Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 13.7.2010 13:04:01
|
|
|
|
Inčy
|
Hej babike! Moj pregled je bil vredu ... vse tako kot mora bit, naslednji pregled pa komaj 18.8!!! Katatsrofa ... gospodje gredo na dopust in namesto, da me bi v zadnjih tednih večkrat pregledal, me naroči skoraj z razmikom 6 tednom ... kriza v glavnem. Drugač pa imam eno vprašanje ... še katera ima namen potovati na morje zdaj? Midva greva v ponedeljek za tri dni na Hrvaško obalo in sem komaj zdaj ugotovila, da zavarovalnica sploh nič ne krije po 30. tednu, če se ti slučajno v tujini kaj pripeti. Je katera se kako drugače zavarovala ... mislim, ali je možno se kako dodatno zavarovat?
|
|
[Brisano sporočilo] 13.7.2010 13:05:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 13.7.2010 13:06:29
|
|
|
|
Božička09
|
IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca Ojla, kako je s tem Dianatalom, a se kupi brez recepta ali mi mora G napisal bel recept, koliko stane, kje se dobi. hvala Okoli 100e v lekarnah, brez recepta Inčy: pojma nimam, sploh nisem vedela tega ...?
|
|
[Brisano sporočilo] 13.7.2010 13:08:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 13.7.2010 13:10:03
|
|
|
|
Anonimen
|
tpmc: sorry, saj vidiš ob kolkih sem to brala pa pisala, tak da, ni čudno če kaj spregledla te vraže so tut en hudič ja in se rad uresniči zarad trdnega prepričanja bom povedla kako je glede zgage... po takem bi potem naš pobič mogo plešast bit hehe super za cotke... res je fajn, če se vsaj v začetku da kje kaj dobiti, da lahko še kaj druga uredimo zraven a ne vročina: mene tut že pošteno ubija, ampak se še kar držim... noge še mi hvala bogu ne zatekajo... spala sem to noč tut boljše... sej punce, malo še... pa bomo zibale ultrazvok: jaz enega še dobim pri ginekologinji in takrat bo že 32. teden pa mal čez hehe dragega še kar nisem prepričala, naj gre zravn da bo binglca videl... se boji, da bi spet skoraj skup padel bogi je... punce kaj boste kuhale danes oz. ste skuhale? mi jemo danes makarone po bolonsko in fižolovo solato... nnjamiiii...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 13.7.2010 13:42:43
|
|
|
|
archie
|
mi smo imeli rizoto za kosilo. Mene lepo naroca sedaj na 3 tedne, kljub temu, da je na dopustu. Saj tisto vaganje, poslusanje srcka in merjenje pritiska lahko naredi tudi vsak nadomestni G. Aja, pa pogleda izvide iz laboratorija. UZ bom pa verjetno imela sele okoli 34t. Inčy, ja, midva greva na morje konec meseca. Na Krk. Za kaksne 3 dni. in ne bom nic komplicirala glede zavarovanja.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 13.7.2010 13:50:40
|
|
|
|
corfu
|
Dober dan Mi odhajamo v soboto za teden dni v Zadar, zavarovanje za tujino bom imela urejeno, že zaradi otrok, nikoli ne veš... Za kosilo bo pica, moram porabiti salamo
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 13.7.2010 13:58:53
|
|
|
|
Klemcy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inčy Drugač pa imam eno vprašanje ... še katera ima namen potovati na morje zdaj? Midva greva v ponedeljek za tri dni na Hrvaško obalo in sem komaj zdaj ugotovila, da zavarovalnica sploh nič ne krije po 30. tednu, če se ti slučajno v tujini kaj pripeti. Je katera se kako drugače zavarovala ... mislim, ali je možno se kako dodatno zavarovat? Ja Inčy res ti nič ne krijejo 2 meseca pred pdp, zato pa sva midva šla na dopust tik pred tem. To je pa samo zaradi tega, ker so včasih ženske hodile rojevat v tujino, da so ble večje frajerke in zdaj imamo to ****rijo... Delata tašča in sestra mojga fanta na ZZZS in sta me opozorili, ker ni tu nobenega posebnega zavarovanja. Če se pa kaj pripeti in rodiš v tujini so pa zneski res vrtoglavi. Ampak za premislit je, če bi šla res kam dlje in z letalom in pa za več časa, vidva pas gresta itak sam za 3 dni tako da je tveganje majhno.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.7.2010 14:22:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 13.7.2010 15:14:38
|
|
|
|
bambinca
|
zavarovanje urejaš normalno z mednarodno kartico in te oskrbijo za vse nujne stvari - sem klicala na ZZZS, ker sem bila tudi sama malo zaskrbljena, ko smo šli na morje; plačaš pa poporodne usluge, ker so nekatere hodile rojevat v Avstrijo in podobno nenka sem uredila in pustila tam denar za frizerja in seveda robantila celo pot danes sem zmenjena s sodelavci, pa mi sploh ni za it...
