DaisyE
|
Evo me ... Kufri? So. V kotu stojijo popolnoma deviško nedotaknjeni. Ob pol osmih sem prišla domov iz raznih službenih in obslužbenih zadev, pol je blo treba pa še doma neki sfinalizirat, jutri bo treba še popravke naredit, pol bo pa menda mir. Prav mi je, kaj pa odlagam stvari. Je pa dobra stran tega, da nimam cajta mislit na neke islandske vulkane. Islandski vulkan!? Prosim! Saj ne morem verjet. Po vseh bolniških pomembnih uradnih oseb na dneve, ko imaš z njimi dogovorjen sestanek, selitvi veleposlaništva, ko bi moral štemplat papirje, raznih praznikih, ki se nahajajo glih na meni pomembnih datumih, obnovi aero steze na Brniku, zdaj na koncu koncev fašem še islandski vulkan!? Če bi človek o tem knjigo pisal, bi ga kritiki uvrstili v znanstveno fantastiko. Naslov - tudi vulkan je ni zadržal? No saj, koliko časa pa rabi človek, da se z avtom do moskve prebije? Jaz u glavnem grem. Pa če me kar pobere medtem ko se trudim. Ampak se lahko pa pohvalim, da sem zdaj pa praktično na vse pripravljena. Samo vesoljci še pristanejo v Kremlju, pa smo kompletni. Pa to ne morš verjet. Kako drugače? Popolnoma brez pregleda nad situacijo. Nimam seznama nujnih stvari, ki jih je treba s sabo vzet, ne vem kakšno bo vreme, cot nimam opranih, v trgovino moram, pa na pošto, pa spakirat, pa saj ne vem več kaj še. Volje sem pa dobre. Navkljub vsemu smo prilezli do vikenda in pomalem mi bo za vse posvetne zadeve popolnoma vseeno. Ko pridem u hotel, najprej pade , pol lahko pa zaradi mene začne kamena toča padat. Evo duška sem si dala, zdaj lahko pa spet normalno funkcioniram. Ali, jaz vem za tri pare, ki so letos pripeljali otroka dol. Unadva v oddaji, z enimi smo se srečali, pa še ena punčka je v prihajanju, ali je pa ravno prišla. Ampak lahko, da je še kakšen po Tia-nini liniji. Pa za nama so že tudi bili gor Za enga vem. Kar dogaja. Blanček bananček. Kak poživaješ? Čestitke za uspešno zaključene terapije (dons ne morem slediti več kot na eni temi).