|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
23.6.2010 9:39:32   
Anonimen
zakaj sram priznat? jaz tole prvenstvo za naše navijam z dušo in srcem pa še ponosna sem na to. sicer driske (še) nimam, sem pa že zdaj malce živčna kako se bo tekma razvila. pa kaj je najhujše? da zraven razmišljam še kako bo šla tekma usa:alz!!! user posted image

En vic:
"američan: where the F is slovenia?!
slovenc: on top of group C!"

< Sporočilo je popravil T.Z. -- 23.6.2010 9:42:32 >

(odgovor članu bambinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2701
23.6.2010 9:46:14   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

me je sram priznat, ampak jest sem tak zagret navijač, da imam kar driskouser posted image

Nadka, tudi meni so v prejšnji in tudi zdaj počasneje rastle, ampak par dni po porodu so mi pa začele silit ven tudi tam, kjer jih prej ni bilouser posted image user posted image user posted image

torej si pa res zagreta navijačka, da si še dodatek zraven dobilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , bravo take navijače z dušo in srcem rabimo potem pa res ne more iti nič več narobe.

No jaz upam da pri meni ne bodo kje tam prilezle, kjer jih ne rabimuser posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
23.6.2010 9:48:06   
mala
Archie - tale komad je pa res zakon, sem ga že parkrat navila v avtu do fulla in prav uživala v njemu...mi prav adrenalin požene po žilahuser posted image , pomoje s temi user posted image  hormoni še bolj norimuser posted image
V glavnem danes navijamo za naše fanteuser posted image user posted image

Danes imajo na spletnih straneh BC, Mutsya v akciji ampak ne vem če samo ogrodje ali vse skupaj....malo moram še pobrskat in se mogoče še premislim in odpovem zavoriuser posted image , je pa res ugoden...

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
23.6.2010 9:50:22   
bambinca
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

zakaj sram priznat? jaz tole prvenstvo za naše navijam z dušo in srcem pa še ponosna sem na to. sicer driske (še) nimam, sem pa že zdaj malce živčna kako se bo tekma razvila. pa kaj je najhujše? da zraven razmišljam še kako bo šla tekma usa:alz!!! user posted image

En vic:

seveda, zraven je treba imeti naštudirane še vse opcije in kombinacije z vzporedno tekmo...joj, naj Amerji remizirajouser posted image user posted image user posted image

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
23.6.2010 9:51:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

En vic:

seveda, zraven je treba imeti naštudirane še vse opcije in kombinacije z vzporedno tekmo...joj, naj Amerji remizirajouser posted image user posted image user posted image

ma pušijo naj!!!! user posted image

(odgovor članu bambinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2705
23.6.2010 9:53:55   
teodora75

IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

Drugače pa se sedaj pridno filam z nektarinami,user posted image še mal pa bom sama taka lepa nektarinca

mmmmmm, tudi jaz sem jih zdajle pojedla eno veliko skodelco. Kadar sem 'pridna', se moj dan pač začne s sadjem, kadar pa ne..., no včeraj se je s Pečjakovim štrudlom user posted image

Drugače pa bi zdaj spet 'mičkeno' o plenicah user posted image
Včeraj je prišel katalogec BCja, kjer je ta teden akcija pralnih pleničk Bumgenius. In jaz sem se odločila, da jih grem kar 10 iskat. Vem, da jih potem za redno uporabo rabim vsaj še toliko, ampak mogoče bom nabavila še od kakšne druge firme. Archie , si videla?
Sicer pa sva z mojim včeraj izračunala, da npr. pri poprečni porabi 10 pralnih pleničk na dan, vzela sva ene Pamperske, ki so bile tudi v super akciji, to znese 875€ na leto. Juhuhu. Sva potem poskušala narest še približen izračun za ta pralno verzijo in ne prideš tej cifri niti blizu (upoštevajoč vodo, elektriko, prašek in seveda začetni strošek). Torej, mi smo zaenkrat na strani pralnih, odločilno pa bo potem to, kaj bo pikecu prineslo manj težav na ritki.
Toliko o tem.
Joj, pa nekaj čisto mimo teme, ampak je tako kjut. Včeraj me mama kliče na vrt in ježevka si je naredila gnezdece točno pod mojim oknom. Notri pa (vsaj) ena mini roza kepica - mali ježek. Seveda je takoj ko je odkrila, kaj je pod nanešenim kupom trave to pokrila in upam, da jih nisva preveč prestrašili.
Kaj še? Aja, tole vreme je meni še vedno nadsanjsko, ko bi le tako ostalo do konca septembra user posted image . Ja ja, saj vem da tistim ki greste na morje in ki uživate v pripekah, to ne bo všeč.
Pa za fuzbal bomo seveda navijali. Jaz bom nekje na cesti, saj mi je moj naložil kup opravkov. Itak zdaj ko sem doma čisto z veseljem malo 'letam okoli'. Ampak bo pa carsko, ker ne bo nikjer nobene gužve.

