|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
13.5.2010 18:17:40   
katrinka
bozicka - jaz sem za,ce splaniramo tako da sm ob ene treh konec da grem po mojega v sluzbo - tm pri esto parku dela sem takoj za - da ne hodim na ig za uro pol pa spet nazaj na vrhovceuser posted image loh pa tud prej vozickamo, gremo v konex na kavo - pol pa sibam po mojega v sluzbo k ob treh koncauser posted image

(odgovor članu Božička09)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
13.5.2010 18:29:01   
Božička09
Jaz bom sicer vozičkala šele od septembra naprej, ampak načeloma sem pa za user posted image  Samo še sončka počakamo, da smo lahko na terasi user posted image

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
13.5.2010 19:22:07   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Božička09

Jaz bom sicer vozičkala šele od septembra naprej, ampak načeloma sem pa za user posted image  Samo še sončka počakamo, da smo lahko na terasi user posted image

no itak, kaka kava pa loh se vedn pade a neuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1178
13.5.2010 20:07:55   
tejči28
Jaz sem pa mojega škrata dala spat in mi je zdaj tak fajn,ko imam malo mira in tišine.user posted image Zdaj še lahko uživam do sept. pol pa ne bo miru za nekaj časa.user posted image

Grem malo pred tv k mojemu možeku. 

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
14.5.2010 7:07:12   
daga79
HEJ
še najina morfa je mimo vsi organki BP samo nismo videli kaj bo ker je sedela na ritki( kar pravimo da bo punčka ker je na nuhalni malo namignila Strahova ampak ni 100% ;) ) noge skupaj tiščala in spala pol ure tak da ...pozabli vprašat kak je velika in težka ...velikost bi ji tak težko izmerila ker je imal noge čisto pokrčene ...no vse BP sam mama ima ponižano posteljico in upamo da se bo v nasklednjih tednih dvignila...pazit se bo treba malo bolj kot sem se do zdaj...
čez 14 dni greva še enkrat na morfo in 4D k Strahovi upam da bomo vsaj tedaj videli jo v bolj živahnem stanju user posted image  

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
14.5.2010 7:15:52   
katrinka
dobro jutrouser posted image
jaz sem pokonci  ze od stith oz. do sestih smo spali po presledkih ker se je moja mala odlocila da na dost spanja in da raje pleza po meni ali ociju...afncauser posted image
upam da se bo malo razjasnilo, popoldne bi sla malo po trgovinah - morm za necaka darilo kupt za roj.dan...
jutr je pa tko napovedan dez in ohladitev...fuj fuj to vremeuser posted image

(odgovor članu daga79)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
14.5.2010 8:13:53   
tinkatonka
Hej punce!

teodora...uživajta na Nizozemskem user posted image

Vsem, ki ste imele preglede...user posted image user posted image  za lepe novičke in za vse tiste, ki jih boste še imele, prav tako stiskam pesti. user posted image user posted image

zalcy...bočelina pod popkom, če je konstana bolečina se posvetuj z G, če gre pa za občasno špikanje pa najbrž tako občutiš raztezanje maternice, ki z vsakim dnem bolj raste.

sanje2....verjamem, da ti je hudo ker greš v bolnico, ampak bolje, da čimprej ugotovijo, zakaj bakterije kljub antibiotikom "ne zapustijo" urina in da bo z user posted image  vse OK. jaz sem bila odkar imam sinka že dvakrat v bolnici - enkrat na operaciji mandljnov (4 dni notr), in dvakrat v tokratni user posted image  (enkrat 4 in enkrat 3 dni), ker sem dehidrirala. Pa je bilo obakrat bolj stresno zame, da sem bila odsotna od sina, ker on je itak dobil 150% pozornosti vseh bližnjih, ko me ni bilo. Vse bo OK, boš vidla. user posted image  

lillchy123....upam, da ga ne srbijo preveč. Mi smo norice dali skozi novembra lansko leto. Hladili smo jih z Poxi peno, dobiš v lekarni in je kr pomagalo, ker je bil revček ful bogi. HB pa ni imel nič vročine. Če ga bo fajn srbelo ga lahko daš kopat v vodo v katero daš malo sode bikarbone notr. Pa pazi ko ga boš brisala, da mu ponesreči ne počiš kakšnega mehurčka.

bambinca....user posted image user posted image  za plazenje!

imena...kot že rečeno so izbrana (samo jih bom zase zadržala). Sem pa vidla, da je bilo to ime tudi že omenjeno, tak da lahko se zgodi,da bomo imeli med septembrkami soimenjake. user posted image  Sicer pa dopuščam možnost, da si še kaj premisliva do poroda. Nikoli ne veš.

