DaisyE
|
Ja, saj sem mela namen kaj več napisat, ampak se je bilo treba najprej nahranit. Kaj naj rečem!? Bože mili! Karte za vlak sva dobila v sloveniji, ampak samo do Ukrajine, do Lvova. naši so rekli, da nas ne bodo metali z vlaka. Izkazalo se je, da za to sploh ni potrebe, ker je bil najin vagon že v štartu namenjen samo do Lvova - se pravi, da ni šanse, da bi se peljala kaj dlje od tega. V Budimpešti sva poskušala kupit karte do Moskve, ampak se nama je prodajalka samo smejala in rekla, da naj bova srečna, da karte sploh imava. Hja nič. Bolje išta nego ništa. V Ukrajini so naju bacili iz vlaka in poslali na kaso, vmes pa so nama še naročili, naj bova hitra. Spodaj na kasah so me pošiljali od ene do druge, na koncu sem pristala pri pravi, ki pa je bila žal neokupirana. Ko je prišla blagajničarka, sem ji noter potisnila najine karte in vabilo za sodišče. Se ji je kar stemnilo pred očmi. Za danes? Za danes! Mi je vseeno kako in s čim, samo, da pridemo v Moskvo. In potem nama je, legenda, zrihtala karte za vlak, ki je šel iz iste postaje dve uri kasneje. Zato sva v Moskvo prišla tako pozno, ampak vse okej. Za jutri smo zmenjeni, vse je pod kontrolo. Hvala, ampak res hvala vsem, ki ste držale pesti. Take živčne vojne nočem N'KOL VEČ/NIKDAR V ŽIVLJENJU dajat skozi. Dosti je blo. Noki in Čoki - Indiana Jonsu in Chuck Norrisu je USPELO! Mater sem ponosna na naju!