Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 17.5.2010 16:23:21
|
|
|
|
lumpa6
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca Ninibo, jest sem za kako sladko razvado ja jaz bi tudi , kakšn milkin sladoled oblit s čokolado
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 17.5.2010 16:38:09
|
|
|
|
benika
|
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6 IZVIRNO SPOROČILO: bambinca Ninibo, jest sem za kako sladko razvado ja jaz bi tudi , kakšn milkin sladoled oblit s čokolado Ne, ne, maš sladkorno, ne smeš
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 17.5.2010 17:07:26
|
|
|
|
bambinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6 IZVIRNO SPOROČILO: bambinca Ninibo, jest sem za kako sladko razvado ja jaz bi tudi , kakšn milkin sladoled oblit s čokolado Ne, ne, maš sladkorno, ne smeš No ja, jest upam, da se bom lahko zadržala pred kakimi čokoladnimi okusi, ker drugače mi bo jaz namreč še vedno veselo bruham
< Sporočilo je popravil bambinca -- 17.5.2010 17:18:37 >
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 17.5.2010 17:30:42
|
|
|
|
NiNiBo
|
Lenca78 UniCredit sem tud jaz gledala in sem dobila obcutek, da ponujajo veliko. sladkosnedne super vidim, da nas je ene par!!! Kje pa predlagate, da se dobimo, jaz bi kje v Ljubljani oz. v okolice Lj. ce katera pozna kaksen fin plac, da se mal posladkamo in poklepetamo. Baje, da vam lepo vreme obetajo !
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 17.5.2010 18:54:45
|
|
|
|
lumpa6
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6 IZVIRNO SPOROČILO: bambinca Ninibo, jest sem za kako sladko razvado ja jaz bi tudi , kakšn milkin sladoled oblit s čokolado Ne, ne, maš sladkorno, ne smeš bom se z inzulinom zafiksala pa bo , vse za dobr sladoled
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 17.5.2010 19:07:19
|
|
|
|
bambinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo Lenca78 UniCredit sem tud jaz gledala in sem dobila obcutek, da ponujajo veliko. sladkosnedne super vidim, da nas je ene par!!! Kje pa predlagate, da se dobimo, jaz bi kje v Ljubljani oz. v okolice Lj. ce katera pozna kaksen fin plac, da se mal posladkamo in poklepetamo. Baje, da vam lepo vreme obetajo ! Hm...jest za razne sadne kupe in podobno prakticiram Zbilje, kaj drugega pa ne poznam...
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 17.5.2010 19:09:14
|
|
|
|
benika
|
Hm...jest za razne sadne kupe in podobno prakticiram Zbilje, kaj drugega pa ne poznam... Ja, Zbilje so zakon
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 17.5.2010 19:30:01
|
|
|
|
mala
|
No končno našla čas, da se zahvalim za čestitke za našo hčerkico - hvala Drugače sem se danes spet načakala na pediatrični, sva imela s starejšim sinom kontrolo in sva čakala skoraj 2h, mah sej se moraš navadit...glih do kosila sva bila fertik buši raste in zelo razmišljam, če bi šla na 3D uz. A bo šla oz. je katera že bila v LJ. porodnišnici?? NiNibo - jest sem takoj za kaj sladkega - ena lokacija možna tudi v City parku v slaščičarni Pod Vodo....čeprav, če bo lepše vreme bi bilo fajn kje zunaj Katrinka - držim pesti za jutri mislim nate
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 17.5.2010 19:56:22
|
|
|
|
tinkatonka
|
za kaj sladkega predlagam Zvezdo - v BTC-ju (nasproti Merkurja). Jaz se vam žal ne bom mogla pridružit, se moram učit.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 17.5.2010 19:57:35
|
|
|
|
tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala Katrinka - držim pesti za jutri mislim nate jaz tud. Vso srečo. vse bo OK!!!
