|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
27.10.2010 16:03:03   
aprilski hrošček
Vse se enkrat zgodi - sicer imam pozne reakcije - saj veš, da sem blond! Kako ste?

Ma mi smo OK. Mali se nam je malo prehladil pa mu z noska teče v potokih in smo mal sitni drugače pa vse po starem. Se nismo videli že 100 let a ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kako je Iraja preživela vožnjo domov je kaj zaspančkala??? Joj sva nasmetile temo, si morva svojo odpret user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako ste vi???

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
27.10.2010 16:49:36   
Raho
Na srečo spala. Kje je sedaj najina tema?user posted image user posted image user posted image user posted image Nismo se videli 200 let. Sicer pa smo popolnom sami krivi, ker najdemo čas za vse ostalo. Se spomnim, ko sta vajino damico pripeljala domov in smo se dobili pri vas na morju (si lahko predstavljaš, da je tega že 5 let?)

(odgovor članu aprilski hrošček)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
27.10.2010 17:02:11   
aprilski hrošček
Se spomnim, ko sta vajino damico pripeljala domov in smo se dobili pri vas na morju (si lahko predstavljaš, da je tega že 5 let?)

Ne sploh si ne morem predstavljati. Ej a pa ti vidiš "ironijo" najprej si jih full želimo, naredimo vse da jih dobimo, potem nam pa tako življenje obrnejo na glavo za nasledjih 200 let da je joj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Vidiš še do vas ne mormo ker naš AS je pa čisto skregan z vsem kar ima kolesa user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa tak dec?! Se vidi da smo ga 13 let delali zdaj pa mamo vse za nazaj. Joj, ma ti moram povedat še en štos z naših krajev. Gre moj ljubi možek z malim na sprehod (to je bilo že kmalu na začetku) pa ga sreča en straješi domačin in se dere za mojim "ej, a si ga star naredu"!!!! ma je bilo smeha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
27.10.2010 17:11:50   
aprilski hrošček
Še vedno upam, da nas bo komisija potrdila.

Držim pesti tako močno, da me že roke bolijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3304
27.10.2010 17:12:24   
Raho
user posted image user posted image user posted image user posted image

A ti si na fujbuku (facebook)? K te ne najdemuser posted image Ja, še vedno blond

Neposredna povezava do sporočila: 3305
27.10.2010 17:29:56   
aprilski hrošček
A ti si na fujbuku (facebook)?

ne ne to pa ne je pa preveč za moje možgane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
27.10.2010 17:34:02   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: aprilski hrošček

A ti si na fujbuku (facebook)?

ne ne to pa ne je pa preveč za moje možgane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Potem pa bova se preselili na čvekamo o otrocihuser posted image na temo: Še pomnite, tovarišiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3307
27.10.2010 18:03:58   
aprilski hrošček
Še pomnite, tovarišiuser posted image

Tale je pa ena izmed boljših, mislim da sigurno ne bova samevali na tej temi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
27.10.2010 18:13:12   
Raho
http://www.ringaraja.net/forum/m_5434484/mpage_1/key_/tm.htm#5434484

Ekola, hrošček!

Pa posvojene mamice, oprostite, ker sva smetili. Sicer pa tudi jaz za vse vas, ki ste v postopku ali še boste, držim pesti in vam želim, da se vam sanje čim prej uresničijo.

Neposredna povezava do sporočila: 3309
27.10.2010 19:06:34   
Wendy
IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

No pa še moj up date ... pred nekaj dnevi so mi sporočili iz ambasade, da jim je mk. stran sporočila, da je pričela z delom nova komisija in da naj bi zadeve razrešila v najkrajšem času. Glede na to, da je od takrat poteklo že kar nekaj časa, so jih ponovno z noto zaprosili, da jih obvestijo, v kateri fazi postopka se naš predmet nahaja in  apelirali, da zadeve čimprej rešijo.
BK, a to pomeni, da nova komisija začne delovati za vse nas ali so jo "skupaj spravili" extra za vaš primer?

Aprilski hrošček, hvala za tvoje izčrpne informacije. Midva sva se v MK podala opremljena z informacijami našega centra, ki je urejeval papirje in jih poslal dalje (Sporazum) in ene uspešne zgodbe, kjer sem dobila info, da moraš sam veliko klicati in to je to.
Hja, tudi najini začetki so bili na takšnih trhlih info nogah user posted image
Tako zelo sva verjela, da bo klicanje in kakšen obisk dovolj ...

