|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
3.8.2010 18:25:23   
Izabelina
jeeeej user posted image user posted image zadela sm nagrado!  Praktičen darilni paket od neocelice... hehe, pa se je splačal učeri ostat na predvanju za hrambo matičnih celic...
sva se s fantom odločila, da bomo dali v javno banko...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
3.8.2010 18:29:53   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

jeeeej user posted image user posted image zadela sm nagrado!  Praktičen darilni paket od neocelice... hehe, pa se je splačal učeri ostat na predvanju za hrambo matičnih celic...
sva se s fantom odločila, da bomo dali v javno banko...

user posted image user posted image user posted image Midva bi jih tudi dala shranit, ampak glede na mojo diagnozo najbrž to ne bo mogočeuser posted image

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
3.8.2010 18:31:48   
Izabelina
Midva bi jih tudi dala shranit, ampak glede na mojo diagnozo najbrž to ne bo mogoče

kakšno diagnozo? upam, da ni kej preveč resnega...
ja če jih želiš shranit v neocelici je kr drago.... zato sva se odločila za javno banko, kjer je kot bi daroval kri... mogoče pa kdaj komu le pomaga...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
3.8.2010 18:43:28   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: benika

IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

IZVIRNO SPOROČILO: khurde

IZVIRNO SPOROČILO: benika

IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

Benika povej, kaj ti ustrza.
Sončica ti kar pridi z nama na pregleduser posted image user posted image user posted image mal se hecam no - povej, kaj ustreza tebi. Ti prideš iz Kamnika, ne?

bambinca, benika, ja iz Kamnika pridem, ob 8h peljem škratka v vrtec in ju pobiram tam okrog 15.30. Vmes pa lahko pridem v lj, kr, po želji. Pa če rabi katera še kaj iz Tosame tudi lahko grem iskat in pripeljem, ker mi je spotoma. No povejta, kje in kdaj je pa vama ok.

A iz Kamnika si? Jaz sem vsak teden tam, je moj iz Kamnika (no, zdej je pri meni, gremo samo taščo obiskatuser posted image ). Mogoče se lahko kdaj tudi tam dobimo na kavici.

hahaha, tole je pa smešno, jest se drugače iz K. in sem vsak teden tamuser posted image user posted image user posted image

enako

potem se nam pa morš pridružituser posted image

Obvezno.  Meni je za kraj in čas srečanja res vseeno, ker imam blažen cajt.

Bambinca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vrtec!!!

bambinca, res super za vrtec user posted image  mi ga nikakor ne dobimo user posted image

drugače imam pa jutri pregled, pa tut ne vem, kje in kdaj se menite user posted image  bom mal za nazaj prebrala

izabelina. čestitke za nagrado user posted image

men je pa dons ratal pasti v banji, mi je spodrsnilo, sploh ne vem, kako user posted image  mam jutri reden pregled, tko da me ni nič naročevala, je sam rekla, da če bo kak krvavkast izcedek ali ostre bolečine v trebuhu, naj šibam v P... sicer je že ene 6, 7 ur od padca in zaenkrat vse ok... edino, da me spodaj vezi bolijo in malo križ/hrbet, ker sem pač priletela na tla user posted image  mah, sanja se mi ne, kako mi je ratal, ker sem vedno ful previdna

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
3.8.2010 18:47:16   
benika
drugače imam pa jutri pregled, pa tut ne vem, kje in kdaj se menite user posted image bom mal za nazaj prebrala

Menimo se za petek dopoldne, nekje na relaciji KR-K-LJuser posted image

Izabelina, sladkorno imam in najbrž popkovnična kri ne bo primerna za shranjevanje. Že tako ali tako shranijo le en majhen procent darovane krvi.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
3.8.2010 19:48:40   
sanje2
hay user posted image !

zalcy: uf mi je šlo kar na jok ko sem brala kaj vse si preživela, verjetno ti je bilo kar hudo ko so malo odpeljali v Lj. no glavno je da je zaj z njo boljše, na teži bo pa že dobila, tebi pa se bo spodaj vse lepo pocelilo. jaz sem zaj 33 teden dopolnila, torej tri dni več kot si ti rodila. držim pesti da bo z vama vse ok, in da se kmalu iz domačega okolja javiš!

evo me iz morja, no že od petka, sam nisem imela časa it na RR. je imela moja mala v petek roj. dan, v nedeljo smo pa imeli piknik, tak da ni bilo časa za pisanje in branje. pa še zaj nisem vsega prebrala.
no na morju je bilo ful lepo, smo se imeli super čeprav samo 4. dni. tri dni je bilo ful lepo vreme, v četrtek pa celi dan dež tako da se nismo nič kopali.  po večerji, ko smo prišli domov pa smo na žalost ugotovili, da imamo poplavljeno stanovanje, tako da smo se nabasali v avto in odpravili proti domu.

ok, uživajte

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
3.8.2010 19:49:08   
tannya
Ojla,

lušten čvek smo spet imeleuser posted image user posted image . Moramo kmalu ponoviti.

