|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
9.11.2010 15:07:44   
aprilski hrošček
ŠKANDALOZNO: PREKINJENE SO POSVOJITVE OTROK ZARADI NEUČINKOVITOSTI MINISTRSTVA ZA DELO IN SOCILANO POLITIKO
Zaradi računalnika ostajajo otroci brez mam
Odkar je prišlo v mesecu juniju do sprememb v Zakonu o družini, ki so se nanašale tudi na to, da bo računalnik izbiral starše sirotam, že šest mesecev ni bil posvojen niti eden otrok, ker ni narejen program za računalniško razpredelnico.
V Makedoniji še nikoli ni bilo toliko otrok, ki čakajo na posvojitev. Dom za dojenčke v Bitoli je prepoln, kapacitete so za 100 otrok, a sedaj jih je 120. ...
http://www.vest.mk/?ItemID=AFC10030B4818F44A0CDE072A8B9B67F

Joj joj joj pa saj niso resni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Bom jaz mojemu danes rekla naj pokliče najino prijateljico v Skopje na CSD v MK da vidim kaj bo ona rekla na ta članek in če se to res dogaja?! če ne bo mogel danes poklicati ker bo pozen s službe bo pa jutri in vas obvestim kaj bo povedala.

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
9.11.2010 15:15:21   
Matejčika
Aprilski hrošček, to bi bla pa res dobra informacija. Ker mene tudi zanima. 

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu aprilski hrošček)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
9.11.2010 15:22:31   
špelin@
Ojoj, prišla sem brat tole temo v tihem upanju na kakšno lepo novičko, potem pa ŠOK. Nimam besed, sem žalostna, besna, počutim se nemočno, čeprav bi najraje kar koga užgala na user posted image

Ob misli na te male srčke, ki
si zaslužijo družino in morajo zaradi teh uradniških, politikantskih, spletkarskih, pogoltnih gnojev ostajati v domovih, se mi trga srce in v tem trenutku sem prepričana, da s(m)o ljudje hujši od zveri!

Neposredna povezava do sporočila: 3353
9.11.2010 21:21:06   
Iza12345
Saj ne morem verjeti...... Ubogi so otročki, ki bodo tako ostali brez mamic in očkov in toplih družin, ki jih čakajo v Sloveniji. Saj res ne morem verjeti...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
10.11.2010 16:30:01   
bela.kava
Danes sem poklicala na center in socialna delavka mi je povedala, da komisija dela sedaj samo vpise v register, adaptacij pa generalno ni. Ko sem jo vprašala, kdaj naj bi bile pa adaptacije, je rekla, da še letos user posted image (enega smajlija skoraj lahko prilepim, ne glede na to, da so to samo PAROLE PAROLE PAROLE )

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
11.11.2010 7:43:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

Danes sem poklicala na center in socialna delavka mi je povedala, da komisija dela sedaj samo vpise v register, adaptacij pa generalno ni. Ko sem jo vprašala, kdaj naj bi bile pa adaptacije, je rekla, da še letos user posted image (enega smajlija skoraj lahko prilepim, ne glede na to, da so to samo PAROLE PAROLE PAROLE )

user posted image user posted image user posted image user posted image Da bi bilo le res!!!

(odgovor članu bela.kava)
  Neposredna povezava do sporočila: 3356
11.11.2010 7:48:12   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

user posted image user posted image user posted image user posted image Da bi bilo le res!!!

Saj veš, najbrž so samo besede  ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
11.11.2010 21:18:18   
1ali
Danes sem malo z zamudo prebirala stara sporočila. Jao, to z Makedonijo. Hrošček, si izvedela kaj bolj konkretnega?
Kdo ve, če beli kavi povedo vse, kar bi morali povedati tam daleč v Makedoniji.

