|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
29.4.2010 8:37:12   
koala
Tina kar slze so me oblile ko sem brala vajino zgodbo. Ajmemeni kaj vse morate nekateri skozi dat da lalko stisnete svojega sončka k sebi. Naj gre še preostanek ekspresno in da se bost konec avgusta že cartali.

bela.kava a vi2 pa kar dvojni paketek pričakujeta? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Deisy suuuuper za dautum, samo še nekaj dni in boste skupaj. Naj vama ti dnevi hiiitro minejo

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 676
29.4.2010 8:40:17   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE
Mi mamo pa datum! user posted image Sicer je kar 17. maj, ampak saj bo hitro. user posted image user posted image user posted image

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey .....user posted image user posted image user posted image

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii veselimo se z vami user posted image user posted image user posted image

Zarči, Gigika, Arnejči, Pija, topel pozdravček!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 677
29.4.2010 8:59:45   
Tia-na
Hej hej, za par dni zgineš v južne kraje pa se nabere 28 strani teme pa še na seznamu me ni!!!! user posted image

dejzi, še malo, še malo ... 17. maj je že za vogalom! ... in še malo in kavica odleti na jug. In potem tina v ukrajino ... Krasne novičke res.

Midva sva za par dni na morje skočila, upam, da je bil to zadnji samski dopust, nato pa sva fasala tako grdo virozo in se še zdaj nisem sestavila nazaj. Včeraj sem preživela takole user posted image , hkrati pa mislila na našega miška, ki je imel včeraj rojstni dan. Sva se pa odločila, da bo avgusta, ko ima malčica rojstni dan, velika žurka in ogromna tortica za dva!

Sicer pa sva komaj zrihtala prevajalca za sodišče, ker nama je tista prevajalka, ki je običajno z vsemi pari, odpovedala. Me je kar na rit vrglo. Ampak sva uredila in sem precej pomirjena. Čez 10 dni znova letiva in če po pravici povem, bi te denve najraja prespala ... se mi zdi, da se sedaj dnevi nikamor ne premaknejo.

Grem zdaj nazaj v horizontalo pa vas pridem potem še malce brat ...Se je nabralo veliko čtiva. :)

dejzi, še na ZS ti pišem, potrebujem eno info :)

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 678
29.4.2010 9:00:33   
bela.kava
dejzi čestitam za datum, še malo pa bo
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 679
29.4.2010 9:03:31   
sami0804
A ni 17.maj en tak lep datum?user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dejzi.

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 680
29.4.2010 9:08:00   
bela.kava

IZVIRNO SPOROČILO: Tia-na

Včeraj sem preživela takole user posted image , hkrati pa mislila na našega miška, ki je imel včeraj rojstni dan. Sva se pa odločila, da bo avgusta, ko ima malčica rojstni dan, velika žurka in ogromna tortica za dva!

Tole je kar hudo, poznam ...
Vendar, tudi naš plan je takšen, da če bo vse po sreči in dočakava paketek, bo avgusta velika žurka z veliko tortouser posted image

Jaz sem danes spet malo klicala, še vedno niso poslali papirjev v LJ, baje bi naj to naredili v naslednjem tednu (če kdaj potem pa res zdaj rabim pestke celega našega fenakluba). In tudi jaz bi najraje do takrat kar prespalauser posted image

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 681
29.4.2010 9:14:56   
uškinamama
(če kdaj potem pa res zdaj rabim pestke celega našega fenakluba

bela .kava stiskam pesti, pa še keglove vaje , da bodo ja ziher šli dokumenti na pot že v ponedeljek. user posted image user posted image .

Joj , to zavlačevanje, bi prej prišli z golobom pismonošo user posted image

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

Neposredna povezava do sporočila: 682
29.4.2010 9:17:11   
*miska.mcc*
stiiiskam!!!!!

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 683
29.4.2010 9:22:27   
Eva**
user posted image Ej dejzič, a se zavedaš da boš 18 že doma ali pa nakasneje 19 JUPIIIIIIIIIIIIIII

Tajtaja, več jih maš, več po moje lahko daš. user posted image pri petih si ti verjetno že pravi veteran ljubezni.

Ali, jaz sem pa razmišljala, da si mogoče z kavo na dopustu. No, hvala bogu, da ste doma že zdravi.

