|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
27.4.2010 21:35:40   
naja6
še ena navijačica tukaj... berem, jokam in se smejem z vami... zlate punce ste, ki si najbolj zaslužite svoje otročke
Se podpišem,tudi mene lahko dodaš tam gor

(odgovor članu malenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 576
27.4.2010 21:41:32   
thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

No evo, takole nekako. Sem kar malo preterala s kičem. user posted image user posted image user posted image Vse miga. Očitno sem bolj baročno naravnana.

super kičast sezmnamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 577
27.4.2010 21:43:13   
črticaa
daisy,..vsakič ko videm pri kraju POSVOJENE MAME moram kliknit,..in potem preberem tvoj prvi post in videim da to ni to kar si jaz predstavlajm in zaprem,..
evo in danes imam preveč časa in ti pišem,....

malo me zanima zakaj posvajaš otroka iz rusije,..a pri nas nista dobila??? pa koliko te bo stalo??? in vidim da že čakaš na otročka,..koliko je pa star,..ime,.. kdaj naj bi končno prišel v SLO???

lp

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 578
27.4.2010 22:22:32   
bela.kava
ojej, dva dni me ni tukaj pa sploh ne morem več slediti ...
in kaj se pri nas dogaja, v ponedljek sem klicala na ministrstvo v MK in pravijo, da je komisija v petek potrdila predlog centrauser posted image , kar pomeni, da čakamo da pošljejo dokument v LJ

v stilu zadnjih dni vam pošiljam LA VIDA TOMBOLA

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 579
27.4.2010 22:28:12   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Moja2 sta bla včeraj 1l

Čestitam luba lari! Za eno svečko! user posted image

Daj mi povedat, ker je un komad od Mlakarja, ki si ga zadnjič napisala? In kako da ga jaz, ki vse poznam, ne poznam? user posted image user posted image user posted image

Hvala dejzi mojauser posted image , a ker komad je to? Bemtiš, ne govori okoli, tega še mlakar ne puoznauser posted image user posted image  ne samo tiuser posted image
Navijačica tudi jaz!!!user posted image

Zelo hitro se je odvijalo pr vas na csd-ju, vse pohale. Midva sva na papirje čakala cca 1l...in menda je to za naš csd hitro, ker sva bila kao v vsem primernauser posted image  je pa res, da je parov tu zelo malo in morda ni take prakse...brezveze.

Nimam cajta vsega brat,  močno držim pesti, da boste čimprej vsi doma!!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 580
27.4.2010 22:31:58   
lara light
Na to se pa moram odzvat, čestitam bela kava, za 'premik' v MK in za izbor komada...ko sem ga pela na njegovem koncertu v Puli, sem imela v mislih le eno.....čez dober mesec me je doletela velika sreča... naj se tudi tebi uresničijo!user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 581
27.4.2010 23:01:14   
miska73
Pa sem le našla tole temo.
Grem par strani nazaj prebrat.
Dejzi, saj veš.... svaka čast.

Neposredna povezava do sporočila: 582
27.4.2010 23:33:24   
power girl
Pozdravljene!
Naj povem,da vas berem že od začetka in da navijam za vas!!!!
Vsaka čast,da ste se odločile za tak korak.
Želim vam da ste čimprej skupaj in da se potem cartate,cartate,cartate............
en velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 583
28.4.2010 5:01:46   
DaisyE
UUUU kavica, kolk sem jaz tebe pogrešala. user posted image user posted image user posted image

Najprej čestitke za potrjene papirje!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image

Hepi, hepi krava.

Pol pa... a te lahko dam na seznam, a lahko, a lahko? user posted image user posted image Mam že enga smajlija zate.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 584
28.4.2010 5:03:37   
DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

super kičast sezmnamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zgleda mi neki ven seka. Drugač sem bolj za šraufencigerje.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 585
28.4.2010 5:05:02   
DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: lara light
a ker komad je to? Bemtiš, ne govori okoli, tega še mlakar ne puoznauser posted image user posted image  ne samo tiuser posted image

Pol je pa zdaj skrajni cajt, da naju povabi na koncert, pa da ga naučima. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 586
28.4.2010 5:30:45   
DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: črticaa
malo me zanima zakaj posvajaš otroka iz rusije,..a pri nas nista dobila??? pa koliko te bo stalo??? in vidim da že čakaš na otročka,..koliko je pa star,..ime,.. kdaj naj bi končno prišel v SLO???

