|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
27.6.2010 8:50:18   
lillchy123
jutro user posted image

mala- pri kašlju vem, da pomaga kura s Claritine sirupom (nam jo je enkrat prov zdravnik predlagal, mislim pa, da mu daješ tri dn ieno žličko. sem že mal pozabla, ampak če se prou spomnim piše tud v navodilihuser posted image ), pa nam pomaga tudi slezov sirup

morje- uživajte vsi, ki greste v prihodnjih dneh user posted image user posted image user posted image

jst mam pa že drisko pred jutrišnjim pregledomuser posted image user posted image sej bo vse ok, bom pa vesela, če bo ktera stisnila kako pestko zame user posted image

greva zdej z mojim k sosedovim  na kavo. se danes selita drugam user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
27.6.2010 12:15:24   
tinkatonka
Hej!

Samo na hitro....

sem ravnokar prišla iz porodnišnice, kjer sem v četrtek ob polnoči ostala zaradi sluzaste krvavitve in otrdevanja. Noč preživela v porodni sobi, potem pa na oddelku. HB ni nič resnejšega, kot kaže je mat. vrat še zelooooo dolg in ni skrbi. Tista odprtost za 1cm s katero so me strašili pa kaže, da to ni, čeprav je "nekaj vložjivo za vrh prsta", pa ne vem kaj user posted image .

Zdaj pa šibam na morje!

Se beremo čez dober teden dni.

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
27.6.2010 19:38:37   
katrinka
tinkatonka - mene si cist prestrasla, hb da je vse ok, uzivaj na morju in oglasi se ko se vrnesuser posted image user posted image user posted image user posted image

ttttttttttttttooooooooooooooooooooooo
anglija je zgubilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
28.6.2010 7:33:44   
Izabelina
dobrojutro!

kr ne morm spat, sm pokonc že od pol 6ih... zgleda da se navajam na tempo...

drugač mam še mal učenja pol pa počitnce! dans pa k frizerju... pestro...

lepo se mejte use, k ste šle in k greste na morje... mene tut to še čaka s tem se tolažm!!!

< Sporočilo je popravil Izabelina -- 28.6.2010 7:34:02 >

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
28.6.2010 8:47:13   
mala2001
Še dobre 3 ure in gremo zadnjič 3 na morje....user posted image

Uživajte!!!

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
28.6.2010 9:04:13   
archie
Katrinka: jaaaaaaaaaaa, anglija in amerika sta sli domov!!!! Juhuhuhu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vidim, da sedaj bo pa malo zatisja tu na forumuuser posted image

no, mi smo ok, preziveli vikend delovno (itak user posted image ), v cetrtek sem narocila pohistvo za najino punco (posteljico, omaro in komodo s previjalno). Cez cca. 3 tedne dobimo in potem akcija za sestavljanje user posted image

mi gremo na morje enkrat avgusta za kaksne 3 dni....

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
28.6.2010 9:10:07   
nadka30
jutro v prelep sončen dan. Kako je fajn ven pogledat pa vidiš kako ti sonček mahauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ja to je pa ena dobra novica da gredo američani in angleži domov, prav jim naj bo kaj so pa naše jeziliuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Drugače pa naše določene souser posted image pogrešam ali mogoče kater ve kako so; žantaja, lovelove,pa še bi jih lahko naštela upam da je vse ok, ker se že dolgo niso nič oglasileuser posted image

Tiste, ki greste pa na morje pa vam želim veliko morskih užitkovuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
28.6.2010 9:19:57   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: mala2001

Še dobre 3 ure in gremo zadnjič 3 na morje....user posted image

Uživajte!!!

tudi tiuser posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: archie

Katrinka: jaaaaaaaaaaa, anglija in amerika sta sli domov!!!! Juhuhuhu 

hehe...prav jim jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja vecina jih je na morju...me reve pa neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
28.6.2010 11:07:05   
nenka7
živjo punce, kako smo kaj? ali v redu prenašate tole vročino? meni kar paše, moram priznati...

morje je za mano za eno leto je bilo dovolj, sem tudi jaz malo prpa, pa sva šla samo na krk. je bilo pa kar lušno. mali me je pa čisto šokiral, ko sem šla prvič v vodo plavat, se mu je čisto zmešalo, me je brcal ko nor, po moje ga je zeblo, ker ni bilo ravno vročine od vode, tako da sem se kar lepo ven spokala, ker mi ni bilo prijetno, da mali tako brca. naslednji dan je bila voda bolj topla in mali čisto miren in priden. hecno, a ne? user posted image

sicer pa komaj čakam, da neham delati. sicer me sedaj ne mučijo prav pretirano, ampak še vedno mi je kar odveč hodit v službo. ampak po drugi strani mi je pa čisto ok, to pomeni, da nimam posebnih težav in to je glede na nekatere božji blagoslov (trkam na les, da tako ostane).

