|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
17.5.2010 16:23:21   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

Ninibo, jest sem za kako sladko razvadouser posted image
ja jaz bi tudiuser posted image , kakšn milkin sladoled oblit s čokoladouser posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
17.5.2010 16:38:09   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

ja jaz bi tudiuser posted image , kakšn milkin sladoled oblit s čokoladouser posted image

Ne, ne, maš sladkorno, ne smešuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
17.5.2010 17:07:26   
bambinca
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Ne, ne, maš sladkorno, ne smešuser posted image user posted image user posted image user posted image

No ja, jest upam, da se bom lahko zadržala pred kakimi čokoladnimi okusi, ker drugače mi bo user posted image jaz namreč še vedno veselo bruhamuser posted image

< Sporočilo je popravil bambinca -- 17.5.2010 17:18:37 >

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
17.5.2010 17:30:42   
NiNiBo
Lenca78 UniCredit sem tud jaz gledala in sem dobila obcutek, da ponujajo veliko.

sladkosnedne user posted image  super vidim, da nas je ene par!!! Kje pa predlagate, da se dobimo, jaz bi kje v Ljubljani oz. v okolice Lj. ce katera pozna kaksen fin plac, da se mal posladkamo in poklepetamo. Baje, da vam lepo vreme obetajo user posted image user posted image !

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
17.5.2010 18:54:45   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: benika

bom se z inzulinom zafiksala pa bouser posted image user posted image user posted image , vse za dobr sladoled

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
17.5.2010 19:07:19   
bambinca
IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo

Lenca78 UniCredit sem tud jaz gledala in sem dobila obcutek, da ponujajo veliko.

sladkosnedne user posted image  super vidim, da nas je ene par!!! Kje pa predlagate, da se dobimo, jaz bi kje v Ljubljani oz. v okolice Lj. ce katera pozna kaksen fin plac, da se mal posladkamo in poklepetamo. Baje, da vam lepo vreme obetajo user posted image user posted image !

Hm...jest za razne sadne kupe in podobno prakticiram Zbilje, kaj drugega pa ne poznam...

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
17.5.2010 19:09:14   
benika
Hm...jest za razne sadne kupe in podobno prakticiram Zbilje, kaj drugega pa ne poznam...

Ja, Zbilje so zakonuser posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
17.5.2010 19:30:01   
mala
No končno našla čas, da se zahvalim  za čestitke za našo hčerkicouser posted image  - hvalauser posted image

Drugače sem se danes spet načakala na pediatrični, sva imela s starejšim sinom kontrolo in sva čakala skoraj 2h, mah sej se moraš navadit...glih do kosila sva bila fertikuser posted image

user posted image  buši raste in zelo razmišljam, če bi šla na 3D uz. A bo šla oz. je katera že bila v LJ. porodnišnici??

NiNibo - jest sem takoj za kaj sladkega - ena lokacija možna tudi v City parku v slaščičarni Pod Vodo....čeprav, če bo lepše vreme bi bilo fajn kje zunajuser posted image

Katrinka - držim pesti za jutriuser posted image  mislim nateuser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
17.5.2010 19:56:22   
tinkatonka
za kaj sladkega predlagam Zvezdo - v BTC-ju (nasproti Merkurja). Jaz se vam žal ne bom mogla pridružit, se moram učit. user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
17.5.2010 19:57:35   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: mala

jaz tud. Vso srečo. vse bo OK!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
17.5.2010 20:07:08   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

jaz tud. Vso srečo. vse bo OK!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enakouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
17.5.2010 20:36:21   
katrinka

Punce, evo, malajo nam fasadouser posted image user posted image user posted image

super,a mi poves ze kaka barva je...pac firbec kaj ces...hehe,
zal mi je za prijateljicouser posted image

ninibo - za sladke pregrehe sm za,naceloma zbilje ok...malo mi je dalec ampak ok,ob kateri uri ste pa mislileuser posted image

Drugače sem se danes spet načakala na pediatrični, sva imela s starejšim sinom kontrolo in sva čakala skoraj 2h, mah sej se moraš navadit...glih do kosila sva bila fertik

buši raste in zelo razmišljam, če bi šla na 3D uz. A bo šla oz. je katera že bila v LJ. porodnišnici??

