|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
13.7.2010 23:18:07   
lillchy123
in še 2.del user posted image

katrinka- vse najboljše tebi in tvoji princeski!

klemcy
- čudovita sobica!

zdej grem pa v miževo. dons izjemoma sine na najini postelji spi in komi čakam, da se stisnem k njemu user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
14.7.2010 7:24:48   
Inčy
Hvala punce za odgovore ... očitno bo treba it na riziko, če se kaj pripeti, pa pač plačat, druge ni. Sploh nisem vedla, kdaj je minilo teh 30 tednov user posted image ... še malo pa bomo naše stručke držale v rokah user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
14.7.2010 7:35:26   
Natalija28
Jutro user posted image .

Kako smo kaj? Moram priznat, da meni letos ta vročina sploh ne sede. Prejšnja leta sem spala pokrita, vsaj z koco, zaj pa bi si še kožo slakla, če bi lahko.user posted image  

No, meni pa dogaja na polno. Nisem več ptujčanka.user posted image   Sedaj sem pri mojem prijavljena v svojem gospodinjstvu. Kaj čem, enkrat je treba...

Danes grem v šoping za cotikami, si delam seznam, da nem pretiravala.user posted image   Drugi teden pa greva po previjalno in po posteljco za našega user posted image . user posted image   Pa papirje na CSD rihtat. Da bo počasi vse pripravljeno kot mora bit.

Sanje: jaz pa sanjam samo erotiko oz. sex.user posted image  Moj je reko, da sem postala obsedena.user posted image  

tmpc - prešpricala MŠ včeraj s5?user posted image  Nismo meli tistega predavanja kot je pisalo na listu, ker porodničarke, ki bi naj to predavala ta teden ni. Smo meli predavanje o poporodnem obdobju-to kaj bi naj meli na zadnjem predavanju. Bo pa pol to predavanje NAJBRŽ drugi teden v sredo, ko smo zaenkrat meli prosto...

Uf, vroooooooooooooče. user posted image

Lep dan vam želim

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
14.7.2010 7:39:02   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: Inčy

Hvala punce za odgovore ... očitno bo treba it na riziko, če se kaj pripeti, pa pač plačat, druge ni. Sploh nisem vedla, kdaj je minilo teh 30 tednov user posted image ... še malo pa bomo naše stručke držale v rokah user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa saj ne bo take sile po moje. Ti lepo uživaj na morju! Če pa bi že prišlo do česa, pa probajta do Slovenije prit pa v najbližjo porodnišnico (če bi se začeli popadki dogajat).user posted image   Naši miški morajo še tak lepo počivat v naših trebuških še vsaj 4 tedne (za tiste res prve, ki bodo pohitele user posted image ).

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
14.7.2010 7:57:21   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28

Sanje: jaz pa sanjam samo erotiko oz. sex.user posted image  Moj je reko, da sem postala obsedena.user posted image  

to sm tud jaz mela obdobje...heheuser posted image

mala2001 -super da si dobila nekaj cunjc nazajuser posted image

danes pa pregled pri g - skor ziher bo uz...bolje zanjo, pol pa se najbrz zadnjic dat kri za toxo - pa se za dekompresijo se bom sla prijavituser posted image

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
14.7.2010 9:17:17   
tejči28

Meni tudi ta vročina ne sede,ponoči spim samo v sp.perilu,pa še to mi je preveč.user posted image Običajno pa sem bila še poleti pokrita z lahko odejo,vsaj po nogah.

Ful je hitro minlo in res je treba pripravljat.Cotike že mam pripravljene,vse mi je dala svakinja,ki ima hčerko leto dni staro,kaj pa bo uporabno tudi od dominika,ker niso glih same "fantovske" barve.Morema si še pripeljat zibelko in ležalnik,ki je shranjen pri tašči. Pa v nabavo morem it po kozmetiko,pleničke,krpice za umivat,vložke za sebe in tiste hlačke......Seznam se tak ne konča.

Inčy,če boš vidla,da se začenjajo popadki,pa hitro domov,saj prvič ne gre tak hitro,me mislimo,da gre ja,pa ni tak.user posted image Jaz sem šla prvič ful prehitro v P,pol pa tam ležala celo noč z popadki,ker še nisem bila dovolj odprta.Zdaj bom doma čakala do zadnjega.

