|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
15.6.2010 9:19:32   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sjmm hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tud jaz želim da čim prej mine da bom lahko naprej stvari pedenala

Tamika ojoj taka reakcija od čebel user posted image user posted image user posted image user posted image naj oteklina čim prej mine tako pri tebi kot pri Maiju

hvala user posted image user posted image user posted image user posted image
ste se spočili in napolnili baterije?

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
15.6.2010 9:19:48   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

jz mam pa en user posted image ...če nism preveč firbčna...kok imate kej poletne robe za vaše user posted image ?? sm že mal pozabla....k našga smo včer 4x preoblekeluser posted image user posted image ...mivka, voda ipd

Sjmm eto sicer mal na pamet ampak Žiga ima ene 10 kompletkov (majčka + kr. hlače), ene 10 majčk s kratkimi, ene  3/4 hlače, ene na naramnice, pa ene 10 bodyjev s kratkimi rokavi, tko mal na pamet mam občutek da ma še večuser posted image user posted image user posted image

hja, tvoj Žigec je pa dobro oborožen za poletne dniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
15.6.2010 9:20:57   
sjmm
naš mišek se je le zbudil...mami mal pomagalauser posted image

zdej pa risanka, pol malca, jz še posodo vn zmečen..pa greva kam u senčkouser posted image

aja, pa še juhco prstavm

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
15.6.2010 9:23:22   
Urša08
Tamika ja na morju je bilo super, napolnili baterije, zabušavali, ma res superuser posted image user posted image user posted image sicer pa vi že odštevate do dopusta aneuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm ja ma precej robe, pa kar prav pride glede na to kako se hiter zapackauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
15.6.2010 9:24:27   
Urša08
sjmm a mate sončka? Pri nas je tko oblačpno, temačno,m ma skor megla, čist nikakvo vremeuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
15.6.2010 9:49:42   
sjmm

sjmm a mate sončka? Pri nas je tko oblačpno, temačno,m ma skor megla, čist nikakvo vremeuser posted image

je biluser posted image ...ni večuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
15.6.2010 9:50:36   
sjmm
juhca se kuha

se greva pižamc znebit...pa mal na zrak,,,mogoče bo pa dons kej manj soparnuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
15.6.2010 11:54:54   
birdy
Urša, gledala sva kobarid, kamp nadiža. Zgledal je lepo, mogoče greva nslednji vikend pogledat. Čeprov naju oba moti ker to ni morje. Bi jst najraj šla in v Straško (se kopat) in v Kobarid (se ohladit). Bomo pa vidl kako bo finančno zneslo. Ker v kobarid lahko tud za vikend skočimo, en mali šotorček pa blazine pa bi mel super vikend. Pa ne zdi se mi drago.

Glede cunj... Kristi jih ma ogromno. Res, če bi na pamet govorila ziher ene tok kt ma Urša krat 3. Pa nismo nič novga kupoval, kar je od Neli, pa mal smo še dobil pa se nabere. Seveda mamo pa mi ogromnooooooooooooooooooooooooooooooooo oblekc. Tko da zdej ma bodije samo za spat, čez dan je pa bolj fensikauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
15.6.2010 11:59:38   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Urša, gledala sva kobarid, kamp nadiža. Zgledal je lepo, mogoče greva nslednji vikend pogledat. Čeprov naju oba moti ker to ni morje. Bi jst najraj šla in v Straško (se kopat) in v Kobarid (se ohladit). Bomo pa vidl kako bo finančno zneslo. Ker v kobarid lahko tud za vikend skočimo, en mali šotorček pa blazine pa bi mel super vikend. Pa ne zdi se mi drago.