Thaiss user posted image user posted image user posted image super za petek. Ampak jaz grem vizo rihtat. user posted image

Maisha user posted image . Vprašanje, kaj bi ven prišlo... Neki približno tolk kvalitetnega kot Prekletstvo v zlati kletki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sfenirali vas bomo od A do Ž vse. user posted image user posted image user posted image

Mi mamo pa datum! user posted image Sicer je kar 17. maj, ampak saj bo hitro. user posted image user posted image user posted image

U, voda za kofe vreje. Pridem za čas posla. user posted image

Eva**
Glasujte za našo slikico, radi bi imeli novi fotoaparat ;)) ....klik
http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/8695

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 684
29.4.2010 9:23:42   
koala
Tia-na najprej da se ekspresno pozdravita.
Potem vse najboljše vajinemu mišku za r.d. Pa da čimprej minejo ti dnevi ko čakata na njega.

bela kava, tako stiskam pestke da komaj tipkam in imam bele členke. V ponedeljek morajo papirji na pošto. MORAJO!!!!!!!!!! drugače bomo RR tete hude, a ne punce???

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 685
29.4.2010 9:27:45   
Eva**
Same lepe novičke, user posted image user posted image user posted image upam da vam hitro mine. JOJ poznam ta občutek čakanja, ampak pomembno je da imata datum. Jaz ko smo imeli datum sem se kar vrgla v šoping, cunjice in seveda voziček.
Smo oba vozička od tavečjega prodali ker sva tako rekla da otrok ne bova imela več.
No taga od tamale bova pa sedaj šparala , nikol se ne ve user posted image

Čez 10 dni znova letiva in če po pravici povem, bi te denve najraja prespala ... se mi zdi, da se sedaj dnevi nikamor ne premaknejo.
IZVIRNO SPOROČILO: Tia-na

Eva**

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 686
29.4.2010 9:40:15   
DaisyE
Pa je.bemti user posted image rihtam cel seznam in pol me ven vrže! user posted image user posted image user posted image user posted image

Nč, bo moglo počakat, ker šibam na kufe! Oh ja, 17. bo en dva tri tu. Malo smo že šopingirali, zdaj bo treba pa počasi nehat, ker bo dnarja zmanjkalo. Tia-na, ti napišem.

Bela.kava evo me, evo me user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Stskam, da sem že čisto rdeča v glavo!

Se beremo.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 687
29.4.2010 9:44:28   
Eva**
user posted image user posted image user posted image Fen klub se veča, jupiiii. Dobrodošla, za vpis bo pa naša Fly kravica poskrbelauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: uwaga

A mate še kaj prostora v fen klubu??? Jaz znam strašno glasno navijat!user posted image user posted image

Eva**

(odgovor članu uwaga)
Neposredna povezava do sporočila: 688
29.4.2010 9:48:40   
marta82
Živel 17. maj!!!!user posted image user posted image user posted image

Kafetka stiskam, stiskam...saj veš...user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 689
29.4.2010 9:55:55   
gigi1
Dejzika user posted image  user posted image  user posted image  za datum.

Kavica stiskam pestke za naslednji teden močno, močno user posted image user posted image user posted image

Pozdravčke vsem posvojenim mamam in fanicam user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 690
29.4.2010 10:03:46   
Eva**

(če kdaj potem pa res zdaj rabim pestke celega našega fenakluba)
user posted image stiskam pesti

Eva**

Neposredna povezava do sporočila: 691
29.4.2010 10:08:48   
mismis
ojla, vidim da v tem fenklubu manjkam samo še jaz...

Dejzika, Tina1, Pija, Ti-ana navijam za vas kt pri norcih user posted image user posted image user posted image , Tina tebe je sploh lepo spet brati user posted image

eh Dejzi, pa bo tebi uspelo, da se nam pridružiš 14. maja, pa magari samo za pol urice

bela user posted image , držim pestke, da pride čimprej user posted image

Za vse posvojene mamice, pa držim pestke, da bodo čimprej dobile papirje, obvestila, dovoljenja, odločbe sodišč, pa seveda, da bodo čimprej stisnile k sebi svoje sončke
user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 29.4.2010 10:09:37 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 692
29.4.2010 10:47:42   
Eva**
Samo da ste zdravi! Sem že razmišljala da si se potegnila v ilegalo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: 1ali

Pa sem spet tukaj. Vrnila sem se iz ilegale, v katero me je spravila angina, zraven pa še našega fanta. Je pa trajalo, da sem vas prebrala. Na seznamu bom očitno kot veteranka, 2006 Rusija.

