teodora75
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca IZVIRNO SPOROČILO: eva2010 Modrček za dojenje - ne bambinca, na njihovi spletni strani nisem našla nobenih modrcov za dojenje, ali pa nisem prav iskala Čakam odgovor od Alisa trgovine. Očitno sem naletela na "mission impossible" al pa mam ogromne joške in nisem po jusu ne vem, kako je letos, ampak lani sem jih jaz tam kupovala Jaz sem tam kupila 3 par dni nazaj. In sem res vesela, saj sem edino tam nasla pravo mero zase (85A) , saj drugace menda taka kombinacija sploh ne obstaja. Sem pa vzela enega crnega bombaznega, ampak ta ni za dojenje (se ne odpne kosarica) in 2 prav za dojenje, belega in smetanastega in res ne vem, ce je obstajal tudi crn. Drugace pa naredijo karkoli po narocilu. Tam so imeli ene v akciji z zares gromooooooooozanskimi kosarcami-ne vem, ce ni stric rekel, da so F . So jih pa baje delali tudi ze I, ulala. Sicer sem jaz se kar naprej v redu. Ravnokar se je ulilo kot pri norcih in to pomeni, da bo popoldan super za dihat. kar se krcev v mecih tice sploh ne vem kaj je to, trebuscek mi sicer normalno otrdeva, ampak komaj opazim, je pa res, da ze precej tezje hodim, saj tale 'ruzak', ki je ves cas privezan spredaj ni vec najlazji. Se mi zdi, da smo tudi mi 'pridelali' eno veliko dete. Kar se srecanja tice tezko recem, saj sem zadnje case res manj v LJ. Me pa se vedno zanima, kako se je izslo srecanje Gorenjk - noce nobena prav nic napisat. Napredujemo v izbiri imena . Zdaj je itak lazje, saj izbiramo samo za en spol (ampak tega nihce ne ve) . Sva pa zdaj prisla na neko cisto novo varjanto, saj nama je cisto v uho (in srce) sedlo eno ime, ki pa je samo enozlozno in se priimek ima(mo) samo iz treh crk, tako da sva sedaj cisto nastimana na to, da bi imeli se eno ime poleg prvega, kar je res cisto nekaj novega, ker prej nikoli nisem razmisljala o tem. No, bomo videli, imamo se kar nekaj casa do tam. No zdejle grem pa se malo se 'izobrazevat'/ beri: prebirat forum(e) in danes si mislim narest vsaj spisek vsega, kar mi se manjka, da bo potem lazje delati kljukce. Lepo popoldne! T.
|