< Sporočilo je popravil bambinca -- 13.7.2010 15:16:34 >
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 13.7.2010 16:35:37
|
|
|
|
tpmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera tpmc - sori, če preveč sprašujem - ampak zakaj si pa že vnaprej kupila sterilizator - ker če boš dojila, ga itak ne boš potrebovala dobila sem ga ful poceni, pa saj bi slej ko prej uporabila kakšno flaško-čaji, kasneje pa posodice za tekočo hrano. aventove gredo tudi v sterilizator, prav tako črpalka, dudice... za tako mali denar mi ni žal, še zmeraj ga lahko prodam in to za več. cena novega pa je 38, to pa res ne bi dala..
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 13.7.2010 16:46:27
|
|
|
|
tannya
|
Almera, kdaj greste v Toskano?
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 13.7.2010 17:08:10
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: tpmc IZVIRNO SPOROČILO: Almera tpmc - sori, če preveč sprašujem - ampak zakaj si pa že vnaprej kupila sterilizator - ker če boš dojila, ga itak ne boš potrebovala dobila sem ga ful poceni, pa saj bi slej ko prej uporabila kakšno flaško-čaji, kasneje pa posodice za tekočo hrano. aventove gredo tudi v sterilizator, prav tako črpalka, dudice... za tako mali denar mi ni žal, še zmeraj ga lahko prodam in to za več. cena novega pa je 38, to pa res ne bi dala.. mal sem se šetala po albumih pa sem naletela na tvojega povej mi kaj za en voziček si izbrala, full fajn zgleda v kompletu, no zanima me zgolj zaradi radovednosti, ker mi bomo uporabili še kar starega, ki ga imam od prve pupe.Ampak če bi še enkrat izbrala bi tudi izbrala nekaj v tej smeri.Super zgleda, upam da nisem preveč radovedna
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 13.7.2010 17:11:31
|
|
|
|
lillchy123
|
dan ste me kej pogrešale? za nami je en čudovit teden v Piranu, je blo kar težko verjet, da nam je po vseh zapletih (okvara aparatka, inekcija za pljučka, predavanja..) uspelo v torek zvečer spakirat kovčke. smo noro uživali, Luka je bil cel sonček, veliko smo spali, najedla sem se morske hrane ni da ni, tudi naša v trebuščku je bla pridna. in res je luštn plavat z velikim trebuhom! res je pa tudi, da so se uresničila moja predvidevanja, da se bom počutla ko nasedel kit Sem enkrat mojga dragiga opozorila, da mi ne pove več tolikokrat, kako sem lepa in sem iz heca dodala, da je to zihr zato, ker sem ko žogica. pa je reku ne, si tko kt pločevinka še dobr, da se je hecu mi je kupil 4 čudovite oblekce . ja, luštn je blo, ampak je luštn tudi prit domov. je dragi že zunaj in kosi, Luka je pa napadel TV. jaz pa malo uživam tedni se tudi premikajo, čez točno en teden - 20.7.imam spet UZ in upamo na spodbudne novičke. tok od poročanja, preberem in komentiram vas pa kasnej
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 13.7.2010 17:56:31
|
|
|
|
tejči28
|
Naši pregledi! Redni pregledi 14.7. maca29,katrinka,klemcy 15.7. binabina,božička09 16.7. tannya,malecka_mateja,benika-posvetovalnica 19.7. meri15031981 20.7. tinkatonka,sanje2,benika-APN 21.7. bambinca,zalcy 22.7. hanizali,nenka7,archie 23.7. cresisy 26.7. lillchy123,corfu 27.7. mala,SOncIca 28.7. laliela 30.7. tejči28 02.8. nadka30,natalija28 03.8. T.Z. 04.8. tpmc,mala2001 05.8. lenca78 08.8. almera 18.8. inčy UZ pregledi 14.7. maca29 20.7. tinkatonka,katrinka,lillchy123 28.7. laliela 02.8. nadka30,nenka7 04.8. tpmc CTG 20.7. benika 22.7. hanizali 23.7. cresisy 03.8. T.Z.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 13.7.2010 19:55:44