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 17.5.2010 20:07:08
|
|
|
|
benika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka IZVIRNO SPOROČILO: mala Katrinka - držim pesti za jutri mislim nate jaz tud. Vso srečo. vse bo OK!!! Enako
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 17.5.2010 20:36:21
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca Punce, evo, malajo nam fasado super,a mi poves ze kaka barva je...pac firbec kaj ces...hehe, zal mi je za prijateljico ninibo - za sladke pregrehe sm za,naceloma zbilje ok...malo mi je dalec ampak ok,ob kateri uri ste pa mislile IZVIRNO SPOROČILO: mala Drugače sem se danes spet načakala na pediatrični, sva imela s starejšim sinom kontrolo in sva čakala skoraj 2h, mah sej se moraš navadit...glih do kosila sva bila fertik buši raste in zelo razmišljam, če bi šla na 3D uz. A bo šla oz. je katera že bila v LJ. porodnišnici?? Katrinka - držim pesti za jutri mislim nate ja hvala za misli,bom sporocila kako in kaj,bom videla kaj bo jutri pa potem naprej razmisljam za 3d... ja tale cakanja na kontrole in izvide so obupna...ste porihtal benika in tinkatonka - hvala za pesti...sporocim
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 17.5.2010 20:51:12
|
|
|
|
tejči28
|
Naši pregledi! Morfologija 17.5. nenka7 18.5. katrinka 21.5. Jinx 24.5. lillchy123 , teodora75 27.5. binabina 28.5. NiNiBo 01.6. archie 11.6. laliela Redni pregledi 17.5. barbi195 18.5. laliela,maca29,ily, rojena77 20.5. malecka_mateja,alexeia 21.5. tinkatonka,lillchy123 25.5. bambinca,benika-diabetolog 27.5. lenca78,zalcy 28.5. nadka30,cresisy 31.5. luna2010 01.6. natalija28, T.Z.,izabelina 02.6. tpmc 03.6. nushka 05.6. lovelove 07.6. Inčy 08.6. SOnIca,benika v PAN 09.6. marella1,tejči28,blanči 11.6. benika 14.6. tannya 15.6. klemcy,lumpa6,božička09 21.6. mala UZ pregledi 18.5. T.Z. 4D 26.5. benika Uz srca 30.5. ŽanaTaja 4D 04.6. lenca78 3D 11.6. janjja UZ srca
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 17.5.2010 21:09:19
|
|
|
|
NiNiBo
|
katrinka za jutri!! Meni se pa zdijo Zbilje super predlog, upam da vecini ne bo predalec? Kaj pa vem, morda kar tam ob 19:00 ce vam pase? Kateri dan pa vam najbolj ustreza, torek ali sreda? tinkatonka ah, ah en vecer pa ja ne bo panike ce se ne bos ucila in ce se nam nam pridruzis! Te bomo pogresale ce te ne bo . Sedaj imas en teden casa, da vsak dan malo vec naredis in si potem lahko vzames en vecer prosto. Kaj pravis na to?? En lep vecer vsem skupaj, pa lustno trebuscke bozajte jaz grem tudi pocasi v posteljo brat knjigo in mojega bozat. Mi je moj dal domace branje, Seven habits of highly efficient families, pa da vidimo kaj se bom novega naucila Nina
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 17.5.2010 21:19:44
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka IZVIRNO SPOROČILO: corfu IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina Drugače pa mi smo tudi nekje v 25 t, sem pa glih razmišljala da nekje od 13-15t je še do konca (če bo po prvi bomo avgusta že zaključili, moram pa priznat da mi bo kar malo hudo za trebuščkom, ker vem da tako lepega napetega verjetno ne bom imela nikoli več, ker to je po vsejverjetnosti moja zadnja nosečnost zakaj pa mislš, da bo zadnja nosečnost? Nikoli ne reci nikoli res je ja saj vem nikoli ne reci nikoli, ampak pri nama je verjetno to res zadnja nosečnost, malo tudi zaradi pretekle slabe izkušnje in ja verjetno smo mi z to obrtijo zaključili. Glede cuker testa sem pa poklicala svojo g in jo vprašala kako in kaj in mi je rekla da moram eno uro preden mi vzamejo kri to spit. sedaj grem pa v vodoraven položaj se beremo jutri čao
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 18.5.2010 8:15:45
|
|
|
|
corfu
|
Jutro Držim pesti za vse ki imate danes preglede Jaz imam pa 27.5. cukr test, potem kmalu že cepljenje za RH-, potem pa še za streptokok...pol moram pa že kaj kupit za naše dete
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 18.5.2010 8:19:14
|
|
|
|
benika
|
Katrinka, kdaj maš pregled? Dej no, pohiti, da bomo lahko v miru in z veseljem ploskale!!! Srečno tudi vsem, ki imate danes preglede