Glede cunj... Kristi jih ma ogromno. Res, če bi na pamet govorila ziher ene tok kt ma Urša krat 3. Pa nismo nič novga kupoval, kar je od Neli, pa mal smo še dobil pa se nabere. Seveda mamo pa mi ogromnooooooooooooooooooooooooooooooooo oblekc. Tko da zdej ma bodije samo za spat, čez dan je pa bolj fensika user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
15.6.2010 12:01:51   
sjmm
vidm, da ima naš čist premau cot...ni čudn, da si zmer glavo razbijam kva nej mu nataknem gor, ko kam gremouser posted image

štacune ...mi prhajamo!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

kolumbo mi še zmer soseda ropauser posted image user posted image

sva bla zuni, pri nas je spremenljivo...mal sončka, mal oblačn...je pa mal bolš..k piha in se kr da dihat

greva zdej z Majčijem na juhco z nudelčkiuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
15.6.2010 12:40:24   
Katjusa
sjmm mi imamo ene 10 bodijev s kratkim rokavom pa ene 5 brez rokavov in 10x kratke hlačke in ene 5 kratkih majčk.... za zdej ima vedno body s kratkimi rokavi in čist kratke kratke hlače.....  perem pa kr sproti sploh k sadje pade na body kuj operem kr na roke in posušim......

petrušk sej sem bla vedno proti klimi pa jo imamo od kar je florjan pa sem bla proti sušilcu pa ga tud imamouser posted image user posted image user posted image user posted image moj mene vse prepriča verjetno me bo tud s klimo v prikolici sam letos ziher ne k smo na tesnem z €  zdej bi rad pograd not naredu mu bom mogoče dovolila kupit kej lesa drgač pa dons grem iskat neke temne zavese, da bo not čim bolj tema..... no hočem rečt če ni € se da tud brez tega preživet in luštno imet.... tko da grem letos v prikolico brez klime in upam, da bo za preživet...... bomo pa vzel zraven ventilator in pred spanjem vse fino prepihal in bo OK.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
15.6.2010 12:50:57   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

sjmm mi imamo ene 10 bodijev s kratkim rokavom pa ene 5 brez rokavov in 10x kratke hlačke in ene 5 kratkih majčk.... za zdej ima vedno body s kratkimi rokavi in čist kratke kratke hlače.....  perem pa kr sproti sploh k sadje pade na body kuj operem kr na roke in posušim......

petrušk sej sem bla vedno proti klimi pa jo imamo od kar je florjan pa sem bla proti sušilcu pa ga tud imamouser posted image user posted image user posted image user posted image moj mene vse prepriča verjetno me bo tud s klimo v prikolici sam letos ziher ne k smo na tesnem z €  zdej bi rad pograd not naredu mu bom mogoče dovolila kupit kej lesa drgač pa dons grem iskat neke temne zavese, da bo not čim bolj tema..... no hočem rečt če ni € se da tud brez tega preživet in luštno imet.... tko da grem letos v prikolico brez klime in upam, da bo za preživet...... bomo pa vzel zraven ventilator in pred spanjem vse fino prepihal in bo OK.

ja, ja....itak da bo nič bat.....boste pa u gatkah spaluser posted image user posted image user posted image user posted image
sj jst do zdej še nikol nism bla u klimatizirani prikoli pa smo mel 12 let u kempih prikolco....tko da se vse da....
ja sj tema je tud pr nas potrebna....sm rekla, da bom kar deko čez okna dala, če so presvetle zavese slučajn...urša??? kako je s tem???

petrušk_

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
15.6.2010 12:53:50   
birdy
Hihihi, mi je kr mal smešno ker sta pisale same take k mate same fantke doma.user posted image
Sem šla zdej prov preštet in mam samo oblekc ene 12. Ampak sem pa ugotovila da mam pa hlačke samo troje, če gledam tiste samostojne hlačke. Pol mam pa seveda še 10 kompletov hlačke + majčka. Se vid da za punčko vsi nosijo oblekce. Sem pa prov vesela da mam kopletke ker sem ful slaba v barvnem kombiniranjuuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
15.6.2010 13:05:37   
Katjusa
petrušk ja pr nas more bit čist tema.... drgač nema spanja oz. je tam do ene 4 zjutriuser posted image user posted image user posted image user posted image ko je bil florjan mali smo kampirali s takim rumenim šotorom in to je blo not bolj svetlo k zunaj in smo se ob 4 zjutri po kampu sprehajal.... zdej sem za prikolico naredla taka platna (za 2 okna sta že zraven) k se od zunaj zataknejo v tiste zareze ampak sej vemo blago je blago in veter to hitro mal privzdigne in če okno odpreš tak da bodo tudi notranje zavese temne..... lepo verjetno ne bo za gledat bo pa funkcijonalnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......
evo tole je eno zgodnje prehajanje sam mislim, da je bla ura že okol pol 6:)
user posted image