no in še kaj dogaja pri nas....sem malo boljše volje kot včeraj. Se je tudi sinko zbudil nasmejan, pa je brez lepši dan, kot npr. včerajšnje dretje in histerični napadi ob pol sedmih, ker on ne bi šel v vrtec. user posted image  Pa še moja jeza na moža se je malo ohladila. Sem pa včeraj mojo tečnobo izkoristila še za pospravljanje, seveda vključila v to tudi moža in je zdaj lepo vse posesano in pomito po tleh. Včasih se splača biti tečen.  user posted image  brca, trebušček raste, naslednji teden v torek imam cukr test, v petek pa pregled. Sicer pa bo šlo samo za tehtanje, merjenje pritiska, vprašanja če je vse OK in poslušanje srčka, brez UZ. Tak da zdaj ko dete vsak dan čutim, se teh pregledov in čakanja čist nič ne veselim, ampak naslednji pregled tm okrog 30 tedna, bo pa spet UZ, če se ne motim jih naša G naredi vsaki user posted image . To pa komaj čakam. user posted image  Fasado še vedno delajo. GRRR. Mene mori služba (še ponoči sanjam "vrhovnega šefa", ki leti za mano, da kakšno gradivo ni OK, čeprav dejansko je vse OK), da ne govorim o travmah, ki mi jih daje izpit, tako da bo meni tudi 300kg utež z ramen padla, ko bo to enkrat za mano. No zdaj pa grem delat. Čeprav sem čist petkova danes in upam,da so tako razpoloženi tudi moji šefi.

Lp Tina 

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 14.5.2010 8:29:26 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1182
14.5.2010 8:33:13   
bambinca
tinkatonka glede fasade sva zgleda na istemuser posted image

katrinka jest sem mal s časom omejena, ker moram po ta velikega v šolo, ko konča, tko da imam čas max do 12huser posted image

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
14.5.2010 9:57:26   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

katrinka jest sem mal s časom omejena, ker moram po ta velikega v šolo, ko konča, tko da imam čas max do 12huser posted image

Me je ravno klical mož in nam delajo zaključni sloj na fasadi. user posted image user posted image user posted image user posted image  baje je barva fantastična. In HB da je res, ker sem jo jaz izbrala user posted image , si ne bi oprostila, če mi na koncu barva ne bi bila všeč.

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
14.5.2010 10:08:54   
maca29
dobro jutro še iz moje strani :)smo tud mi že kar dolgo pokonci danes in tud noč je bila kr pestrauser posted image user posted image .Mali ima privat zabavo nas pa ne povabi poleguser posted image .Me bo pa pokopal kašelj user posted image vzet skoraj nič ne smem ker kr vse škoduje frišnih vršičkov pa še ni user posted image

lep dan

11.06.2003 smo dobili prvega sinka
28.08.2010 je privekal naš drugi

Neposredna povezava do sporočila: 1185
14.5.2010 10:20:49   
bambinca
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

Me je ravno klical mož in nam delajo zaključni sloj na fasadi. user posted image user posted image user posted image user posted image  baje je barva fantastična. In HB da je res, ker sem jo jaz izbrala user posted image , si ne bi oprostila, če mi na koncu barva ne bi bila všeč.

Super! Nam so se pa najavli za zaključni sloj v nedeljo, če bo vremeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1186
14.5.2010 10:23:03   
bambinca
Maca v skrajni sili si kupi sirup iz vršičkov.

(odgovor članu maca29)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
14.5.2010 10:23:11   
corfu
Dan

Pri nas doma tudi počasi zaključujejo user posted image user posted image user posted image  tudi nam so barve izpadle fantastično user posted image  pred mano pa vikend in noro pospravljanje.

Uživaj življenje...

(odgovor članu maca29)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
14.5.2010 10:28:26   
bambinca
Kakšne barve sta pa dali fasado?

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
14.5.2010 10:58:47   
Anonimen
hej punce!

ja dans pa je tut mene dobilo tisto kar me nebi rablo... jeza, žalost, bojevitost...
hvala bogu je žalost bolj v ozadju... imam pa tut upanje, da boma z mojim te probleme razrešla na lep način in bo boljše... no nisva se sprla, ali kaj podobnega, niti nimava kaj časa za vse to, polek drugih stvari user posted image
ma sej bo... mal bom pregruntala in šla v akcijo, da enim parim zjeuser posted image m user posted image .
taka sem pač hehe user posted image
za familijo naredim vse user posted image

mam pa še en problem pikola... moje frdamano koleno... boli me u tri krasne in to tak, da ga ne morem prav dvignit in pokrčit... kak naredim obremenitev na njo je groza in vedno bolj boli, kljub temu, da sem si že naredila obvezo, da nebi blo take obremenitve...
bom vidla kak bo do ponedeljka... če se bo zboljšalo ok, če ne moram it k zdravniku...
lahk je posledica stare poškodbe, sam kaj pa vem, tak hudo še ni blo...

nič konc jamranja...

da vam še povem danes to, da boma z fantom danes prvič jedla solatko iz najinega vrta user posted image
jupiiii
ponosna nase, da kar ego raste hehe

nič zdaj pa šibam punce, moj bo hitro doma in treba kosilo pripravit user posted image

papa user posted image

(odgovor članu bambinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1190
14.5.2010 11:38:35   
blanči
Dan!

