|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
14.9.2011 21:29:02   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: 1ali

Prepričana sem, da nam bo nekega dne sporočila: Doma smo!user posted image

to pa vsi čakamo in ji iz srca privoščimo..pa naj nas kar pusti čakat firbce user posted image user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
15.9.2011 19:03:04   
banga
itak, da ji vsi privoščimouser posted image user posted image  jaz navijam ko pri norcih, da nam bo čimprej povedala, da je tista njihova prelepa otroška sobica zasedena user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
16.9.2011 11:08:17   
bela.kava
O navijačice in sotrpinke, kako kajuser posted image , pri nas vse ok ... z majhnimi koraki in počasi se premikamo dalje.

Pa še nasvet dneva ... samo naprej in navzgor, ne glede kako težka je videti pot na začetku ... če ne probaš, pol pač nimaš niti šanse, da bi pokukal skozi vrata v deveta nebesauser posted image , pa se splača, bilivjumiuser posted image

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
16.9.2011 11:34:16   
thaiss
user posted image user posted image user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
16.9.2011 11:39:02   
uškinamama
berem tudi jaz...in vidim, da je kufer spakiran user posted image .

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
16.9.2011 12:09:06   
hermy1
O, Bela kava, mam kurjo polt, solze v očeh in če lahko kej pomaga, ti posodim avionček...saj ti veš katerega!!! Preverjeno deluje...le spol je mal zamešal user posted image user posted image user posted image !! 

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
16.9.2011 12:44:40   
Anonimen
asice ste, vse po vrsti.

res mi gredo kar solze na oči ob vaših pričakovanjih, upih in razočaranjih.

Drznem si celo reči to: tiste, ki nam je uspelo dobiti svoje lastne otroke, smo zagotovo ob rojstvu presrečne, vendar pa mislim, da je težko primerljivo z vašo srečo ko po dolgoletnem čakanju in vsem tem trudu v naročje končno stisnete otroka, pa čeprav tujega....

želim vam obilo sreče

(odgovor članu hermy1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4007
16.9.2011 15:13:36   
bela.kava
Draga anonimna, le to bi dodala - narava je hecna zadeva, je naredila mame tako, da v roke vedno stisnejo svojega otroka ... sem prepričana, da bodo posvojene mame potrdile ... ni koncepta tuj otrok, če pride iz tebe ali pa ga prinesejo skozi vrata - KLIK - in je tvoj - niti sekundo ni tuj. Nimam pojma zakaj je to tako, najbrž smo tako programiraniuser posted image

PS hermy a še imate tisti avionček, še ni razpadeluser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
16.9.2011 21:23:49   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

Niti slučajno, ima posebno mesto in njegova naloga še zdaleč ni končana user posted image !!

Neposredna povezava do sporočila: 4009
16.9.2011 21:27:12   
hermy1

Draga anonimna, le to bi dodala - narava je hecna zadeva, je naredila mame tako, da v roke vedno stisnejo svojega otroka ... sem prepričana, da bodo posvojene mame potrdile ... ni koncepta tuj otrok, če pride iz tebe ali pa ga prinesejo skozi vrata - KLIK - in je tvoj - niti sekundo ni tuj. Nimam pojma zakaj je to tako, najbrž smo tako programiraniuser posted image

Lahko potrdim...naša bejba je prišla iz mene, četudi ni moja....pa vendar niti sekundo ni bila tuja, ampak samo moja, moja user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 4010
18.9.2011 12:29:26   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Niti slučajno, ima posebno mesto in njegova naloga še zdaleč ni končana user posted image !!

oooo, no potem pa ti želim, da se posadka čimprej razširi s kakšnim malim kopilotomuser posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
19.9.2011 7:47:16   
limonca*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BK user posted image user posted image user posted image

Čeprav morda sedajle še nočeš poročat o stanju, le glej, da boš potem obširno poročala vse za nazaj!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4012
19.9.2011 20:02:13   
banga

se še kako podpišem pod tole....vsaka prava mama (biološka ali posvojena), je zapečatena oziroma "sprogramirana" user posted image user posted image do konca življenja z dejstvom, da je mama, čim prvič objame otroka .... 
Pri nas še nič bistveno novega, ampak enako kot pri vseh ostalih bodočih starših tudi pri naju velja, vsak dan z majhnimi koraki, ki jih naredimo glede birokracije, se bližamo ciljuuser posted image user posted image user posted image user posted image  Še dokumentek ali dva in gremo po apostile in prevode in potem počasi tudi na avionuser posted image user posted image user posted image  in upam, da se bova peljala v to smer in nazaj kar 3X  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4013
21.9.2011 13:21:52   
bela.kava

IZVIRNO SPOROČILO: banga

Še dokumentek ali dva in gremo po apostile in prevode in potem počasi tudi na avionuser posted image user posted image user posted image  in upam, da se bova peljala v to smer in nazaj kar 3X  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo banga, sicer pa slišim, da je tale sibirska pot letos kar precej aktualna:)
samo, da se dogajauser posted image

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
21.9.2011 20:26:48   
banga
Draga moja Bela kava,  po tvoji podobi vidim, da sta že velik korak pred nama in da sta že vsaj enkrat, predvidevam, da pa že dvakratuser posted image user posted image user posted image šla z avionom do vajinega sončka in nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj kako sem vesela zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  samo še malček, pa se boste skupaj crkljali......

