja, zdele sem pa ziher da me dojenček mal brca. Tam spodi k se buši začne dvigovat. Super občutek. Pa sej filing sem mela že ful časa da ga čutm, pa ne kot brce ampak kot neko premikanje, no, dons me pa ziher brca, sanjsko iiiiiiiiii mene še nč Birdy si me pa čist zdražla s tistim kampom, tko da bomo pomoje kr šli za ene par dni
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 15.6.2010 20:04:23
|
|
|
|
Urša08
|
Onasiss dej drugič k si v Kranju prid na en kofe do mene
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 15.6.2010 20:04:40
|
|
|
|
birdy
|
Onassis, sej bo Ma dons ni tvoj dan, se zgodi na vsake tolk kvatre. Jutr je pa nov dan! A si ti pisala za kamp Kovačine na Cresu? Mam neki v glavi da nama je bil všeč, pa ne vem zakaj ga nisva napisala kot možnega "kandidata". A je res tok lep, senca je, kaj pa morje, je lep?
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 15.6.2010 20:08:56
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Ah ja, zdele sem pa ziher da me dojenček mal brca. Tam spodi k se buši začne dvigovat. Super občutek. Pa sej filing sem mela že ful časa da ga čutm, pa ne kot brce ampak kot neko premikanje, no, dons me pa ziher brca, sanjsko
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.