|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
12.8.2010 22:05:29   
Iza12345
joj, kolk je novih postov, jaz temu ne morem slediti, bom od zdaj naprej bolj ažurna, obljubim

< Sporočilo je popravil Iza12345 -- 12.8.2010 22:09:25 >

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
12.8.2010 22:19:19   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Jupi Iza! Še enkrat čestitam mami!user posted image user posted image user posted image

Jest tud!!!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
13.8.2010 5:54:15   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Iza12345
Mi smo zdaj triJEEEEEEEEEEEEEEEEEE.

ČESTITAM! user posted image
No, še do septembra počakamo, potem a zares pridemo domov.

Katerega septembra torej? user posted image

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
13.8.2010 6:44:30   
DaisyE

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V OBRAVNAVI user posted image   

miklarom
user posted image    čakamo nadaljnje odločitve

Pija76 - Rusija
user posted image    jeseni kontaktirajo prevajalko user posted image

Tina1 - Ukrajina
user posted image  2.9.2010- najkasneje izvejo datum prvega srečanja user posted image

bela.kava - Makedonija   user posted image user posted image
user posted image    RAZTUR user posted image  user posted image user posted image
user posted image  besno navijamouser posted image user posted image user posted image

user posted image  in podpisujemo peticijo

Matejčika - ?
user posted image  papirji zbrani

Iza12345 - Rusija user posted image
user posted image      7. 9. priletijo domov

Saša27 -  Kosovo
user posted image     zbirajo dokumente

ŽE DOMA user posted image  

Eva**
user posted image Slovenija 2004user posted image user posted image Rusija 2009user posted image sanjajo Afriko   

1ali
user posted image Rusija 2006 user posted image

DaisyE 
user posted image  Rusija 2010 user posted image
Tia-na user posted image   Rusija  2010 user posted image   user posted image  

user posted image  FENKLUB user posted image  

marta82, sami0804, thaiss, *miska.mcc*, Chokled, vitabella, krtačka, metulj333, tassi1, tasa_m, zvesta, nokes, gloria, kind lady, emaa, malena, naja6, lara light, miska73, power girl, hermy1, arneja, RAKICA2007, ledenka, blemma, koala, aleži, uškinamama, hektorina, m_o_i, zarja1, gigi1, emma83, uwaga, agataema, pumpkin23, Maisha, tajtaja, mismis, blanč, špelin@, koala, Fargesia, mlinčka, Ribica RR, MC09, štrumfek,witch, RAČKAPK, Luna*,buhtlčk

user posted image

user posted image  ZAČETNO BRANJE user posted image

RUSIJA
radijska oddaja
preprosto mama
postopek v Rusiji

UKRAJINA
članek v Jani

MAKEDONIJA
sporazum

user posted image   AKTUALNO user posted image

PODPIŠITE ZA DVOJČICI IN ZA VSE OTROKE, KI ČAKAJO NA POSVOJITEV! 

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
13.8.2010 6:45:55   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE
Iza12345 - Rusija user posted image user posted image  7. 9. priletijo domov

Hvala za info. user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
13.8.2010 6:48:31   
DaisyE
Iza, tvoj datum sem si kar izmislila, glede na to, da je začetek septembra...user posted image  Daj tickerček, pa bomo odštevali. Men je blo tolk fajn gledat kako ona beba leze proti koncu gosenice.

Matejčika, ker sem tolk špricala, nisem več popolnoma prepričana, kaj sta sedaj odločena, zato sem tam pobrisala makedonijo in dala vprašaj. Daj mi javit, pa bom popravila.

Drugače pa - dobro jutro! Upam, da bo danes manj zaspan dan. Čeprav se mi zdi, da je zunaj ravnokar začelo deževati. user posted image  A je to možno? Grem kuj preverit.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
13.8.2010 6:49:28   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Iza12345 - Rusija user posted image user posted image  7. 9. priletijo domov

Hvala za info. user posted image

Mah saj nisem čist ziher. Tole je tako od oka glede na prejšnje izkušnje...