Neposredna povezava do sporočila: 3310
27.10.2010 19:14:10   
Wendy

Hrošček, prve info, ki sem jih dobila, so bile iste kot tvoje.  
No kasneje, pa se je pojavila še druga stran, Makedonci, njihove izkušnje s posvajanjem, zgodbe iz prve roke ... očitam si lastno naivnost.

In ko postaviš informacije eno ob drugo, se ti odprejo oči na široko ...

Se strinjam, klofuta ob spoznanju je precej boleča, pa modrica kar ostane user posted image . Včasih, ko se spomnim, kako v rožicah sem si vse predstavljala na začetku, bi se najraje sama brcnila v zadnjo plat ... user posted image

BK, ti si trenutno še najbolj na tekočem z zadevami tam spodaj ... ali so v zadnjem času sploh znane kakšne posvojitve v Slovenijo?

Neposredna povezava do sporočila: 3311
27.10.2010 19:34:18   
bela.kava
Wendy, komisijo vsake toliko razpustijo in na novo sestavijo. Itak pa se ves čas vrti tam isti krog ljudi. In je samo ena, ni komisije ekstra za posamezni primer. Kaj si zares mislim o "komisiji" raje ne napišem. 

Letos je bilo nekaj posvojitev, zagotovo pa vem za eno.

< Sporočilo je popravil bela.kava -- 27.10.2010 19:35:41 >

(odgovor članu Wendy)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
27.10.2010 19:36:53   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: Wendy
Včasih, ko se spomnim, kako v rožicah sem si vse predstavljala na začetku, bi se najraje sama brcnila v zadnjo plat ... user posted image

Sva že dveuser posted image

(odgovor članu Wendy)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
27.10.2010 19:49:48   
Wendy

Wendy, komisijo vsake toliko razpustijo in na novo sestavijo. Itak pa se ves čas vrti tam isti krog ljudi. In je samo ena, ni komisije ekstra za posamezni primer. Kaj si zares mislim o "komisiji" raje ne napišem. 

Letos je bilo nekaj posvojitev, zagotovo pa vem za eno.

... pa glede na naše pestke, bomo kmalu vedeli še za tri ... dve vaše in eno našo user posted image user posted image user posted image ... hmmmmmmm, vsakič, ko me zgrabi jeza in občutek nemoči, začnem kot nekakšen obrambni zid obračati stvari na hec ... a to pomeni, da se mi počasi (vendar sigurno) že meša??? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3314
27.10.2010 19:57:50   
bela.kava

a to pomeni, da se mi počasi (vendar sigurno) že meša??? user posted image

Neeeee, nikakor ... boljše hec kot nemoč, bes, jeza, žalost, e ne.

(odgovor članu Wendy)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
28.10.2010 6:40:08   
Wendy

a to pomeni, da se mi počasi (vendar sigurno) že meša??? user posted image

Neeeee, nikakor ... boljše hec kot nemoč, bes, jeza, žalost, e ne.

BK user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3316
29.10.2010 10:57:35   
marta82

Hrošček, prve info, ki sem jih dobila, so bile iste kot tvoje.  
No kasneje, pa se je pojavila še druga stran, Makedonci, njihove izkušnje s posvajanjem, zgodbe iz prve roke ... očitam si lastno naivnost.

In ko postaviš informacije eno ob drugo, se ti odprejo oči na široko ...

BK nimaš si kaj očitat.  Saj takšnega scenarija si niti v sanjah ne moreš predstavljat. Gre za stvari, za katere misliš, da se dogajajo samo v filmih.
Le pogumno naprej. user posted image  Saj veš: Na koncu bo vse dobro. Če še ni dobro, ni konec.

BE NICE!
I could be your boss someday.

Neposredna povezava do sporočila: 3317
29.10.2010 11:08:55   
marta82
Naj vam pokažem še eno fotko mojega sinka, ko še nismo vedeli koga čakamo, samo od kod.user posted image
user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
29.10.2010 12:09:15   
aprilski hrošček
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kakšen lepotec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
29.10.2010 12:12:19   
uškinamama
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Naj vam pokažem še eno fotko mojega sinka, ko še nismo vedeli koga čakamo, samo od kod.user posted image
user posted image

Lep otroček in lepa gesta za čakajoče starše. user posted image

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
29.10.2010 13:34:43   
bela.kava
AAAA samo toliko čakamo, da je  itak že prerasel majicouser posted image

< Sporočilo je popravil bela.kava -- 29.10.2010 13:35:04 >

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
29.10.2010 13:46:55   
Matejčika

B.K, boste pa drugo naredili. user posted image Je pa res ful dobra majčka. user posted image

Danes sem reševala psihološke teste. Še vedno nismo fertik za MK! Groza!

