Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 3.8.2010 10:20:19
|
|
|
|
nenka7
|
eva2001, po moje naredijo tud po naročilu... sam res groza, da nimajo no!! v glavnem, jaz bom verjetno sestro poslala v to štacuno mal šnofat, pa ji bom naročila, če bo šla, da povpraša še za tvojo številko, pa ti sporočim, če bo kaj izvedela, sicer ti bodo pa po moje odgovorili na vprašanje... ma to je res smotano, no, da ni ene same samcate stvari, pa ok, če bi iskala zdej neko hudo čudno barvo, bi zastopila, črna je pa res tkoooo običajna, da kar ne morem verjeti... upam, da kaj najdeš. mi je pa jasno, da če ne drugega, da vsaj po netu lahko brskaš, če si skos ležečki. sicer si pa že kar precej sama zrihtala, tako da je to kar fajn
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 3.8.2010 10:48:20
|
|
|
|
Izabelina
|
doberdan! do zdej so me vsako jutro zbudile brce u rebra, dans pa nič... in sm mal zaskrbljena sm pa včerej začela 34 teden... zdejle sledi pospravljanje, potem dobim obiske, tko, da mi ne bo dougčas... tiste, k ste na klepetu se dobr načvekejte, z nekaterimi se vidmo jutr na MŠ, k je tokrat ne bom zamudila, niti ne bom vn hodila in delala šundra ( me je potem še lulat tiščal pa si nism upala vn, ko sm prej tak kraval delala)... pridem pa dans sigurno še kej na okrog
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 3.8.2010 11:00:57
|
|
|
|
bambinca
|
eva a Baby centr nima takega modrca? Nenka hvala za kompliment a veš kako gre to pri meni: gledam okrog in si mislim 'aha, tole bi bilo pa fino nardit predno grem' in če takrat zraven ni mojega, da bi to naredil, naredim pač sama
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 3.8.2010 11:00:57
|
|
|
|
Klemcy
|
krči v mečih - mene nič več ne matrajo, pa že lep čas ne pijem več magnezija. Finta je v tem, da ko se zjutraj hočeš pretegnit, lahko komot pretegneš tut nogo, ampak v tistem trenutku potegneš podplat navzgor, torej obratno kot ga držijo baletke... v glavnem meča morajo bit fajn nategnjena, da ne pride do krča. Odkar sem to zvedla, zdaj vedno dam nogo v tak položaj, takoj ko začutim, da se približuje krč. Pa tudi če že zagrabi, potem s tem raztegom hitro izgine. Res neverjetno.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 3.8.2010 11:02:55
|
|
|
|
archie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klemcy krči v mečih - mene nič več ne matrajo, pa že lep čas ne pijem več magnezija. Finta je v tem, da ko se zjutraj hočeš pretegnit, lahko komot pretegneš tut nogo, ampak v tistem trenutku potegneš podplat navzgor, torej obratno kot ga držijo baletke... v glavnem meča morajo bit fajn nategnjena, da ne pride do krča. Odkar sem to zvedla, zdaj vedno dam nogo v tak položaj, takoj ko začutim, da se približuje krč. Pa tudi če že zagrabi, potem s tem raztegom hitro izgine. Res neverjetno. jaz se pa ravno pretegovat ne smem, pa pridem "skoz" brez krcev.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 3.8.2010 11:13:12
|
|
|
|
eva2010
|
Modrček za dojenje - ne bambinca, na njihovi spletni strani nisem našla nobenih modrcov za dojenje, ali pa nisem prav iskala Čakam odgovor od Alisa trgovine. Očitno sem naletela na "mission impossible" al pa mam ogromne joške in nisem po jusu
< Sporočilo je popravil eva2010 -- 3.8.2010 11:14:19 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 3.8.2010 11:24:23
|
|
|
|
limonita
|
Nadka, tale tvoja situacija je pa res bedna. Glede brisa za streptokok - v Zdravstvenem domu v Celju ga dela dr. Darja Gašperlin Dovnik. Cena brisa je 35 €, so pa ta teden menda na dopustu, tako da pokliči v ponedeljek - mislim, da imajo v ponedeljek popoldan - tel: 03/54-34-434. Čaj iz malinovih listov se dobi tudi v Sanolaborju. Če ga nimajo ga pa naročijo.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 3.8.2010 11:26:37
|
|
|
|
corfu
|
V NM stane bris za pregled Streptokopa 15€. Le kako so cene lahko tako različne Jaz bom za modrček pogledala še v Muellerju. Katere je že delala domače frutke? Rabim eno pomoč
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 3.8.2010 11:29:21
|
|
|
|
archie
|
IZVIRNO SPOROČILO: corfu Katere je že delala domače frutke? Rabim eno pomoč jaz. Pri mojem G je cena za odvzem brisa 40 eur
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 3.8.2010 11:33:22
|
|
|
|
corfu
|
O Archie tole pa je bilo ekspresno javljanje Koliko 40€, noro No, jaz bom delala breskove frutke in kombinacijo jabolk in korenja iz slednjega delam sokove, ki so odlični, tokrat pa bom naredila bolj gosto-kašasto. Se pravi ti si olupila in na krhlje narezala breskve, jih dobro prevrela, dodala sladkor, spasirala, dala v vroče kozarčke v pečico, pokrila in to je to? Si še kaj dodajala drugega?
