|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
16.5.2010 12:29:13   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

takšni smo pa zdajuser posted image
user posted image
še dobr da se ne vidi, kakšen je po ustkih in okroguser posted image smo bli včeraj na infekcijski, so nam dali še nekaj mazil in moram rečt, da se mi zdi, da je dons boljš. je ponoč sam 2x zakuhal na 39, danes pa še niuser posted image
še dobr, da je user posted image priden v trebuščku in pobrca, da mami ve, da je vse ok.
se greva naprej crkljat.

bogi maliuser posted image user posted image user posted image , upam, da se čimprej pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
   [Brisano sporočilo]
16.5.2010 13:09:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1227
16.5.2010 14:14:48   
katrinka
hehe...vidim da nas je - vas je veliko iz vrhovcev,brda in okolice...za kavo ali kako vozickanje kasneje sem takoj zauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
16.5.2010 14:28:16   
tinkatonka
Hej punce!

jaz sem ravno po odličnem kosilu, s sladoledom v roki in imam 10 min časa preden se zleknem na kavč, kjer že počiva mož. Sinko je pa šel počivat v posteljo (še ne spi), je pa ful bogi, saj ful ful kašlja, tak da sem mu dala v izparilnik Olio 31 in namazala z mat.dušico, upam da bo pomagalo.

Dopoldne na sejmu ni bilo preveč ponudbe za fante in za dojenčke (nevtralnih barv). Je bilo pa ful za punce, tak da tiste, ki imate punčke bi lahko tam ogromno našle. No jaz za oblečt nisem nič kupila. Sem pa našla igralni center od Tiny Love, kot nov in sem dala 5€ (na embalaži je bila še cena iz BC 62€ in še nekaj centov, tak da se mi je nakup res izplačal) in je res ful ful lep. Ga bo treba samo preprati, pa igračke fajn umiti in bo kot nov.

lillchy...je pa res bogi tvoj "norček". Upam da ga preveč ne srbijo, da ne bo prevelik brazgotinic in da mu vročina čimprej pade. Vidim pa da so se mu začele že sušit, kar je super, še malo pa boste mimo.

Jaz se danes nisem nič učila in tud dvomim, da se bom. Mi je mami malo prej prišla pomivat okna(so bila ful svinjska po tem delu na fasadi), čez kake 2h pa še enkrat pride, ker je še kar nekaj oknov za pomit. Jaz pa vmes pucam stanovanje, likam,...., mali je itak notri, ker je prehlajen.

Ta teden vas ima spet nekaj morfologije, držim pesti za vse. Katrinka tudi nate sem se še posebej spomnila in boš vidla, da bo v torek vse OK. Ima pa v torek moj možek tudi RD ampak ne bomo nič posebnega praznovali. Jaz pa imam zjutraj še cukr test, fuj in fej.

Toliko za zdaj, LP Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
16.5.2010 15:08:04   
bambinca
Lillchy držimo pesti za tvojega bolnikauser posted image

no, tud pri nas je ta velik prinesel iz šole neko trebušno virozo domov in zdaj sva še z mojim kasirala, juhu!

hvala punce za spodbudo pri gradnjiuser posted image user posted image user posted image ne bi blo pa nič narobe, če bi stalo vse skupaj kakega jurja manjuser posted image

kavica Brdo- Vrhovci pa takoj ko bo lepo in toplo, ja?

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
16.5.2010 15:22:02   
nadka30
Lillchy držimo pesti za tvojega sineka da bo čim prej zdrav.user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa zunaj je pravo aprilsko vreme in nič ne spominja na bližajoče se poletje in če po resnic povem mi tale dež gre že pošteno na živčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Danes malo počivamo saj sma z mojim včeraj bila v avstriji v ikei, kjer sma nabavila eno dvonastropno posteljo, pod kater lahko komot dam kinderpet in mi še plac ostale, seveda nisma mogla mimot stolčka antilope, sem že takrat ko sem bila noseča z nadjo govorila da ga bom imela mapak takrat nama nekam ni zlavfalo da bi šla v avstrijo no in sedaj ga imam in to v rdeči barvi-moji barviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Sma pa gor srečala več slovencev kot pa domačinov, največji hec je bil ko sem se jaz pogovarjala v nemščini in po nekaj časa naju prodajalec sliši da se midva pogovarjama slovensko in takrat on nama začne lepo po slovesnko odgovarjat.Joj kaka tumeka sma midva izpadlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
17.5.2010 5:13:02   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