Katrinka - držim pesti za jutri  mislim nate

ja hvala za misli,bom sporocila kako in kaj,bom videla kaj bo jutri pa potem naprej razmisljam za 3d...
ja tale cakanja na kontrole in izvide so obupna...ste porihtaluser posted image

benika in tinkatonka - hvala za pesti...sporocimuser posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
17.5.2010 20:51:12   
tejči28
user posted image Naši pregledi!  user posted image

user posted image     user posted image   Morfologija    user posted image    user posted image    

17.5. nenka7
18.5. katrinka
21.5. Jinx 
24.5. lillchy123 , teodora75

27.5. binabina
28.5. NiNiBo
01.6. archie
11.6. laliela

user posted image    Redni pregledi  user posted image

17.5. barbi195
18.5. laliela,maca29,ily, rojena77
20.5. malecka_mateja,alexeia
21.5. tinkatonka,lillchy123
25.5. bambinca,benika-diabetolog
27.5. lenca78,zalcy
28.5. nadka30,cresisy
31.5. luna2010
01.6. natalija28, T.Z.,izabelina
02.6. tpmc
03.6. nushka
05.6. lovelove
07.6. Inčy
08.6. SOnIca,benika v PAN
09.6. marella1,tejči28,blanči
11.6. benika
14.6. tannya
15.6. klemcy,lumpa6,božička09
21.6. mala

user posted image     UZ pregledi    user posted image

18.5. T.Z. 4D
26.5. benika Uz srca
30.5. ŽanaTaja 4D
04.6. lenca78 3D

11.6. janjja UZ srca

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
17.5.2010 21:09:19   
NiNiBo
katrinka user posted image za jutri!!

Meni se pa zdijo Zbilje super predlog, upam da vecini ne bo predalec?
Kaj pa vem, morda kar tam ob 19:00 ce vam pase?
Kateri dan pa vam najbolj ustreza, torek ali sreda?

tinkatonka ah, ah en vecer pa ja ne bo panike ce se ne bos ucila in ce se nam nam pridruzis! Te bomo pogresale ce te ne bo user posted image . Sedaj imas en teden casa, da vsak dan malo vec naredis in si potem lahko vzames en vecer prosto. Kaj pravis na to?? user posted image  

En lep vecer vsem skupaj, pa lustno trebuscke bozajte jaz grem tudi pocasi v posteljo brat knjigo in mojega bozat. Mi je moj dal domace branje, Seven habits of highly efficient families, pa da vidimo kaj se bom novega naucila user posted image

Nina

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
17.5.2010 21:19:44   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

IZVIRNO SPOROČILO: corfu

IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

Drugače pa mi smo tudi nekje v 25 t, sem pa glih razmišljala da nekje od 13-15t je še do konca (če bo po prvi bomo avgusta že zaključili, moram pa priznat da mi bo kar malo hudo za trebuščkom, ker vem da tako lepega napetega verjetno ne bom imela nikoli več, ker to je po vsejverjetnosti moja zadnja nosečnost

zakaj pa mislš, da bo zadnja nosečnost?

Nikoli ne reci nikoli user posted image user posted image user posted image

res jeuser posted image

ja saj vem nikoli ne reci nikoli, ampak pri nama je verjetno to res zadnja nosečnost, malo tudi zaradi pretekle slabe izkušnje in ja verjetno smo mi z to obrtijo zaključili.
Glede cuker testa sem pa poklicala svojo g in jo vprašala kako in kaj in mi je rekla da moram eno uro preden mi vzamejo kri to spit.
sedaj grem pa v vodoraven položaj se beremo jutri
čaouser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
18.5.2010 8:15:45   
corfu
Jutro

Držim pesti za vse ki imate danes preglede user posted image user posted image user posted image
Jaz imam pa 27.5. cukr test, potem kmalu že cepljenje za RH-, potem pa še za streptokok...pol moram pa že kaj kupit za naše deteuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
18.5.2010 8:19:14   
benika
Katrinka, kdaj maš pregled? Dej no, pohiti, da bomo lahko v miru in z veseljem ploskale!!!

Srečno tudi vsem, ki imate danes pregledeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
18.5.2010 8:20:22   
benika
Meni se pa zdijo Zbilje super predlog, upam da vecini ne bo predalec?
Kaj pa vem, morda kar tam ob 19:00 ce vam pase?
Kateri dan pa vam najbolj ustreza, torek ali sreda?

Jaz glasujem za Zbilje in če bomo tam, pridem s tamalima za eno urco.

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
18.5.2010 9:21:34   
Natalija28
Jutro souser posted image .

