tinkatonka
|
Hej punce! teodora...uživajta na Nizozemskem Vsem, ki ste imele preglede... za lepe novičke in za vse tiste, ki jih boste še imele, prav tako stiskam pesti. zalcy...bočelina pod popkom, če je konstana bolečina se posvetuj z G, če gre pa za občasno špikanje pa najbrž tako občutiš raztezanje maternice, ki z vsakim dnem bolj raste. sanje2....verjamem, da ti je hudo ker greš v bolnico, ampak bolje, da čimprej ugotovijo, zakaj bakterije kljub antibiotikom "ne zapustijo" urina in da bo z vse OK. jaz sem bila odkar imam sinka že dvakrat v bolnici - enkrat na operaciji mandljnov (4 dni notr), in dvakrat v tokratni (enkrat 4 in enkrat 3 dni), ker sem dehidrirala. Pa je bilo obakrat bolj stresno zame, da sem bila odsotna od sina, ker on je itak dobil 150% pozornosti vseh bližnjih, ko me ni bilo. Vse bo OK, boš vidla. lillchy123....upam, da ga ne srbijo preveč. Mi smo norice dali skozi novembra lansko leto. Hladili smo jih z Poxi peno, dobiš v lekarni in je kr pomagalo, ker je bil revček ful bogi. HB pa ni imel nič vročine. Če ga bo fajn srbelo ga lahko daš kopat v vodo v katero daš malo sode bikarbone notr. Pa pazi ko ga boš brisala, da mu ponesreči ne počiš kakšnega mehurčka. bambinca.... za plazenje! imena...kot že rečeno so izbrana (samo jih bom zase zadržala). Sem pa vidla, da je bilo to ime tudi že omenjeno, tak da lahko se zgodi,da bomo imeli med septembrkami soimenjake. Sicer pa dopuščam možnost, da si še kaj premisliva do poroda. Nikoli ne veš. no in še kaj dogaja pri nas....sem malo boljše volje kot včeraj. Se je tudi sinko zbudil nasmejan, pa je brez lepši dan, kot npr. včerajšnje dretje in histerični napadi ob pol sedmih, ker on ne bi šel v vrtec. Pa še moja jeza na moža se je malo ohladila. Sem pa včeraj mojo tečnobo izkoristila še za pospravljanje, seveda vključila v to tudi moža in je zdaj lepo vse posesano in pomito po tleh. Včasih se splača biti tečen. brca, trebušček raste, naslednji teden v torek imam cukr test, v petek pa pregled. Sicer pa bo šlo samo za tehtanje, merjenje pritiska, vprašanja če je vse OK in poslušanje srčka, brez UZ. Tak da zdaj ko dete vsak dan čutim, se teh pregledov in čakanja čist nič ne veselim, ampak naslednji pregled tm okrog 30 tedna, bo pa spet UZ, če se ne motim jih naša G naredi vsaki . To pa komaj čakam. Fasado še vedno delajo. GRRR. Mene mori služba (še ponoči sanjam "vrhovnega šefa", ki leti za mano, da kakšno gradivo ni OK, čeprav dejansko je vse OK), da ne govorim o travmah, ki mi jih daje izpit, tako da bo meni tudi 300kg utež z ramen padla, ko bo to enkrat za mano. No zdaj pa grem delat. Čeprav sem čist petkova danes in upam,da so tako razpoloženi tudi moji šefi. Lp Tina
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 14.5.2010 8:29:26 >