Lepo sredo, do naslednjič!

T.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
23.6.2010 9:54:49   
nadka30
punce prav všeč ste mi, ko tako navijate, vsaka vam častuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Archie komad je pa tudi meni všeč dobiš tako pravo pozitivno energijo, čist ta pravo za navijanje.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
23.6.2010 10:35:08   
zalcy
ojla, punceuser posted image kak ste kaj danes, ko je že malo lepše vremeuser posted image

nadka- jas sem bla danes na občini in sem vprašala glede denarne pomoči... pa mi je povedla, da pač ko se otrok rodi, oz. kakšen mesec po rojstvu, ti oni pošljejo neki obrazec, ki ga moreš izpolnit in čez kaki mesec dobiš denar...user posted image
tak, da v tvojem primeru bo to 150eur, ker bo tvoj drugi otrok, jas pa dobim 100 eur...
če te še kaj znaima, vprašajuser posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
23.6.2010 10:36:57   
tejči28
user posted image Naši  pregledi!  user posted image

user posted image    Redni pregledi  user posted image

23.6. ŽanaTaja,Jinx
24.6. corfu
29.6. T.Z., benika,laliela
        teodora75
30.6. izabelina,NiNiBo
01.7. nenka7,lenca78,archie
02.7. cresisy,lillchy123,natalija28
05.7. zalcy,kajča,nadka30
06.7. tejči28,lumpa6,blanči
07.7. tpmc,mala2001
08.7. inčy
14.7. maca29,katrinka,klemcy
15.7. binabina,božička09
16.7. tannya,malecka_mateja
19.7. meri15031981
20.7. tinkatonka
21.7. bambinca
27.7.
mala
04.8. tpmc

user posted image     UZ pregledi    user posted image

29.6. kajča,teodora75,katrinka
30.6. luna2010 3D,benika
14.7. maca29

20.7. tinkatonka

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
23.6.2010 10:37:23   
tejči28
user posted image     
user posted image

user posted image

NICK, STAROST, NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), ,MORFOLOGIJA (MF)

01.09.2010
user posted image anonimna, 29,user posted image 3 , doma1user posted image P ,
user posted image volley, 3user posted image , doma2user posted image P in F
user posted image tejčika,user posted image ,MB 30, 2 user posted image   , doma1user posted image F
user posted image ily, NM, 34, 4user posted image ,doma2 user posted image 2P
user posted image lumpa6 user posted image ,LJ, 7user posted image ,doma 5 user posted image 2P in 3F

02.09.2010  
user posted image mami2010,21,1 user posted image

03.09.2010

user posted image bambincauser posted image LJ, 32, 3 user posted image , doma 2user posted image F
user posted image barbi195,user posted image LJ,30, 2 user posted image , doma1user posted image F
user posted image limonita, 1user posted image
user posted image rojena77,2user posted image ,

04.09.2010

user posted image Blanči, CE, 34, 4user posted image , doma 1user posted image  P
user posted image malecka_mateja, user posted image , MB, 2user posted image ,doma1user posted image P
user posted image Gala 4, 1user posted image ,
user posted image kiara24, 2 user posted image , doma1user posted image P,
user posted image reny19,29,, 2 user posted image , doma 1user posted image F,

05.09.2010

user posted image ratatuj,29,1user posted image
user posted image tinkatonka, user posted image ,LJ,28, 2user posted image ,doma 1user posted image F
user posted image maca29, user posted image ,2user posted image ,doma 1user posted image F