Otrok v Slo je veliko, sem glih včeraj pisala tu gor, da ima CSD Šiška na svoji strani objavljeno, da jih je okoli 1300 v rejništvu. Ampak glih tule je keč - so v rejništvu. Za posvojitev jih je pa malo, morš met kar veliko srečo, da ga dobiš.
In če jih je 1300 v rejništvu, sem prepričana, da je cifra vseh otrok, ki ne bi smeli bit doma, vsaj dvakrat večja. Sicer krožijo okol ene zgodbe, da "socialna kar pride in ga vzame, pa sploh ne vemo zakaj.", ampak kolikor jaz vem, si socialna vzame kar veliko časa, preden otroka odvzame iz neprimernega okolja. Njihov princip je, da je treba prej izčrpat vse možne pomoči, ki jih lahko nudi družini, da se spravi v red. In po eni strani je prav tako. Otroci, ki jih vzamejo, pogosto želijo samo domov, nazaj k mami, ne glede na to, kaj vse so tam dajali skozi. Po drugi strani, pa ni prav, ker trpijo in trpijo in trpijo.

Drugi problem je to, da lahko rejništvo traja v nedogled. In potem otroci nikoli nimajo prave družine. Od enega do drugega in nazaj. Zame rejništvo nikoli ni bila opcija, ker vem, da nimam muda za tako kalvarijo. Ga maš rad, pa rad bi ga zaščitu, pa rad bi mu pomagu, pa verjetno večkrat ne morš naredit tega, kar si želiš.

Nov družinski zakonik (če bo šel skozi), bo te zadeve malo spravil v red. Rejništvo bo skrajni ukrep - starša bosta imela po odvzemu otroka še nekaj časa, da se sestavita, če se bosta, se bo otrok vrnil, drugače pa posvojitev. Ampak o teh stvareh je meni takole na splošno kar težko govorit, ker je vsaka zgodba, zgodba zase, na splošno si pa težko pameten.

Zakaj torej Rusija. Ko se daješ z IVF postopki, se kar zmatraš. Jaz sem med drugim tud vedno rekla, da ne vem, če bom imela energijo za posvojitev, najprej za čakanje na otroka, nato še eno leto, ko imajo starši možnost, da si premislijo. Tole se mi je zdelo na deseto potenco težje, kakor 10 IVF postopkov skupaj. Rusija je slovanska država, ki mi je bila vedno všeč, sistem posvojitve je hiter in pregleden. Pa ti gre kljub temu ogromno živcev. user posted image user posted image user posted image

Prva ideja je bila vsekakor Slovenija. Mislim, da je od vsakega našega posvojitelja prva ideja Slovenija. Ampak kaj, ko nam tujci vse posvojijo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - SORI, NISEM SI MOGLA POMAGAT!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Še zdaj crkavam od smeha, ko vidim, da lahko tujci pri nas posvajajo.

No tako. Doma bomo maja, star je 13 mesecev in osem dni, imena pa ne bom gor dajala. Kdaj maja pa še ne vem. Čakam klic. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 587
28.4.2010 6:03:16   
DaisyE
Črticaa, kolikor sem na sosednji temi videla, si ti iskala biološko mamo. Daj mi povedat (če hočeš seveda), a si lahko svoja dva prosila za pomoč? A se lahko z njima o tem pogovarjaš?

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 588
28.4.2010 6:04:54   
DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: miska73
Pa sem le našla tole temo.

Lubi, a si ti dobila moj mail?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 589
28.4.2010 6:41:58   
DaisyE
Jaz pa tud ne vem, kako lahko tako dolgo spite? Jaz mam že cote oprane in zložene, dva kufeta v riti, zdaj mi je pa zmanjkalo internetnih strani, ki jih hočem gledat.... ALO! VSTAT!