Dejzi, vem, tokrat se ni bilo težko vrniti domov:)

Navijam za vse novo posvojene Ukrajince, Ruse, Slovence, Makedonce in težko čakam na kavin paketek.

Eva**

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 693
29.4.2010 10:51:54   
Eva**
Ali sem ti poslala ZS

Eva**

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 694
29.4.2010 10:55:51   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey .....user posted image user posted image user posted image

jupiiiiiii user posted image user posted image user posted image

če rabiš kake napotke, kaj vse rabiš za enoletnega mulčka in kje to kupit, kar povej user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 695
29.4.2010 11:09:45   
thaiss
Thaiss user posted image user posted image user posted image super za petek. Ampak jaz grem vizo rihtat. user posted image
imaš pa za naslednjič v dobrem user posted image ..pa lahko tudi pir na mesto kaveuser posted image

jupi, skačem iz stolauser posted image

Tia-na super za dopustuser posted image , čimprej se pozdravi!!
Vse naj naj za miškauser posted image user posted image

Jaz sem danes spet malo klicala, še vedno niso poslali papirjev v LJ, baje bi naj to naredili v naslednjem tednu (če kdaj potem pa res zdaj rabim pestke celega našega fenakluba).
bela.kava držimo pestke močno-močno!!!!user posted image

Živel 17. maj!!!!user posted image user posted image user posted image
a ga razglasimo za Dan Veseljauser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil thaiss -- 29.4.2010 11:10:38 >

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 696
29.4.2010 11:34:53   
Matejčika
Zdaj bo pa ena stran samo moja! user posted image Smo trto sadili in sem bla tak crkjena, da nisem prišla do računalnika. Me je na pol poti kavč nase potegnil...za dva dni. user posted image user posted image
Sem klicala in klicala na CSD, pa ni nobeden dvignil. user posted image Včeraj pa se mi je le prijazna gospa oglasila in smo se dogovorili, da se dobimo v sredo! user posted image user posted image Juuupi je! Komaj čakam!

Dejzi, mene lahko tudi daš na seznam. Bomo iz Makedonije prišli najmanj trije. user posted image user posted image Čez kaki dve leti, če imam prave podatke, se tako dolgo čaka. Ampak kaj je te to 2 leti??!! NIČ proti večnosti. user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 697
29.4.2010 11:35:46   
Matejčika

Sem se zlagala... 12 jih je.

Naslov naju

Naslov centra

Zadeva: Vloga za posvojitev

Sva ____________ in __________ s stalnim prebivališčem ______________.
On rojen______ v________, zaposlen____________. (zame isto). Poročila sva se_____________.

Zakaj posvojitev - 6 povedi (pa še tu sem preterala user posted image - ne znam ubežat gostobesedenju).

Zavedava se, da je otrok primernih za posvojitev v Sloveniji malo, zato sva se odločila za mednarodno posvojitev. Želiva posvojiti čim mlajšega otroka. Ker je pot do posvojitve dolga, upava, da se boste na najino vlogo čim prej odzvali.

Lep pozdrav,

user posted image in user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Tale vloga je zgolj in le formalnost.

Dejzika,hvala za tole! Bom upoštevala! user posted image user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 698
29.4.2010 11:37:34   
Matejčika
IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

ojej, dva dni me ni tukaj pa sploh ne morem več slediti ...
in kaj se pri nas dogaja, v ponedljek sem klicala na ministrstvo v MK in pravijo, da je komisija v petek potrdila predlog centrauser posted image , kar pomeni, da čakamo da pošljejo dokument v LJ

v stilu zadnjih dni vam pošiljam LA VIDA TOMBOLA

Bela kava suuuuper!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Še malo, pa boš lahko šla za en mesec na počitnice v Makedonijo!  Joj, se tak veselim, kot da bi šlo zame!

Neposredna povezava do sporočila: 699
29.4.2010 11:38:49   
Matejčika

Lahko si pa tako kot jaz. Daleč od Ukrajine, pa vseglih prtegnjen.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image potem sem tudi jaz pod vplivom černobila user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?