|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
3.8.2010 14:18:17   
bambinca
jutr dopoldne mam pregleduser posted image ...petek?

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
3.8.2010 14:19:39   
blanči
Ojla user posted image !

Danes sem imela pregled in je vse ok, naslednji pregled 10.8., kjer bom tudi dobila datum za CR.

Opravila sem že tudi nakup kozmetike in vse kar mi je manjkalo za user posted image   (flaške, duda, ...).

Krči: Že nekaj časa pijem magnezij (300 mg na dan) in nimam nobenih problemov.

Zatekanje: Zatekam na nogah nad prsti in včasih v gležnjih, a ni tako hudo, malo je odvisno od dneva ali sem veliko na nogah.

Lep dan.user posted image

Blanči

14.03.2007 se je zgodila najina sreča - Anja
29.08.2010 se nam je pridružila še Eva

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
   [Brisano sporočilo]
3.8.2010 14:22:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinkatonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4578
   [Brisano sporočilo]
3.8.2010 14:23:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bambinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4579
3.8.2010 14:25:05   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

Prodano. Kje in kdaj?

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
3.8.2010 14:28:33   
teodora75

IZVIRNO SPOROČILO: eva2010

Modrček za dojenje - ne bambinca, na njihovi spletni strani nisem našla nobenih modrcov za dojenje, ali pa nisem prav iskalauser posted image  Čakam odgovor od Alisa trgovine. Očitno sem naletela na "mission impossible"user posted image  al pa mam ogromne joške in nisem po jusu user posted image

ne vem, kako je letos, ampak lani sem jih jaz tam kupovala

Jaz sem tam kupila 3 par dni nazaj. In sem res vesela, saj sem edino tam nasla pravo mero zase (85A) user posted image , saj drugace menda taka kombinacija sploh ne obstaja. Sem pa vzela enega crnega bombaznega, ampak ta ni za dojenje (se ne odpne kosarica) in 2 prav za dojenje, belega in smetanastega in res ne vem, ce je obstajal tudi crn. Drugace pa naredijo karkoli po narocilu. Tam so imeli ene v akciji z zares gromooooooooozanskimi kosarcami-ne vem, ce ni stric rekel, da so F user posted image . So jih pa baje delali tudi ze I, ulala.

Sicer sem jaz se kar naprej v redu. Ravnokar se je ulilo kot pri norcih in to pomeni, da bo popoldan super za dihat. kar se krcev v mecih tice sploh ne vem kaj je to, trebuscek mi sicer normalno otrdeva, ampak komaj opazim, je pa res, da ze precej tezje hodim, saj tale 'ruzak', ki je ves cas privezan spredaj ni vec najlazji. Se mi zdi, da smo tudi mi 'pridelali' eno veliko dete.

Kar se srecanja tice tezko recem, saj sem zadnje case res manj v LJ. Me pa se vedno zanima, kako se je izslo srecanje Gorenjk - noce nobena prav nic napisat.

Napredujemo v izbiri imena user posted image . Zdaj je itak lazje, saj izbiramo samo za en spol (ampak tega nihce ne ve) user posted image . Sva pa zdaj prisla na neko cisto novo varjanto, saj nama je cisto v uho (in srce) sedlo eno ime, ki pa je samo enozlozno in se priimek ima(mo) samo iz treh crk, tako da sva sedaj cisto nastimana na to, da bi imeli se eno ime poleg prvega, kar je res cisto nekaj novega, ker prej nikoli nisem razmisljala o tem. No, bomo videli, imamo se kar nekaj casa do tam.

No zdejle grem pa se malo se 'izobrazevat'/ beri: prebirat forum(e) in danes si mislim narest vsaj spisek vsega, kar mi se manjka, da bo potem lazje delati kljukce.

Lepo popoldne!

T.

