juniorka
|
Hojla! Stanje pr nas je tako: sem rekla mojmu, da ce se on ne izseli, se bom jaz! In je rekel, da se bo on! Je pa tako zaposlen s svojim 'biznisom' ( nakup tv prek ebay in voznja, da jih pobere), da ga ni nic doma. Spat hodi ob 1ih, prej je pa vedno moral ob 22ih v postlo, ker je zmantran od sluzbe... blabla! Jaz sem bla pr odvetniku za druzinsko pravo, pri svetovalki za pomoc, da mi je zracunala, kolk dobim kot samohranilka, racun sem si nov odprla.. vse ta teden in sem crknjena. Danes po sluzbi grem ven, dokler imam se babysitter v bajti, no, on se ne ve... Potem pa ne vem, ce bom lahko delala, vsaj zacasno ne, dokler ne najdem sluzbe v dnevnem casu in vrtca za Leilo. On po moje ne ve, da mislim resno, ampak ko postimam vse zadeve, mu bom dala rok 1 mesec za izselitev! In kaj me je dokoncno prepricalo? Vsak dan je najmanj eno bedarijo ustimal in ne morem tako zivet, no.. ne samo, da nic ne pomaga, vsak dan sem zamudila v sluzbo, ker ni prisel pravi cas domov, Leilo je dal spat s pokakano plenico ( sem rabla 3 dni, da sem resila rdecico), ob pol enajstih jo je imel v pidzami zunaj in cvekal s tipom v avtu ( pr nas je 20, ponoci 12 stopinj), 2 dni smo imeli polno umazanih tvjev v dnevni, da se mala ni imela kje plazit in igrat... ne bom vec nastevala... Zdaj imata oba noske zamasene, da sploh nic ne spim In imam dost!!!!!!! Prat sem mu nehala ( se ni pogruntal), sem zvedla, da si uradno narazen s partnerjem, cetudi se zivi pod isto streho, ko ne opravljata opravil drug za drugega!!!! Itak sem pa slucajno prebrala en meil, ko je nekomu napisal, da nisma vec skup, ko je imela Leila 10 dni! Tako zdaj prvic v 10 letih ne govorim z njim, 3 dni, no, drugi dan je tud on nehal z mano , a ja, vceraj se je tusiral, mala pa na tleh tulila, ko sem ob pol enajstih domov prisla! No, drugace sem pa v redu! Samo od utrujenosti se vcasih zaderem na Nelsona, kar mi ni vsec ! Ma bom vsaj kmalu imela mir, pol bom pa vse poznane angazirala za kako urco varstva, pa bo! Se javim,ko boste kaj z dopustov zacele kapljat! lp