Hey,Natalija,kje pa si zdaj,če nisi več na Ptuju? Veš,pa je vseeno bolj fajn,če sta skupaj prijavljena.meni se je ful fajn zdelo,pa mojemu tudi,ko je začel dobivat prvo pošto na novi naslov.user posted image user posted image

Katrinka super opravi pregled in želim ti,da ti naredi UZ. Jaz se bom naročila tu v MBju na Fontani na UZ.Ni drag,pride okoli 40€.

Ojej,zdaj vidim,da sem že dopolnila 33t,prehitro bo čas za rodit.Ne vem,če sem že pripravljena.Me kar malo panika daje.user posted image

< Sporočilo je popravil tejči28 -- 14.7.2010 9:18:54 >

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
14.7.2010 9:34:18   
nenka7
punce, ali katera ve, kaj moraš delodajalcu za en obrazec nesti, da ti zrihta za plače? al to kar sam od sebe ve kaj pa kako? jaz nimam pojma, moram pa počasi začeti nabirati papirje, da ne bo potem preveč naenkrat...

mene pa še nič panika ne daje, ampak tko ko ve pišete, mam filing, da bi me mal že moral. ampak sej pravim, jest mam še čaaaas k sem med čist zadnjimi, še vprašanje, če ne bom padla v oktober...

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
14.7.2010 11:08:39   
archie
Nenka7, jaz sem se itak sama odlocila, da grem rodit oktobra user posted image user posted image user posted image . Saj se spomnis pogovora v petek, da si moramo en rok dolocit, do kdaj NE gremo rodit. user posted image

Benika: mene si potrdila na FB za frendico user posted image . A gres rodit v Kr?

Meni je takooooo vroceeeee.. ze navsezgodaj zjutraj sem bila ful tecna, nic mi ni bilo prav user posted image ko sem enkrat zaspala, sem spala dobro. ampak se vedno je vroceeeeee user posted image ta del letnega casa najbolj sovrazim (ze vsa leta)-ko se niti ponoci ne shladi posteno. In komaj cakam, da mine.
Nimam pa nobenega obcutka, da bi letos vrocino kaj tezje prenasala kot prejsnja leta....

Katrinka: dobro opravi na pregledu.

lillchy: dobrodosla spet tu user posted image A si se koooooooncnoooo prijavila na FB?? Lahko ti na ZS posljem svoje ime in priimek in me potem samo potrdis za frendico.

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
   [Brisano sporočilo]
14.7.2010 11:35:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tejči28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3359
14.7.2010 11:43:43   
luna2010
Punce mi lahka sam poveste kdaj pa za očetovski dopust treba dat papirje????Kao vseepovsod pise tud 60-30 dni pred PDP da oče vlogo na CSD.Pa moj nese na firmo potrdit pa ga ona skurcauser posted image kam pa hiti da to mu bo izpolnala po poroduuser posted image .Jst sem svoje ze vse oddala.Za njega mi pa  ni jasno.user posted image
kdaj bote ve se za njega dala?

Lep pozdrav!!! 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
14.7.2010 12:03:21   
blanči
Ojla čvekice.

Ja tudi sama sem že v 32. tednu in ne morem verjet kako je to minilo.

Vročina: Groza in še enkrat groza. Komaj da kaj spim, ker bi lahko non stop bila pod tušem in se hladila.

CSD: Danes oddala papirje. Porodniško nastopim 7.8. Očetovski dopust se pri nas (Celje)ureja takoj po rojsvu otroka, tako mi je danes razložila. Moj bo koristil 15 dni plačanega dopusta ko bom prišla iz porodnišnice, v tem času ko bom v P bo uredil papirje.

Pregled: Na zadnje pregledu sem dala samo kri in vodo pa merjenje pritiska in teža. Zredila sem se samo za 1 kg. Ker so dopusti in če je vse ok si pač hitro odpravljen. Dobila sem železo za pit drugače je vse ok.

Tejči: Naslednji pregled 20.7.

Bili smo na dopustu n Moravskih toplicah in bilo je super. Tudi jaz moram začet pripravlja cotke za dojenčka, saj konec avgusta, ko imam napvedan CR bo kmali tu.

Toliko za danes. Lepo se mejte in da vam ne bo prevroče.

