DaisyE
|
Ali, jaz upam, da se bo pocajtal. Se tolk veselim, da vas spoznam... Matejčika, saj bo pridejo dnevi, ko je človek na tleh in pol je malo žalosten, pa malo pojoka... In prav je tako. Saj nismo mašine. Včasih se pač malo nabere in mora ven. Je pa zao potem toliko bolj luštno, ko se nehajo. OOOO Tina, krasno, da si se javila. Kar se malega tiče, je pravi vragec. Vso lepo obnašanje smo uspeli izbrisati v enem tednu. Jaz sem totalno na tapeti, me že vzgaja po svojih merilih. Danes se je urezal, na tistem okroglem kovinskem hudiču, ki pokriva odtok v kopalnici. po navadi joka takoj, ko sem jaz zraven in se z glevo malo kam udari (seveda, da ga pocartljam), dons je bil pa čisto tiho. Se obrnem, pa kri! Tamali me je pa ful skrušeno gledu (ker ve, da mu ne pustima tistga dirat). Ga zabašem, preverim iz kje teče - prstek in akcija s hansaplasti. In on tuli, ker mu hanzaplast gor dajem! Sem ga malo okregala in potem sem bla kar tiho. Da vi vidite, kako je hodu za mano in me ful resno gledu. Pa potem spet tako počasi pobasal sesalec in me spet gledu, če je že okej. In ko sem končno počepnila k njemu in mu razložila, da se človek pač ustraši in da sem bila huda, pa nisem več - pa dobim spet Boli njega za prst! Bajta je bila pa taka, kot scena filma Teksaški pokol z motorko. Kamor sem pogledala, pa tam je bla kri. Potem si je seveda hanzaplast dol potegnu in bil glih na tem, da ga poje, pa sem pravočasno urgirala in mu po principu starih mam potegnila zadevo iz ust! Sem bla tolk hepi, da smo vse štekerje zaščitili, v smislu saj zdaj ga pa lahko malo samega pustimo, ma ni šans. To je profi, da zvoha vse potencialno nevarne zadeve. Tud za sekundo ga ne smeš spustit izpred oči. Evič ti kar podoživljaj! Saj je neprecenljivo. OOOO Tiana! Bravo punca, da ti je uspelo do neta skočit!!!!!!!!!!!!!! Naš je tud eno kelnarco šarmiral in se tako lepo odzival na ruščino, da je ona pol meni boga in pol po rusko naložila, ker je mislila, da vse zastopim. mali je car. Hvala bogu za tekoče milo in zobno pasto! Mater, tako lepo si napisala, da mam kar fajhtne učke!!!!!!!!!!!!! Čestitam še enkrat!!!!!!!!!!!!!!! Frajerji ste! Koala, saj je bla res kar simpatična socialka... Lahko noč vsem, še naprej ostanite take kot ste!