punce, tiste, ki ne morete na morje, bi se kaj dobile čez poletje? malo sem študirala, pa bi se lahko v tivoliju zmenile kak dan popoldan, otroke pripeljete zraven, za parkiranje ni problema, bus ustavi tudi blizu, pa se gremo mal posladkad v čolnarno?? no, če ste za to, da malo poletje popestrimo, čeprav ni ravno primerjave z morjem, pa vseeno user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
28.6.2010 11:09:45   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: nenka7

punce, tiste, ki ne morete na morje, bi se kaj dobile čez poletje? malo sem študirala, pa bi se lahko v tivoliju zmenile kak dan popoldan, otroke pripeljete zraven, za parkiranje ni problema, bus ustavi tudi blizu, pa se gremo mal posladkad v čolnarno?? no, če ste za to, da malo poletje popestrimo, čeprav ni ravno primerjave z morjem, pa vseeno user posted image

jaz sem takoj za...sadna kupa,cvek...super
name,mojo princesko in buhi loh racunateuser posted image

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
28.6.2010 11:18:16   
nenka7
no super, evo, jaz bom mal razmislila kateri dan, potem se pa kar zmenimo, zdej ko je lepo vreme je itak vseeno kateri dan, važno da je popoldan da ni več tako presneto vroče več, pa bo!

torej punce, javite se, če ste za čvek in sladoledek, lahko tud predlagate kak dan ali uro, pa se uskladimo!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
28.6.2010 11:47:00   
Lenca78
No jaz sem od zdravnikov prvo sm pr internistki ker se mi je spet pritisk dvignu kljub tabletam, tko da mi je povišala dozo, dobila pa je tudi izvide in na srečo v urinu ni beljakovin imam pa spet hudo vnetje sečnih poti, tako da sem spet na antibiotikih. Je pa še rekla da imam pomanjkanje kalija in sem mogla k mojmu zdravniku kjer sem dobila še šumeče tablete kalija in zdej to pijem, mogla bom pa redno zdej kalij kontrolirat :( upam da je zdej dost problemov sm mogla mal pojamrat.
Za čolnarno pa če bo le možno bi se tud javla ker vsaj cukra na srečo nimam pa se lohka sladkam :)
lep sončen dan vsem

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
28.6.2010 11:51:28   
archie
sadna kupa? A je kdo omenjal sadje???? user posted image user posted image

evoooooooo meeeeeeeeeee user posted image

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
28.6.2010 12:20:29   
nenka7
super, če ste za, bomo najprej mal nabirale kandidatke, lahko še predlagate kdaj bi se dobile, sicer pa velja:

SREČANJE & SLADKANJE:
Čolnarna v Tivoliju

EKIPA:
katrinka
archie
lenca78
nenka7

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
28.6.2010 12:43:36   
Izabelina
js tut, js tut... če ne bom lih kje na morju...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
28.6.2010 12:48:34   
nenka7

super, če ste za, bomo najprej mal nabirale kandidatke, lahko še predlagate kdaj bi se dobile, sicer pa velja:

SREČANJE & SLADKANJE:
Čolnarna v Tivoliju

EKIPA:
1. katrinka
2. archie
3. lenca78
4. nenka7
5. izabelina

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
28.6.2010 13:23:02   
*Katja
Tudi mene računajte zraven :) Ker je moj prvi zaenkrat še v trebuščku, bom prišla kar sama.
Jutri tudi jaz že zelo zgodaj dobim vse možne izvide...glede na to, da se super počutim računam da je vse cool.
Lenca bedno da morš te tablete jemat. Upam, da bodo vsaj pomagale in pripomogle k boljšem počutju.
Izabelina ja, težko se je učit bedno snov. Ni študenta, ki nebi tega izkusil. Mene je vzpodbudila misel, da bom zato septembra frej in da lahko začnem diplomo pisat.

Vidim, da ste zelo previdne zaradi morja. Jaz grem na Hvar mesec in pol pred rokom :) pomojem bo z mano tok uživu, da ne bo hotu prehitro ven pridt. No sej, drugač bo pa tako kot včasih ko so rojevali doma :) hehe

Danes je res lep (in vroč) dan, mislim da si bova z možem zvečer privoščila izlet na Rašico. Treba izkoristit zdaj ko se še lahko premikamo :)

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
28.6.2010 13:38:41   
katrinka
lenca - ti pa imas tezave,no vazn je da ves za njih in se zdravis, pridno pij kalij in pazi  naseuser posted image

jaz sem pa pridna in vse po bajti pospravla, no kuhinjo bom bolj orng jutri,pa pred bajto malo reda naredila...zdaj pa kuham kosilo...sm si mogla spocit k me buhi ze kar ovira...je pa res da moja princeska spi opoldansko spanje in imam zato cas...potem je pa itak spet vsa pozornost na njejuser posted image

(odgovor članu *Katja)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
28.6.2010 13:53:41   
NiNiBo
tinkatonka joj sem bila kar sokirana, ko sem prebrala tvoj post. Samo, da je vse uredu in sedaj upam, da ze uzivas na morju!!!
nenka7 jaz se bi tudi pridruzila za kaksen sladoled. Definitivno bom prosta med 15-22.07 tako da ce se boste menile nekje bi bilo zame izvedljivo.
lenca78 Pritisk pa kalij (ce se prav spomnim) sta kar povezana, tako da upam da se bodo stvari sedaj malo porihtale in se bos pocutila boljse.  
nogomet Jaz sem tudi vesela, da so sli americani pa anglezi domov. Hja, sedaj nam v nasi multi-kulti familiji ostanejo samo se nizozemci v igri in moj je ze zjutraj iskal Holland oranzno majico. Da ne omenim, da sem jo morala zlikat pod nujno, ke, je sel v njej tudi v sluzbouser posted image user posted image . Nic bomo videli danes kako bodo igrali.

