|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
3.6.2010 11:38:37   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: koala

bela.kava milsim na vaju in pošiljam glasne namige v MK.

jaz tudi!

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
3.6.2010 13:22:45   
Saša27
Sem klicala danes na socialno, da mi pripravijo dokumente, katere potrebujeva z njihove strani. Še enkrat bova morala opraviti razgovor pri psihologinji, ker je prejšnja ocena iz leta 2005, prav tako bo socialni delavec ponovno prišel na ogled doma. Morava pa opraviti razgovor še s pedagogom, katerega v Makedoniji in Sloveniji ne potrebujemo, na Kosovu pa zahtevajo tudi to mnenje.

Bela kava, upam, da sta sedaj že ZELO vesela in načrtujeta pot v Mk po vajini deklici.user posted image user posted image user posted image

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
3.6.2010 14:34:25   
Tia-na
Kok je fajn, k je eno uro tišina, HB za popoldansko spanje (čeprav me na tretnutke ima, da bi ju šla zbudit, da se mal pocrkljamo. Kar se tiča navihanosti, je naš tud pravak ... najbrž so v sirotišnicah tako na špagi, da se mu zdaj kar trena pa še nima občutka za vse vogale in pasti, ki jih prinaša stanovanje. Mali ima že šljivo na uču pa prebito ustnico, mala si je pa 2x priprla prste s predalom, zdaj pa je bolj previdna in prijema za ročko. Kaj vse naš še čaka :))))

Ma, drgač je pa res fajn ... še mal pa si bom tako zorganizirala, da bom lahk spila celo kavo (ne na eks) pa pogledala maile, dve minuti poročila za RR in 10 min dnevnika. Sam to rabim user posted image user posted image user posted image

b.k. saj veš, da fejst držim pesti in pošiljam pozitivne misli v MK, matejčika, tina1, saša in ostale ... naj hitro in udobno mine vojna z birokracijo in hop po malčke, izin je pa itak že kjsoraj doma :)

dejzi, kuku, kako si mamička?

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
3.6.2010 16:55:28   
bela.kava
Informacij nič in hkrati veliko.
Sej vem, da zdaj nisem nič pametnega napisala, lahko le rečem, najmočnejše orožje je stopilo v igrouser posted image user posted image user posted image . Zdaj pa stisnite pesti in zobe, pa naj se trese, grmi in razbija. Če kdaj, potem je sedaj točka, ko se lahko stvari obrnejo v pravo smer, torej tole je zadnja karta, je najmočnejša in če ne uspe, je definitivno konec.

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
3.6.2010 17:18:34   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: Saša27

Sem klicala danes na socialno, da mi pripravijo dokumente, katere potrebujeva z njihove strani. Še enkrat bova morala opraviti razgovor pri psihologinji, ker je prejšnja ocena iz leta 2005, prav tako bo socialni delavec ponovno prišel na ogled doma. Morava pa opraviti razgovor še s pedagogom, katerega v Makedoniji in Sloveniji ne potrebujemo, na Kosovu pa zahtevajo tudi to mnenje.

Bela kava, upam, da sta sedaj že ZELO vesela in načrtujeta pot v Mk po vajini deklici.user posted image user posted image user posted image

Saša superuser posted image , ampak za MK tudi potrebuješ mnenje pedagoga.

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
3.6.2010 17:19:41   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: Tia-na

Ma, drgač je pa res fajn ... še mal pa si bom tako zorganizirala, da bom lahk spila celo kavo (ne na eks) pa pogledala maile, dve minuti poročila za RR in 10 min dnevnika. Sam to rabim user posted image user posted image user posted image

bravo, pa ti si prava šeficauser posted image

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
3.6.2010 18:26:32   
witch
saša in bela kava držim pesti za vaju in navijam za najboljše user posted image user posted image
user posted image še en kup pikpok za vaju user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 3.6.2010 18:27:05 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
3.6.2010 19:29:30   
Pija76
no punce vas moram pohvalit, pridne ste, lepo vam gre, komaj sem se čez poste prebila, zdaj pa da vidimo kaj vse sem pozabila...

bela.kava tvojega zadnjega posta ne zastopim najboljš, ampak jaz tolk navijam, stiskam pesti!!!!! Madoniš naj se res že neha z eno potjo vseh vas 4 iz MK v SLO!!!!! pa čimprej

Tiana bravo za povratek domov! Pa zelo lepo je brati tudi tvoj dnevnik! A sta se vidva kaj rusko naučila? Kako komuniciraš z malim?

Daisy pa vi ste zakon, luštbne zgodbice, super prigode!