Ta teden vas ima spet nekaj morfologije, držim pesti za vse. Katrinka tudi nate sem se še posebej spomnila in boš vidla, da bo v torek vse OK. Ima pa v torek moj možek tudi RD ampak ne bomo nič posebnega praznovali. Jaz pa imam zjutraj še cukr test, fuj in fej.

o ful hvala k name mislis...ja jutri jo imam, dane sem pa ze pokonci ker imam test za cuker - ja se strinjam...fuj fujuser posted image
upam da bo tvoj mali sinek kmalu bolje...sej na tako vreme ni cudn da smo vsi bolni,glede sejma - super za igrace - sm kr jezna da nam ni ratal it - a moj se je dvignu iz postelje sele ob desetih...pol je blo pa brezveze it k preden bi mi v lj prisli bi bla ura 12user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: bambinca
hvala punce za spodbudo pri gradnji ne bi blo pa nič narobe, če bi stalo vse skupaj kakega jurja manj

kavica Brdo- Vrhovci pa takoj ko bo lepo in toplo, ja?

o vrjamem da bi blo fajn da bi blo kej ceneje...upam da kje srecas financnega ministra in da bo radodarenuser posted image user posted image user posted image

kava - definitivnouser posted image

nadka
- super za ikeo...si me zdrazila da bi sla jaz tud kaj pogledat...hehe,jah mi smo taki da vedn probamo govort v jeziku kjer si pol te pa tkole preseneti,midva sva se na dunaju za eno sliko menila pol pa jaz mojemu prevajam nemscino in zacne prodajalec govort slovensko...na koncu sva placala 20eur manj...heheuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1232
17.5.2010 7:46:51   
tinkatonka
u katrinka ti si pa zgodnja....5:13...user posted image ...Dobro opravi na cukr testu. Sej če se še prav spomnim iz prve user posted image  - prideš tja, ti vzamejo kri, spiješ "cukr", sediš eno uro pred laboratorijem in ti spet vzamejo kri. To je to, a ne? Mi je pa med.sestra pri moji G rekla, da naj dan pred tem cukr testom ne zaužijem nobenih sladkarij, ker je test potem lahko lažno pozitiven. Tak da se bo kr težko držat nazaj in ne pojest kaj sladkega cel današnji dan. user posted image

No jaz sem pa včeraj stopila v 25.teden, samo še 15 do konca oz. sodeč po mojem tickerju še točno 111 dni. user posted image  Tebušček raste, v petek imam spet pregled in pričakujem velik šok pri G. samo glede na to da sem trenutno na 0+, mi je dovoljeno, da sem se zredila vsaj tm ene 4 kg, a ne user posted image , čeprav počutim se prava bajsika.

moj sinko ima pa ful dražeč kašelj, brez vročine. Sva mu včeraj in danes dala Panatus sirup, pa termofor na prsni koš in je ponoči ful lepo spal, danes zjutraj pa tudi ni več tako zelo kašljal. Upam, da se hitro "pozdravi".

nadka..super za ikeo user posted image  in fajn nakupe. Mi je ravno moja mami včeraj rekla, da bi ona šla tudi 1× pogledat tja, ker ni bla še nikoli in bom najbrž izkoristila priliko, da bova šli poleti, ko bom jaz na dopustu. Antilop stop je pa tud meni ful fajn, samo ga nimam in se tud prepričujem,da ga ne rabim user posted image . Mi smo imeli namreč pri Aneju takoj trip trip stol, dokler pa še ni sedel sem ga pa hranila v naročju oz. v ležalniku (kjer se je dal posedet), tak da mi bomo tudi tokrat naročil trip trapa, ker se ga res lahko uporablja ful ful dolgo. Nam je to ena A stol. Ampak kot že parkat rečeno, to je moj "šparovni vidik" (pri meni druzga itak niuser posted image )