Jaz sem imela pa danes sestanek glede dizertacije, in ta drugi mentor ni imel prevec pripomb na moje popravke. Je pa sedaj tako, da je poletje in ocitno do septembra razen, da oddam se dva clanka za objavo se glede zagovora ne bo nic premaknilo. Upam, le da mi rata zagovarjat se to leto, na ja..

Aja, no moj je vceraj ko je prisel domov izjavil, da mu jaz in trebuscek zelo manjkava kadar gre na pot. Tako, da surprise-surprise, kupil nama je letalsko karto in greva v sredo do sobote z njim v Rotterdam. Ima eno predavanje ob zacetku Tour de France. No pa se bomo spet mal potepal, obiskala bova se njegovo druzino v Amsterdamu in upam da mi uspe it mal na obalo namocit. Sicer imam kar slab obcutek, ker vem da bi morala biti doma in delat, ampak bomo pa vsaj skupaj-kar sem zzzzzzzzzzzeeeeeeeeeloooooooo vesela.  

Uzivajte in lep zacetek tedna.  

< Sporočilo je popravil NiNiBo -- 28.6.2010 13:57:56 >

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
28.6.2010 13:57:28   
archie
iiiiiiiiiiii Ninibo: to je super!!! Lepo se imej na Nizozemskem!! Aja, lustna slika v profilu user posted image

Lenca: ah, zelim ti, da ti tezave cimprej minejo. Ampak res cimprej in da zacnes ze enkrat koncno uzivat!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
28.6.2010 14:43:11   
Lenca78
Hvala lepa vsem, drgač sm se pa zdele prjavla v šolo za starše in začnem že v ponedeljek 5.7. da nam avgusta tm gagala user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
28.6.2010 16:36:12   
Božička09
Hei hei,

vidim, da vam je kar fino user posted image  NiNiBo uživaj na Nizozemskem, midva sva ta podaljšan vikend izkoristila za skok do Barbarige - je bilo tudi kanček slabe vesti zraven, ker še nisva prebelila niti nič, ampak je taaakooo pasalo user posted image  Potem greva pa še julija za kak teden nekam, še ne veva ali kar Hrvaška ali morda Italija. Zna pa se zgoditi tudi Kranjska Gora user posted image

Je pa moj včeraj tudi pridno zrisal načrte za eno komodo za deteta, plus omare za v kopalnico, plus previjalno, da imava zdaj skoraj mir. Počakava cca tri tedne, da se zadeve naredijo, pa bo user posted image  Pa danes greva po voziček, komaj čakam, ostale stvari bom šla pa jaz kupovat potem, ko dobim še nekaj bonov za BC, da jih porabim. No, itak je za kupit še ogromno stvari, pa vseeno ...

Tinkatonka: hvala bogu, da je vse okej ... Čuvaj se še naprej.

MŠ: Tudi midva bova šla 5.7., če bo vse po planih, samo vpisat se moram it en dan pred službo tale teden.  Oh ja, še deset tednov, pa bo mala tu user posted image  Kolobocije po trebuhu ima pa tudi take, da mi včasih kar oči iz jamic ven skočijo, hihi. Upam, da se bo počasi obrnila na glavo in tako tudi ostala user posted image

Srečanje: glede na to, da sem zadnjič zatajila, se rajši ne bom preveč oglašala tokrat. Bom presenetila, če bo šlo user posted image

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
28.6.2010 17:20:01   
nenka7

SREČANJE & SLADKANJE:
Čolnarna v Tivoliju

EKIPA:
1. katrinka
2. archie
3. lenca78
4. nenka7
5. izabelina
6. katja
7. ninibo

Sprejemam še predloge za datum, čeprav jaz nebi sedaj čez 3 tedne, se boste že premislile do takrat user posted image
božička, ti pa upam da najdeš čas, pa nas prideš pogledat, saj ne bomo šle daleč stran od tebe a ne?

danes imam pa super otečene nogce spet, ker sem bila 6 ur v službi. prejšni teden pa nič ko sem bila doma, sedaj vem, kdo je kriv!!

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
28.6.2010 17:47:38   
Božička09

Sprejemam še predloge za datum, čeprav jaz nebi sedaj čez 3 tedne, se boste že premislile do takrat user posted image
božička, ti pa upam da najdeš čas, pa nas prideš pogledat, saj ne bomo šle daleč stran od tebe a ne?

Ne ne, Tivoli je super :)

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
28.6.2010 18:37:33   
NiNiBo

Jaz ne morem prej kot po 15.07, ampak ni panike mislim da enkrat do septembra se bomo itak se kaj dobile. user posted image user posted image

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?