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tpmc joj katrinka, kako čas beži, vse najboljše pikici in tudi tebi ker si jo spravila na svet :) posteljica - midva imava 120_x_60 :) recinko - poceni so in super, a ne? ;) ja hvala, lepo si napisala... tudi mi imamo posteljico 120*60 in za novega clana-clanico bomo isto kupili ja recinko je meni ful ful fajn...brez marze so pa je pocen IZVIRNO SPOROČILO: tannya Tiste, ki ste že urejale za CSD: a lahko katera napiše seznam prilog, ki jih je treba oddati. Jaz sem si jih že sprintala s spletne strani MDDSZ, ampak nisem ziher, da sem vse... rabis prilogo s-1 - potrdilo o prihodkih za zadnjih 12 mesecev delodajalca pregledi - ja sovrazim velik casa med pregledi,jz ga mam jutr...skor ziher bo uz k mam dons tocn 32 tednov IZVIRNO SPOROČILO: tpmc IZVIRNO SPOROČILO: Almera tpmc - sori, če preveč sprašujem - ampak zakaj si pa že vnaprej kupila sterilizator - ker če boš dojila, ga itak ne boš potrebovala dobila sem ga ful poceni, pa saj bi slej ko prej uporabila kakšno flaško-čaji, kasneje pa posodice za tekočo hrano. aventove gredo tudi v sterilizator, prav tako črpalka, dudice... za tako mali denar mi ni žal, še zmeraj ga lahko prodam in to za več. cena novega pa je 38, to pa res ne bi dala.. se strinjam, tudi jaz ga bom kupila lillchy - seveda da smo te pogresala...super da ste uzivali na morju vsem hvala za cestitke in lepe zelje za moj hcerko...naj povem da sva bile pri pediatrinji danes - redn pregled...je za darilo bila cepljena...sm zleht a ne, no je pa pri njej shodila tako da moja zgaga je shodila tocno na eno leto starosti...bravo
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 13.7.2010 20:00:54
|
|
|
|
tejči28
|
oo katrinka čestitke tvoji punčki.Je pa hitro shodila.Pridna. Tak ti bo potem ful lažje. Jaz sem že mimo pregleda pri 32t in to brez UZja.Sem gledala pri zdravnikih,da delajo samoplačniško kontrolni UZ še v 34t,tak da se bom kar tja naročila.Ker to mi je res mimo,da ne vem kako punčko naj pričakujem. Je pa ta dež fajn ohladil ozračje pri nas.Bom lažje spala ponoči.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 13.7.2010 20:15:55
|
|
|
|
sanje2
|
hej pregledi: meni je moja ginekologinja do zaj vedno naredila ultrazvok in sem bila pri njej že kar velikokrat. mislim da mi bo zaj 20 tudi naredila oz. mi bo do konca delala. morje: mi trije oz. štirje gremo 26 za štiri dni v Umag, takrat bom 32 tednov dopolnila in sploh nisem vedela, da ti ne krijejo poroda. sem si pa dala delat kartice za zavarovanje v tujini. sem pa tako razumela, da če greš z namenom rodit v tujino ti ne krijejo stroškov, če pa si tam na dopustu pa sem mislila da ti krijejo. ne vem, itak pa je baje samo 20 km iz umaga v slovenijo. kaj je pri vas tudi prej pokalo? pri nas je tudi toča padala, sem se kar bala da bi začela kje debelejša padat, ker bi mi lahk šipe na hiši strla,... to pa ne bi bilo fajn.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 13.7.2010 20:26:03
|
|
|
|
mala2001
|
Kak dež? Nič dežja, jezik do kolen! Sestrična mi je polepšala dan.... Danes se mi je dokončno scotalo in sem tulila kot dež za izgubljenimi oblekcami....sej ni da ne bi mogli novih kupit, pa itak bodo babice poskrbele da bo njihova vnučka oblečena tipi topi in to v vse novo... Žal mi je za cotice, ki sem jih kupila za mojega tavelkega sinka... (OK: Dost je blo.... spet knedle govtam). No sestrična je prišla na obisk in vrnila prenosno posteljco in mi prinesla banjico v posojo (imamo čebriček od tavelkega in se je ful rad tam kopal, sam naša patronažna je 100 let za leseno žlico in nam je že takrat dala do znanja da ona v čebrih ne kopa, tako da smo banjico kar sposodili za tistih nekaj obiskov). V glavnem sem ji pojamrala da ni stvari in se je spomnila, da je pri njej posteljina in pajacek za zimo je našla, tako da sem končno nasmejana danes.... Punce, si sploh ne predstavlam da še 2 mesca pa rim.... Uf... Pa da bo takrat že mal bolj hladno in nimam pojma kak bom oblekla. Ta starejši je konc marca, tak da sta totalno nasprotje v sezonah. Lepo se mejte!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 13.7.2010 20:59:21