FNZ....a boste šle kaj na festival nakupov in zabave v BTC. Mislim, da ima BC ponavadi vedno kakšne popuste takrat v stilu za nakupe nad 50€ dobiš bon v vrednosti 10€. Kar je pa kr fajn popust. No če bo temu res tako, se bom jaz v soboto gužvala tam user posted image , ker za 50€ pa mimogrede naberem. Samo el.varuška je npr. že več kot ta znesek.

no toliko za zdaj, se javim še kaj kasneje.

Lp Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 17.5.2010 8:03:35 >

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
17.5.2010 8:36:03   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: daga79

Archie čudi me da ne slišiš z AS srčka midva ga slišiva tudi ko se obrne s hrbtom k nama ...pa odmev slišim moje srca in odmev otrokovega srca če se prestavim na drugo stran trebuha...

si poskusila - če svojega lahko slišiš???ali moževega ali gibe ( kot valovi vode) ...ker bi rekla da je nekaj narobe s tvojim AS če ne slišiš srčeka ...poskušaj počasi vlačit AS prek trebuščka (vleči ga pod popekom in sramno kostjo) nekaj moreš definitivno slišati ...drugače ga vrni !!!

mogoce sem malo nerazumljivo napisala. AS mi dela popolnoma normalno, ker slisim vse druge zvoke, samo srcka ne (od otroka)-svojega normalno slisim. Naslednji dan lahko najdeva in slisiva tudi srcek od otroka. Tako, da AS dela pravilno, z otrokom je vse ok, samo vcasih se zgodi, da ga kaksen dan ne slisim. In me je zanimalo, zakaj je temu tako.

Lillchy, oh, upam, da se kmalu pozdravite.

Katrinka: jutri user posted image user posted image user posted image user posted image . kdaj imas pregled?

Lep dan se naprej. Jaz sem spet zmatranaaaaaaa. je bil delovni vikend user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu daga79)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
17.5.2010 9:31:32   
nadka30

u katrinka ti si pa zgodnja....5:13...user posted image ...Dobro opravi na cukr testu. Sej če se še prav spomnim iz prve user posted image  - prideš tja, ti vzamejo kri, spiješ "cukr", sediš eno uro pred laboratorijem in ti spet vzamejo kri. To je to, a ne? Mi je pa med.sestra pri moji G rekla, da naj dan pred tem cukr testom ne zaužijem nobenih sladkarij, ker je test potem lahko lažno pozitiven. Tak da se bo kr težko držat nazaj in ne pojest kaj sladkega cel današnji dan. user posted image

punce jaz rabim pa pomoč glede tega cuker testa, ker jaz tega testa v prvi nosečnosti nisem imela.
Problem je to da jaz sem ta prašek-glukozo dobila za domov in mi je rekla da naj to spijem in potem mi bodo točno čez eno uro vzeli kri, sedaj pa berem da ti morajo vzeti kri tudi prej, potem to spiješ in potem ti še enkrat vzamejo kri.user posted image user posted image user posted image user posted image
Sedaj pa nimam pojma kaj naj naredim,.

Punce pomoč,...............................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1235
17.5.2010 9:40:25   
nadka30

nadka..super za ikeo user posted image  in fajn nakupe. Mi je ravno moja mami včeraj rekla, da bi ona šla tudi 1× pogledat tja, ker ni bla še nikoli in bom najbrž izkoristila priliko, da bova šli poleti, ko bom jaz na dopustu. Antilop stop je pa tud meni ful fajn, samo ga nimam in se tud prepričujem,da ga ne rabim user posted image . Mi smo imeli namreč pri Aneju takoj trip trip stol, dokler pa še ni sedel sem ga pa hranila v naročju oz. v ležalniku (kjer se je dal posedet), tak da mi bomo tudi tokrat naročil trip trapa, ker se ga res lahko uporablja ful ful dolgo. Nam je to ena A stol. Ampak kot že parkat rečeno, to je moj "šparovni vidik" (pri meni druzga itak niuser posted image )

