tejči28
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka metod kot npr. pustit otroka,da joka in da zaspi. Si predstavljate, da bi ve zaspale v joku, hlastale za dotikom vam ljubljene osebe, mame, očeta, da vas nekdo pocrkla, tisti pa vas ne bi šmirglal 5 posto, sedel v sosednji sobi in vas ignoriral, ker je pač ura za spat. No jaz sem raje 100× šla nazaj v sobo, ga pobožala, povedala da je vse vredu, da je mami tam v sosednji sobi, da ne rabi skrbet in da naj pridno zaspi. Pa je slej kot prej zaspal. Samo malo dlje je trajalo. Verjemite mi, še prekmalu bo pisal napis na vratih "Staršem vstop prepovedan". In največ kar lahko otroku "dam" je občutek, da se name lahko vedno zanese. Ne bom vedno vesela njegovih dejanj, a tu sem zato, da mu kažem pravo pot, po kateri mora pa hoditi sam. Uf sem zafilozofirala. O tem bi lahko govorila cel dan. To si pa tak napisala,da sem dobila kar solzne oči,ko si vse tak živo predstavljam.Jaz tudi nisem mogla pustit jokat,čeprav me moj heca,da bo do 18.leta rabo mamico,da zaspi. Briga me. Joj,punce kak se vam dogaja.Vreme res vpliva čudno na ljudi.Še dobro,da je napovedan lepi vikend.Jaz sem se odpeljala k babi danes,ker moj dragi ima zabavo v službi (privat) in pride šele jutri domov in mi je prav fino,da sem danes prosta bremen,ker tukaj mene mali sploh ne šmirgla ampak samo babi,dedi. jaz pa imam dopust. mene punčka tudi ful brca in to čez celi dan se mi zdi,zgleda je res nekaj na tem,da imam posteljico zadaj in zato bolj čuti.Mi je prav fajn.
< Sporočilo je popravil tejči28 -- 4.6.2010 14:20:45 >