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 3.8.2010 11:41:40
|
|
|
|
bambinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva2010 Modrček za dojenje - ne bambinca, na njihovi spletni strani nisem našla nobenih modrcov za dojenje, ali pa nisem prav iskala Čakam odgovor od Alisa trgovine. Očitno sem naletela na "mission impossible" al pa mam ogromne joške in nisem po jusu ne vem, kako je letos, ampak lani sem jih jaz tam kupovala
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 3.8.2010 11:43:27
|
|
|
|
archie
|
IZVIRNO SPOROČILO: corfu Se pravi ti si olupila in na krhlje narezala breskve, jih dobro prevrela, dodala sladkor, spasirala, dala v vroče kozarčke v pečico, pokrila in to je to? Si še kaj dodajala drugega? nic nisem lupila. Samo breskve sem narezala na krhlje in jih v malo vode (recimo 1 dcl na 10 l sadja) kuhala toliko casa, da so se zmehcale (cas kuhanja je odvisen tudi od tega, kako mehke breskve kuhas). Dodala sem sladkor, spasirala, nalila v vroce kozarce (predhodno ogrete na 90 stopinj-tudi pokrovcke pri nas grejemo), zaprla, obrnila na pokrovcek in pokrila z brisaco, da so se pocasi hladili 1 dan.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 3.8.2010 11:50:42
|
|
|
|
Parižanka
|
se opravičujem ker vskakujem z dokaj nevmesno temo, ampak me res matra zdele že ene par dni... par dni nazaj se mi je zvečer naredil tak čuden cmok v grlu in vsakič ko se mi je spahnilo, me je zeloooo zabolelo na tistem mestu kjer naj bi bil cmok. to se je drug dan ponovilo, včeraj pa me je to spremljalo cel dan. danes je sicer že bolje, vendar čutim kako me tišči. a mi zna katera pomagat in povedat kaj bi to lahko bilo? hvala punce...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 3.8.2010 12:25:58
|
|
|
|
Klemcy
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva2010 Zdaj pa moram nabaviti še kakšen moderček za dojenje - preko spleta seveda. Ali mogoče katera pozna kakšno spletno stran kjer bi našla tudi kakšen črn bombažni moderček za dojenje, rabim pa številko 85 D ali pa še malo večjo. Pa ugotavljam, da je to kar problem A ni tako, da imamo doječe mamice ponavadi večje prsi, pa da ne najdem črnega modrčka v tej velikosti . No če katera ve za kakšno spletno stran se zelo priporočam, sicer pa uživajte na kavici še zame, žal me ne bo Se pa bom z veseljem pridružila, ko rodim oz. po po 18. avgustu, če še ne rodim (to je namreč mejnik, ki mi ga je postavila G. Se še beremo, pa-pa No tukaj jih imajo, ampak ne moraš pa prek spleta naročit http://www.kepica.si/spodnje-perilo-nogavice-anita-dojenje.html
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 3.8.2010 12:58:49
|
|
|
|
corfu
|
IZVIRNO SPOROČILO: archie IZVIRNO SPOROČILO: corfu Se pravi ti si olupila in na krhlje narezala breskve, jih dobro prevrela, dodala sladkor, spasirala, dala v vroče kozarčke v pečico, pokrila in to je to? Si še kaj dodajala drugega? nic nisem lupila. Samo breskve sem narezala na krhlje in jih v malo vode (recimo 1 dcl na 10 l sadja) kuhala toliko casa, da so se zmehcale (cas kuhanja je odvisen tudi od tega, kako mehke breskve kuhas). Dodala sem sladkor, spasirala, nalila v vroce kozarce (predhodno ogrete na 90 stopinj-tudi pokrovcke pri nas grejemo), zaprla, obrnila na pokrovcek in pokrila z brisaco, da so se pocasi hladili 1 dan. Aha, hvala, no jaz jih bom lupila.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 3.8.2010 13:06:06
|
|
|
|
mala2001
|
Oj! Kako kaj... nocojšnja noč je bla obupna! Moj mi je celo noč kradel rjuho in povšter, pol sem se pa razp in šla spat na kavč. Sem pa že danes zlikala za 3 stroje perila in skuhala kosilo. Spet je začela pritiskat vročina in to mi nič ne paše, bo jutr menda bolj sveže. No, bila včeraj v MŠ, obnovljam znanje, bo menda drug teden bolj zanimivo. Jutr mam pregled in grem še nakupit kozmetiko, ki mi manjka.... bankrot! Pogrešam mojega malega ! Bodte pridne!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 3.8.2010 13:35:10
|
|
|
|
corfu
|
mala2001, verjamem da pogrešam svojega malega škratka, ampak izkoristi svoj čas in se malo odpočij, preberi dobro knjigo, uživaj tišino . No z razliko od tebe bom do 15 v službi potem pa cel dan in večer sama z mojima razgrajačema, sem pa že sedaj utrujena ah...bo že...
