nenka7
|
katrinka, vse naj naj tvoji srčici!!! ima na isti dan RD kot od mojga sestre hčerkica, tudi stara eno leto mi gremo pa danes po pojstlico, so me včeraj klicali iz BC, komej čakam, da mož potem to sestavi in da vidim, kako izgleda postavljena v spalnici!! sem pa včeraj dobila ogledalo - do sedaj sem bila brez, cel čas, ko sem živela pri njem, pol leta - groza! no, končno v glavnem, da sedaj vidim tudi sama mojega lepega bušuja pa lepe slikce, res ste lepe nosečke in lepe sobice imate! mi se bomo pač prilagodili prostoru in mali ne bo imel svoje sobice, zato tudi ne bo nič posebnega, pojstlica in lučka, to bo pa to... me pa buhi zdej že 2 dni boli, že zjutraj je ves trd in boleč. sicer še vedno lepo čutim, ker vragovili, ampak sem pa kar bošca. tako da nisem za nikamor... po moje je to tudi malo zaradi vročine. pa noge mi takoooo zatekajo, da groza, zna biti tudi zaradi vročine. mi niso niti šlapke več prav, sedaj samo še teva gor dobim, k ma nastavljive paske ah, sej bo bolše - enkrat. me pa še nič ne daje glede poroda in to, ker imam občutek, da imam še tooooliko časa... za tisto kremo pri porodu, je pa meni rekla G da lahko tudi pred porodom poveš, da bi jo imel, pa ti jo oni dajo, menda je na razpolago v kr porodnišnici, tako da je ne kupuješ vnaprej. jaz se za to verjetno da bom odločila, če bo le čas. in tako pač ni tveganja, da je nebi rabila in tudi če je par evrov dražje kot v lekarni, je to meni vseeno boljša varianta. razen, če sem G narobej razumela, upam da ne
|