|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
13.5.2010 9:43:42   
zalcy
dobro jutro tudi iz moje straniuser posted image user posted image
čestitam vsem za uspešno opravljene preglede... user posted image user posted image
vidim, da že izbirate imena...
midva z mojim pa še sploh ne razmišljava o imenih...user posted image ko bom tam nekje o 8 mesecu, bom pa že morala začet, heheuser posted image user posted image
drugače pa je danes tako tečno vreme, celo jutro pada dež...
nekaj me še zanima... mogoče ve katera kaj je to, da me malo pod popkom boliuser posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
13.5.2010 9:49:24   
tejči28
nadka30 jaz imam v ožjem krogu nadja,če te ne moti.To mi je tako lepo nežno,punčkasto ime.user posted image user posted image user posted image

lillchy123 tvoji občutki so normalni.Verjamem,da te jezi.Tak je bilo tudi pri meni,sem podedovala astmo,ki se mi je v puberteti pozdravila HB, verjetno sem tudi kandidat za sladkorno,sestra pa recimo Hb ni podedovala teh bolezni po tej strani.Kaj čmo.Tak to je.

< Sporočilo je popravil tejči28 -- 13.5.2010 9:51:39 >

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
13.5.2010 9:51:08   
zalcy
incy- ja, bom probala poklicat, da vidim, če že ni prepozno...user posted image
te lahko vprašam kje točno iz ptuja si.. ker poznam tam en par, ko je tudi rodila lani oktobra, njen tip je pa nekje je ptuja...user posted image

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
13.5.2010 9:57:40   
Inčy
Jaz sem točno iz centra Ptuj, no, iz blokov pri Srednješolskem centru. Ti samo pokliči ja, po 13 uri pa ti bo povedala, če te lahko še kam vrine ... drugače pa še probaj pri dr. Lukmanu, ki tudi dela takšne UZ-je user posted image

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
13.5.2010 10:01:07   
zalcy
incy- ja, upam, da bo še mela kaj placa... sem pa slišala za lukmana tudi veliko pohval, samo menda ima on zasebno ginekološko ordinacijo al kakuser posted image
kaj pa pri rosiču si dobila kaj slikicuser posted image

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
13.5.2010 10:02:54   
katrinka
bambinca - jaz sem za,ce mam avto pol itak visim na vrhovcih k moj dela v esto parku pol pa sm pri tasci...heheuser posted image

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
13.5.2010 10:15:01   
Inčy

IZVIRNO SPOROČILO: zalcy

incy- ja, upam, da bo še mela kaj placa... sem pa slišala za lukmana tudi veliko pohval, samo menda ima on zasebno ginekološko ordinacijo al kakuser posted image
kaj pa pri rosiču si dobila kaj slikicuser posted image

Ja, saj Rosič ima tudi zasebno ... ni v ZD ... ZD si očitno ne more privoščiti niti boljšega Uz-ja, kaj šele, da bi delali vse te preiskave ... je pa Lukman tudi baje fajn ja.

Ja, pri Rosiču sem dobila 4 slikice in CD z 15-minutnim posnetkom bebice - to vse spada v ceno user posted image

EX Inčika

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
13.5.2010 10:22:45   
zalcy
ja, saj... glavno, da si vidla še enkrat, da je vse okuser posted image user posted image
ja, meni se tudi čudno zdi, da majo v zd tako slabe uz... pa tisti monitor tam gori, da komaj vidiš kajuser posted image
eh, saj bo... kdaj imaš pa naslednji pregleduser posted image
mi je pa full všeč, da ne rabiš dolgo čakat, pa še prijazne sestre so tamuser posted image

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
13.5.2010 10:31:41   
bambinca
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

bambinca - jaz sem za,ce mam avto pol itak visim na vrhovcih k moj dela v esto parku pol pa sm pri tasci...heheuser posted image

Ko bo malo lepše vreme, se lahko kak dopoldan zmenimo za eno pijačkouser posted image

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
13.5.2010 10:46:36   
Inčy

ja, saj... glavno, da si vidla še enkrat, da je vse okuser posted image user posted image
ja, meni se tudi čudno zdi, da majo v zd tako slabe uz... pa tisti monitor tam gori, da komaj vidiš kajuser posted image
eh, saj bo... kdaj imaš pa naslednji pregleduser posted image
mi je pa full všeč, da ne rabiš dolgo čakat, pa še prijazne sestre so tamuser posted image

Mislim, da ni popolnega ginekologa, ki bi imel popoln UZ itd. tako, da se moramo kr sprijaznit. Naslednji predgled pa imam 7.6. - sestre pa so res fajn tam ja, edino ena je včasih sitna ko kura user posted image user posted image user posted image