Tinka: super za kosilo, jaz bo jutri šla vprašat, kako je pri nas. Za info o slingih se pa še zmeraj priporočam.

Bambinca: super za vrtec, to pa verjamem, da ti je polepšalo dan. Jaz se že zdaj sekiram kaj bo drugo leto...user posted image

katrinka: smo se na srečanuu spomnile tudi nateuser posted image .

Benika: tudi nate smo se spomnile, upam da si se naspala...

Sicer pa poročam, da sem danes dobila inzulin. Jutri grem še na predavanje, potem pa akcijauser posted image .

Uživajte, Tanja

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
3.8.2010 20:11:49   
Anonimen
Hej čveke!!! No, da se po dooolgem času spet malce javim!

Danes sem imela pregled in CTG - kri in voda sta super, CTG je bil ok, na vsakem pregledu pa naredi še kontrolni UZ in raste naš fantič... sem pa vse skupaj na +9kg.

Naslednji pregled (pregled, kri+voda, ctg, uz) imam 31.8.

< Sporočilo je popravil T.Z. -- 3.8.2010 20:12:02 >

(odgovor članu tannya)
  Neposredna povezava do sporočila: 4608
3.8.2010 20:16:25   
tejči28
user posted image   Naši       pregledi!  user posted image

user posted image    Redni pregledi  user posted image

04.8. tpmc,mala2001,klemcy,lilchy123 APN
         bambinca
05.8. lenca78,Jinx,LucRezia,laliela
        janjja,binabina
06.8. tannya
10.8. katrinka,sanje2,NiNiBo,Gala4
         benika-APN,maca29,SOncIca
         LoveLove
11.8. almera ,malecka_mateja,tinkatonka
12.8. archie,hanizali,corfu
17.8. božička09
18.8. inčy,mala
19.8. nenka7,natalija28
20.8. eva2010,izabelina
23.8. katrinka
25.8. teodora75
31.8. natalija28,T.Z.
07.9. nadka30
08.9. natalija28

user posted image     UZ pregledi    user posted image

04.8. tpmc
05.8. laliela
06.8. Jinx,katrinka
10.8. sanje2
12.8. archie
31.8. T.Z.

user posted image      CTG      user posted image

10.8. katrinka,tejči28
11.8. malecka_mateja,tinkatonka
12.8. archie,hanizali
20.8. malecka_mateja,tinkatonka
23.8. katrinka
31.8. T.Z.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
3.8.2010 20:21:05   
tejči28
Oj, kolko ste naklepetale spet,sem brala kar nekaj časa.user posted image

Mi pa smo se danes kopali v termah in smo se imeli super.To je tak verjetno bilo zadnje kopanje v troje.user posted image Plavat tak kaj dosti nisem mogla,ker me je kar začel bolet trebuh in se nisem htela hecat,je pa mali užival 100 na uro,kar mi je najpomembnejše.Pa v takem deževnem dnevu kaj češ delat v bloku.ko bomo v hiši bo boljše.Me pa kar zanima kak se bo mali navadil na novo okolje in sestrico.To bomo mogli kar potrpežljivi bit.user posted image

Modrci za dojenje,jaz si še tudi morem kakega nabavit.Bone za DM imam jaz tudi in sem si nabavla kar nekaj stvari od tam,ki jih rabim zdaj,od intimnih robčkov do vložkov in mil.Se splača.Pa tudi sicer kar kupujem v dm.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
   [Brisano sporočilo]
3.8.2010 23:03:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4611
4.8.2010 2:56:00   
katrinka

Srečna, srečna...zdaj sem zvedla, da smo dobili vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

superuser posted image user posted image user posted image user posted image a ste bili na cakanju - kateri,kje si pa dubla,mi zal se vedno cakamo - dvomim da bo kejuser posted image

izabelina - jaz bom tudi darovala v javno banko,kot prvic,papirje sem oddala in ze dubla odgovor,tako da cakamo le se poroduser posted image

khurde - a joj,samo se pa takle res hitr zgodi,malo se opazuj drugace pa super da mas jutr pregled in bos vse preverila ce je okuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tannya

katrinka: smo se na srečanuu spomnile tudi nate .

a zato se mi je tok kolcal...heheuser posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
4.8.2010 7:01:37   
malecka_mateja
jutro!

evo ena user posted image user posted image user posted image za vse, ki jo pijete.

jaz sem danes po dolgem času spala zelo dobro in zdaj že strašim po stanovanju.user posted image v petek sem uradno na porodniškiuser posted image kak se lepo sliši. povjte jaz semže čist pozabla kdaj se porodniška izplačuje 10 ali 15 v mesecu??