LP

Blanči

14.03.2007 se je zgodila najina sreča - Anja
29.08.2010 se nam je pridružila še Eva

(odgovor članu luna2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
14.7.2010 12:14:19   
archie
Glede papirjev: kje naj sploh zacnem?  A je najbolje, da grem kar na CSD in mi bodo tam vse povedali in dali vse podatke?
A je mozno sprintat obrazce iz CDS Siska in jih uporabit?

Kolikor mi je jasno, nastopim s porodnisko okoli 23.8 (30 dni prej, a ne?) in porodnisko si bom sla rihtat cimkasneje, da se mi bo upostevala se julijska placa (ki je pac visja kot lanska).

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
14.7.2010 12:15:09   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: blanči

Tudi jaz moram začet pripravlja cotke za dojenčka, saj konec avgusta, ko imam napvedan CR bo kmali tu.

a bos potem ti odprla sezono porodov za septembrke? user posted image

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
14.7.2010 12:19:50   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: archie

Glede papirjev: kje naj sploh zacnem?  A je najbolje, da grem kar na CSD in mi bodo tam vse povedali in dali vse podatke?
A je mozno sprintat obrazce iz CDS Siska in jih uporabit?

Kolikor mi je jasno, nastopim s porodnisko okoli 23.8 (30 dni prej, a ne?) in porodnisko si bom sla rihtat cimkasneje, da se mi bo upostevala se julijska placa (ki je pac visja kot lanska).

na porodniško greš 28 dni prej, tisti dan ko imaš rok ne šteješ zraven potem pa odbiješ 28 dniuser posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
14.7.2010 12:20:24   
Božička09
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

naj povem da sva bile pri pediatrinji danes - redn pregled...je za darilo bila cepljena...sm zleht a ne,
no je pa pri njej shodila tako da moja zgaga je shodila tocno na eno leto starosti...bravouser posted image

Vse, samo da ne bi bilo 'pikice' user posted image  user posted image  user posted image  Čestite obema user posted image  user posted image  user posted image

Archie, porodniško nastopiš 28 dni prej, lahko si na strani od CSD Šiška izračunaš točen datum.

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
14.7.2010 12:22:39   
zalcy
porodniško nastopiš 28 dni prej, lahko si na strani od CSD Šiška izračunaš točen datum.

kaj te lahko prosim za link

(odgovor članu Božička09)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
14.7.2010 12:30:09   
Božička09
IZVIRNO SPOROČILO: zalcy

porodniško nastopiš 28 dni prej, lahko si na strani od CSD Šiška izračunaš točen datum.

kaj te lahko prosim za link

http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

user posted image

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
14.7.2010 12:33:06   
archie
Hvala Bozicka. po tem izracunu zacnem jaz uradno s porodnisko 26.8.

Eno precej bistveno vprasanje: a dokumente je treba rihtat min. 30 PRED PDPje ali 30 dni PRED nastopom porodniske?? Ker v prvem primeru je zame dovolj zgodaj sredi avgusta, v drugem primeru pa bi morala urejat ze konec tega meseca.

(odgovor članu Božička09)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
14.7.2010 12:39:08   
Božička09
IZVIRNO SPOROČILO: archie

Hvala Bozicka. po tem izracunu zacnem jaz uradno s porodnisko 26.8.

Eno precej bistveno vprasanje: a dokumente je treba rihtat min. 30 PRED PDPje ali 30 dni PRED nastopom porodniske?? Ker v prvem primeru je zame dovolj zgodaj sredi avgusta, v drugem primeru pa bi morala urejat ze konec tega meseca.

Vsaj 30 dni pred PDP-jem. Porodniško pa nastopiš na moj RD user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
14.7.2010 12:40:21   
Anonimen
archi jaz sem opazla, da ti spodaj tut napiše predviden datum oddaje vloge user posted image

še se pol oglasim, sem v gužvi... v bajti mam bombo od teh bebi cotik user posted image

(odgovor članu archie)
  Neposredna povezava do sporočila: 3370
14.7.2010 12:44:49   
Inčy
Hvala babike ... ste me malo pomirile! user posted image

Očetovski dopust - moja sestra dela na CSD in mi je rekla, da će želim, da ima oče takoj ko rodim dopust, kar je seveda vse več kot priporočljivo, saj ga takrat najbolj rabiš ... moram it avgust na CSD, da se potrdi očetovstvo in potem ga lahko koristi že od prvega dne, ko se otrok rodi. Kako točno pa to gre, pa se še bom pozanimala Drugače lahko nastane problem, če se ureja takoj po rojstvu ... je veliko letanja s temi papirji ni, pa še zalivanje ga čaka nekje vmes .. hihihihi user posted image user posted image user posted image

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
14.7.2010 12:46:20   
tinkatonka
HEJ!