06.09.2010
user posted image nadka30,CE ,3user posted image , doma1user posted image P,

07.09.2010 
user posted image katrinkauser posted image ,LJ ,user posted image ,doma 1user posted image
user posted image žanaja, 1user posted image ,
user posted image mihaela81,user posted image ,1user posted image

08.09.2010
user posted image Klemcy, user posted image MB, 27, 1user posted image
user posted image ŽanaTaja, user posted image   LJ, 33, 2user posted image , doma1user posted image F       
user posted image Inčy, user posted image ,Ptuj, 25, 1user posted image
user posted image Tinkapinka, 3user posted image ,doma 2 user posted image ,

09.09.2010 
user posted image janjja, user posted image ,CE,28, 2user posted image ,doma 1user posted image P,
user posted image luna2010, user posted image   Šentjur, 32, 1user posted image  

10.09.2010
user posted image wada,34, 2user posted image
user posted image kesi, 2user posted image , doma 1 user posted image
user posted image natalija28,user posted image Ptuj, 1user posted image  
user posted image zalcy,user posted image CE, 21, 1user posted image
user posted image daga79, 1user posted image
user posted image lenca78,user posted image LJ, 1 user posted image ,  

11.09.2010
user posted image benika, user posted image , KR, 31, 3 user posted image ,doma 2user posted image F
user posted image LoveLove, user posted image   Litija, 28,  1user posted image
user posted image kajča,user posted image KR, 31, 5 user posted image , doma2user posted image F in P ,         
user posted image Bepi,KR, 22, 1user posted image  

12.09.2010
user posted image mašna, 24, 1user posted image
user posted image bragi, 31, 1user posted image ,
user posted image cresisy,Litija, 28, 1user posted image
user posted image klavdijak1user posted image   3user posted image , doma 2user posted image F
user posted image hanizali, 3user posted image ,doma 2user posted image   ,P
user posted image nushka, SG, 29, 2user posted image

13.09.2010
user posted image sarcy21,user posted image , 25, 2user posted image , doma 1user posted image F
user posted image alexeia, 2user posted image ,doma 1user posted image F

14.09.2010
user posted image tannya,LJ,user posted image , 36, 2user posted image , doma 1user posted image

15.09.2010
user posted image mala2001,user posted image , 2user posted image , doma 1user posted image F
user posted image LucRezia,user posted image , 29, 1user posted image  
user posted image anonimna 34, 2user posted image ,doma 1user posted image ,
user posted image tpmc,user posted image MB,22, 1user posted image                           
user posted image božička09, user posted image LJ,27, 1user posted image              
user posted image SOncIca user posted image ,Kamnik, 3 user posted image , doma 2user posted image F

16.09.2010
user posted image Lucky Mum,30, 2 user posted image , doma 1 user posted image F
user posted image amelie010user posted image 2user posted image

17.09.2010
user posted image kokica09,2 user posted image
user posted image teja80,29,1user posted image
user posted image marella1, user posted image   KR,29,2user posted image ,doma 1 user posted image P    
user posted image izabelina user posted image ,Grosuplje, 24, 1 user posted image

18.09.2010
user posted image TamaraJ, 5 user posted image ,doma 1user posted image F
user posted image T.Z.,user posted image CE, 26, 1user posted image  

19.09.2010 
user posted image *Katja ,1user posted image

20.09.2010
user posted image Jinx,LJ, 26, 1user posted image
user posted image laliela,user posted image , Rogaška Slatina, 23, 1 user posted image
user posted image taly26,MS,1user posted image

21.09.2010
user posted image corfu, user posted image ,3user posted image ,doma 2 user posted image ,F in P
user posted image nadiž, 2user posted image ,doma 1user posted image F

22.09.2010
user posted image nosečka maja, 2user posted image ,doma 1 user posted image P
user posted image Parižanka, 1user posted image