Drugače pa sem še kr ok. tamala je malo na počitnicah še do jutri pri babici uživata sto na uro jaz pa jo pogrešamuser posted image
sem mojemu včeraj rekla a ti veš da se bo kmalu tukaj nekaj jokalo noter(pokazala na kinderpet) pa je reko eh sej še nebo tak hitrouser posted image user posted image user posted image sem rekla ne keje 3-4 tedne še ali prej je reko a žeuser posted image user posted image user posted image čist je že zmeden. minlo je ful in še jaz ne mrem dojet da je šlo tako brzinsko mimo. hvalabogu smo z gradnjo fertik za letos in imam vsaj eno breme manj sam to diplomo še pa bo ampak se ne sekiram več ko bo bo.

grem iskat nekaj za jest... danes ima tašča roj.dan tako da kuaht ne rabim ker grema k njej pa je to tako fajn.

jaz sem še vedno bolana iz nosa mi teče v potokih grlo je malo bolje tako da počasi se umirja.
zatekam nena nič trkam, malo me tu pa tam zgaga pojezi in pa seveda slabosti z bruhanjem kakih 2 krat na teden ali več ampak sej sem že navajena. komaj čakam petek da vidimo kaj bodo v P rekli pol pa drug ted še en pregled pri moji no zdaj že tak vsaki tedn.

glih gledam katalog od dm da skočim še po kozmetiko za sebe potem pa med vikendom pripravim torbouser posted image

lep dan vsem.papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
4.8.2010 7:27:37   
tpmc
evo pa pičim na pregled, zmislite si kaj name da bo vse ok, se javim ko pridem domov, hvala bogu ni vročine danes ampak še zmeraj pa bom iskala parkirišče pol ure po mariboru user posted image

papa
Taja

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
4.8.2010 7:49:25   
khurde
jutro

user posted image

katrinka, hvala

malecka, user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

bambinca user posted image user posted image user posted image user posted image za vrtec.
khurde, jaz ga za Benjamina prvo leto tudi nisem dobila, naslednje leto sem sicer dobila, pa sem se odločila,da bomo kar lepo vsi 3 doma na porodniški, evo v tretje je pa najprej dobil Benjamin, in ko sem Benjamina vpisala, je tudi Timotej lepo napredoval v čakalni vrsti, tako da smo nekje julija/avgusta končno prišli na vrsto, pa še blazno srečo sem imela, da je ena mamica odpovedala točno v tisti enoti, kamor so dali Benjamina.

benika, bambinca, khurde - user posted image petek dopoldne potem, lahko tudi v Kamniku, Toskana, Črni gozdiček, Veronika, Marjanca... kej več kafičev/slaščičarn pa ne poznam.

Samo potem pa ne grem mimo Tosame user posted image . Sem mislila, da ste bolj iz ljubljanskega konca, ker mimo Tosame peljem, kadar grem iz Kamnika v LJ čez Volčji potok -Količevo-proti Domžalam in od tam na avtocesto. Za Katja& Alen in ambient pa še ne vem kje je. Kamnik po 3 letih približno že poznam, Domžale so mi pa še španska vas.

jaz sem zdaj dala prijavo še za nov vrtec na perovem, samo tut malo razmišljam, da bi jo kar doma imela. pa tut ni ful velik šans, da bomo dobili. dala bi jo zaradi družbe, po drugi strani, pa je ne bi dala, ker bo ful na knap - pdp imam ca. 2-3 tedne pred odprtjem, malo zaradi bolezni, ampak to itak ne moreš vnaprej vedeti, koliko bosta zbolevala, pa tut zaradi organizacije vsega - uvajanje, vožnja tja in nazaj (najverjetneje bi mogla sama za to skrbet)...

jaz lahko v petek dopoldne v K. slaščičarn se pa izogibam user posted image  sladkorna user posted image  toskana je ok, edino lahko je precej zasedena (zunaj), če je lepo vreme. v marjanci je večinoma prazno, kavarna tut kar nezasedena. pol je še pod grad, svetilnik, obvoznica, kup pajzlov, počas se pa že res neha user posted image

katja in alen je na isti cesti kot tosama, samo proti centru/lidlu/hoferju

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
4.8.2010 8:31:53   
archie
jutro.