Saša27 naj vama uspe!!!! A po tolikih letih je treba pol še enkrat določene zadeve obnovit? Ma jao mijo....

Eva super duper gre tebi seznam, ko končam tale post poklikam rožico in poskusim najdt album user posted image . pa čestitke pupi za RD.

Špelin tebe je lepo brat, tako da sem vesela da si našla na naš forum! Pa povej čemu si se pol smejala user posted image ?

Tina1 evo mene iz izgubljenih, blo je en kup malih in velikih opravkov, pa računalnika too much iz šihta. Si bom mogla vzet čas za RR pri jutranji kavi v pisarni user posted image . Kako si ti?

Iza kako gre tebi?

Matejčika pride tudi trenutek, ki te nekdo od bližnjih prizadane, tako zelo da se res počutiš nekje v podnu. Vendar takrat je pravi čas ali je ta človekl res tako zelo bližnji človek....preden ne premišljuješ sploh ne opaziš, da pravzaprav ni to to, kler je takrat pač to neke vrste navada. Žal... Drži se, poberi se, pa gasa dalje!

Pa naše dečvice morm pozdravit, oz. dvojne mame: LL, Blanč in Noki en lep pozdavčekuser posted image

Navijačke hvala da ste z nami in se veselite naših uspehov, ob manj lepih trenutkih nas bodrite, streljale bi....super ste!

No pa še kako gre pri nas: ene dva dni nazaj midva vsak na svoji sedežni. Ura krepko čez enajst, gledam nek CSI ( skor napisala CSD user posted image ), pa naš iz lufta ustreli: ampak draga zdaj bova pa imela res otroka. Ponavadi je moj komentar na vsa pripovedovanja ob taki uri vedno enak ahmmmm, jaja... No pa sm kr mal rit dvignila in sem rekla, ja kako to veš. Pa je rekel, da on zdaj to ve, da otrok bo, da tle ni več a bo, al ne bo, mogoče bo, ipd kot se nama je dogajal pri vseh teh OBMP....No super, nš je ziher da bo. Pa full ma dober filing za tole najino kolegico....Drugač pa ta teden nismo nič kimal, bomo drug teden 2xuser posted image , od tega dobimo tud obisk na domu....tko da čez vikend pucam in žuram user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
3.6.2010 19:43:37   
Saša27
IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

Saša superuser posted image , ampak za MK tudi potrebuješ mnenje pedagoga.

Mi2 nisva imela mnenja pedagoga za MK....

BK seveda držimo pesti, da poka....pa še kaj drugega tudi...in NAJ USPE to vajino zadnje orožje, kot pravišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
3.6.2010 20:51:34   
Ribica **
user posted image user posted image user posted image BK, faaaaaaaaaaaajn navijam!!!!

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
3.6.2010 22:25:39   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76
Špelin tebe je lepo brat, tako da sem vesela da si našla na naš forum! Pa povej čemu si se pol smejala user posted image ?
Mah, smejala/posmehovala sem se puhloglavim birokratskim domislicam. Po eni strani imajo lahko bio. otroka osebe z bogvekakšnimi nagnjenji (potem beremo kroniko user posted image ), po drugi strani se mora pa posvojitelj na vse pretege dokazovati in razgaljati, da je nekdo oceni, da je sploh "vreden" (mater, se grdo sliši user posted image ) otroka.

No pa še kako gre pri nas: ene dva dni nazaj midva vsak na svoji sedežni. Ura krepko čez enajst, gledam nek CSI ( skor napisala CSD user posted image ), pa naš iz lufta ustreli: ampak draga zdaj bova pa imela res otroka. Ponavadi je moj komentar na vsa pripovedovanja ob taki uri vedno enak ahmmmm, jaja... No pa sm kr mal rit dvignila in sem rekla, ja kako to veš. Pa je rekel, da on zdaj to ve, da otrok bo, da tle ni več a bo, al ne bo, mogoče bo, ipd kot se nama je dogajal pri vseh teh OBMP....No super, nš je ziher da bo. Pa full ma dober filing za tole najino kolegico....Drugač pa ta teden nismo nič kimal, bomo drug teden 2xuser posted image , od tega dobimo tud obisk na domu....tko da čez vikend pucam in žuram user posted image
Kako se tole lepo sliši user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
3.6.2010 22:27:34   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Saša27

Evo, zdaj se začenja ornk dogajat  user posted image

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
3.6.2010 22:30:58   
špelin@

Sej vem, da zdaj nisem nič pametnega napisala, lahko le rečem, najmočnejše orožje je stopilo v igrouser posted image user posted image user posted image . Zdaj pa stisnite pesti in zobe, pa naj se trese, grmi in razbija. Če kdaj, potem je sedaj točka, ko se lahko stvari obrnejo v pravo smer, torej tole je zadnja karta, je najmočnejša in če ne uspe, je definitivno konec.

