|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
6.5.2010 12:13:41   
koala
Dejzika se švercam med pisanjem diplome in prebiranju literatura na copu seveda.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 901
6.5.2010 13:12:28   
DaisyE
Pridni ste, pridni. Pa saj vas nisem hotla zatolčt - vi se kar pogovarjajte, tako mam vsaj dober razlog, zakaj mi ni treba delat. user posted image

Evaaaaa, jaz bi bla tud sam svoj šef!!!!!!!!!!!

Samo bi mi pol pa še bolj manjkala motivacija za delo. Verjetno.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 902
6.5.2010 13:13:40   
DaisyE
Pri meni je zdaj šverca konec, se poslavljam, vas berem zvečer. Pridno čvekajte.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 903
6.5.2010 13:20:05   
Eva**
Ja fajn je bit ko stvari laufajo po ustaljenih tirih, pa še takrat je to 24/7, sedaj v času recesije bi pa bla rajš kakšna uradnica, me nebi tolko glava pekla kako naprej iz dneva v danuser posted image

Evaaaaa, jaz bi bla tud sam svoj šef!!!!!!!!!!!

Eva**
Glasujte za našo slikico, radi bi imeli novi fotoaparat ;)) ....klik
http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/8695

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 904
6.5.2010 16:01:51   
bela.kava
Dejzika še malo pa bouser posted image , Tina1 naj ti dnevi hitro minevajo, Matejčika papir je formalnost (naša zdravnica nama je najprej držala govor o tem kako sva še mlada, zakaj bi sploh posvojila itd. itd. in nato podpisala - v glavnem kmalu zatem sva jo zamenjalauser posted image , Eva** ta izjava s previjanjem je ful dobra (čez leto ali dve še po enega malčkauser posted image ?)

Uživajte popoldne, mene čaka še nekaj malega dela, a ni panikeuser posted image

Še to, a gremo stave pobirat, kako dolgo bom zdržala do naslednjega klicauser posted image

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 905
6.5.2010 16:15:32   
Matejčika
B.K, tudi meni je po telefonu zdravnica rekla, da zakaj pa bova posvojila, da naj ne delava tega, saj sva še mlada. user posted image Pa sem bla tiho, ker se res nemislim z njo o tem prepirat in razpravljat. Je pa glih nemorem menjat, ker mi čisto vse kar si zmislim priskrbi. Pač, moja mami dela tam.

Jaz mislim, da te bo pošta prej presenetila in neboš rabila več klicat. Držim pesti da bo tak!

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 906
6.5.2010 16:23:32   
Matejčika
Nekaj sem razmišljala, kaj lahko kje vidiš statistiko koliko otrok je bilo v Sloveniji oddanih v posvojitev in koliko otrok je bilo posvojenih? Malo me zanima kakšna je statistika.
Pa še nekaj sem razmišljala. Kaj so glavni razlogi da odda nekdo otroka v posvojitev? Jaz zase vem, da če bi pri 16. rodila, itak da nebi mogla skrbet za otroka, ampak bi pa moji starši. Pa nismo bogati, sta oba bolj ali manj navadna delavca. Pa še dve mlajši sestri imam, ampak bi moja starša zmogla skrbet še za enega. Tak da me res zanima, kaj je vzrok, da oddaš otroka? Pa ne me narobe razumet! Zgolj zanima me.

< Sporočilo je popravil Matejčika -- 6.5.2010 16:25:21 >

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 907
6.5.2010 16:30:49   
bela.kava

IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

Nekaj sem razmišljala, kaj lahko kje vidiš statistiko koliko otrok je bilo v Sloveniji oddanih v posvojitev in koliko otrok je bilo posvojenih? Malo me zanima kakšna je statistika.
Pa še nekaj sem razmišljala. Kaj so glavni razlogi da odda nekdo otroka v posvojitev? Jaz zase vem, da če bi pri 16. rodila, itak da nebi mogla skrbet za otroka, ampak bi pa moji starši. Pa nismo bogati, sta oba bolj ali manj navadna delavca. Pa še dve mlajši sestri imam, ampak bi moja starša zmogla skrbet še za enega. Tak da me res zanima, kaj je vzrok, da oddaš otroka? Pa ne me narobe razumet! Zgolj zanima me.

Revščina, prostitucija, incest, posilstvo, otrok spočet dvema duševnima bolnikoma (slednji primer je navedla naša socialna delavka) ... v glavnem, ameriška scena, kjer zanosi mlada zdrava študentka, ki ne želi obdržati otroka ni ravno verjeten scenarij ...