Neposredna povezava do sporočila: 3358
11.11.2010 21:52:25   
Matejčika
B.K pa vržimo si pesek v oči in jim verjemimo. user posted image user posted image user posted image Konc koncev prihajajo prazniki.user posted image

Jaz pa Evo pogrešam. Kaj je nobena druga ne?user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
11.11.2010 22:01:27   
bela.kava
Matejčika mislim, da jo kar vsi pogrešamo, upam, da se nam kaj javi na RRuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3360
12.11.2010 9:01:51   
koala
B.K sem brez besed,pa še vseeno optimist, da še letos odpotujeta na adaptacijo.

Eva pa je res med pogrešanimi, pa Dejzika tudi.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 3361
12.11.2010 10:47:22   
Saša27
Upam BK, da BOSTA še letos punčki pri vamauser posted image

Ja najini papirji so prevedeni, lepo zapakirani v veliko ovojnico in čakajo na "transport" - naslednji teden jih bodo osebno dostavili osebi, ki je zadolžena za mednarodne posvojitve na Kosovu user posted image user posted image user posted image user posted image .
Potrebujem kar se da veliko pesti in fig, štiri-peresnih deteljic, pikapolonic in vse ostalo kar bo pomagalo, da bo najina vloga čimprej uslišana.

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
12.11.2010 11:16:20   
Matejčika
Saša, izvoli: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa še zajce, če bodo le kaj pomagali! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Držim pesti, da bo pri vama steklo vse tako kot je treba!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
12.11.2010 11:29:10   
aprilski hrošček
Evo še jaz z zamudo, mi je ringaraja nekaj nagajala pa sploh nisem mogla pisatiuser posted image user posted image user posted image . Jaz sem izvedla podobne informacije kot bela kava za razliko da je do nekaj posvojitev v tem letu prišlo (predvidevam da še po starem zakonu) da pa sistem ni namenjen samo zato, da bi posvojiteljem računalnik poiskal otroka, ampak gre bolj zato, da bodo določeni dokumenti, ki potujejo med centri (kot je dokument v katerem se določen center odpoveduje otroku-negativno mnenje) hitreje obravnavani in se nebo več tako dolgo čakalo da se vsi papirji, ki so potrebni, da se adaptacija prične pridobljeni. Torej kot mi je razložila naj bi bili otroci, ki so rojeni v tem letu najkasnjeje v mesecu juniju prišli k posvojiteljem na adaptacijo. Tak naj bi bil sistem kako pa bo v praksi pa bomo videli. Jaz za vse, ki čakate otročke navijam 100 na uro naj že enkkrat le začnejo delati v korist otroka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3364
12.11.2010 12:42:40   
bela.kava
Saša vse možne znakce za srečo pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Hrošček hvala za info.
Me pa zanima, kaj imajo v planu za otroke, ki so se rodili v 2008 in predloge, ki čakajo že od aprila (po starem zakonu)...

Neposredna povezava do sporočila: 3365
12.11.2010 12:52:41   
Wendy
IZVIRNO SPOROČILO: aprilski hrošček

Evo še jaz z zamudo, mi je ringaraja nekaj nagajala pa sploh nisem mogla pisatiuser posted image user posted image user posted image . Jaz sem izvedla podobne informacije kot bela kava za razliko da je do nekaj posvojitev v tem letu prišlo (predvidevam da še po starem zakonu) da pa sistem ni namenjen samo zato, da bi posvojiteljem računalnik poiskal otroka, ampak gre bolj zato, da bodo določeni dokumenti, ki potujejo med centri (kot je dokument v katerem se določen center odpoveduje otroku-negativno mnenje) hitreje obravnavani in se nebo več tako dolgo čakalo da se vsi papirji, ki so potrebni, da se adaptacija prične pridobljeni. Torej kot mi je razložila naj bi bili otroci, ki so rojeni v tem letu najkasnjeje v mesecu juniju prišli k posvojiteljem na adaptacijo. Tak naj bi bil sistem kako pa bo v praksi pa bomo videli. Jaz za vse, ki čakate otročke navijam 100 na uro naj že enkkrat le začnejo delati v korist otroka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A.hrošček, hvala za trud.
No, potem pa poberimo puške iz koruze (da Matejčika ne bo imela težav) in upajmo na najboljše za čakajoče otročke (in nas seveda) user posted image

Saša, tole pa zate: user posted image da čimprej dostavijo dokumentacijo ...