23.09.2010
user posted image mery15031981user posted image ,Kamnik,29,2user posted image ,doma 1 user posted image
user posted image Almera,LJ, 2user posted image ,doma 1user posted image F
user posted image archie,user posted image ,KR, 29,1user posted image
user posted image pikicaT, user posted image ,KR, 2user posted image ,doma1user posted image  
user posted image belicof
, 1 user posted image
user posted image p.h.,
4user posted image ,doma 3user posted image 2F in P
user posted image sanje2,user posted image   MB, 27, 3user posted image , doma 1 user posted image
user posted image karbobo, 2user posted image
user posted image alisanikela, 4user posted image ,doma 3user posted image ,2P in 1F
user posted image matineja, 2user posted image ,doma 1 user posted image P

24.9.2010
user posted image patty81,28,1user posted image  
user posted image strgi,1 user posted image

25.09.
2010
user posted image NiNiBo,31, 1 user posted image

26.09.2010
user posted image sonček_25,30, 3 user posted image
user posted image klavdi1, 29,1user posted image  

27.09.2010
user posted image najcom,2user posted image ,doma 1 user posted image F

28.09.2010
user posted image mala, user posted image LJ, 26,5user posted image ,doma 3 user posted image

29.09.2010
user posted image
nenka7,user posted image ,LJ,32, user posted image
user posted image liya,2 user posted image ,doma 1user posted image , P
user posted image janjika ,user posted image Ptuj,3user posted image ,doma 2user posted image F

30.09.2010
user posted image lillchy123,user posted image 31, 2user posted image ,doma 1user posted image F
user posted image binabina, CE, 25,2user posted image
user posted image ina79, 30,1user posted image , (PDP 2.10.)
user posted image Kozica, 1user posted image
user posted image teodora75,user posted image ,Lj in Gorenjska,
35, 1user posted image  

Skupno število srečk : 90user posted image          

16 user posted image  fantkov 
25 user posted image  punčk
50  user posted image  presenečenj 
skupaj 91 user posted image

Žal so se morale posloviti  user posted image user posted image user posted image user posted image
amm4user posted image ,rižka
user posted image , _sanikauser posted image   , 5ra8 user posted image ,julija30  user posted image , camino79  user posted image  

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
23.6.2010 10:44:58   
tejči28
Oj navijačice, moj user posted image lubi je pa danes tak nervozen,da si je vzel dopust in je doma.Zdaj pa gremo ven jest počasi,da se malo razbremeni.Boga jaz danes,če ne bo ugoden rezultat.user posted image

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
23.6.2010 10:45:08   
Natalija28
mateja - iskrene čestitke ob opravljenem zadnjem izpitu. user posted image user posted image user posted image Zaj pa kar z diplomsko nadaljuj, dokler še maš navdih.user posted image

Ah, ta fuzbal. Jaz sem že celo jutro nervozna. Zakaj ni že mimo tekma???? Ni to dobro za ženske v napem stanju.user posted image Mora jim ratat!!!

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
23.6.2010 11:00:39   
nadka30
zalcy hvala za informacijo, super da oni domov pošljejo tako da meni sedaj ni potrebno nikamor več skakat, tako da lahko sedaj na polno gnezdimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..Saj se mi je zdelo da je sedaj tam nekje okoli 100e,sem kar dobro trofila.
kakor zgelda je med nami velik nogometnih fanicuser posted image user posted image user posted image , pa še vse boste v dvojini navijale, potem pa res ne more iti nič več narobe. mislim da bo ob 16 uri najboljš iti v trgovino ne bo nikjer nobene gužve, bodo vsi pred tv ekraniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
23.6.2010 11:05:00   
Izabelina
jutro!

dans se pa tko grdo počutm, da ni za nikamor... mam pouno nekih mozoljev po obrazu, pa use si spraskam in pol same hrastice... pa lasje niso za nikamor, pa postava... heheh... js krivim hormone user posted image

tekma dans ja, bomo gledal in navijal... mislm, da majo use možnosti...

grem še mal pisat za faks...

upam, da tole grdo razpoloženje čimprej mine!