Bambinca
: super za vrtec!! user posted image

TPMC: srecno na pregledu!! user posted image user posted image user posted image

malecka_mateja: zelim ti, da se cimprej pozdravis!! user posted image user posted image user posted image

maticne celice: ja, midva sva se tudi odlocila za javno banko. Sem prejsnji teden oddala papirje in sedaj cakam.

Izabelina: cestitam za nagrado. Taka mala presenecenja so najlepsa user posted image

Khurde: upam, da ne bo nic hujsega.

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
4.8.2010 8:52:41   
nenka7
bambinca, res kul za vrtec!! jaz sem nad to idejo, da bi ga drugo leto dobili nekako že kar obupala in ga bom verjetno vozila kar v kranj k mojim staršem... ampak upanje umira zadnje user posted image

srečanje - menite se za dopoldanske ure, to pri meni trenutno še ne pride v poštev, ker še delam dopoldan... v torek zadnji dan, že orng odštevam...

parižanka - mislim, da bi bilo najbolje, če bi se šla k zdravniku pokazat. zna biti zgaga, ampak v hujši obliki, ker da imaš kar neko bulo, ok, to meni nebi bilo všeč... če imaš le možnost, pejdi se pokazat, glede na to, da nobena od nas nima takih težav, ti težko pomagamo...

krči - enako kot pri archie, enkrat sem se pretegovala, pa me je na hard zagrabilo v mečih, sedaj se ne pretegujem več tako na ful, pa me pustijo pri miru user posted image

popek - se mi ni in verjetno se mi ne bo na ven obrnil, ker je tak, da je čisto poravnan s trebuščkom, tako da sem kar zadovoljna, ker mi nič ne štrli iz trebuha user posted image

eva2001, upam da si našla modrček. jaz bom verjetno tudi kar v milerju pogledala, čeprav tam si ne predstavljam, a sploh lahko to probaš?? pa v aliso bom tudi šla po kakega malo lepšega. sem pa vidla, da tudi B košarice so kar redke, ja...

dm popusti - punce, kako pa to dobiš?? jaz bi tudi kupončke, pa najbrž kaj izpolniš ali kaj, da ti potem to pošljejo?? sem pa gledala v reklami, pa imajo ceneje trenutno glavničke za otročke in škarjice, kot v BC, ker sem ravno včeraj bila v BC, pa sem malo cene pogledala, tako da jaz bom šla tja iskat...

aja, še enkrat: archie - ali slučajno veš, ali se da "v jesenicama" user posted image  dobit svojo sobo v P? ti je kaj znano?

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
4.8.2010 8:56:22   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: nenka7

aja, še enkrat: archie - ali slučajno veš, ali se da "v jesenicama" user posted image  dobit svojo sobo v P? ti je kaj znano?

nimam pojma user posted image nisem nic sprasevala.

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
4.8.2010 9:01:06   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: tannya

Ojla,
lušten čvek smo spet imeleuser posted image user posted image . Moramo kmalu ponoviti.

user posted image user posted image user posted image vas moram mal pokomentirat (ena avgustovka!!),...ste ble tko luštne s trebuščki!! Pa ne vprašat, kako vem, da ste ble ve,...vas majčke izdajajo user posted image user posted image user posted image !! Je pač dobra lokacija za čvek, ni kej!

Lep pozdravček!!

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
4.8.2010 9:23:02   
eva2010
Pozdravček so-user posted image !

Najprej hvala vam za številne nasvete glede modrčka user posted image , zdej grem pa v akcijo ni vraguser posted image , da ne bom našl enega belega in enega črnega modrca, številka 85D. Danes še probam preko spleta, drugač pa v soboto mojga pošljem v eno trgovino, samo bom prej poklicala tja, če imajo mojo številko na zalogi, da ne bo preveč laufau okol.

Popdaki - bambinca (mimogrede čestitke za vrtec user posted image ) mislim, da si ti rekla, da te popadki matrajo. Kako pa zgledajo in po kolikem času minejo. Jaz jih mam sicer vsak dan, sam včeraj popoldan so bili pa kar redni na 5-7 minut, vsak posamezni pa je trajal nekje 15-25 sekund. Na srečo se zvečer prenehali po cca. 3 urah intenzivnih popadkov. Nisem vedla ali naj grem v P, oz. koliko časa naj še čakam, zato sprašujem kako to pri tebi zgleda?user posted image  Niso bili pa tisti boleči, bolj kot močnejša menstruacija.

