Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 10.5.2010 9:14:56
|
|
|
|
majčii
|
ojla pupike moje :) vsem novim nosečkam čestitam :) Mi smo imeli pester vikend, ker je moj možek imel rojstni dan in smo v soboto mal nazdravljal :) Drgač sva bila v soboto na spermiogramu v PO in dns se boma naročila na pogovor, da nama interpretira cifre. Me je kr malo strah. Drgač me pa ta dež spravlja v depresijo,... hočem sončeeek :) lp
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 10.5.2010 9:21:21
|
|
|
|
witch
|
lidik potem pa bodo vikendi v maju kratki.. naj čim prej mine do ponedeljka bo sigurno počivala majčii držim pesti, da bodo rezultati dobri pri nas pa sonček še tu in tam pokuka iz oblakov, vendar vse manj bo verjetno tudi kamlu dež..
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 10.5.2010 9:23:42
|
|
|
|
lidik
|
majčii držim pesti, da bodo novičke dobre.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 10.5.2010 9:24:29
|
|
|
|
lidik
|
ja witch vikendi bodo res kratki. No pa sej je moj takšen sonček, da mi potem nedeljo vedno tako lepo naredi, da potem kr pozabim, da sem v soboto delala.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 10.5.2010 9:31:02
|
|
|
|
witch
|
to pa je lepo slišat za tvojega A to si vi kar sami zmišljujete če boste v soboto delali ali ne?
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 10.5.2010 9:33:51
|
|
|
|
lidik
|
ja moramo si urediti arhiv, ker imamo katastrofo od njega - in glede na to, da med tednom to ne moremo narediti, ker sej veš kako je to, če imaš stranke, potem pa si malo tu, malo tam in ne narediš nič. Zdaj smo dobili pa odobreno, da lahko do 20 nadur na mesec nareimo, ki bodo plačane - in moramo to izkoristiti. Lahko bi sicer ostajali dlje, ampak smo se zmenili da bomo raje v soboto prišli bo večji učinek. No pa sej nam gre kar dobro. Samo je pa res, da je še veliko. Mah enkrat bo že.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 10.5.2010 9:40:57
|
|
|
|
majčii
|
obema hvala za dobre želje.... lidik:) ja fajn če plačajo nadure,... ponavad jih firme kr rade pozabijo... in bravo tvojmu da se tok potrudi,
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 10.5.2010 9:41:11
|
|
|
|
witch
|
veš da bo... boste to oddelali pa bo mir (za nekaj časa ) važno da dobite plačano. Ker najhujše je ko delaš pa nič ne dobiš... Jaz sem pa danes tak utrujena pa zmatrana, da bi kar nazaj spat šla tak fejst se mi zeha jaz pa moram knjige brati nič se mi ne da
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 10.5.2010 9:47:28
|
|
|
|
majčii
|
witch kak lušna slikcaaa :) take s temi malimi škratki so mi tok luškaneee :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 10.5.2010 9:51:39
|
|
|
|
majalina
|
Novi pluski, juhu!!! agatema, kako se pa ti držiš? Jst je ne pričakujem v torek, ampak, ker imam že od sobote skozi neke rjave izcedke je očitno, da jutri pride točna kot urca. Čakamo na še več pluskov! Lep dan dekleta!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 10.5.2010 9:54:02
|
|
|
|
lidik
|
ha ha ha witch ojej, tole je pa res utrujenost. Kako si luškana na tej slikci.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 10.5.2010 10:14:09
|
|
|
|
kopriva79
|
oooooo juhuuuu čestitke vsem novim nosečkam....sej ne morem verjet , samo par dni me ni gor pa že tri nove nosečke ...bravo res super. Srečno do konca .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 10.5.2010 10:57:27
|
|
|
|
witch
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik ha ha ha witch ojej, tole je pa res utrujenost. Kako si luškana na tej slikci. Ne primerjaj me preveč s to slikico, da te nebo potem 25. kap ker te nočem imeti na vesti se pa čisto tako počutim kot ta otroček na sliki
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 10.5.2010 11:14:48
