Tina1
|
Punce pozdravljene! Koliko lepih in vzpodbudnih novic. DaisyE, jutri smo že 5., kar pomeni še 13dni(upam, da nisem kiksnla). Je pa lepo brati, kako kupuješ čeveljčke. Jz bi tud, pa še ne morem, ker ne vem kaj bomo dobili, koliko bo star-a. Če boste jeseni na vratih otroških trgovin videle napis: prepovedan vstop Tini1, sem to jz, k se po mojem ne bom znala brzdat. , ampak mi je že moj možek napovedal oz. sem mu že jaz napovedala, da me more bremzat. On bo mene pri oblekah, jaz pa njega pri igračah in ostalih stvareh . Ja, mal heca mora bit, je pa v vsakem hecu tud mal resnice. Bela kava, kaj se dogaja s pošto. Občudujem se, da si tolk potrpežljiva. Mene bi prsti tolk že srbel, da bi poklicala. Jaz ti želim, da v teh dneh pride težko pričakovana pošta. Matejčika, danes že cel dan mislim na vaju in na vajin jutrišnji dan. Komaj čakam, da sporočiš kako je šlo . Pija76, stvari pri nama so šle res kar hitro, čeprav se na momente zdi da se vleče, če pa dober pomislim naju pa loči cca 3,5mesecev, da zveva datum za prvo srečanje. Malo mi osveži spomin, na kateri točki sta pa vidva? Pa da še malo pokomentiram: V Ukrajini naj bi bilo tako, gredo otroci v mednarodno posvojitev po 1,5letu. Imajo jih v treh skupinah: prva je od 1,5 do 6leta, druga od 6 do 12leta, tretja pa od 12 do 16leta. V poročilu socialne je pri nama napisano, da želiva posvojiti otroka starega od 1,5 do 6let. O dejanski starosti in spolu(spol nama ni pomemben) pa se bova dogovarjala v Ukrajini. Bomo videli kako bodo stvari potekale. Imaš pa baje 3 al pa 4 poskuse. Če sem katero izpustila se ji opravičujem, vsem skupaj pa želim, da naj dnevi hitro minevajo, pošta hitreje potuje in socialne naj čimprej napišejo poročila
|