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 18.5.2010 8:20:22
|
|
|
|
benika
|
Meni se pa zdijo Zbilje super predlog, upam da vecini ne bo predalec? Kaj pa vem, morda kar tam ob 19:00 ce vam pase? Kateri dan pa vam najbolj ustreza, torek ali sreda? Jaz glasujem za Zbilje in če bomo tam, pridem s tamalima za eno urco.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 18.5.2010 9:21:34
|
|
|
|
Natalija28
|
Jutro so . Kako ste mi kaj? Mene danes rahle slabosti dajejo, ampak ni hujšega. Pričakujem, da bo hitro minilo. Danes sem dobila tringeld od plače. Kriminal kak se pozna, da sem na bolniški... Sicer pa zaj mojemu doma veliko pomagam okrog biznisa, pa mi bo že neko nagrado dal. Sem pa včeraj kupila prve cotike za našega . Nekaj malega-nisem pretiravala. (še) Mojemu se je ful dopadlo kaj sem kupla. Lepo bodite.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 18.5.2010 9:23:44
|
|
|
|
tinkatonka
|
HEJ! Jaz sem na bolniski, mi je sinko zbolel. Ni nič hujšga (vročina, kašelj), a kr mučno bit cel dan notr, zunaj pa tako lepooooo. Sem bila pa zjutraj na cukr testu. Meni niso prej nič vzeli krvi. Imela sem 50mg test, spiješ tist gravž od gravža in sediš pred laboratorijem 1 uro. Po eni uri vzamejo kri in greš domov. Ima pa danes še moj možek RD, pa mu tud darila ne morm kupt , sem mislila danes it vmes med malco v šoping, pa se mi je vse podrlo, ker sem na bolniški. No samo da bo sinko čimprej OK. Imava popoldne še pregled pri njegovi P. čakamo na novičke od katrinke! Lp Tina
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 18.5.2010 9:24:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, jaz imam pa danes 3D/4D UZ. Madona sem važna, komaaaaaj čakam
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 18.5.2010 9:26:20
|
|
|
|
archie
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka čakamo na novičke od katrinke! jaz tudi
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 18.5.2010 9:28:07
|
|
|
|
tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. Punce, jaz imam pa danes 3D/4D UZ. Madona sem važna, komaaaaaj čakam iiiiiiiiiiiiii lepo. Potem nam pa lahko kakšne slikce pokažeš.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 18.5.2010 10:33:22
|
|
|
|
nadka30
|
katrinka že kaj novic, pridno držim pesti da javiš super novico tinkatonka upam da bo sinček kmalu zdrav . natalija28 super za prvi nakup cotik, jaz pa v bistvu nič ne rabim in se moram kar malo zadržat da ne bi kaj kupila, ker otročki to tako hitro prerastejo da je joj, bomo videli kako dolgo bom zdržala da ne bom nič cunjic kupila, po mojem ne več dolgo . Pa kdaj bo končno konec tega hladnega vremena, pa saj človeku mine do vsega, moram pa priznat no nevem mogoče je krivo vreme, da zvečer sploh ne morem zaspat in potem se obračam levo in desno no včeraj je bilo že tako hudo da sem se ponoči vstala in sem šla na internet in tam je spet bila milina, nikjer nikogar, zjutraj sem se pa komaj iz postelje zbacala.Še katero drugo mučijo ne spečnosti
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 18.5.2010 10:45:13
|
|
|
|
ŽanaTaja
|
Hej punce... Sem se morala mal oglasit tukaj, da dam iz sebe.. Mi je pisala prijateljica iz San Francisca k doli živi. Bila je noseča in so ji v ne vem katerem tednu rekli, da ima tamali v trebuhu predolgo popkovino in da je možnost da se lahko zaduši z njo. No in zdaj mi je pisala da je rodila mrtvega fantka, imel je 3x ovito popkovino okoli vratu in je bil že v trebuhu mrtev. Jaz sem tak šok doživela, da sam jočem sploh ne morem pridt k sebi in pol me mami krega da kaj to berem..ma ja, sam če je prjatlca kaj pa naj. Moja pikica je kar živa v trebuščku, včeraj sva z mojim gledala trebuh kako skače... mal gor mal dol mal sem mal tja...sam da je vse ok.. Sem imela včeraj take krče, jaz sem že mislila, da imam popadke, sem šla v porodnišnico, je rekla da odpiram se ne, da pa lahko maternica nagaja...no dobila sem buscopan in se doma vlegla, tko da je bilo zvečer že vse ok, mala živa kar je glavno Še za seznam ...redni pregled imam 26.5.... Punce lepo bodite, pa pazite svoje pikce v bušijih
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......