Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 13.5.2010 9:43:42
|
|
|
|
zalcy
|
dobro jutro tudi iz moje strani čestitam vsem za uspešno opravljene preglede... vidim, da že izbirate imena... midva z mojim pa še sploh ne razmišljava o imenih... ko bom tam nekje o 8 mesecu, bom pa že morala začet, hehe drugače pa je danes tako tečno vreme, celo jutro pada dež... nekaj me še zanima... mogoče ve katera kaj je to, da me malo pod popkom boli
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 13.5.2010 9:49:24
|
|
|
|
tejči28
|
nadka30 jaz imam v ožjem krogu nadja,če te ne moti.To mi je tako lepo nežno,punčkasto ime. lillchy123 tvoji občutki so normalni.Verjamem,da te jezi.Tak je bilo tudi pri meni,sem podedovala astmo,ki se mi je v puberteti pozdravila HB, verjetno sem tudi kandidat za sladkorno,sestra pa recimo Hb ni podedovala teh bolezni po tej strani.Kaj čmo.Tak to je.
< Sporočilo je popravil tejči28 -- 13.5.2010 9:51:39 >
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 13.5.2010 9:51:08
|
|
|
|
zalcy
|
incy- ja, bom probala poklicat, da vidim, če že ni prepozno... te lahko vprašam kje točno iz ptuja si.. ker poznam tam en par, ko je tudi rodila lani oktobra, njen tip je pa nekje je ptuja...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 13.5.2010 9:57:40
|
|
|
|
Inčy
|
Jaz sem točno iz centra Ptuj, no, iz blokov pri Srednješolskem centru. Ti samo pokliči ja, po 13 uri pa ti bo povedala, če te lahko še kam vrine ... drugače pa še probaj pri dr. Lukmanu, ki tudi dela takšne UZ-je
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 13.5.2010 10:01:07
|
|
|
|
zalcy
|
incy- ja, upam, da bo še mela kaj placa... sem pa slišala za lukmana tudi veliko pohval, samo menda ima on zasebno ginekološko ordinacijo al kak kaj pa pri rosiču si dobila kaj slikic
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 13.5.2010 10:02:54
|
|
|
|
katrinka
|
bambinca - jaz sem za,ce mam avto pol itak visim na vrhovcih k moj dela v esto parku pol pa sm pri tasci...hehe
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 13.5.2010 10:15:01
|
|
|
|
Inčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalcy incy- ja, upam, da bo še mela kaj placa... sem pa slišala za lukmana tudi veliko pohval, samo menda ima on zasebno ginekološko ordinacijo al kak kaj pa pri rosiču si dobila kaj slikic Ja, saj Rosič ima tudi zasebno ... ni v ZD ... ZD si očitno ne more privoščiti niti boljšega Uz-ja, kaj šele, da bi delali vse te preiskave ... je pa Lukman tudi baje fajn ja. Ja, pri Rosiču sem dobila 4 slikice in CD z 15-minutnim posnetkom bebice - to vse spada v ceno
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 13.5.2010 10:22:45
|
|
|
|
zalcy
|
ja, saj... glavno, da si vidla še enkrat, da je vse ok ja, meni se tudi čudno zdi, da majo v zd tako slabe uz... pa tisti monitor tam gori, da komaj vidiš kaj eh, saj bo... kdaj imaš pa naslednji pregled mi je pa full všeč, da ne rabiš dolgo čakat, pa še prijazne sestre so tam
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 13.5.2010 10:31:41
|
|
|
|
bambinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka bambinca - jaz sem za,ce mam avto pol itak visim na vrhovcih k moj dela v esto parku pol pa sm pri tasci...hehe Ko bo malo lepše vreme, se lahko kak dopoldan zmenimo za eno pijačko
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 13.5.2010 10:46:36
|
|
|
|
Inčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalcy ja, saj... glavno, da si vidla še enkrat, da je vse ok ja, meni se tudi čudno zdi, da majo v zd tako slabe uz... pa tisti monitor tam gori, da komaj vidiš kaj eh, saj bo... kdaj imaš pa naslednji pregled mi je pa full všeč, da ne rabiš dolgo čakat, pa še prijazne sestre so tam Mislim, da ni popolnega ginekologa, ki bi imel popoln UZ itd. tako, da se moramo kr sprijaznit. Naslednji predgled pa imam 7.6. - sestre pa so res fajn tam ja, edino ena je včasih sitna ko kura