p.s. Ja, Sibirijo smo pa letos na veliko okupirali Slovenci, je kar nekaj sončkov že doma , nekaj jih je tik pred temuser posted image user posted image user posted image user posted image  Midva sva pa prva v čakalni vrst, da se prvič vsedeva na avion, navijam, da kmaluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4015
21.9.2011 20:33:24   
ronja
Ne spadam sem, ampak vam moram povedat, da velikokrat pomislim na vas in vam držim pesti in upam, da se bo kdaj spremenila zakonodaja tako, da bo vse to lažje (še vedno da bo pregled, jasno, ampak da ne bo tooooliko papirologije). Želim si, da bi vse sirotice dobile ljubeče starše in dobili otroka vsi, ki si ga želijo posvojit.
Bela kava, upam, da boš kmalu že doma cartala. Takrat bo itak vse matranje vrednouser posted image .

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
22.9.2011 13:48:58   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Ne spadam sem, ampak vam moram povedat, da velikokrat pomislim na vas in vam držim pesti in upam, da se bo kdaj spremenila zakonodaja tako, da bo vse to lažje (še vedno da bo pregled, jasno, ampak da ne bo tooooliko papirologije).

Hvala ronja, sicer pa papirji sploh niso problematični, zaradi mene jih je še enkrat tolikouser posted image  ... problem s(m)o ljudje. Jaz sem jih na svoji poti spoznala zelo veliko in zelo različne, na srečo tudi zelo dobreuser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
22.9.2011 14:00:05   
ronja
uf, sem mislila, da je problem zapletenost postopkov (papirologija) in čakanja v nedolged - nimam ravno izkušenj glede tega, čeprav bi kdaj kasneje z veseljem kakega posvojila, če bojo finance in če to ne bi pomenilo, da ga "ukradeva" komu drugemu, ki pa otrok nima. Ali kdo ve, kako je s posvojitvami, če že imaš svoje otroke - mislim, ali sploh lahko pomagaš kakemu otroku, ali jih je dejansko premalo in s tem samo odžiraš prostor nekomu, ki to bolj rabi?
Vsa ta logika mi nikoli ni šla v račun - na eni strani ogromno otrok, ki stradajo ali živijo drugače v neprimernih razmerah, na drugi pa pari, ki bi z veseljem postali satrši, pa ne morejo prit do otroka...

Je pa zadnjič bratova punca spraševala za svojo prijateljico, če kaj vem o posvojitvah -ta prijatelijca je že posvojila eno Makedončico, tako da zdaj ne more več posvojit iz Makedonije (če sem prav razumela) in išče druge poti, ker bi rada imela še enega otroka.

Če te kaj potolaži: dobre in manj dobre ljudi srečaš tudi na poti do biološkega otroka (ok, pri samem začetku imaš res samo najboljšega zraven, ampak potem je še 9 mesecev časa, ko srečavaš raznorazne... tudi dobre;)... In tudi ni vedno fajn;). Ampak ko stisneš tisto svoje bitje k sebi, je pa vredno.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

Neposredna povezava do sporočila: 4018
23.9.2011 14:44:20   
špelin@
Drage mamice-to-be, zelo sem vesela za vse user posted image Še posebej pa za belo.kavo, bi vriskala in skakala do stropa user posted image Komaj čakam user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
23.9.2011 15:23:14   
uškinamama
Ej, BELA KAVA user posted image ,  komaj čakam, tako kot vse fenice tukaj gor. Obljubi da, ko bo mali kapučinček spal v sobici, in bo ta hujše za vami -DA BOŠ VSE PODROBNO POROČALA (ja kričim).

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
23.9.2011 21:34:48   
Pinky12
Pozdravljene, mamice in tiste to be!

Pri nas je napeto stanje, papirologija je v overjanju, nekaj že apostilirano. No, kot je ponavadi pri birokraciji, čakamo samo še CSD, upam, da bodo svoje papirje izdali že naslednji teden. Sicer pa si naši birokrati na sodiščih te overitve vsak po svoje razlagajo user posted image

Poleg tega sem zasipana z delom in zbiranjem dokumentacije, tako da hodim domov samo spat. Se je pa splačalo, vse papirje sem dobila v manj kot treh tednihuser posted image user posted image . No, razen s CSD, ki nas bo v ponedeljek šele obiskal user posted image

Vseeno upamo, da bo DHL naš paketek v Moskvo pospremil sredi oktobra user posted image . Upajmo, da januarja že letimo gor!

Do takrat pa imam še nekaj časa za učenje otroških pesmic user posted image

Bodite mi fino, banga, ti pa kar poročaj, za belo.kavo in Fiono vem, ker smo na vezi user posted image

user posted image user posted image user posted image VSEM!

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
   [Brisano sporočilo]
24.9.2011 9:49:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pinky12)
  Neposredna povezava do sporočila: 4022
   [Brisano sporočilo]
24.9.2011 9:56:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4023
   [Brisano sporočilo]
24.9.2011 10:03:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4024
25.9.2011 20:11:14   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: Pinky12

Vseeno upamo, da bo DHL naš paketek v Moskvo pospremil sredi oktobra user posted image . Upajmo, da januarja že letimo gor!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  januar je ta pravi mesec za obisk Moskveuser posted image user posted image user posted image  ...je treba probat rusko zimo;)

(odgovor članu Pinky12)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?