Kile - joj danes je točno en teden od kar moram nosečnost preživljati v postelji in sem zjutraj stopila na vago. V 7 dneh sem pridelala +2 kg. user posted image  Me je kar groza kaj bo, glede na to, da moram še ležat. Saj jem toliko kot prej, je pa res, da sem bla prej precej aktivna - 2x tedensko telovadba, trgovina, gospodinjstvo, kopanje, v glavnem vedno akcija. Če sem pa lačna pa moram jest, pa še ta sprememba je, da se mi je user posted image  spustil čisto dol in mam zdej ful placa v želodcu user posted image

Lepo bodite, se še beremo user posted image

< Sporočilo je popravil eva2010 -- 4.8.2010 9:29:30 >

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
   [Brisano sporočilo]
4.8.2010 9:30:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4621
4.8.2010 9:38:07   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: nenka7

dm popusti - punce, kako pa to dobiš?? jaz bi tudi kupončke, pa najbrž kaj izpolniš ali kaj, da ti potem to pošljejo?? sem pa gledala v reklami, pa imajo ceneje trenutno glavničke za otročke in škarjice, kot v BC, ker sem ravno včeraj bila v BC, pa sem malo cene pogledala, tako da jaz bom šla tja iskat...

greš v DM in vzameš kuponček, ki je namenjen DM bonus za nosečnice ter ga izpolniš in pošlješ, oz. oddaš v trgovini(mislim da rabiš kobijo prve strani materinske knjižice)-bone potem dobiš domov, ob enem pa lahko vzameš tudi kuponček za DM bonus za straše, ki pa ga boš izpolnila ko boš rodila in boš spet dobila neke bone za popust domov.

Upam da sem ti odgovorila na tvoje vprašanje..
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
4.8.2010 9:39:23   
sanje2
jutro user posted image !

jaz bi še pa tako spala, bedim že od 6 30, če odštejem nočno prebujanje in skakanje na wc.

če pomislim malo, tiste ki imate rok na začetku septembra lahko vsak čas rodite, joj kako je minilo,.. še malo pa bo.

jaz pa grem k frizeru po pramene in se mal postričt,... spet bo nova glavauser posted image user posted image user posted image
aja moj možek je pa priden, ker mi sobo barva user posted image user posted image user posted image  sva se za rdečo barvo odločila - zigl barva, rjavkasto in rumene( črte, vmes), ful lepo pride,... ma moj user posted image  kar ideje. sam pravi da je to začasno, ker čez par let bova pa spalnico orng prenovila - zaj ni ne časa ne denarja.
no potem pa grem na pranje cotik oz. da pripravim vse za user posted image . mi je kar malo čudno, ker pri prvi sem imela taki čas že vse pripravljeno, zaj pa imam samo flaške kuplene, cotike pa v škatlah in čakajo da jih operem.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
4.8.2010 9:48:50   
nenka7
nadka30, superca, že skopirala materinsko in grem danes kar v lov na tole user posted image  pri tej bedasti krizi je vsak evro dobrodošel, tako žal pač je... pa tudi, če nebi bilo krize, je kar prav, da izkoristimo in da si malo izmenjamo info kje je kaj malo ceneje. evro pa evro...

jaz imam tudi še vse za user posted image  po vrečkah in škatlah, kozmetike še nobene kupljene, stekleničk tudi ne, edino dudice sem 2 kupila zadnjič v Leclercu, k so bile znižane, tako da komaj čakam, da se rešim šihta, potem bo pa res čas, da se posvetim pripravam. in sedaj, ko je res 100%, da imamo user posted image  bom punčkaste zadeve kar pospravila, da mi ne delajo drena...

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
4.8.2010 10:07:07   
tpmc
joj kako sem jezna user posted image kdo je tej ginekologinji dal poklic pa res ne vem!!
Imela sem uz in narekuje samo sestri, ona pa vpisuje v materinsko. Rekla je da je vse ok.. kaj me jezi torej? ni pa mi nič povedala koliko je velika najina pupika, težka.. nič! Baje vse piše v materinski.. kje? jaz nikjer nisem zasledila da bi pisalo sploh kaj v cm!! En graf je v cm ampak če bi tisto gledala bi fajn odstopala in dvomim da bi potem blo vse ok tako kot pravi!
No saj domov sem šla zadovoljna, ker je vse vredu, ampak če bi kaj več zvedla bi tudi blo ok! grem si naredit ledeno kavo pa avto grem posesat na brzino da se malo odklopim!

za seznam: naslednji pregled (uz+ctg) 18.8. oziroma čez dva tedna (takrat bom pa konkretno postavljala vprašanja in ne bom zadovoljna z odgovorom: vse je v materinski)

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?