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 13.5.2010 11:14:18
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28 nadka30 jaz imam v ožjem krogu nadja,če te ne moti.To mi je tako lepo nežno,punčkasto ime. tejči mene nič ne moti, super da je še komu všeč to ime, pri nas v našem kraju je še zdaj ena in edina punčka, ki ji je ime nadja ja imaš prav to je res tako pravo ime za punčke.Če vama je všeč ga kar vzemita . No midva pa imama sedaj v ožjem izboru za punčko MELANIE in TRINA za fantka pa MIHA ali RENE.ampak po vsej verjetnosti med zadnjima imenoma ne boma izbirala razen če nas kaj preseneti. lp
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 13.5.2010 11:56:57
|
|
|
|
zalcy
|
incy- maš prav, ja... se moramo pač sprijaznit s tem, da ni nikjer vse popolno, hehe kaj misliš tisto starejšo sestro- oni dve sta pa bolj mlade
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 13.5.2010 12:22:47
|
|
|
|
Inčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalcy incy- maš prav, ja... se moramo pač sprijaznit s tem, da ni nikjer vse popolno, hehe kaj misliš tisto starejšo sestro- oni dve sta pa bolj mlade Tista starejša je včasih neka mufasta - ampak ni pa nesramna al pa kakšna - hvala bogu ... zadnjič sem jo prvič vidla z nasmehom na obrazu - onidve mladi pa vsa zelo fajn ...
< Sporočilo je popravil Inčy -- 13.5.2010 12:25:10 >
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 13.5.2010 12:31:49
|
|
|
|
zalcy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inčy IZVIRNO SPOROČILO: zalcy incy- maš prav, ja... se moramo pač sprijaznit s tem, da ni nikjer vse popolno, hehe kaj misliš tisto starejšo sestro- oni dve sta pa bolj mlade Tista starejša je včasih neka mufasta - ampak ni pa nesramna al pa kakšna - hvala bogu ... zadnjič sem jo prvič vidla z nasmehom na obrazu - onidve mladi pa vsa zelo fajn ... hehe... ja, sem vedla, da misliš tisto.. pač včasih se res tak bolj kislo drži, ni pa nesramna al pa bilo kaj... veš kaj se te še hotla vprašat kaj je blo s šučurjem.. sem nekje prebrala, da je imel neke probleme z zdravjem pred kakima dvema letoma, da je bil v komi al neki takega eni so se že celo menli, da je umrl.. katastrofa, res
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 13.5.2010 12:34:32
|
|
|
|
Inčy
|
Ja, kolko jaz vem ga je iz lepega zadela kap in je bil na robu ... kaj je blo narobe ali karkoli pa nimam pojma
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 13.5.2010 12:45:31
|
|
|
|
zalcy
|
joj... bogi... no, samo se je pa lepo porohtal in je zdaj hvala bogu vse vredi z njim... pa taki mlad človek, ne...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 13.5.2010 13:17:51
|
|
|
|
tinkatonka
|
Hej punce! Sem danes taka in občasno . Mah res slab dan za mene. Ne bom pisala podrobnosti (nič ni narobe z ), ampak enostavno sem v slabi koži. Upam, da se stanje čimprej izboljša, ker sama sebe nisem navajena s tako kislim izrazom na obrazu. Tak da lep dan vsem, kljub dežju. Pa naj čimprej mine še jutri, da bo spet vikend in "polnjenje baterij". Lp Tina
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 13.5.2010 13:32:15
|
|
|
|
tpmc
|
Inčy, Inčy... :) sem ti pisala na prejšnji strani pa sploh videla nisi, packa! :)
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 13.5.2010 13:41:38
|
|
|
|
Inčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tpmc Inčy jaz pa mislim da vem katera si! ;) Moja "žlahta" je tvoja žlahta :) - Silva Ambrož! :) če ne bi tvoja seka zadnjič napisala na fb da boš rodila ne bi vedela da je svet tako majhen, res.. :) pa prav na istem forumu se srečava. No upam da si prava:) Hehe ... tpmc ... se opravičujem ... pa res sem te spregledala Drugač pa mislim, da si me zamenjala ... ne poznam nobene Silve Ambrož
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 13.5.2010 14:11:46
|
|
|
|
teodora75
|
