Božička09
|
Hei hei, vidim, da vam je kar fino NiNiBo uživaj na Nizozemskem, midva sva ta podaljšan vikend izkoristila za skok do Barbarige - je bilo tudi kanček slabe vesti zraven, ker še nisva prebelila niti nič, ampak je taaakooo pasalo Potem greva pa še julija za kak teden nekam, še ne veva ali kar Hrvaška ali morda Italija. Zna pa se zgoditi tudi Kranjska Gora Je pa moj včeraj tudi pridno zrisal načrte za eno komodo za deteta, plus omare za v kopalnico, plus previjalno, da imava zdaj skoraj mir. Počakava cca tri tedne, da se zadeve naredijo, pa bo Pa danes greva po voziček, komaj čakam, ostale stvari bom šla pa jaz kupovat potem, ko dobim še nekaj bonov za BC, da jih porabim. No, itak je za kupit še ogromno stvari, pa vseeno ... Tinkatonka: hvala bogu, da je vse okej ... Čuvaj se še naprej. MŠ: Tudi midva bova šla 5.7., če bo vse po planih, samo vpisat se moram it en dan pred službo tale teden. Oh ja, še deset tednov, pa bo mala tu Kolobocije po trebuhu ima pa tudi take, da mi včasih kar oči iz jamic ven skočijo, hihi. Upam, da se bo počasi obrnila na glavo in tako tudi ostala Srečanje: glede na to, da sem zadnjič zatajila, se rajši ne bom preveč oglašala tokrat. Bom presenetila, če bo šlo