Neposredna povezava do sporočila: 908
6.5.2010 17:24:25   
Matejčika
Čuj, otrok rojen dvema duševnima bolnikoma ali pa incest...to pa so lahko prizadeti otroci, ne? Al se motim? Kak potem veš, da ni...pri dojenčku.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 909
6.5.2010 18:26:07   
bela.kava

Čuj, otrok rojen dvema duševnima bolnikoma ali pa incest...to pa so lahko prizadeti otroci, ne? Al se motim? Kak potem veš, da ni...pri dojenčku.user posted image

Da ne boš sedaj preveč prestrašena ... vse to so samo možnosti... te primere je nama omenjala socialna delavka in posebej poudarila, da posvojitelje seznanijo z vsemi njim dostopnimi podatki. V obeh omenjenih primerih obstaja recimo večje tveganje, ampak, to je riziko, ki ga sprejmeš (ali pa ne). So pa vse to razlogi, zakaj jaz nisem želel posvojiti dojenčka, ampak malčka ... to je sedaj teorija, ker v praksi, ko ti ga enkrat pokažejo, si pa itak "pečen"user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 910
6.5.2010 18:26:45   
vitabella
evo mene. dejzi, jaz še vedno odštevam dneve do prihoda tvojga malčika. ti pa se počasi poslovi od sodelavcev pa se nehaj švercat, daj si duška! teh zadnjih par dni te bojo pa že malo pošvercali user posted image sem optimist ha?

Neposredna povezava do sporočila: 911
6.5.2010 20:06:11   
Pija76

Dajte mi povedat, kaj vse mi mora zdravnica napisat v zdravniško potrdilo. Kaj je to kak obrazec? Al kr na A4 format napiše? Zdravnica neve, jaz pa še manj.

Tudi moj zdravnik ni vedel, sem dala tel od CSD da pokliče in so rekli, da ga trenutno ne rabijo....

Neposredna povezava do sporočila: 912
6.5.2010 20:07:40   
Pija76

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Pija76, potem tudi ti počasi že razmišljaš o tujini?

Špelin@ ja vsak dan bolj....najrajš bi pa o enem lepem dopustu kje na kakih Bahamih user posted image ...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 913
6.5.2010 20:14:33   
Pija76
Matejčika nama je socialna poleg razlogov ki jih je navedla B.K. povedala tudi, da kakšna zanosi z ljubimcem in ji mož prepove obdržati otroka pri sebi. Incesta in duševnih sicer ni nič omenjala. Je pa povedala tudi to zgodbo o starih starših, da velikokrat punce mlade dajo v posvojitev oz. se odločijo da bi ga dale in stari starši nasprotujejo in ne pride do posvojitve, zato skrbijo oni za otročka.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 914
6.5.2010 20:15:09   
Pija76
aja sam še to: jaz bi bla tud šef, da bi bla med službo lahk z vami na netu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 915
6.5.2010 21:30:35   
DaisyE
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V OBRAVNAVI user posted image

user posted image Pija76 - še razmišljajo kam
user posted image trenutno v obravnavi na slovenskem CSD
user posted image DaisyE - Rusija user posted image
user posted image 17. 5. 2010 - migrantski urad

user posted image Tina1 - Ukrajina
user posted image 12. 8. 2010 - izvejo datum prvega srečanja

user posted image bela.kava - Makedonija user posted image user posted image
user posted image papirji pripravljeni za pot v SLO
user posted image v petek nov klic v MAK

user posted image Tia-na - Rusija user posted image user posted image
user posted image drugi teden maja sodišče

user posted image Matejčika - Makedonija
user posted image drug teden v maju dostavijo papirje na CSD

ŽE DOMA user posted image

user posted image Eva**
user posted image Slovenijauser posted image user posted image Rusija 2009user posted image

user posted image 1ali
user posted image Rusija 2006 user posted image

user posted image FENKLUB user posted image

user posted image

marta82, sami0804, thaiss, *miska.mcc*, Chokled, vitabella, krtačka, metulj333, tassi1, tasa_m, zvesta, nokes, gloria, kind lady, emaa, malena, naja6, lara light, miska73, power girl, hermy1, arneja, RAKICA2007, ledenka, blemma, koala, aleži, uškinamama, hektorina, m_o_i, zarja1, gigi1, emma83, uwaga, agataema, pumpkin23, Maisha, tajtaja, mismis, blanč, špelin@, koala