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
3.8.2010 14:29:48   
tinkatonka
Hej!

danes smo se luštno načvekale v Zvezdi. Prišlo nas je kr nekaj in sicer so bile poleg mene še tannya, jinx, kajča (lepo te je bilo spoznati), lenca78 in mala. Ko sem prišla domov sem dala pa samo vse štiri od sebe in šla počivat. Že na srečanju me je dete fajn prebrcalo, doma me zdele še bolj in ni nič prijetno. Pa vsake tok časa imam eno pekočo bolečino v predelu nožnice user posted image , nič fajn.

tannya...sem potem, ko sem prišla domov govorila s tajništvom v našem vrtcu in pride 1 odrasli obrok kosila 3,34€. Ni veliko, a ne? jaz začnem s ponedeljkom dvigovat hrano. Tista gospa s slingi se mi pa še ni javila, ampak sem e-mail poslala šele danes, tako da ji dam še nekaj časa za odgovoruser posted image .

archie...dobrodošla nazaj.user posted image  Prideš na srečanje naslednji petek?

almera...je tudi med pogrešanimi....ona je šla pa tud s sinčkom mal na morje, a ne?

katrinka...je že vse pripravljeno? Itak smo pa večina mnenja, da se vidimo naslednji petek na srečanju :) user posted image

Zdaj grem pa po mojga sončka Aneja v vrtec. Upam, da ni spet tečen. Zdaj v vrtcu spi po kosilu, kar doma seveda ne in je čist "zalepljen" ko pridem ponj, pa nič taprav. No ampak si vsaj spočije kar je super, samo spet mora padt v ta vrtčevski ritem.

Lep preostanek dneva.

Lp Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 3.8.2010 14:33:12 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
3.8.2010 14:35:04   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

Jaz tud jaz tud, me vzameta zraven?

Kam? A na pregled?user posted image Ja itak da te vzameva s sabo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
   [Brisano sporočilo]
3.8.2010 14:42:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4584
3.8.2010 14:49:00   
Parižanka
hvala za pomoč. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4585
3.8.2010 14:56:58   
mala
Danes je bil spet en lušten čvekuser posted image  ob kaviciuser posted image naslednjič pa upam, da  ne  pozabim fotoaparatauser posted image , da se malo poslikamo..

Modrček - imajo jih v mullerju, sicer so bele barve ampak imajo pa velikost 85D, pa še zelo poceni so ( 8eur ), pa v pikapolonici sem videla črne, za velikost pa nisem sigurna..

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

Neposredna povezava do sporočila: 4586
3.8.2010 15:00:14   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: Parižanka

se opravičujem ker vskakujem z dokaj nevmesno temo, ampak me res matra zdele že ene par dni... par dni nazaj se mi je zvečer naredil tak čuden cmok v grlu in vsakič ko se mi je spahnilo, me je zeloooo zabolelo na tistem mestu kjer naj bi bil cmok. to se je drug dan ponovilo, včeraj pa me je to spremljalo cel dan. danes je sicer že bolje, vendar čutim kako me tišči. a mi zna katera pomagat in povedat kaj bi to lahko bilo? hvala punce... user posted image

Mene tako zaboli, ko kaj pojem in se mi zatakne v grlu. Pomaga le, da nekaj popijem čez.

(odgovor članu Parižanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
   [Brisano sporočilo]
3.8.2010 15:02:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 4588
3.8.2010 15:30:56   
Klemcy
Parižanka kaj pa če te peče zgaga? Ker razen tega, ne vem kaj bi lahko to blo.

Neposredna povezava do sporočila: 4589
3.8.2010 15:52:32   
bambinca
Benika povej, kaj ti ustrza.
Sončica ti kar pridi z nama na pregleduser posted image user posted image user posted image mal se hecam no - povej, kaj ustreza tebi. Ti prideš iz Kamnika, ne?