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
23.6.2010 11:41:15   
NiNiBo
Drage navijaske user posted image ob 16.00 se vam bova tudi midva iz severne strani Alp pridruzila, se razume seveda. Pri nas koncno soncek in prvo sem sla zjutraj ven na sprehod.

malecka_mateja Jaz te prav obcudujem, da si kljub vsem tezavam tako pridna. Sedaj pa hop na diplomo-srecno!!

izabelina morda je pa fino, da si kaksno urco zase vzames in se mal sprostis (kaksen sprehod, masaza,..). Imas kar tempo sedajle s faksom, pa s stanovanjem, morda pa so mal zivcki ven udaril. Glede teze pa res ne skrbi, glej ze to da te skrbi ti bo dalo motivacijo po porodu, da bos dol spravla.

T.Z. cool vic, sem se prav nasmejalauser posted image user posted image

Pa en lep navijaski dan!!

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
23.6.2010 11:44:12   
mala2001
Mene pa dans rita buba, ker sem dobila pikico....user posted image

Drugače pa js še nič ne gnezdim, oziroma se ugnezdim najraje na kavč!user posted image

Naši dans morajo zmagat, že zarad tega, da posrane Hrvate nategnajo! Sem bla dans pr G in v nabavi in skos poslušala po zagrebškem radiu kako se norca brijejo iz nas.... user posted image Sosedska faušarija (pa sm mislila da smo slovenci takiuser posted image )!

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
23.6.2010 12:56:41   
*Katja
Hej punce
Danes bila na testu za sladkorno že ob 7.00...uh, kar zgodaj. Tista voda je bila tkao sladka, da me je kar skupaj potegnilo potem pa še eno uro čakat. Moje novo pravilo - kadar vstopam v ZD Bežigrad imej v torbi dobro knjigo ali revijo, tudi če misliš da boš hitro opravila :)

Seveda sem po tem pojedla zajtrk, ampak sem bila čez eno uro takoooo lačna, ker mi je inzulin čisto ponorel (logično, slinavka pač ni prenesla takšne doze sladkorja :)). In očitno se me bo lakota držala cel dan - zdaj vidim kako je, če tako sladko začneš dan.

Včeraj pisala zadni izpit (nisem vedela da je tolk študentk med nami :) ) in je na srečo šel, ker je snov čist bedna. Čez kakšen teden sporočim dobro oceno :) to pa je optimizem a? ;)
Planov in dela za naprej še dovolj, tako da mi dolgčas ne bo. No, prvi plan na slisku je današnja tekma :) wuhuuu. Moram nekaj dobro skuhat za mojega možka, da bova imela dovolj energije za navijanje.

Zdaj pa sesat in pospravit stanovanje - zaradi izpitov sem ga kar malo zanemarila.

P.S. moj trebuh kar valovi. Včasih me brca pod rebra :) hehe zabavno.

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
23.6.2010 14:34:38   
teodora75
Nujno poročilo...

No tkole: sem šla zares gledat v BC tiste pleničke o katerih sem danes že pisala... In: ok, cena čist huda, pa ni bilo barve kot sem jo hotela in vzamem samo 3. Pa še ene druge reči (ta dolgo kačo-blazino za med noge (za spanje)) in še nekaj drobnarij, pa dobim račun in ga gledam, pa nič popusta... OK, kako zdaj to? In vprašam teto, kaj je s popustom iz katalogca, pa ona o tem nič ne ve. Ji pokažem kaj tam piše, pa še vedno nič ne ve. Potem vpraša tam eno drugo teto in nekako sta ugotovili, da je treba popust kar ročno vnest. Ampak danes so jih že ene par prodali brez popusta... Halooooo! Že itak je cena da te zadane kap (21€ kom), in potem te še takole nategnejo.

In sem se spravila v nadaljne raziskovanje. In po super oceni ene mamice, ki to že nekaj časa uporablja prišla na stran:
http://www.littlelamb.co.uk/itemlist.php/clasrefr/Bamboo_Nappies

zmagovalni je komplet 40 pleničk + en kup dodatkov za 300 funtov. Je pa zlomek, ker med državami kamor pošiljajo ni nikjer Slovenije. In sem jim napisala mail ter čez 3-4 minutke že dobila odgovor, da ni problema, da komot pošljejo. In to je to.

Saj ne vem, če koga to zares zanima. No, bodite pa vsekakor pozorne na akcijske nakupe v BC! Jaz sem bila res kar pošteno razp* .user posted image

No zdej pa obljubim, da za kak dan neham o planicah user posted image

Dijo!