user posted image

user posted image ZAČETNO BRANJEuser posted image

RUSIJA
radijska oddaja
preprosto mama
postopek v Rusiji

UKRAJINA
članek v Jani

MAKEDONIJA
sporazum

SPLOŠNO
zakon o zakonski zvezi in družinskih razmerjih
članek Žurnal

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 6.5.2010 21:32:09 >

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 916
6.5.2010 21:34:13   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

user posted image user posted image user posted image
BK zdaj si pa očitno že res predvidljiva...user posted image
Jaz se tudi k petku nagibam.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 917
6.5.2010 21:35:14   
bela.kava
dejzič, kaj si mi petek določila v seznamu, a veš, da se moram malo brzdat ... v dveh dneh v MK niti kuverte ne zalepijouser posted image , pravzaprav je najmanjša časovna enota kar mesecuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 918
6.5.2010 21:36:40   
bela.kava

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

ej pa ne še ti, a veš, da moram malo bremzat, ker mi ne bodo več telefona dvigovaliuser posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 919
6.5.2010 21:40:32   
DaisyE
Bela kava, nisem si mogla pomagat, da ne bi dodala.... Že pobiram stave! user posted image user posted image user posted image

Oj Pijič, kako? Jaz bi bla tud kje na toplem, zdaj, ko se ja tolk ohladilo...

Sem vidla, da ste mele neki okol zdravniških. Men je dohterca kar tisti obrazec - zdravniško potrdilo - na A5 formatu, ki ga imajo dohterji izpolnila, gor pa štempel in podpis. Je blo pa tud čisto dovolj, da na podlagi zdravniške kartoteke ni ugotovljene nobene bolezni (in da trenutno ne kažem namena umreti user posted image user posted image user posted image ). Saj, vem, saj vem, spet se zaj.bavam. Ampak prvi del pa drži. Pa je bilo čisto okej. Je pa fajn Matejčika, da maš mail. Jaz sem mojo socialko kar sproti vprašala vse, kar mi ni bilo jasno. No, ko sva enkrat prišli do točke, da sem ji hotla vsak dokument poskenirat in poslat, me je pa vljudno opomnila, da bo popolnoma zadoščalo, če na koncu vse skupaj prinesem tja. user posted image user posted image user posted image

Vitabella s šihtom slabo kaže. Dons so mi določili prioritetne naloge (za katere menim, da mi jih ne bo uspelo izvesti), hkrati pa še za vsako stvar sledi stavek - no, saj to boš še lahko naredila. Pa se je tega že kar nabralo. Jaz pa kar sanjam in sanjam in se po RR švercam. user posted image Najboljša je pa: "Ampak to moraš zdaj, ker te potem ne bo..." user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 920
6.5.2010 21:43:38   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

ej pa ne še ti, a veš, da moram malo bremzat, ker mi ne bodo več telefona dvigovaliuser posted image

Ma nisem si mogla pomagat. user posted image user posted image user posted image Petek bo kar okej. In naslov... Z nenehnimi klici jih je tako znervirala, da so v rekordnem času zalepili kuverto...

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 6.5.2010 21:45:21 >

Neposredna povezava do sporočila: 921
6.5.2010 21:46:47   
bela.kava

Najboljša je pa: "Ampak to moraš zdaj, ker te potem ne bo..." user posted image user posted image user posted image

Vau, tole je pa kakšen pameten šef ugotovil, a ne ... moder človekuser posted image
Sicer pa če si stavila na petek, potem boš sigurno izgubila user posted image . Gospa, ki daje željene podatke, jutri zagotovo ni pri telefonu. Imam njihov ritem, sestanke ipd. v nulo naštudiranuser posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 922
6.5.2010 21:46:50   
DaisyE
Kofi, da te opomnim... to je JUTRI!

user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 923
6.5.2010 21:49:50   
DaisyE

Sicer pa če si stavila na petek, potem boš sigurno izgubila user posted image . Gospa, ki daje željene podatke, jutri zagotovo ni pri telefonu. Imam njihov ritem, sestanke ipd. v nulo naštudiranuser posted image

ŠIT! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 924
6.5.2010 21:51:45   
bela.kava

ŠIT! user posted image

user posted image ha, ha, ha, ha, ha, ha user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?

3 mesece. (6%)

6 mesecev. (9%)

12 mesecev. (13%)

24 mesecev. (2%)

Več kot 24 mesecev. (17%)

Nisem dojila. (53%)

Število vseh glasov: 53

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!