Lp Tina

ja saj jaz sem to tudi skoz govorila da jaz tega ne rabim, pri nadji sem najprej tudi imela jo v naročju in ji devala hrano, potem sem imela pa enega sposojenega  (vse skupaj z mizico in blazinico me ni prišlo še 20e ne, tako da še gre), sem pa jaz tudi razmišljala bi ga mela ali ne ,.....user posted image no na koncu je pa moj rekel vzemi in grema, ga je očitno minilo to moje cinzlanje.user posted image user posted image user posted image , mi je pa všeč ker sem ga dobila v svoji hot barviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa mi smo tudi nekje v 25 t, sem pa glih razmišljala da nekje od 13-15t je še do konca (če bo po prvi bomo avgusta že zaključili, moram pa priznat da mi bo kar malo hudo za trebuščkom, ker vem da tako lepega napetega verjetno ne bom imela nikoli več, ker to je po vsejverjetnosti moja zadnja nosečnost.user posted image .
Vreme je bljak, ne vem če ni Zofka pozabila da so njeni dnevi že mimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Še nekaj punce tiste, ki veliko hodite v mullerja, povejte mi ali se splača kupit tam določene otroške higienske pripomočke(milo, pleničke, ,...)razmišljam da bi se zapeljala v velenje, sam če ni ne vem kakšne izbire potem bolje da sploh ne grem na pot.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1236
17.5.2010 9:58:50   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

punce jaz rabim pa pomoč glede tega cuker testa, ker jaz tega testa v prvi nosečnosti nisem imela.
Problem je to da jaz sem ta prašek-glukozo dobila za domov in mi je rekla da naj to spijem in potem mi bodo točno čez eno uro vzeli kri, sedaj pa berem da ti morajo vzeti kri tudi prej, potem to spiješ in potem ti še enkrat vzamejo kri.user posted image user posted image user posted image user posted image
Sedaj pa nimam pojma kaj naj naredim,.

Punce pomoč,...............................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj da ne bom jaz kaj kriva, jaz se dejansko ne spomnim kako to poteka, zato pa sem spraševala katrinko. Mogoče ti pa ne vzamejo kri na začetku: Ne vem, kot rečeno sem že mal pozabila iz prve user posted image . Pokliči v ambulanto, pa vprašaj. če pa ni tvojga G pa vprašaj med.sestro iz druge ambulante. Pa meni so tud naročili, da moram biti tešča, vem da nekaterim rečejo, da ni treba bit. user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
17.5.2010 10:13:18   
Anonimen
Meni so rekli tešča, obvezno. Kri vzamejo prej in po eni uri. Imam celo pisna navodila kako poteka vse skupaj...

Neposredna povezava do sporočila: 1238
17.5.2010 10:34:40   
sanje2
pozdravljene user posted image !

vam javljam da nisem ostala v bolnici, so mi pa dvakrat vodo vzeli in kri, v četrtek imam kontrolo če je boljše, če pa bodo izvidi slabi oz. če se bo stanje poslabšalo pa ziher v bolnici ostanem.
moje dete je hvala bogu zdravo in brca veselo, mene pa vse matra: slabo še kar, bolečine so se razširile, pa še zobje so me ponovno začeli bolet. če se mal preveč otrudim me tako zelo vse boli da me že strah rata. pri prvi nosečnosti pa ni bilo nobenih težav, razen majhnih bolečin pod trebuhom.

jaz pa zbiram imena za fanteke, všeč mi je: marsel, anej in timotej bi pa rada nekaj izvirnega, trenutno mi še ni nič konkretnega padlo v uho, čakam in napenjam ušesa, če sem v bližini otrok

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
17.5.2010 11:01:12   
Anonimen
jutro!