Mi imamo pa od včeraj pobeljeno sobico....juhuhuhu....sem vesela kot radio user posted image . Sva se na koncu odočila kr za belo barvo, tisto stenico, kjer bo previjalna mi je pa še "prelakiral", tak da če bo kako lulanje al pa kakec letel naokrog, da lahko samo obrišem. user posted image Z anejem pa bova šla v teh dneh izbrat še nalepke za na steno, da ga malo vključim v opremljanje in priprave na dojenčka. Upam samo, da se ne bova na koncu v BC skregala zaradi kakšnih spidermanov, ki jih pa res ne želim v user posted image sobici. user posted image   Drugače pa se bodo jutri notri že selile omare, tak da bom počasi lahko začela tudi selit stvari za user posted image iz hiše mojih staršev. Yuuuupiii.

katrinka....najprej še tukaj čestitke tvoji princeski za 1. leto in prve korake, ki jih je ob tem storila. user posted image user posted image user posted image user posted image Pa dobro opravi danes na UZ-ju

sobice...krasne so! Še lepše pa bodo, ko bodo v njih spali in se previjali user posted image . user posted image

pregled...imam pa jaz naslednji torek, ko imam tudi UZ, komaj čakam in upam, da bo vse OK. Sicer bo pa tik tak torek tukaj.

dopustnice
...dobrodošle nazaj! user posted image

baby boom voziček...ne vem katera  mi je že odgovarjala na to temo, ampak sem 100% da so spremembe pri tem vozičku ki pride. Bistena je ta, da se hrbitišče več ne regulira s trakovi ampak bo ogrodje. Koliko, če sploh seveda, bo višja cena pa ne vem. Pa poleg te zelene in sivo zelene pride še rdeča barva. Jaz čakam, da voziček dobi trgovina Urša pri Kamniku, ker se mi v KP res ni za vozit zaradi tega (sicer jih pa zdaj tud v KP nimajo, ker še čakajo na dobavo, ki bo kot si napisala do konca julija. Saj grejo tako v KP kot v trg. Urša z 1.8. na dopust za 14 dni. Jaz sem zmenjena, da spet pokličem naslednji teden v pon. oz. torek. Jaz bom klicala v tor. po pregledu, ko bom vidla, da je vse OK, pa ti lahko takrat kaj več povem glede razpoložljivosti.

grem na kavč k sinku. Sva že po kosilu in zdaj nekje do 15h-16 bova notri, potem pa on ven na vrt v bazen, jaz pa v senco pa noge gor.

Lp Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 14.7.2010 12:56:42 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
14.7.2010 12:47:03   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: laliela

archi jaz sem opazla, da ti spodaj tut napiše predviden datum oddaje vloge user posted image

še se pol oglasim, sem v gužvi... v bajti mam bombo od teh bebi cotik user posted image

to sem tudi jaz opazila, zato me je pa zajela panika, ker sem racunala, da si bom vse urejala v sredini avgusta!

Hvala Bozicka za odgovor. To pomeni, da si LAHKO urejam dokumente v sredini avgusta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
14.7.2010 13:00:32   
tinkatonka
tiste, ki ste že bile v MŠ, kakšno kozmetiko so vam že naročili, da se rabi pri dojenčku??

jaz imam v spominu še od prvič, da rabim:
  • bepanthen z roza črto
  • hladilno mazilo za ritko
  • fiziološko raztopino (kolikor vem alkohol ni več nujen)
  • trdo milo za kopanje
  • sterilne zložence
  • olivno olje
  • kaj še????? Mislim izključno kozmetiko, ne pripomočkov?

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 14.7.2010 13:04:32 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
14.7.2010 13:07:33   
Božička09
Tinka, nam je rekla tudi za alkohol zadnjič. Potem pa itak po želji narediš, ti imaš že prakso user posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?