Pija76
|
no punce vas moram pohvalit, pridne ste, lepo vam gre, komaj sem se čez poste prebila, zdaj pa da vidimo kaj vse sem pozabila... bela.kava tvojega zadnjega posta ne zastopim najboljš, ampak jaz tolk navijam, stiskam pesti!!!!! Madoniš naj se res že neha z eno potjo vseh vas 4 iz MK v SLO!!!!! pa čimprej Tiana bravo za povratek domov! Pa zelo lepo je brati tudi tvoj dnevnik! A sta se vidva kaj rusko naučila? Kako komuniciraš z malim? Daisy pa vi ste zakon, luštbne zgodbice, super prigode! Saša27 naj vama uspe!!!! A po tolikih letih je treba pol še enkrat določene zadeve obnovit? Ma jao mijo.... Eva super duper gre tebi seznam, ko končam tale post poklikam rožico in poskusim najdt album . pa čestitke pupi za RD. Špelin tebe je lepo brat, tako da sem vesela da si našla na naš forum! Pa povej čemu si se pol smejala ? Tina1 evo mene iz izgubljenih, blo je en kup malih in velikih opravkov, pa računalnika too much iz šihta. Si bom mogla vzet čas za RR pri jutranji kavi v pisarni . Kako si ti? Iza kako gre tebi? Matejčika pride tudi trenutek, ki te nekdo od bližnjih prizadane, tako zelo da se res počutiš nekje v podnu. Vendar takrat je pravi čas ali je ta človekl res tako zelo bližnji človek....preden ne premišljuješ sploh ne opaziš, da pravzaprav ni to to, kler je takrat pač to neke vrste navada. Žal... Drži se, poberi se, pa gasa dalje! Pa naše dečvice morm pozdravit, oz. dvojne mame: LL, Blanč in Noki en lep pozdavček Navijačke hvala da ste z nami in se veselite naših uspehov, ob manj lepih trenutkih nas bodrite, streljale bi....super ste! No pa še kako gre pri nas: ene dva dni nazaj midva vsak na svoji sedežni. Ura krepko čez enajst, gledam nek CSI ( skor napisala CSD ), pa naš iz lufta ustreli: ampak draga zdaj bova pa imela res otroka. Ponavadi je moj komentar na vsa pripovedovanja ob taki uri vedno enak ahmmmm, jaja... No pa sm kr mal rit dvignila in sem rekla, ja kako to veš. Pa je rekel, da on zdaj to ve, da otrok bo, da tle ni več a bo, al ne bo, mogoče bo, ipd kot se nama je dogajal pri vseh teh OBMP....No super, nš je ziher da bo. Pa full ma dober filing za tole najino kolegico....Drugač pa ta teden nismo nič kimal, bomo drug teden 2x , od tega dobimo tud obisk na domu....tko da čez vikend pucam in žuram
|