Evo, tole je pa moj Čoki na netu stavhu... Naš dom, naši otroc in -seveda- moji Amiji. user posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=WHVYA7kIdyk&feature=channel

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 590
28.4.2010 7:23:32   
nokes
ne spimo, ne!!! user posted image

s tem posnetkom pa sem si razredčla in posolila kavo user posted image  user posted image . eh.... pikeci.

nokes

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 591
28.4.2010 7:27:10   
*miska.mcc*
ja, jutro!

jaz nisem se nic delala. razen tamali za jest pa za pit naredla, pa previla rit, pa eno ornk kafe skuhala. zdaj pa uzivam moje pol ure miru v dnevu. starejsa ze vesta, da mami zjutraj, ko pije kavo- NI! nino pa se privajam na ta sistemuser posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 592
28.4.2010 7:27:27   
DaisyE
No, hvalabogu noki. Jaz sem na dobri poti, da fašem raka na pljučih. So frajerji, a ne? Jaz bi jih kar vse domov pripeljala.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 593
28.4.2010 7:28:53   
DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

ja, jutro!

jaz nisem se nic delala. razen tamali za jest pa za pit naredla, pa previla rit, pa eno ornk kafe skuhala. zdaj pa uzivam moje pol ure miru v dnevu. starejsa ze vesta, da mami zjutraj, ko pije kavo- NI! nino pa se privajam na ta sistemuser posted image

Pametno, pametno! Boš me naučila, ko bomo tako daleč.user posted image

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 594
28.4.2010 7:30:15   
DaisyE
Jutro Tina! A te lahko dam na seznam, a lahko, a lahko? user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 595
28.4.2010 7:32:13   
hermy1

Draga DaisyE, vsi ne spimo user posted image !!

Kot vse, tudi jaz redno spremljam ta forum...čeprav je čisto drugače…se pa vseeno čutim malo bližje vsem vam mamam, ki boste posvojile. Naša pupica bo namreč tudi napol. Ponjo smo šli v Prago!! Vem, da še zdaleč ni enako, posebno vse to kar dajete skozi in je nam prihranjeno. Ampak hvaležnost in ljubezen pa mislim, da je enaka!!
user posted image user posted image user posted image user posted image da čim prej izveš, kdaj pride vajin sinček v slovenijo!!!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 596
28.4.2010 7:41:47   
DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Ampak hvaležnost in ljubezen pa mislim, da je enaka!!

No, saj to je pa edino, kar šteje. user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tud razmišljala o tem, samo nisem vedla, kako se lotit, ker mi Reško ni znal jasno povedat, v čem je problem. Ampak je tole zdaj čist okej. Hepi krava, hepi. user posted image

Ti pa uživaj v nosečnosti, kolikor se da!!!!!!!! Neprecenljivo, a ne?

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 597
28.4.2010 7:53:23   
nokes
naj odloži čik, naša draga mama, dejzi, in apdejta seznam: tu je fuuul enih zagrebenih navijačic!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 598
28.4.2010 7:55:02   
*miska.mcc*
sj lahko s čikom seznam delauser posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 599
28.4.2010 7:59:10   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

sj lahko s čikom seznam delauser posted image

Ne smem! Mi je dec prepovedu. Na balkon pa ne vleče signal. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Noki, čakam še kako PM (posvojeno mamo, da ne bo pomote). user posted image Tina mi je že ušla. Po moje obžaluje dan, ko me je spoznala. user posted image user posted image user posted image Ne, ne, saj se hecam. TINAAAAAAAAAAAA prit NAZAAAAAJ!

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 28.4.2010 8:01:38 >

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.

vedeževanje
danuska

Ali poiščete kdaj pomoč oziroma nasvet vedeževalke?

ja večkrat (9%)

ne še nikoli (66%)

občasno (25%)

Število vseh glasov: 80

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!