birdy očitno imamo sam take k imamo fante čas bit na rruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
   [Brisano sporočilo]
15.6.2010 13:31:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3765
15.6.2010 13:44:51   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

petrušk ja pr nas more bit čist tema.... drgač nema spanja oz. je tam do ene 4 zjutriuser posted image user posted image user posted image user posted image ko je bil florjan mali smo kampirali s takim rumenim šotorom in to je blo not bolj svetlo k zunaj in smo se ob 4 zjutri po kampu sprehajal.... zdej sem za prikolico naredla taka platna (za 2 okna sta že zraven) k se od zunaj zataknejo v tiste zareze ampak sej vemo blago je blago in veter to hitro mal privzdigne in če okno odpreš tak da bodo tudi notranje zavese temne..... lepo verjetno ne bo za gledat bo pa funkcijonalnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......
evo tole je eno zgodnje prehajanje sam mislim, da je bla ura že okol pol 6:)
user posted image

birdy očitno imamo sam take k imamo fante čas bit na rruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hehe...pr nas ista scena s svetlobo,....ni variante da spi če je dan...no ja čez dan ja...sam ponoč more bit pa dol ruleta...čist do dna........

petrušk_

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
15.6.2010 13:47:08   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

evo meneuser posted image
SM BLA 3 URE U HIPERJU NISM KUPILA NIČuser posted image user posted image user posted image , SM ŠLA POL SAMO NA KOSILOuser posted image user posted image user posted image ...SJMM SM VSE SAMO ZATE POUSTILA.user posted image user posted image user posted image .. .........ful sm iskala keen čeule za tamaledva....za Majkla ni blo 27ke, pol sm za Roksota najdla u Massu ene Josh, itak spet ni blo cifre, pol sm za sebe hotla ene črne odbite raztegljive....spet nč pametnega........pol sm hotla na nohte, vse zaseden.......tko d sm na konc znorela in šla k nam u medvode po jogurte, mlek sadje in dam.

DEJA, da men že dva dni ful slabo spita glih zarad vročine, učeri smo mel ekstra dolgo proceduro uspavanja, pa je blo čez pl ure isto...Majkl pr men u postli...čez dve ure Rokso, tastar pa itak že 4 tedne sam po hotelih spi k polhuser posted image user posted image user posted image ............Majkl ga že ful pogreša in je bil učeri tečn ko drekec pekec...dons zutri pa on pride z idejo da HOČM U BABI VRTECuser posted image user posted image user posted image .....spet krokodilje solze, kličem babi, da hoče Majkl v njen vrtec, ker majo ful večje igrišče itd......babi čist navdušena, napakiram oba in sta zdej U BABI VRTECuser posted image .

tastar na poti domou, če bo sposoben ene 3 stvari hkrati nardit, mogoče dons dobimo avto.

Grem zdej mal skupi zmetat, ker ko smo šli od doma smo pustil raztur

ja kako mate pa oblečene?? jst sm jo mela dons ponoč v dolgem bodiju, kratkih hlačkah, pokrito z eno lahko dekico (seveda sam prvo urco) pa okno sm prvič pustila odprto....vsa s strahom kako jo bo vse zbudilo....ampak jo res nič ne gane.....sm bla prov šokirana...je spala do 9 zjutri....pa so mel psi res žurko ponoč - ne vem al je bla kakšna luna al kaj?!?----pa zjutrej petelinček pa tko naprej.....

kolumbo....škoda da nisi nč dobla....

petrušk_

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
15.6.2010 13:56:01   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

samo čebelji piki user posted image user posted image ... hvala za objemčke in pikepokeuser posted image user posted image

ja, kva ste pa počel???

pohodili uboge reve user posted image

raztopi aspirin in ga lepo namaži po oteklini

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
15.6.2010 14:05:54   
sjmm

SM BLA 3 URE U HIPERJU NISM KUPILA NIČuser posted image user posted image user posted image , SM ŠLA POL SAMO NA KOSILOuser posted image user posted image user posted image ...SJMM SM VSE SAMO ZATE POUSTILA.user posted image user posted image user posted image .. .........ful sm iskala keen čeule za tamaledva....za Majkla ni blo 27ke, pol sm za Roksota najdla u Massu ene Josh, itak spet ni blo cifre, pol sm za sebe hotla ene črne odbite raztegljive....spet nč pametnega........pol sm hotla na nohte, vse zaseden.......tko d sm na konc znorela in šla k nam u medvode po jogurte, mlek sadje in dam.

