DaisyE
|
Uffff, zdaj se moram pa kar pripravit na tole odgovarjanje, toliko je vsega! Ja, kot sem rekla - ko so šihtni dnevi, pa vsi sem pridete. Zjutraj je bil po previdevanjih problem vstat, ampak sem nekako zmogla. Koala, se bom javila Pahorju, da me ponuca za reševanje krize. Oz. da me eliminira. Že tako ima, ubožček, tudi brez mene dovolj problemov. Kavica, krasna si, krasna! Saj itak ni blo druge, kakor klicat. Ko boš v petek spet klicala, če je že poslano, ga še za TRR vprašaj, da malo nakažemo za vse te hude stroške. Oooo Matejčika, vidim, da si krasno opravila! Čestitke za prizadevno in ambiciozno socialko! Take rabimo. Tile se bo, kot kaže, še bolj mudilo kot vama! Pa to je čudovito. Za rejništvo so ti verjetno že povedale, ampak če pristavim svoj piskrček... meni se zdi pri rejništvu najslabše to, da nisi skrbnik otroka. O njegovi dobrobiti odloča CSD, kar je po moje včasih težko za rejnike. Otrok obiskuje svoje starše, kar je vse lepo in prav, ampak so včasih (navadno) slednji tako razštelani, da ti je to kot rejniku po moje težko gledat. Otroc v rejništvu izhajajo iz zelo težkih razmer in po moje je res grozno, če veš, da se čez vikend vračajo tja. Nikoli nimate urejenih pravnoformalnih razmerij med otrokom in tabo, kot bi jih imeli, če bi bila ti starš, otrok ima lahko občutek, da ne pripada nikomur in da si ga podajajo iz rok v roke. To pa za otroka definitivno ne more bit fajn. Rejništvo naj bi bil začasen ukrep, pri nas žal ni tako in je res bolj tako, kot je Eva rekla. Dobiš ga starega osem mesecev, potem je pa do 18 leta tvoj rejenec. Jaz sem tud rekla, da v rejništvo ne grem, ker se mi zdi to popolnoma druga stvar, polna hudih preizkušenj tako za otroke, kot rejnike in nisem prepričana, če bi to zmogla. Mislim, da je rejništvo za ljudi z jeklenimi živci. Vsak definitivno ne more biti rejnik. Čoki, uwaga tnx. Evo, saj ni bilo tako hudo.
< Sporočilo je popravil DaisyE -- 5.5.2010 16:51:18 >