|
|
|
|
bambinca
|
sanje pravilno si napisala glede zavarovanja tako da bodi brez skrbi
|
|
[Brisano sporočilo] 13.7.2010 21:58:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 13.7.2010 22:34:14
|
|
|
|
tejči28
|
Naši pregledi! Redni pregledi 14.7. maca29,katrinka,klemcy 15.7. binabina,božička09 16.7. tannya,malecka_mateja,benika-posvetovalnica 19.7. meri15031981 20.7. tinkatonka,sanje2,benika-APN 21.7. bambinca,zalcy 22.7. hanizali,nenka7,archie 23.7. cresisy 26.7. lillchy123,corfu 27.7. mala,SOncIca 28.7. laliela 30.7. tejči28 02.8. nadka30,natalija28 03.8. T.Z. 04.8. tpmc,mala2001 05.8. lenca78 11.8. almera 18.8. inčy UZ pregledi 14.7. maca29 20.7. tinkatonka,katrinka,lillchy123 28.7. laliela 02.8. nadka30,nenka7 04.8. tpmc CTG 20.7. benika 22.7. hanizali 23.7. cresisy 03.8. T.Z.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 13.7.2010 23:07:25
|
|
|
|
tpmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 mal sem se šetala po albumih pa sem naletela na tvojega povej mi kaj za en voziček si izbrala, full fajn zgleda v kompletu, no zanima me zgolj zaradi radovednosti, ker mi bomo uporabili še kar starega, ki ga imam od prve pupe.Ampak če bi še enkrat izbrala bi tudi izbrala nekaj v tej smeri.Super zgleda, upam da nisem preveč radovedna kupljen na ebayu, 136eur sva dala :) magic sleeper se mu reče.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 13.7.2010 23:09:20
|
|
|
|
lillchy123
|
5ra8 jeeee čestitam čestitam čestitam in naj bo zdaj to najlepših in najsrečnejših 9 mesecev! Do februarja seveda : sanje: mene je na morju tlačila mora, da mi je odtela voda in so hoteli da kar pritiskam, jaz sem pa tulila ko nora, da ne bom, da je prehitro in naj še počakajo! fb: kak ose vam že pridružim? porodni načrt: jaz sem v bistvu zmenjena z mojo sestrično, ki je babca, da ko se začne dogajat, prileti in bo ob meni. drugače si pa želim le, da bi dobila dete takoj v naročje in v primeru komplikacij, da nisem prisebna itd, da se otrok takoj kengurujčka pri očiju. britje: ni šans se ne vidim niti z ogledalom tko da za frizurco skrbi dragi je bil pa kar mal šok, ko me je prvič sfriziral pred pregledom pri G in mi da ogledalo, da se pogledam, pa vidim, da mi je naredu brazilsko črtico! slončkanje jaz pa toooooook bi sem vprašala Pušenjaka, kako je z orgazmom ( mi namreč takrat trebuh ful otrdi), pa je reku, da načeloma ne škodi, a glede na mojo situacijo z "zadevo" ne gre pretiravati tannya- jaz sem bla tud prvo ko da nisem noseča, zdej pa skoz panika... samo še nekaj tednov, pa dobimo naše zakladke bauhiji- same lepe slikce
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 13.7.2010 23:11:22
|
|
|
|
tpmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera tpmc - jaz sem samo v Chiccu kupila sterilizacijsko tekočino, kamor samo noter namočiš stvari za 20 minut, pa je. ko je pa enkrat GH pa ne rabiš već sterilizirat - sterilizacija in vsa ostala ekstra previdnost postane nepotrebna z dnem, ko začnejo malčki odkrivat svoje roke in vse roma v usta Saj pravim, če ne bi dobila tako poceni kot sem ne bi vzela.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?