Lep pozdrav! Je ena malo nazaj spraševala, jaz sem tista, ki hodim k Kolarjevi (na Metelkovi). Drugače pa pridno rastemo. Joj, danes končujem 20 teden, kar sem mi zdi po eni strani že takooooo veliko, po drugi pa si rečem: a res šele polovica...? Jutri pa šibava na zadnji dopust-počitnice v dvoje. Nizozemska vabi :) Tisti dan, ko pa prideva nazaj pa direkt na mizo-ma morfologijo, juhuhu. Bo lažje zdržat tako, ko bom na poti: Ker se spomnim, da sem bila 2 ali 3 dni pred nuhalno vsa 'zblojena'. Sicer pa me zanima, tista ki je tudi pri Kolarjevi - tisti njen monitorček se mi ne zdi nekaj najboljšega... se bo sploh kaj 'zares' videlo? Ker sem bila že na nuhalni tako razočarana, saj se poleg glavice zares ni razločilo ama nič. Pa bi zdaj vseeno rada videla vsaj kak prstek od našega pikca. Kakorkoli, samo naj mi povejo, da je vse v redu, pa bom itak potolažena. Fajn bodite, vsem srečno na pregledih med tem in zrihtajte kaj sončka ko pridem nazaj, če bom že šla v vsej tej mokroti :) papa, T.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 13.5.2010 15:41:33
|
|
|
|
Izabelina
|
Sicer pa me zanima, tista ki je tudi pri Kolarjevi - tisti njen monitorček se mi ne zdi nekaj najboljšega... se bo sploh kaj 'zares' videlo? Ker sem bila že na nuhalni tako razočarana, saj se poleg glavice zares ni razločilo ama nič. Pa bi zdaj vseeno rada videla vsaj kak prstek od našega pikca. js sm pr kolarjevi... nimam pa izkušenj od drugod, tko, da men se zdi da se vid... mi je pa ful hecno, ker se mi moja "morfologijia" ni zdela kot nek poseben pregled... nč nism vidla da bi kej obraz posebi gledala al pa kšne prekate iskala... tko, da ne vem a sm jo sploh mela... grem u kontrolo... jutr naj bi pršu majstr montirat kuhno... da vidm še zadnič najino bivšo spalnico...
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 13.5.2010 16:45:16
|
|
|
|
tpmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inčy IZVIRNO SPOROČILO: tpmc Inčy jaz pa mislim da vem katera si! ;) Moja "žlahta" je tvoja žlahta :) - Silva Ambrož! :) če ne bi tvoja seka zadnjič napisala na fb da boš rodila ne bi vedela da je svet tako majhen, res.. :) pa prav na istem forumu se srečava. No upam da si prava:) Hehe ... tpmc ... se opravičujem ... pa res sem te spregledala Drugač pa mislim, da si me zamenjala ... ne poznam nobene Silve Ambrož a res? pol pa se ti res opravičujem.. :(
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 13.5.2010 17:01:47
|
|
|
|
Inčy
|
Hehe ... eh, ni panike tpmc
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 13.5.2010 17:13:52
|
|
|
|
Božička09
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28 Za fantka smo mi izbrali Matic,za punčko pa se še kar pogajamo.Zdaj imamo v ožjem izboru Nadja,Maša,Alisa.More pa pasat k Dominiku vsaj malo. Meni se zdi, da Dominik in Nadja najbolj skupaj pašeta IZVIRNO SPOROČILO: bambinca ja, luštn konc LJ a mata vedve tud v ZD Vič G.? Jaz jo imam še vedno v Radovljici. Sprašujem za to, ker iščem družbo za kako porivanje vozičkov do Koseškega bajerja in nazaj Konex je pa fajn ideja - imam do njega deset minut peš, še ne Drugače pa en lep dan vsem, jaz sem pokonci že od petih, God help me, sem imela jutranji program na radiu, zdaj sem pa v redni službi do 7h. Potem pa na kavico s kolegico, ki se v kratkem ženi, druga kolegica pa je danes rodila zdravega fantka In kar je najbolje pri njej - zdravniki so ji vedno govorili, da ne bo mogla zanosit, dokler ne gre na neke operacije in se je vedno ful sekirala. Zdaj pa ima Kako ste kaj? Moja miška tako veselo kolovrati po trebuščku, da je kar smešno. Pa prav lepo mi je opazovati trebušček, kako se premika Drugače imam pa danes en požrešen dan, že doma sem se napokala s čilijem po orientalsko (itak sem ga skuhala za celo ulico), pa še vedno nekaj žrem in to same oreščke in čokolado. Ne vem, za koga sem sadje s seboj nosila
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......