pri nas pa vse kaže na to, da se bo zjasnilo... khmmm... bi že bil čas pikola user posted image

glede sladkorja... meni je v labaratoriju rekla, da moram 90 minut pred odvzemom krvi pojest zajtrk... bla pa sem lih na tešče, tak da sem šla lepo capi capi na zajtrk in potem nazaj nazaj na odvzem krvi...
kaj pa kri kaže, pa vam sporočim jutri...
komaj čakam, da spet slišim srčka od tega našega nagajivčka v trebuhu...
danes sem spet delala nočno, ker je naš pikec/pikica imel pravi disko po trebuhu in se pretegoval na vse pretege user posted image

zdaj pa se odpravljam počasi na vrt, ker mi trava raste ko hmelj... tolko lih, da se še zelenjava vidi iz nje...

pridne bit user posted image

(odgovor članu sanje2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1240
17.5.2010 11:06:14   
barbi195
Hey,

jaz sem imela v petek cuker test, tako, da vam lahko povem kako je bilo meni naročeno.
In sicer: 12 ur pred pregledom nič sladkega. V petek zjutraj so mi rekli naj pred testom nekaj pojem (ne sladko!!!), da mi ne bo slabo. Ko sem prišla v laboratorij, sem dala vodo še za redni pregled, dali so mi za pit ''nagravžno'' glukozo user posted image  in točno po eni uri so me poklical not in so mi vzeli kri. Vmes (se pravi med to uro čakanja) so mi rekli naj bom pri miru... beri nič gibanja, ker bi mi lahko bilo slabo... in to je to. Če se prov spomnim je bilo v prvi nosečnosti enako, samo da mi ni bilo treba bit full zgodaj zjutri v laboratoriju kot sedaj.
Danes popoldan imam predled, da mi pove rezultate in da slišim srček naše user posted image . Javim kako je bilo. Vsem vam, ki imate preglede ta teden pa tudi želim veliko uspeha in dobrih rezultatov user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil barbi195 -- 17.5.2010 11:08:31 >

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
17.5.2010 11:11:10   
Anonimen
izgleda, da ima vsak labaratorij svoj način dela user posted image
torej, najboljše punce, da se kar v svojem labaratoriju pozanimate... user posted image

(odgovor članu barbi195)
  Neposredna povezava do sporočila: 1242
17.5.2010 11:25:00   
katrinka
tinkatonka - ja zgodnja sem bila,je moj moral celo uro prej biti v sluzbi ker drugace jaz ne bi bila ob sedmih na polikliniki,saj ves kaka je guzva tam,vse si prav napisala samo da mi niso vzeli na zacetku krvi, ampak samo eno uro po glukozi,je pa vse ok,tako da sm sla loh domov,izvide dobim pa po postiuser posted image

za festival - ce bo vreme lepo gremo na piknik na dolenjsko tako da ne bomo sliuser posted image

archie - glede as - mogoče ne najdes ker se dete ze zelo premika po trebuscku in mogoče preslisis,to se je meni velikokrat zgodilo,je moj iskal - ma bolj zivceuser posted image
ja jutri mam uz - ob 7:30..odstevam ure...user posted image

potek testa za cuker - delan danes na ljubljanski polikliniki(ce je kje drugace pa zal ne morem vedet)prides tja z napotnico,te popisejo,gres v sobo za odvzem krvi - najprej je pomembno da veste kaksen test delate 50g ali 100g,ta 50g je prvi in osnovni - tega sm mela jaz - ko sm prisla v tisto sobo mi niso vzeli krvi,morala sem spiti glukozo in potem eno uro nic jesti in mirovati,ni nujno da si tesca pred tem je pa priporocljivo,res pa je da ne jesti za zajtr kaj sladkega...po eni uri sm sla nazaj notr, mi je kri vzela in po petih minutah so bili izvidi - test je ok in sm sla loh domov,orginal izvide mi bodo poslali po posti in jih bom dala potem v materinsko,ce pa ta test ne bi bil ok, potem bi morala priti drug dan - jutri ali cez en teden,takrat bi delali 100g test,vse poteka isto, samo da vecji kozarec glukoze spijes in pa potem tri na eno uro trikrat vzamejo kri - torej si tam od sedmih do enajstih,ce je srednje slab test dobis dieto - imas mini predavanje,ce je zlo slabo pa potem seveda dieta,inzulin itd....