DEJMOOOOOOOOOOOOOOOOOO user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2113
3.6.2010 22:32:35   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Tia-na
Kok je fajn, k je eno uro tišina, HB za popoldansko spanje (čeprav me na tretnutke ima, da bi ju šla zbudit, da se mal pocrkljamo. Kar se tiča navihanosti, je naš tud pravak ... najbrž so v sirotišnicah tako na špagi, da se mu zdaj kar trena pa še nima občutka za vse vogale in pasti, ki jih prinaša stanovanje. Mali ima že šljivo na uču pa prebito ustnico, mala si je pa 2x priprla prste s predalom, zdaj pa je bolj previdna in prijema za ročko. Kaj vse naš še čaka :))))

Berem, da obvladaš user posted image Super si user posted image

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
4.6.2010 7:07:30   
Pija76
No kava na mizi, sem rekla je treba prečekirat user posted image

Špelin ja tako je kot praviš, nekateri se pač morajo (-mo) dokazovati, žalostno, ampak resnično, ni kaj...Bomo zmogli user posted image

BK napad!!! Upam, da bodo danes dobre novičke

Vsem en lep pozdravček, grem na palčko user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
4.6.2010 7:26:44   
1ali
Pija, tvoj ima absolutno prav, otrok bo, seveda bouser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
4.6.2010 7:42:26   
Anonimen
tia-na, že nekaj časa te nameravam prosit, če lahko berem tale tvoj blog. Sem ga brala včasih, ko si pisala še o neplodnosti, potem pa je kar naenkrat postal zaprt za javnost. user posted image Drugače je pa super brat tale poročilca. user posted image

pija, user posted image user posted image user posted image

bela kava, držim pesti in pošiljam vse pozitivne misli!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

matejčika, na žalost je tako, da te včasih prijatelji zapustijo ko jih najbolj potrebuješ. Drži se. user posted image user posted image user posted image

daisy, daj napiši še kakšno poročilo. Te je super brat!! user posted image user posted image

(odgovor članu 1ali)
  Neposredna povezava do sporočila: 2117
4.6.2010 8:33:43   
uwaga
Dajmo punce!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še vedno navijam za vse, ki še čakate na otročke.

Vse tiste mame, ki pa ste malčke varno pripeljale domov in uživate v cartljanju, vseh neprespanih nočeh, priprtih prstkih in ostalih nezgodah; uživajte še naprej, poročajte...    mi bomo pa brali, se smejali, jokali..user posted image

SUUUUUPER STE!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
4.6.2010 9:20:51   
Eva**
Tudi jaz sem ga veliko brala , še več pa mislila nate,ker si "poniknila" . Zdaj pa sem resnično vesela da sem povezala te niti in mi je klik .

Jupijej!

ia-na, že nekaj časa te nameravam prosit, če lahko berem tale tvoj blog. Sem ga brala včasih, ko si pisala še o neplodnosti, potem pa je kar naenkrat postal zaprt za javnost. user posted image Drugače je pa super brat tale poročilca. user posted image

Eva**
Glasujte za našo slikico, radi bi imeli novi fotoaparat ;)) ....klik
http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/8695

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
4.6.2010 9:24:56   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

user posted image  Na vso moč!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
4.6.2010 9:29:18   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

user posted image user posted image user posted image  držimo pestke in navijamoooooooo user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
4.6.2010 9:30:35   
sami0804

Tudi moj podpis!!!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
4.6.2010 9:32:18   
Eva**
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

user posted image user posted image user posted image  držimo pestke in navijamoooooooo user posted image user posted image user posted image

MI TUDI; MI TUDI.......................user posted image user posted image user posted image user posted image

Eva**
Glasujte za našo slikico, radi bi imeli novi fotoaparat ;)) ....klik
http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/8695

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
4.6.2010 9:35:54   
hermy1

Čudovita poročilauser posted image

Mal sem pozna,...ampak DaisyE in Ti-ana, res je tako, kot je napisala bela.kava!!! user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2124
4.6.2010 11:27:18   
amm4
Helou, že nekaj časa vas berem in bi se rada pridružila fenicam!
SUPER STE! vsak dan vlažne oči, itak..nekako ste se me dotaknile..
Sama sem 3x mamicauser posted image user posted image user posted image in imam tudi 2user posted image ...
Navijam Bela kava! Navijam na muč!

Daisy, Tia-na uživajte!
Vsem ostalim pozdravčke!!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?