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch IZVIRNO SPOROČILO: lidik ha ha ha witch ojej, tole je pa res utrujenost. Kako si luškana na tej slikci. Ne primerjaj me preveč s to slikico, da te nebo potem 25. kap ker te nočem imeti na vesti se pa čisto tako počutim kot ta otroček na sliki ha ha ha witch nič ne skrbi. Ne bo me 25-tega kap, tako da nič ne skrbi. Bom preživela.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 10.5.2010 11:24:10
|
|
|
|
latka
|
Nosečke, kakšne znake N imate, če imate?So takšni oz podobni kot pred ?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 10.5.2010 11:27:19
|
|
|
|
witch
|
latka a ti še vedno nič ne veš? si še kaj lulala? jaz močno upam in mislim, da si ti res lidik upam, da te res nebo saj tak grozna tudi nisem... Nisem tipična čarovnica, z dolgimi črnimi lasmi, velikim nosom in na njem bradavico (no razen če dobim kak mozolj takrat gor ), nimam dolgih črnih krempljev, pa tudi bre klobuka, črne halje in metle bom prišla
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 10.5.2010 11:37:54
|
|
|
|
lidik
|
ufff še dobro da si mi povedala. Sem se že res pripravljala na najhujše. Joj witch hecam se, upam, da razumeš. Drugače pa da ne bo tebe slučajno kap in bom jaz imela koga na vesti.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 10.5.2010 11:59:42
|
|
|
|
latka
|
Danes bom probala verjetno CB, ker je že 11 dan od Dab., BT je nad 37, pa po novem imam boleče prsi, bolj ob straneh!Imate take boleče prsi pred ?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 10.5.2010 12:15:11
|
|
|
|
twetka
|
helloo pupe. Latka, ti si nosečka, dej že probaj čimprej CB, ker to pa ni normalno da bi po tabletah še vedno ne bilo menstre. Joj js se na tvojem mestu nebi tako mučila in magari šla v laboratorij urinski test naredit, to je tudi bolj kot ne ziher. Predolgo se mučiš draga moja, js bi se prepričala na tvojem mestu a je ali ni. Če ni potem bi bil to drug problem in bi res poklicala G za nasvet. Upam, da nam čimprej sporočiš novičko. No pri meni nič novega, 5 dan zamuja, nobenih znakov, tako da upanje za nosečnost je vedno manj. Ne vem a bi še sploh testirala ali bi kr v mb poklicala pa vprašala, kaj naredit, ker moj mi ne pusti kr tako dabrostona jemat, pa sem mu vse razložila in je reku da nej pokličem v mb vseeno. Ga bom upoštevala in poklicala.
< Sporočilo je popravil twetka -- 10.5.2010 12:18:04 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 10.5.2010 12:22:41
|
|
|
|
latka
|
Joj, upam da bi končno zagledala tisti+, samo dvomim, no! Koga pa je potrebno klicat v MB, jaz bi tudi namreč sedaj morala opravit preiskave(kri in UZ), pa ne morem, ker ni M!Jaz upam, da boš ti tudi zagledala+, če pa boš slučajno klicala G, pa mi sporoči kaj so ti rekli!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 10.5.2010 12:24:09
|
|
|
|
lidik
|
latka jaz sem imela pred vedno boleče prsi, ampak se mi zdi da so me cele bolele, je pa res, da pri je bila bolečina bolj ob straneh in bradavičke tako da jaz stiskam pesti da bo pokazal plus
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 10.5.2010 12:26:28
|
|
|
|
twetka
|
Js zdej več ne vem nič. Sem se odločila kar klicat, ker me razjeda dvom, in kličem na to št ki sem jo dobila, številka NE OBSTAJA!!! Pupe kaj je zdej to, mislite da se je tista mlada sestra zmotila v številkah???
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 10.5.2010 12:34:26
|
|
|
|
twetka
|
No našla zdej številko in mi je bilo rečeno da nej se posvetujem z osebnim ginekologom se pravi z mojo ginekologinjo ali ginekologinjo v mb??? sej ne vem več
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 10.5.2010 12:36:21
|
|
|
|
latka
|
Potem moram jaz tudi pozvat svojega G, ampak kaj, ko dela samo v tor. in sred., pa še to dopold. 4 ure, če tudi moram na pregled, ne morem, ker sem tako v služni!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 10.5.2010 12:38:11
|
|
|
|
twetka
|
latka ti naredi CB, če je nosečnost bi se ti mogel izrisat lep plusek pa itak potem svojega G pokličeš, če pa ne bo potem nosi nosečka in se vseeno posvetuj z njim. Vztrajaj jutri pa kliči, danes pa le testiraj, da vidimo kaj dogaja.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?