Kako ste mi kaj? Mene danes rahle slabosti dajejo, ampak ni hujšega. Pričakujem, da bo hitro minilo. Danes sem dobila tringeld od plače.user posted image Kriminal kak se pozna, da sem na bolniški... Sicer pa zaj mojemu doma veliko pomagam okrog biznisa, pa mi bo že neko nagrado dal.user posted image

Sem pa včeraj kupila prve cotike za našega user posted image . Nekaj malega-nisem pretiravala. (še) user posted image Mojemu se je ful dopadlo kaj sem kupla.user posted image

Lepo bodite.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
18.5.2010 9:23:44   
tinkatonka
HEJ!

Jaz sem na bolniski, mi je sinko zbolel. Ni nič hujšga (vročina, kašelj), a kr mučno bit cel dan notr, zunaj pa tako lepooooo. user posted image

Sem bila pa zjutraj na cukr testu. Meni niso prej nič vzeli krvi. Imela sem 50mg test, spiješ tist gravž od gravža in sediš pred laboratorijem 1 uro. Po eni uri vzamejo kri in greš domov.

Ima pa danes še moj možek RD, pa mu tud darila ne morm kuptuser posted image , sem mislila danes it vmes med malco v šoping, pa se mi je vse podrlo, ker sem na bolniški. No samo da bo sinko čimprej OK. Imava popoldne še pregled pri njegovi P.

čakamo na novičke od katrinke! user posted image

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
18.5.2010 9:24:45   
Anonimen
Punce, jaz imam pa danes 3D/4D UZ. Madona sem važna, komaaaaaj čakam user posted image user posted image

(odgovor članu Natalija28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1271
18.5.2010 9:26:20   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka
čakamo na novičke od katrinke! user posted image

jaz tudi user posted image user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

Neposredna povezava do sporočila: 1272
18.5.2010 9:28:07   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

Punce, jaz imam pa danes 3D/4D UZ. Madona sem važna, komaaaaaj čakam user posted image user posted image

iiiiiiiiiiiiii lepo. Potem nam pa lahko kakšne slikce pokažeš.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
18.5.2010 10:33:22   
nadka30
katrinka že kaj novic, pridno držim pesti da javiš super novicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tinkatonka upam da bo sinček kmalu zdrav user posted image user posted image user posted image user posted image .
natalija28 super za prvi nakup cotik, jaz pa v bistvu nič ne rabim in se moram kar malo zadržat da ne bi kaj kupila, ker otročki to tako hitro prerastejo da je joj, bomo videli kako dolgo bom zdržala da ne bom nič cunjic kupila, po mojem ne več dolgouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Pa kdaj bo končno konec tega hladnega vremena, pa saj človeku mine do vsega, moram pa priznat no nevem mogoče je krivo vreme, da zvečer sploh ne morem zaspat in potem se obračam levo in desno no včeraj je bilo že tako hudo da sem se ponoči vstala in sem šla na internet in tam je spet bila milina, nikjer nikogar, zjutraj sem se pa komaj iz postelje zbacala.Še katero drugo mučijo neuser posted image spečnosti

Neposredna povezava do sporočila: 1274
18.5.2010 10:45:13   
ŽanaTaja
Hej punce...

Sem se morala mal oglasit tukaj, da dam iz sebe..
Mi je pisala prijateljica iz San Francisca k doli živi. Bila je noseča in so ji v ne vem katerem tednu rekli, da ima tamali v trebuhu predolgo popkovino in da je možnost da se lahko zaduši z njo. No in zdaj mi je pisala da je rodila mrtvega fantka, imel je 3x ovito popkovino okoli vratu in je bil že v trebuhu mrtev. Jaz sem tak šok doživela, da sam jočem sploh ne morem pridt k sebi in pol me mami krega da kaj to berem..ma ja, sam če je prjatlca kaj pa naj.

Moja pikica je kar živa v trebuščku, včeraj sva z mojim gledala trebuh kako skače...user posted image user posted image  mal gor mal dol mal sem mal tja...sam da je vse ok..
Sem imela včeraj take krče, jaz sem že mislila, da imam popadke, sem šla v porodnišnico, je rekla da odpiram se ne, da pa lahko maternica nagaja...no dobila sem buscopan in se doma vlegla, tko da je bilo zvečer že vse ok, mala živa kar je glavnouser posted image

Še za seznam ...redni pregled imam 26.5....

Punce lepo bodite, pa pazite svoje pikce v bušijihuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......