EX Inčika

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
13.5.2010 11:14:18   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

nadka30 jaz imam v ožjem krogu nadja,če te ne moti.To mi je tako lepo nežno,punčkasto ime.user posted image user posted image user posted image

tejči mene nič ne moti, super da je še komu všeč to ime, pri nas v našem kraju je še zdaj ena in edina punčka, ki ji je ime nadja ja imaš prav to je res tako pravo ime za punčke.Če vama je všeč ga kar vzemitauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
No midva pa imama sedaj v ožjem izboru za punčko MELANIE in TRINA za fantka pa MIHA ali RENE.ampak po vsej verjetnosti med zadnjima imenoma ne boma izbirala razen če nas kaj preseneti.
lp

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
13.5.2010 11:56:57   
zalcy
incy- maš prav, ja... se moramo pač sprijaznit s tem, da ni nikjer vse popolno, heheuser posted image user posted image
kaj misliš tisto starejšo sestro- oni dve sta pa bolj mladeuser posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
13.5.2010 12:22:47   
Inčy

incy- maš prav, ja... se moramo pač sprijaznit s tem, da ni nikjer vse popolno, heheuser posted image user posted image
kaj misliš tisto starejšo sestro- oni dve sta pa bolj mladeuser posted image user posted image

Tista starejša je včasih neka mufasta user posted image - ampak ni pa nesramna al pa kakšna - hvala bogu user posted image ... zadnjič sem jo prvič vidla z nasmehom na obrazu - onidve mladi pa vsa zelo fajn ...

< Sporočilo je popravil Inčy -- 13.5.2010 12:25:10 >

EX Inčika

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
13.5.2010 12:31:49   
zalcy

IZVIRNO SPOROČILO: Inčy

Tista starejša je včasih neka mufasta user posted image - ampak ni pa nesramna al pa kakšna - hvala bogu user posted image ... zadnjič sem jo prvič vidla z nasmehom na obrazu - onidve mladi pa vsa zelo fajn ...

hehe... ja, sem vedla, da misliš tisto.. pač včasih se res tak bolj kislo drži, ni pa nesramna al pa bilo kaj...user posted image user posted image
veš kaj se te še hotla vprašat kaj je blo s šučurjem..user posted image sem nekje prebrala, da je imel neke probleme z zdravjem pred kakima dvema letoma, da je bil v komi al neki takegauser posted image eni so se že celo menli, da je umrl.. katastrofa, res

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
13.5.2010 12:34:32   
Inčy
Ja, kolko jaz vem ga je iz lepega zadela kap in je bil na robu ... kaj je blo narobe ali karkoli pa nimam pojma user posted image  

EX Inčika

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
13.5.2010 12:45:31   
zalcy
joj... bogi...user posted image
no, samo se je pa lepo porohtal in je zdaj hvala bogu vse vredi z njim... pa taki mlad človek, ne...

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
13.5.2010 12:55:45   
maca29
dober dan čeprav spet deževen user posted image .Joj kako utruja to vreme men pa dolg čas doma :(kako ste kaj ??LUMPA čestitke za morfo :) si videla da je vse ok.

11.06.2003 smo dobili prvega sinka
28.08.2010 je privekal naš drugi

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
13.5.2010 13:17:51   
tinkatonka
Hej punce!

Sem danes taka user posted image user posted image  in občasno user posted image user posted image . Mah res slab dan za mene. Ne bom pisala podrobnosti (nič ni narobe z user posted image ), ampak enostavno sem v slabi koži. Upam, da se stanje čimprej izboljša, ker sama sebe nisem navajena s tako kislim izrazom na obrazu.  user posted image

Tak da lep dan vsem, kljub dežju. Pa naj čimprej mine še jutri, da bo spet vikend in "polnjenje baterij".

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
13.5.2010 13:32:15   
tpmc
Inčy, Inčy... :) sem ti pisala na prejšnji strani pa sploh videla nisi, packa! :)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
13.5.2010 13:41:38   
Inčy
IZVIRNO SPOROČILO: tpmc

Inčy jaz pa mislim da vem katera si! ;) Moja "žlahta" je tvoja žlahta :) - Silva Ambrož! :) če ne bi tvoja seka zadnjič napisala na fb da boš rodila ne bi vedela da je svet tako majhen, res.. :) pa prav na istem forumu se srečava. No upam da si prava:)

Hehe ... tpmc ... se opravičujem ... pa res sem te spregledala user posted image user posted image user posted image Drugač pa mislim, da si me zamenjala ... ne poznam nobene Silve Ambrož user posted image

EX Inčika

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
13.5.2010 14:11:46   
teodora75
Lep pozdrav!