DEJA, da men že dva dni ful slabo spita glih zarad vročine, učeri smo mel ekstra dolgo proceduro uspavanja, pa je blo čez pl ure isto...Majkl pr men u postli...čez dve ure Rokso, tastar pa itak že 4 tedne sam po hotelih spi k polhuser posted image user posted image user posted image ............Majkl ga že ful pogreša in je bil učeri tečn ko drekec pekec...dons zutri pa on pride z idejo da HOČM U BABI VRTECuser posted image user posted image user posted image .....spet krokodilje solze, kličem babi, da hoče Majkl v njen vrtec, ker majo ful večje igrišče itd......babi čist navdušena, napakiram oba in sta zdej U BABI VRTECuser posted image .

tastar na poti domou, če bo sposoben ene 3 stvari hkrati nardit, mogoče dons dobimo avto.

o tenx kok si pridna!!!!

jz sm u ta velkm massu dobila ful hude josh za maja..21 cifra...so olivno zelene, pa mal oranžne sandalce, prstki not...20e...so se mi zdele napram geox in ciciban smešn pocen????

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 3769
15.6.2010 14:07:40   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

ja kako mate pa oblečene?? jst sm jo mela dons ponoč v dolgem bodiju, kratkih hlačkah, pokrito z eno lahko dekico (seveda sam prvo urco) pa okno sm prvič pustila odprto....vsa s strahom kako jo bo vse zbudilo....ampak jo res nič ne gane.....sm bla prov šokirana...je spala do 9 zjutri....pa so mel psi res žurko ponoč - ne vem al je bla kakšna luna al kaj?!?----pa zjutrej petelinček pa tko naprej.....

samo tak body k ma še kao hlačke podalšane...k bi imel boxerce...nič pokrit...čist moker...okno na kipuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
15.6.2010 14:14:28   
petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

samo tak body k ma še kao hlačke podalšane...k bi imel boxerce...nič pokrit...čist moker...okno na kipuser posted image

ojoj pol je pa vročekrven fantiček...hehehe....

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
   [Brisano sporočilo]
15.6.2010 14:18:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petrušk_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3772
15.6.2010 14:21:32   
sjmm

SJMM TOČN TE JST HOČM, PA VIDM D JIH ZARAD TEBE NIMAM, KER SI VSE POKUPILAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jz sm jih u ta velkm massu kuplauser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 3773
15.6.2010 14:25:47   
Ajvy

SJMM TOČN TE JST HOČM, PA VIDM D JIH ZARAD TEBE NIMAM, KER SI VSE POKUPILAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jz sm jih u ta velkm massu kuplauser posted image user posted image user posted image

mi smo kar Mass-ove kupil....pa so zelo lepi in dobri...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
15.6.2010 14:27:03   
sjmm
uf, sm zdele krompirja ostrgala za celo vojsko...zdej bi sam ta novga spečenga jedl...no, sej ni blema..k pol pa posode..razn pekača...ni treba pomivat

še en škaf solate operem, pa še za ostale nudle zakuham u župo...pa sm frej kosila za donsuser posted image

si morm pa lase oprat...si še nism od petka k sm bla pr frzerji...pa za u ta velcga soseda ne morm taka it....joj, sm hotla dons kake hlače poletne najdit od lani...ma nč nimam tko k lani nism mela...če kej mam pa itak pr Saši u omar pristane...grem zdej še tja mal pošnoflat...k jo še ni domauser posted image user posted image user posted image

moj se je na brzake oglase...še zmer kisu ksiht drži...je šel zgleda jermen na lančici...k nej bi ga kao brother in law zamenjal lani....no očitno GA NI.user posted image user posted image user posted image ..to so ti žlahtnki...še velik slabi k en tret mujo k ga srečaš u kaki delavnci...še Hb, da je tale sosed tko fajn ...bo vse spedenu...upam...da resuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?