juniorka -> RE: Aprilski lumpi 2007-2. del (7.4.2010 12:58:27)
|
Hojla! Ja, to da se je valika izpisala, sem najprej opazla na zaklenjeni temi, pa sem mislila, da je kaj povezano... valika, pridi nazaj!!!!!!!!!!! taska30- ne zdrzim brez cveka, sem zasvojena[sm=smiley36.gif] piskotek- mi imamo vecji avtosedez v drugem avtu ze kako leto, tistega od 15kg oz. od 4-12 let. Smo dali 25 funtov tukaj, so poceni te zadeve, za slo sem pa tud narocila enga v babycentru, je bil znizan in je samo 39 evrov. Nisem pa testov gledala, ampak 200 evrov se mi zdi, da znamko placas, saj kvaliteta pa ne more bit tolk razlicna no. Na koncu pa vidis, da so vsi iz stiroporja narjeni... ne vem... vsak po svoje.. prej sem ful na kvaliteto gledala, zdaj pa ne vidim nekih razlik, res. V mojem avtu se imam tobija, pa ga bo tud kmal mala prevzela. Ima pa Nelson 18kg, prej je pa 1 leto mel med 15 in 16kg. aprilcica07, priden Jakob! Nas je pa bil pokakan zjutraj[sm=zmeden.gif], upam, da ni kak virus, za lulat se zbudi 1x na teden, drugac je pa se mokra plenica ponoc! marijaa- ja, se dojim, zvecer ji dodam mleko, spije samo 100ml zadnji teden, pa z gh sva zaceli, poje glih za 1 cajno zlicko aptamil kasice.. bo pocasna, ni jedec! Hujsanje pa... me je Nelson vprasal, ce imam spet bebija v trebuhu[sm=jezicek.gif], moram malo dol spravit, bom manj jedla, brez nepotrebnih mascob, pa mal migala, pa upam, da bo kej, kake drasticne diete pa ne bom zaenkrat ubrala, mogoce kak dodatek fiber( vlaknin), to zaenkrat. lilka, kje si???? Grem, mala se je obrnila in hoce tv gledat, moram posredovat! lp
|
|
|
|