T.

(odgovor članu *Katja)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
23.6.2010 18:18:23   
Božička09
IZVIRNO SPOROČILO: zalcy

punce, jas imam pa eno vprašanjeuser posted image
prosim za pomoč vse tiste, ki veste kaj na to temo, saj sama res nevem kaj bi storila...

in sicer-- v kolikor sem seznanjena ti pripada porodniška na osnovi zadnjih treh let plač... ampak, ker jas v zadnjih treh letih nisem nikjer delala, pred tem pa sem še hodila v šolo, mislim, da mi pripada vsaj ta starševski dodatek...
razmišljala sem, kako bi se obneslo, če bi me moj prijavil kot gospodinjsko pmočnico--- sicer sva že prijavljena na istem naslovu...  ampak mislim, da bom s tem dobila več denarja kot pa s starševskim nadomestilom...user posted image
kaj bi se mi najbolj splačalo oz. če ve katera kje se da to uredit...user posted image user posted image
prosim za pomočččč

Če si bila prijavljena na zavodu, ti pripada porodniška v višini polovice minimalne plače, ki je bila v veljavi v zadnjem letu.

Teodora75,  čuvaj ježka user posted image  Hmm, kaj pa racmanke? 10 plenic, previjalne hlačke 135e: http://www.pleniceracman.com/si/set-plenic-iz-organskega-bombaza-i344.shtml  Samo sme potem prmeišljevala, te plenice, pa podloge, pa to drži samo do 6kg ... Kaj pa tele bambusne, ravno tako pralne: http://www.eko-baby.si/si/pralne-plenice-za-veckratno-uporabo/pralne-plenice-wonderoos-z-vlozki-g76.shtml So pa ena velikost za vse kilce naših detetov ...? user posted image  Archie? user posted image  Še mnenje kake, ki bo prala?

Tako, jaz sme pa včeraj dobila tak ljubek paketek, Sleepy Wrap user posted image  user posted image  user posted image  Si mislim, koliko bo sranja z ovianjem tega traku okoli telesa, pa je vse ena dva tri - zadeva pa super, sme jo sprobala kar na svoji psički user posted image  Mala se sploh ni upirala in je kar vztrajala notri, hihi user posted image

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
23.6.2010 18:18:47   
nadka30
bravo za naše fante, bili so dobri, pokazali so da zmorejo, vsaka jim častuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Vidim da vas je veliko spremljalo tekmo saj ni daleč naokoli nobeneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
23.6.2010 18:20:55   
Natalija28
user posted image user posted image user posted image  ne morem verjet... pa tako blizu...user posted image user posted image

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
23.6.2010 18:23:27   
Božička09
Ah, saj sploh nisem dala pravega linka, hm ... Zdaj sploh ne najdem nobenih, ki so povsem iz bambusa  user posted image

(odgovor članu Božička09)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
23.6.2010 18:26:14   
Božička09
IZVIRNO SPOROČILO: Božička09

Hmm, kaj pa racmanke? 10 plenic, previjalne hlačke 135e: http://www.pleniceracman.com/si/set-plenic-iz-organskega-bombaza-i344.shtml  Samo sme potem prmeišljevala, te plenice, pa podloge, pa to drži samo do 6kg ... Kaj pa tele bambusne, ravno tako pralne: http://www.eko-baby.si/si/pralne-plenice-za-veckratno-uporabo/pralne-plenice-wonderoos-z-vlozki-g76.shtml So pa ena velikost za vse kilce naših detetov ...? user posted image  Archie? user posted image  Še mnenje kake, ki bo prala?

Moram spet popravit samo sebe, drižjo od 3-15kg, torej SO perfect user posted image  Se mi je zdelo čudno, da bi s etako zaj **** user posted image

(odgovor članu Božička09)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
23.6.2010 18:28:21   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28

user posted image user posted image user posted image  ne morem verjet... pa tako blizu...user posted image user posted image

ampak bili so pa dobri, američaniuser posted image user posted image user posted image so pa tako samo sranje zakuhaliuser posted image

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
23.6.2010 18:37:26   
Božička09
Punce,

koliko pa Lj občina da za otroka? Če kaj sploh?

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?