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
13.8.2010 6:49:44   
Kerensa*
Je možno. user posted image

www.meteo.si/uploads/app/image.html?/uploads/probase/www/observ/radar/si1_zm_si_latest.jpg

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
13.8.2010 6:52:48   
DaisyE
Uffff. Naj čim prej neha, če ne se mi obeta peklenski dan. Mali hoče bit zunaj. Ko pomalica, ima ene pol ure mir, pol pa že začne čevlje okol nosit. moje in svoje. Pa bicikl vlači, pa voziček, pa k vratom me vozi. To, da mu povem, da zunaj dežuje, je pa izgubljanje besed. Jaz itak nimam pojma.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
13.8.2010 6:53:17   
Kerensa*
Petek trinajsti, Daisy... nimaš kaj. user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
13.8.2010 7:19:04   
mateyka
To, da mu povem, da zunaj dežuje, je pa izgubljanje besed.

mali ima seveda prav. kupit mu moraš dežni komplet (hlače/jakna) in škornje, pa to ne bo več problem user posted image ko je toplo pa kake crockse ali pa "fejkice" kakor jim jaz pravim. super za po lužah skakat. moja tamala ima ta dežni arzenal v omari odkar zna dobro hodit, ker je obsedena z lužami user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
13.8.2010 7:44:28   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

To, da mu povem, da zunaj dežuje, je pa izgubljanje besed.

mali ima seveda prav. kupit mu moraš dežni komplet (hlače/jakna) in škornje, pa to ne bo več problem user posted image ko je toplo pa kake crockse ali pa "fejkice" kakor jim jaz pravim. super za po lužah skakat. moja tamala ima ta dežni arzenal v omari odkar zna dobro hodit, ker je obsedena z lužami user posted image

Saj delno smo že opremljeni. Palerino ima, samo gumištifle še rabimo. Kako pa je to s čevlji? Mi mamo doma samo prve korake, ostalo je vse preveliko.

Kerensa, viš na to sem pa čisto pozabila... A ti si še na šihtu?

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
13.8.2010 7:45:24   
Kerensa*
A ti si še na šihtu?

Doma sem. Danes bom pa nočna. user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
13.8.2010 8:15:37   
Tanja55
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Jupi Iza! Še enkrat čestitam mami!user posted image user posted image user posted image

Jest tud!!!

Tud jest! user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
13.8.2010 9:08:51   
koala
Dejzič sem ravno hotela predlagat pelerino pa gumi škornje /v massu majo ful lušne/ pa gasa na dež in v luže.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Tanja55)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
13.8.2010 10:03:15   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: Iza12345

Mi smo zdaj triJEEEEEEEEEEEEEEEEEE.

ČESTITAM!! user posted image

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
13.8.2010 11:28:15   
Matejčika
Iza, še enkrat čestitam!

Dejzika, mene lahko zaenkrat napišeš samo Slovenija. Čez kako leto in pol, dve leti, pa mi boš lahko napisala Ukrajina. user posted image V Makedonijo zaenkrat ne greva. Vsaj dokler se bodo tak balkansko obnašali ne!

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
13.8.2010 13:51:51   
Matejčika
Zdaj sem na monu prebrala, da je ena pred tremi leti posvojila 3 otroke iz UK in so bili vsi stroški pod 10.000e. Spet druge pravijo 15.000 min., tretji pa 30.000e. Kaj se lahko tak razlikuje končni znesek???user posted image  Čisto sem obsedena! user posted image user posted image user posted image  
To še me zanima, kolko je cena ene strani prevoda iz SLO v Ruščino? Ali v Ukrajinščino? Pa a res to ful igra vlogo, kakega prevajalca imaš? Ker jaz imam veze pri eni prevajalski hiši in sem mislila to izkoristit, samo če ti pa prevajalec lahko ful olajša in pomaga, potem pa... Zdaj sem čisto zmedena.user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
13.8.2010 15:52:14   
Tina1
Iza kako lepo je tole brat. Še enkrat čestitam družiniciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Tudi midva morava čakati cca 3 tedne na datum prvega obiska. Bova skupaj odštevaliuser posted image user posted image user posted image

Matejčika imaš zs

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
13.8.2010 20:42:20   
DaisyE
Dober večer...