B.K, si rekla, da poznaš en par, ki je letos pripeljal otroka iz MK, kako je pa pri njih potekala posvojitev? Kako dolgo, oni so plačali podkupnino? Kaj so tudi ful veliko klicali dol? Kaj to ful veliko pomeni, enkrat na mesec, al bolj pogosto? Pa to že začneš klicat, ko papirji pridejo dol? Al jim date kaj časa? Vem, midva sva neumna, da bova dala papirje prevajt in jih poslala v MK, ker tak vem kaka kolobocija bo nastala. Samo kaj te naj? Za drugo pot, trenutno nosva finančno sposobna. user posted image Ampak nekoč pa bova!user posted image Takrat pa greva kr po dva, al pa po tri. user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

Neposredna povezava do sporočila: 3322
29.10.2010 14:00:09   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

B.K, boste pa drugo naredili. user posted image Je pa res ful dobra majčka. user posted image

Danes sem reševala psihološke teste. Še vedno nismo fertik za MK! Groza!

B.K, si rekla, da poznaš en par, ki je letos pripeljal otroka iz MK, kako je pa pri njih potekala posvojitev? Kako dolgo, oni so plačali podkupnino? Kaj so tudi ful veliko klicali dol? Kaj to ful veliko pomeni, enkrat na mesec, al bolj pogosto? Pa to že začneš klicat, ko papirji pridejo dol? Al jim date kaj časa? Vem, midva sva neumna, da bova dala papirje prevajt in jih poslala v MK, ker tak vem kaka kolobocija bo nastala. Samo kaj te naj? Za drugo pot, trenutno nosva finančno sposobna. user posted image Ampak nekoč pa bova!user posted image Takrat pa greva kr po dva, al pa po tri. user posted image

Ne vem podrobnosti, sem si z gospo izmenjala nekaj mailov in slišali sva se. Čakali so kar precej let in sem prepričana, da je šlo brez kakšnih zunanjih spodbud.
Za ostala vprašanja, kaj naj ti rečem ...

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
1.11.2010 19:49:53   
črticaa
živjo punce
sem po 6 mesecih spet prišla preverit stanje (zdaj pa po spominu)

Daisy,..če se ne motim si ti že dobila otročička?

bela kava,.. sem brala na forumu tisto za peticijo in kaj ti komplicirajo,..za popiz***
( ne vem kera je napisala ZA DOBRO OTROKA) hmm žal mi je ampak nad tem sem že obupala,... ker se mi zdi da gre vsem csd po svetu bolj za vse ostalo kot za otroke
no sem pa ponosno podpisana na 231 mestu,..upam da ti res to kaj pomaga

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
2.11.2010 16:18:17   
Matejčika
Midva sva imela danes še zadnji sestanek za Makedonijo in sicer pri spec.pedagogu na CSD na Ptuju. Blo je ful fajn in ta moški je res s srcem pri delu. Takoj naju je prebral, da me je kr zmrazilo, kako lahko en človek po dveh stavkih ve toliko o tebi. user posted image Ker ni mogel vrjet, da sva tako iskrena, nama je nalašč postavljal vprašanja, da bi se ujela v past, če bi slučjno manipulirala z njim. Na koncu nama je to povedal in rekel, da je zelo malo takih parov, ki tako odkrito govorijo o sebi in ki so tudi med seboj v odnosu tako odkriti.user posted image Sva kr zrastla do stropa! user posted image Res naju je zelo pohvalil, kako dober odnos imava drug do drugega in do okolice. Meni pa je na koncu še svetoval, da moram hitreje predelat svoja čustva, ker sem zelo čustvena in če bom stvari predolgo predelovala, se mi bo z leti nabralo veliko tega in bom počasi izgubila ˝čar˝, ki ga imam zdaj. Je rekel, da sva kot jing in jang. nisva si podobna, ampak se dopolnjujeva in to je dobro, ker v čemer je eden šibkjši mu drugi pomaga in obratno. Res upam, da bodo v Makedoniji to upoštevali in naju nebodo predolgo in preveč mučli.

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......