Neposredna povezava do sporočila: 1243
17.5.2010 12:39:06   
Izabelina
Drugače pa mi smo tudi nekje v 25 t, sem pa glih razmišljala da nekje od 13-15t je še do konca (če bo po prvi bomo avgusta že zaključili, moram pa priznat da mi bo kar malo hudo za trebuščkom, ker vem da tako lepega napetega verjetno ne bom imela nikoli več, ker to je po vsejverjetnosti moja zadnja nosečnost

zakaj pa mislš, da bo zadnja nosečnost?

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
17.5.2010 14:51:58   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

Drugače pa mi smo tudi nekje v 25 t, sem pa glih razmišljala da nekje od 13-15t je še do konca (če bo po prvi bomo avgusta že zaključili, moram pa priznat da mi bo kar malo hudo za trebuščkom, ker vem da tako lepega napetega verjetno ne bom imela nikoli več, ker to je po vsejverjetnosti moja zadnja nosečnost

Nikoli ne reci nikoli user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
17.5.2010 14:57:48   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

Nikoli ne reci nikoli user posted image user posted image user posted image

res jeuser posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
17.5.2010 15:11:16   
bambinca
Punce, evo, malajo nam fasadouser posted image user posted image user posted image

Sem pa žalostna zaradi prijateljice, ki je šla danes na odvzem jajčec, pa ni bilo v njih foliklov in je menda Reš skeptičen, če bo sploh kdaj uspelouser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
17.5.2010 15:15:41   
NiNiBo
Uh pa sem vas vse prebrala user posted image  jaz.

lillcy in tinkatonka upam, da sta vajina sinka sedaj ze boljsa!!

Tudi pri nas vreme se vedno mrzlo, vendar pa nas je danes vsaj malo pogrel soncek. Sicer pa danes spricam nizozemscino, ker celo noc nisem spala, me je bolel zelodec kot strela in sem cel dopoldan spala.

Midva sva sla v soboto po nakupih in kupila maxi-cosi lupinico, dala sva 80 EUR. Je blo pa tko hecno, prideva v stacuno, vidiva tooollllk stvari in prvo kar sva ugotovila je bilo, da sva totalno nepripravljena. Na koncu sem si rekla HB, ker bi lahko odnesla celo stacuno, ce bi vedla kaj moram se kupit. user posted image user posted image  Itak, da sva nabavla se kar nekaj stvari (vreco za v maxi-cosim, banco za kopanje, vreco za spanje, itd.) ampak racun je bil v mejah normale. user posted image user posted image  

Imam pa se eno vprsanje, tko mal izven konteksta. Ker se vracam v Slovenijo, me zanima ce se katera kaj spozna pri kateri banki je najbolj ugodno imeti bancni racun. Rabila bi pa variatno, da imam bancni racun, kreditno kartico (VISA), da imam lahko eure pa tudi drugo valuto (npr. CHF), pa da je mozno internetno poslovanje. A katera ve kaj se izplaca oz. katera banka??

Drugace pa nase dete veselo brca, aha pa morfologijo imam namesto 26.05 v petek 28.05.2010.

Pa se eno vprasanje, drugi teden moram na hitro priti domov, in me zanima ce bi sla katera na kaksno sadno kupo/sladoled in klepet v torek oz. sredo zvecer?

Uzivajte in pazite na trebuscke!

Nina 

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
17.5.2010 15:26:17   
Lenca78
NiNiBo glede banke morem jes tpohvalt UniCreditBank res sem ful zadovoljna, na bankomatih ni provizije ne glede na to kje dvigneš, internetno poslovanje je simpl res pa je da ne vem glede Vise sama mam namreč Mastercard. Svetuj ti da pogledaš tukej http://www.unicreditbank.si/  No sm pogledala majo Viso user posted image
Lepo da se vračaš nazaj uživej in ostale tudi.

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
17.5.2010 16:05:43   
bambinca
Ninibo, jest sem za kako sladko razvadouser posted image

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......