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
3.8.2010 15:53:45   
bambinca
Sončica a EA te zanima? Ti povem, ko se vidimouser posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
3.8.2010 16:25:26   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: nenka7

http://www.alisa.si/item_list.asp?maingroup=Nosečnost&secondgroup=Nedrčki 

evo, našla na netu! majo tud črne!!

ga imam,super jeuser posted image

eva a Baby centr nima takega modrca?

ja imajo,samo za barve pa nism ziher kere souser posted image

bris - obupne cene,lansko leto je bilo pri sosednji g od moje 10euruser posted image

archie - dobrodosla nazaj s krka...fino da si uzivala, na fb sm ti odgovorilauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

katrinka...je že vse pripravljeno? Itak smo pa večina mnenja, da se vidimo naslednji petek na srečanju :)

hehe...ves jaz imam tud tak obcutek,sploh ne vrjamem da bo prej rodila...heheuser posted image
pripravljeno vecinoma vse, je pa vseeno se velik delauser posted image

super da ste uzivale na srecanju,jaz sem medtem barvala ta druga vrata - ta prva - za v dnevno so tok lepa...iiiiiiiiii,pa policke sem dobila za suzanino omaro...pa komarniki so na vseh oknih...zdej bi sla pa rada malo po nakupih pa se na dez pripravlja - bomo videli kako bo,
sem pa danes tocno 35t noseca...gremo v 36tuser posted image user posted image user posted image user posted image

a ja - denar za norojencke - tiste ki imamo ze odlocbe bo nakazan v sredo 11.8.,
po mojih izkusnjah je ze zjutraj na trr,
sem pa koncno dobila odlocbo o porodniski - itak bo ista k prejsnja...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
   [Brisano sporočilo]
3.8.2010 16:52:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bambinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4593
3.8.2010 17:11:35   
benika

Sončica ti kar pridi z nama na pregleduser posted image user posted image user posted image mal se hecam no - povej, kaj ustreza tebi. Ti prideš iz Kamnika, ne?

bambinca, benika, ja iz Kamnika pridem, ob 8h peljem škratka v vrtec in ju pobiram tam okrog 15.30. Vmes pa lahko pridem v lj, kr, po želji. Pa če rabi katera še kaj iz Tosame tudi lahko grem iskat in pripeljem, ker mi je spotoma. No povejta, kje in kdaj je pa vama ok.

A iz Kamnika si? Jaz sem vsak teden tam, je moj iz Kamnika (no, zdej je pri meni, gremo samo taščo obiskatuser posted image ). Mogoče se lahko kdaj tudi tam dobimo na kavici.

Neposredna povezava do sporočila: 4594
3.8.2010 17:22:40   
bambinca
IZVIRNO SPOROČILO: benika

bambinca, benika, ja iz Kamnika pridem, ob 8h peljem škratka v vrtec in ju pobiram tam okrog 15.30. Vmes pa lahko pridem v lj, kr, po želji. Pa če rabi katera še kaj iz Tosame tudi lahko grem iskat in pripeljem, ker mi je spotoma. No povejta, kje in kdaj je pa vama ok.

A iz Kamnika si? Jaz sem vsak teden tam, je moj iz Kamnika (no, zdej je pri meni, gremo samo taščo obiskatuser posted image ). Mogoče se lahko kdaj tudi tam dobimo na kavici.

hahaha, tole je pa smešno, jest se drugače iz K. in sem vsak teden tamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
3.8.2010 17:29:09   
bambinca
Srečna, srečna...zdaj sem zvedla, da smo dobili vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
3.8.2010 17:41:46   
bambinca

ej, točno ne vem, kje je Tosama, ampak a to pomeni, da greš tam kje mimo kjer je Ambient oz. Katja&Alen?

Neposredna povezava do sporočila: 4597
3.8.2010 17:43:49   
khurde

hahaha, tole je pa smešno, jest se drugače iz K. in sem vsak teden tamuser posted image user posted image user posted image

enako

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
3.8.2010 17:46:31   
bambinca
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

enako

potem se nam pa morš pridružituser posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
3.8.2010 18:11:10   
benika

IZVIRNO SPOROČILO: khurde

enako

potem se nam pa morš pridružituser posted image

Obvezno.  Meni je za kraj in čas srečanja res vseeno, ker imam blažen cajt.

Bambinca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vrtec!!!

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?