juniorka
|
Hojla, evo, sem prisla na vrsto do compa.... Pri nas je pestro! Kolega prisel, praznovanje imeli. Sem staknila prelad od utrujenosti, ampak s pomocjo vitamina c je bilo v 2 dneh ok in mala se ni nalezla. Moz je s kolegom najprej 2 dni skoz cvekal, zdaj pa se ga je ze malo navelical , jaz samo opazujem in mi je smesno... namrec ima se manj svojega prostora in se nima kam umaknit... RD smo praznovali, najprej v cetrtek, je dobil darila ( samo kar sem jaz kupila), pa kolegico s sinom sem povabla, da je Mickey Mouse torto svecke pihal.. ( sem jo kupila za 7 funtov v trgovini, lepa, ampak ne dobra, hehe)! V nedeljo smo pa mel eno familijo na kosilu, pa sosedova punca, ena moja sodelovka, ki se super igra z otroci, so imeli lov na zaklad... ne vem ravno, kaj vse, ker sem Leilo vmes rihtala... Sem torto na hitro spackala iz kupljenega biskvita in je bla dobra, so mi otroci pomagali okrasit v pikapolonico. Sem pripravla meso za zar, pa ga moj predragi moz ni uspel speci, ker je packal afrisko varianto rizote 3 ure, da so bli ze vsi lacni So mel meso drug dan, sem ga kr not spekla. V glavnem, od srede, ko sem pripravljala party bags do vceraj, sem bla skoz na nogah, priprave, ciscenje... sem staknila prehlad, pa je v 2eh dneh bolje, mala se pa ni nalezla, hb! Leila ima prvi zobek od vceraj. Moz pa vodene koze Samo upam lahko, da se otroka nista nalezla, da bomo lahko cez teden dni prisli, al pa da vsaj ne zbolita pred odhodom Pa se ta vulkan... Tolk na hitro, moram kosilo spacat do konca, preden grem po malega vrtec! Lep pozdravcek vsem!