Inčy
|
e če mojega dva dni di, k IZVIRNO SPOROČILO: Klemcy No jaz pa moram povedat, da je zame to zelo razburljiv vikend. Moj dragi namreč premaguje DOS - dirka okoli Slovenije. Štart je imel že včeraj zvečer iz Postojne, trenutno se po zelo težki progi na Vršič, končno spušča. Ko ga tako spremljamo preko njegove 7 članske ekipe, ki mu sledi in seveda neta, mi gre kar na jok, saj do nedelje ne bom mogla zatisniti očesa, dokler ne pride na cilj živ in zdrav. Kolesari že nekje 21 ur, brez spanca, ustavi se le, da kaj na hitro poje in vreme imajo katastrofalno. Lije non stop, tudi po toči je kolesaril.... v glavnem z živci sem na koncu... Vodi pa itak da Jure Robič, ki je prvak kot vsako leto. Moj je sicer ful športnik, ampak na tako extremno dirko pa se je podal prvič in upam, da tudi zadnjič, ker si res več ne želim takega mučenja doma, ko vem kako težko mu je, kako ga boli.... Ponoči se pelje mimo Maribora, zato grem navijat tja in ga celega polupčkat, ko se bo za minutko ustavil. Itak da se bom ko bo tako bogi in bo za njim komaj polovica poti. Komaj čakam, da bo vsega tega konec. Ampak to so njegove sanje in prav je tako, da jih uresniči in se dokaže kaj zmore. Zelo malo je takih herojev. Pozna katera še kakšnega tekmovalca, ki trenutno tekmuje?? Držimo pesti in navijamo s tabo ... ti pa se tolaži s tem, da bo hitro minilo in se boste hitro lahko spet cartali ... da bi se pa mu kaj zgodilo, pa niti pomisliti ne smeš!!! Vse bo tako kot mora bit in tako kot si napisala - to so njegove želje, njegove sanje in prav je, da ga pri tem podpiraš Je pa res, da verjamem, da ti je težko in sigurno ne bi bila rada v tvoji koži. Naj ti čimprej mine