thumbelina
|
Pa še pozdrav od mene. Jaz imam tudi tako pestro življenje, da berem sicer na vsake toliko tale forum, ampak še to ne prav pogosto. Enostavno ne sfolgam. Ko pridemo domov, smo zunaj, potem kosilo, pa spet ven, potem noter večerja, tuš, spat, ko gresta otroka spat sem pa itak na ravni gozdne praproti in se mi da samo še kaj gledat na tv pa še to mora bit strašansko pocukrano.... Matevž - trmast kot bivol, pravi divjak je, se bi kar nekaj tepel, preklinjal (je prinesel iz vrtca tako sočne, da sem skoraj okol padla), po drugi strani je pa hud crkljivec, se tako rad stisne v naročje.... Vidim, da ima naš še bolj manekenske mere. Višine ne vem, vem samo da je čist povprečna, medtem ko kilaža je pa na spodni meji (12,6 kg). Malo se je zdaj potegnil, ampak je pa res tak drobižek. Kar se tiče hrane je normalno, je svoje čase več pojedel, ampak tudi zdaj stanje ni alarmantno. No bo vsaj eden v naši familiji suh:o)))) Ful rad poje in tud posluhima neverjeten. S kolesom na pomožne koleščke se vozi že lep čas in je mulc tako spreten, dela ovinke in osmice in ne vem kaj vse še. S traktorjem pa prav po moško vrti volan in ga z dlanjo po frajersko obrača. Riše ne glih rad, na vsake toliko ga prime, pa nariše ene krice krace na papir in odleti naprej, flomastri mu zelo dišijo ampak meni pa ne ker je potem ves zasvinjan, pa še kaj drugega zraven. Obožuje pravljice na posnetkih in praktično cele popoldneve bi mulc poslušal. Najljubše so mu Sirota Jerica, Sneguljčica, Rdeča kapica, Ledena kraljica, ipd. Se pozna da ima starejšo sestro in je bil zgodaj seznanjen s svetom princes... Moja malenkost - v službi kar precej dela, skoz eni sestanki, čedalje več nekih čudnih familij, ločitev, socialnih primerov, tako da se včasih bolj kot učiteljica počutim kot psihologinja in socialna delavka Šivam pridno naprej, zdaj sem si naredila eno trobico, pa Matevžu trenirkico spodnji del, pa tako no, ni da ni. Zdaj se je začelo delo na vrtu, pa malo še urejam okolico (grmički, cvetlična gredica, skalnjak). Kupili smo nov (sicer rabljen) avto Toyoto Corrola Verso. Krasen avto, še vedno mi je škoda denarja ampak dobr enkrat v življenju pa imamo lahko en boljši avto in ne glih en star klump... Tako dost je blo, grem gledat kaj se dogaja v kuhinji. danes bodo za kosilo pečene ribe in solata.
|