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 3.8.2010 13:37:09
|
|
|
|
nadka30
|
punce hay, sedajle sem se spomnila,glede teh vložkov VIR, če je katera včlanjena v dm bonus za nosečke dobi ob včanitvi tudi neke kupone in med njimi sts tudi dva kupona za te vložke VIR, ki jih dobiš ceneje -0,60e. Drugače so v dm 1,49e z tem kuponom jih dobiš za 0,89. .No jaz sem jih vzela če jih bom pa še več rabila jih bo0m pa kasneje dokupila, no splača se izkoristit.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 3.8.2010 13:40:39
|
|
|
|
nadka30
|
prej sem pozabila vprašat tiste, ki ste kupile previjalno torbo od Dm kakšna se vam zdi, ste zadovoljne znjo.Eno bi si morala kupit pa za to imam še kupon z popustom, tako da malo razmiščljam da bi si jo kupila. Punca mnenja prosim
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 3.8.2010 13:44:36
|
|
|
|
Klemcy
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 punce hay, sedajle sem se spomnila,glede teh vložkov VIR, če je katera včlanjena v dm bonus za nosečke dobi ob včanitvi tudi neke kupone in med njimi sts tudi dva kupona za te vložke VIR, ki jih dobiš ceneje -0,60e. Drugače so v dm 1,49e z tem kuponom jih dobiš za 0,89. .No jaz sem jih vzela če jih bom pa še več rabila jih bo0m pa kasneje dokupila, no splača se izkoristit. Jaz sem prejšnji teden komaj oddala v Dm-u prijavnico. Kaj dobim po pošti potem te bone?
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 3.8.2010 13:52:27
|
|
|
|
benika
|
Oj mačke, upam, da ste fajn kofetkale. Meni ni uspelo prit iz enega samega razloga...zaspala sem Za seboj imam namreč katastrofalno noč. Jakob je celo noč kašljal in se posledično zbujal, mene so dajali popadki, glava me boli že cel dan...skratka sem kot cunja.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 3.8.2010 14:01:25
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klemcy IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 punce hay, sedajle sem se spomnila,glede teh vložkov VIR, če je katera včlanjena v dm bonus za nosečke dobi ob včanitvi tudi neke kupone in med njimi sts tudi dva kupona za te vložke VIR, ki jih dobiš ceneje -0,60e. Drugače so v dm 1,49e z tem kuponom jih dobiš za 0,89. .No jaz sem jih vzela če jih bom pa še več rabila jih bo0m pa kasneje dokupila, no splača se izkoristit. Jaz sem prejšnji teden komaj oddala v Dm-u prijavnico. Kaj dobim po pošti potem te bone? ja kuponi pridejo po pošti
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 3.8.2010 14:03:15
|
|
|
|
bambinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 punce hay, sedajle sem se spomnila,glede teh vložkov VIR, če je katera včlanjena v dm bonus za nosečke dobi ob včanitvi tudi neke kupone in med njimi sts tudi dva kupona za te vložke VIR, ki jih dobiš ceneje -0,60e. Drugače so v dm 1,49e z tem kuponom jih dobiš za 0,89. .No jaz sem jih vzela če jih bom pa še več rabila jih bo0m pa kasneje dokupila, no splača se izkoristit. Nadka jaz sem jih vzela prejšnji teden
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 3.8.2010 14:04:27
|
|
|
|
bambinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Oj mačke, upam, da ste fajn kofetkale. Meni ni uspelo prit iz enega samega razloga...zaspala sem Za seboj imam namreč katastrofalno noč. Jakob je celo noč kašljal in se posledično zbujal, mene so dajali popadki, glava me boli že cel dan...skratka sem kot cunja. Benika tisto kavo morva tud še spit, predno katera gre
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 3.8.2010 14:14:53
|
|
|
|
benika
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca IZVIRNO SPOROČILO: benika Oj mačke, upam, da ste fajn kofetkale. Meni ni uspelo prit iz enega samega razloga...zaspala sem Za seboj imam namreč katastrofalno noč. Jakob je celo noč kašljal in se posledično zbujal, mene so dajali popadki, glava me boli že cel dan...skratka sem kot cunja. Benika tisto kavo morva tud še spit, predno katera gre Kdaj? Hitr povej kdaj maš cajt! Jutri dopoldne?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?