V sredo sem imela morfologijo in z našo pikico je vse tako kot mora biti, samo v razvoju je dva tedna v prednosti, a ni to nič narobe. Sem pa na bolniški 14 dni, ker me je začela vožnja v Lj. in nazaj ubijati in fasala sem išijas v desnem kolku oz. tam nekje. Na morfi sem vprašal za spol samo naša pikica je tako živahtna da je komaj kaj zmeril, nogice so pa bile prekrižane tako da ni mogel določiti kaj je. Pustimo se presenentit.

Za seznamček: naslednji pregled imam 9.6.

Nadka30: Super, da sva se srečali in posladkali s sladoledom. Morava še kdaj to ponovit. In seveda vabljene vse ki se nama želite pridružiti ob čveku in zelooooo okusnem sladoledu.

Toliko za danes.

LP

Blanči

14.03.2007 se je zgodila najina sreča - Anja
29.08.2010 se nam je pridružila še Eva

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
14.5.2010 11:41:36   
bambinca
blanči jaz pa čakam, da se mi še katera pridruži pri radostih išiasauser posted image moj pa bolj seka čez levo stran ritiuser posted image

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
14.5.2010 11:53:35   
katrinka

Kakšne barve sta pa dali fasado?

uuuuu, to tud mene zanimauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
14.5.2010 12:10:28   
archie
Maca: jaz si kaselj vedno zdravim z rozicami. Je pa razlicna mesanica ali gre za suh kaselj ali pa za kaselj z izcedkom. Pater Ašič je car user posted image .

Ocitno je bil vceraj tak cuden dan... do ene 14h sem bila se prav fine volje, potem se je pa zacelo... me je naprej macek razjezil, potem tamal crnuhec ene 2x, pa en sluzben telefon 2 min pred odhodom (pa ze tako sem bila pozna), zvecer sva se se z mojim nekaj skregala zaradi njegovega sefa... za piko na i je pa tik pred spanjem bilo nekaj narobe s tasterejso psico in ko sva jo videla, se nama je obema srce ustavilo. Na sreco se je vse dobro koncalo, ampak strah je bil pa prisoten kar precej casa...

Danes smo ze vsi ok, polni delovnega elana in komaj cakamo vikend!! user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
14.5.2010 12:17:14   
archie
uu ja, se eno vprasanje imam za tiste bolj izkusene:

na vsake toliko casa probava poslusat srcek z AS. Ampak zadnjic nama ga ni uspelo najti (bebiko sem pa cutila cez dan in tudi naslednji dan-kar pomeni, da je vse ok). Ali je mozno, da se je toliko obrnil, da je meni kazal hrbet (oz. da je imel hrbet na uno stran, kjer pride AS na trebuh)?
To je bilo 2 dni po pregledu in sva vedela, kje se nahaja... ampak ga zlepa nisva mogla najti. Sedaj pa ne vem, zakaj ne. Kaksna ideja, zakaj se to dogaja? ali je tudi kaj odvisno od casa v dnevu, ko midva to poslusala (da je ob 23h prepoznouser posted image )?

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
14.5.2010 13:11:48   
tinkatonka
fasada....en odtenek marelično-oranžne. Bom poslikala pa na FB dala ;)

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
14.5.2010 13:48:19   
bambinca
Finouser posted image user posted image user posted image bom tud jest našo čez par dniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1197
14.5.2010 13:51:21   
kajča
ojla,

že nekaj časa se nisem oglasila. Sem ful vesela, ker je danes petek, samo še kakšno uro zdržim, potem pa viiikend user posted image user posted image user posted image , sem danes nenormalno zaspana. Sem pa službi danes dobila stol Spinalis in je super sedet, upam, da me ne bo sedaj več bolel križ.

Naša malčica je ok, pridno brca, čez dan večinoma brca spodaj, zjutraj v službi pa se obvezno vsak dan za kakšno uro obrne na glavo in me brca v rebrauser posted image user posted image user posted image

tinkatonka, čestitam za novo fasado user posted image user posted image user posted image  Naj se tudi jaz pohvalim, 14 dni nazaj je bila naša hiša predstavljena v Delo in Dom prilogi.

Drugače pa želim vsem lep vikend, upam, da ne preveč deževnegauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1198
14.5.2010 14:27:27   
Izabelina
ja mam pa slab dan: najprej nism šla na izpit, zdej sm pa ugotovila, da nikjer ne najdem računov za belo tehniko, ki veljajo kot garancija... morm it zamenjat pomivalni stroj in ne morem brez računa user posted image user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
14.5.2010 15:05:32   
tejči28
Jaz pa sem bila na dveurnem sprehodu z tamalim in je blo prav fajn,sma si privoščla tudi sladoled,no jaz sem jedla sladoled,mali pa kornet.user posted image

kak se vam zdi ta voziček? Razmišljam,da bi ga nabavla za moja dva.

http://www.chebeltza.com/phil_teds/classic_double_-_rdec.html

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......