...da nadaljujem v luči jutranje debate in povem s kakšnimi grozotami se je današnji dan srečala naša družina. Nekje okoli sedme ure zvečer smo z dobro voljo in nasmehom na obrazu prostovoljno in hote odprli vrata najhujši grozoti, kar jih je kdaj tlačilo to našo ljubo zemljico. Če ste brali Stephena Kinga in mislili, da ste do sedaj občutili največji strah, se motite! user posted image  Najhujše vas zasači, ko najmanj pričakujete... user posted image user posted image user posted image . Skriva se v tako nedolžni obliki (kot volk pokrit s kožo od ovčke), povsod okoli nas. Najprej sploh ne opazite in ko opazite, je prepoznoooo!!! user posted image  Tudi jaz sem se danes prvič naučila, da so najhujša mora tega sveta......
 user posted image user posted image user posted image GUMIŠTIFLIuser posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V trgovini se ni pritoževal. Malo je čudno gledal, ampak okej. Prideva domov, pa sem rekla, dajmo jih na noge, da vidim, če sploh zna hodit v njih. Obujem, pa ni bil glih zadovoljen, ga postavim na noge in potem... da vi vidite ta jok... kaj takega! Iz vseh lukenj ma obrazu je teklo. Ga sezujem in na večerjo. Poje in pravim - probat ni greh- in mu samo pokažem en gumištifl, tamali pa spet v tak jok, da sem ga kar skrila. user posted image  Potem sem se jaz malo hecala z njimi in dobila en nasmeh, ko sva se šla kopat sem jih pa samo še enkrat s prstom pokazala - obrat 180 stopinj in šus v nasprotno stran. Hja, vsaj joka ni blo. Očitno nas dežek še nekaj časa ne bo videl. user posted image user posted image user posted image  Svašta.

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
13.8.2010 20:48:08   
DaisyE
Matejčika, bom zrihtala, ko bom naslednjič updejtala. Kar se tiče prevajalca, je bistveno to, da je sodno zaprisežen, drugače maš pa ceno cca. 30 EUR na stran. Vsaj mislim. Je pa res, da se mi ne ljubi it pogledat. Bojo še drugi pomagali.

Pri Rusiji se cene razlikujejo predvsem zaradi zdravniških - eni vse plačajo, drugi dobijo vse na napotnico in zaradi nastanitve v Rusiji. Če bivaš pri prijateljih, si takoj prišparaš nekaj par jurjev. Zato pa pravijo, da je bistveno, kolk si iznajdljiv.

Tina, odštevamo z vama. Jaz že komaj čakam, da izveš datum.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
13.8.2010 20:49:45   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

A ti si še na šihtu?

Doma sem. Danes bom pa nočna. user posted image

Naj ti čim prej mine.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
13.8.2010 20:53:00   
sami0804
Tudi jaz sem se danes prvič naučila, da so najhujša mora tega sveta......
 user posted image user posted image user posted image GUMIŠTIFLIuser posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj si ti nor...sem se nasmejala zdaj...user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
13.8.2010 21:10:27   
m_o_i
oujeee user posted image
bravooooo user posted image
jipiiii user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
13.8.2010 21:36:26   
DaisyE
Ma, da vidve vidita, kako sem se jaz rolala. Ampak se nisem mogla prav zares, ko je pa tako zgroženo gledu in jokal. user posted image user posted image user posted image  Ma, ko se zdaj spomnim, dobim pa kar solze v oči od smeha. Svašta res. Me prav zanima, kaj bo jutri.

Če ne bo popustil, mamo pa zdaj učinkovito metodo, če ne bo priden...
Gumištifl prihajaaaa....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......