Neposredna povezava do sporočila: 3366
12.11.2010 13:50:47   
Tia-na
BK, ne bom komentirala stanja v Makedoniji, ker je anjbrž vsem jasno, kaj si mislim(o) o tem, bom pa samo to napisala, da občudujem vajin pogum, vztrajnost, odločnost. Zate in za vse, ki še čakate ali se šele odločate, kam in kako pa: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Wendy)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
12.11.2010 20:52:03   
1ali
Ojoj, iz Makedonije kar naprej pravljice. Obljubljajo in se zgovarjajo, ponujajo kup rešitev, a nič ne naredijo. Tokrat imajo rešitev za otroke rojene junija 2010?????? Kje so pa vsi ostali, starejši otroci???? Jaz jim ne verjamem.
Hvala hrošček, da si povedala, saj tako lažje ločimo zrnje od plevela. Le poročaj, če boš še kaj izvedela, ti BK pa tudi. Lažje je navijati, če poznamo vse, kar se dogaja.

Saša, pikepolonice( pri nas jih letos poskuša toliko prezimiti, da ne vemo kam z njimi) so zate. Na stotine jih je. Zadnjič sem našla eno z 18 pikamiuser posted image . Iz hiše jih nosim naskrivaj, kajti če bi sin videl, da morajo na hladno, jao meniuser posted image .

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
13.11.2010 9:38:21   
Matejčika
Ali user posted image user posted image user posted image pri nas jih je tudi zelo veliko. Si že vidla črno z rdečimi pikami? 

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
13.11.2010 17:36:54   
koala
Saša stiskam pesi, pošiljam farmo pujskov in za en A380 (al kako se že reče tistemu največjemu potniškemu letalu) pikapolonic. Za povrh pa še 380 hektarjev polja z 4 peresnimi deteljicami.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 3370
13.11.2010 22:25:31   
Matejčika
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Saša stiskam pesi, pošiljam farmo pujskov in za en A380 (al kako se že reče tistemu največjemu potniškemu letalu) pikapolonic. Za povrh pa še 380 hektarjev polja z 4 peresnimi deteljicami.

user posted image user posted image user posted image user posted image posrečena si koala! user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
14.11.2010 20:34:49   
1ali
Ja Matejčika, tudi črne pikapolonice z rdečimi pikami imamo, pa take s samo dvema, ... Poleti so bile predvsem s sedmimi. Ja pri nas je vse preštetouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Danes, ko sem jih "pošiljala ven, na sprehod", sem se ob vsaki spomnila na Sašo

Neposredna povezava do sporočila: 3372
15.11.2010 11:20:53   
Saša27
Oooo puncer, super ste user posted image  hvala vsaki posebaj.
Danes je najina "sreča" odpotovala na Kosovo, sedaj pa ne preostane drugega kot čakat, če ne prej, v drugi polovici naslednjega meseca izvem kaj več....

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
15.11.2010 11:41:37   
aprilski hrošček
Ojoj, iz Makedonije kar naprej pravljice. Obljubljajo in se zgovarjajo, ponujajo kup rešitev, a nič ne naredijo. Tokrat imajo rešitev za otroke rojene junija 2010?????? Kje so pa vsi ostali, starejši otroci???? Jaz jim ne verjamem.

1ali ne ne narobe si me razumela. Meni je rekla, da naj bi otroci, ki so rojeni v tem letu se pravi v letu 2010 prišli na adapracijo najkasneje do junija 2011 k bodočim posvojiteljem. Kaj se dogaja z otroki ki so bili rojeni v letu 2009 ali še kasneje pa mi ni nič omenila, priznam da sem jo pozabila vprašati user posted image .

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
15.11.2010 11:43:06   
Matejčika
Saša, super! Držim pesti! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......