Je ena malo nazaj spraševala, jaz sem tista, ki hodim k Kolarjevi (na Metelkovi).
Drugače pa pridno rastemo. Joj, danes končujem 20 teden, kar sem mi zdi po eni strani že takooooo veliko, po drugi pa si rečem: a res šele polovica...?

Jutri pa šibava na zadnji dopust-počitnice v dvoje. Nizozemska vabi :)
Tisti dan, ko pa prideva nazaj pa direkt na mizo-ma morfologijo, juhuhu. Bo lažje zdržat tako, ko bom na poti: Ker se spomnim, da sem bila 2 ali 3 dni pred nuhalno vsa 'zblojena'.

Sicer pa me zanima, tista ki je tudi pri Kolarjevi - tisti njen monitorček se mi ne zdi nekaj najboljšega... se bo sploh kaj 'zares' videlo? Ker sem bila že na nuhalni tako razočarana, saj se poleg glavice zares ni razločilo ama nič. Pa bi zdaj vseeno rada videla vsaj kak prstek od našega pikca.

Kakorkoli, samo naj mi povejo, da je vse v redu, pa bom itak potolažena.

Fajn bodite, vsem srečno na pregledih med tem in zrihtajte kaj sončka ko pridem nazaj, če bom že šla v vsej tej mokroti :)

papa,

T.

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
13.5.2010 15:41:33   
Izabelina

Sicer pa me zanima, tista ki je tudi pri Kolarjevi - tisti njen monitorček se mi ne zdi nekaj najboljšega... se bo sploh kaj 'zares' videlo? Ker sem bila že na nuhalni tako razočarana, saj se poleg glavice zares ni razločilo ama nič. Pa bi zdaj vseeno rada videla vsaj kak prstek od našega pikca.

js sm pr kolarjevi... nimam pa izkušenj od drugod, tko, da men se zdi da se vid... mi je pa ful hecno, ker se mi moja "morfologijia" ni zdela kot nek poseben pregled... nč nism vidla da bi kej obraz posebi gledala al pa kšne prekate iskala... tko, da ne vem a sm jo sploh mela... user posted image

grem u kontrolo... jutr naj bi pršu majstr montirat kuhno... da vidm še zadnič najino bivšo spalnico...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
13.5.2010 16:45:16   
tpmc

IZVIRNO SPOROČILO: Inčy

IZVIRNO SPOROČILO: tpmc

Inčy jaz pa mislim da vem katera si! ;) Moja "žlahta" je tvoja žlahta :) - Silva Ambrož! :) če ne bi tvoja seka zadnjič napisala na fb da boš rodila ne bi vedela da je svet tako majhen, res.. :) pa prav na istem forumu se srečava. No upam da si prava:)

Hehe ... tpmc ... se opravičujem ... pa res sem te spregledala user posted image user posted image user posted image Drugač pa mislim, da si me zamenjala ... ne poznam nobene Silve Ambrož user posted image

a res? pol pa se ti res opravičujem.. :( user posted image

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
13.5.2010 17:01:47   
Inčy
Hehe ... eh, ni panike tpmc user posted image

EX Inčika

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
13.5.2010 17:13:52   
Božička09
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

Za fantka smo mi izbrali Matic,za punčko pa se še kar pogajamo.Zdaj imamo v ožjem izboru Nadja,Maša,Alisa.More pa pasat k Dominiku vsaj malo.

Meni se zdi, da Dominik in Nadja najbolj skupaj pašeta user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

ja, luštn konc LJuser posted image a mata vedve tud v ZD Vič G.?

Jaz jo imam še vedno v Radovljici. Sprašujem za to, ker iščem družbo za kako porivanje vozičkov do Koseškega bajerja in nazaj user posted image  Konex je pa fajn ideja - imam do njega deset minut peš, še ne user posted image

Drugače pa en lep dan vsem, jaz sem pokonci že od petih, God help me, sem imela jutranji program na radiu, zdaj sem pa v redni službi do 7h. Potem pa na kavico s kolegico, ki se v kratkem ženi, druga kolegica pa je danes rodila zdravega fantka user posted image  user posted image  user posted image  In kar je najbolje pri njej - zdravniki so ji vedno govorili, da ne bo mogla zanosit, dokler ne gre na neke operacije in se je vedno ful sekirala. Zdaj pa ima user posted image

Kako ste kaj? Moja miška tako veselo kolovrati po trebuščku, da je kar smešno. Pa prav lepo mi je opazovati trebušček, kako se premika user posted image  Drugače imam pa danes en požrešen dan, že doma sem se napokala s čilijem po orientalsko (itak sem ga skuhala za celo ulico), pa še vedno nekaj žrem in to same oreščke in čokolado. Ne vem, za koga sem sadje s seboj nosila user posted image  user posted image

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......