tinkatonka
|
u katrinka ti si pa zgodnja....5:13... ...Dobro opravi na cukr testu. Sej če se še prav spomnim iz prve - prideš tja, ti vzamejo kri, spiješ "cukr", sediš eno uro pred laboratorijem in ti spet vzamejo kri. To je to, a ne? Mi je pa med.sestra pri moji G rekla, da naj dan pred tem cukr testom ne zaužijem nobenih sladkarij, ker je test potem lahko lažno pozitiven. Tak da se bo kr težko držat nazaj in ne pojest kaj sladkega cel današnji dan. No jaz sem pa včeraj stopila v 25.teden, samo še 15 do konca oz. sodeč po mojem tickerju še točno 111 dni. Tebušček raste, v petek imam spet pregled in pričakujem velik šok pri G. samo glede na to da sem trenutno na 0+, mi je dovoljeno, da sem se zredila vsaj tm ene 4 kg, a ne , čeprav počutim se prava bajsika. moj sinko ima pa ful dražeč kašelj, brez vročine. Sva mu včeraj in danes dala Panatus sirup, pa termofor na prsni koš in je ponoči ful lepo spal, danes zjutraj pa tudi ni več tako zelo kašljal. Upam, da se hitro "pozdravi". nadka..super za ikeo in fajn nakupe. Mi je ravno moja mami včeraj rekla, da bi ona šla tudi 1× pogledat tja, ker ni bla še nikoli in bom najbrž izkoristila priliko, da bova šli poleti, ko bom jaz na dopustu. Antilop stop je pa tud meni ful fajn, samo ga nimam in se tud prepričujem,da ga ne rabim . Mi smo imeli namreč pri Aneju takoj trip trip stol, dokler pa še ni sedel sem ga pa hranila v naročju oz. v ležalniku (kjer se je dal posedet), tak da mi bomo tudi tokrat naročil trip trapa, ker se ga res lahko uporablja ful ful dolgo. Nam je to ena A stol. Ampak kot že parkat rečeno, to je moj "šparovni vidik" (pri meni druzga itak ni ) FNZ....a boste šle kaj na festival nakupov in zabave v BTC. Mislim, da ima BC ponavadi vedno kakšne popuste takrat v stilu za nakupe nad 50€ dobiš bon v vrednosti 10€. Kar je pa kr fajn popust. No če bo temu res tako, se bom jaz v soboto gužvala tam , ker za 50€ pa mimogrede naberem. Samo el.varuška je npr. že več kot ta znesek. no toliko za zdaj, se javim še kaj kasneje. Lp Tina
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 17.5.2010 8:03:35 >