|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2010
10.5.2010 9:14:56   
majčii
ojla pupike moje :) vsem novim nosečkam čestitam :)user posted image user posted image user posted image

Mi smo imeli pester vikend, ker je moj možek imel rojstni dan in smo v soboto mal nazdravljal :)
Drgač sva bila v soboto na spermiogramu v PO in dns se boma naročila na pogovor, da nama interpretira cifre. Me je kr malo strah.

Drgač me pa ta dež spravlja v depresijo,... hočem sončeeek :)

lp

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 626
10.5.2010 9:21:21   
witch
lidik potem pa bodo vikendi v maju kratki.. naj čim prej mine user posted image do ponedeljka bo sigurno počivala user posted image

majčii držim pesti, da bodo rezultati dobri user posted image user posted image user posted image user posted image pri nas pa sonček še tu in tam pokuka iz oblakov, vendar vse manj user posted image bo verjetno tudi kamlu dež..

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 627
10.5.2010 9:23:42   
lidik
majčii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti, da bodo novičke dobre. 

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 628
10.5.2010 9:24:29   
lidik
ja witch vikendi bodo res kratki. No pa sej je moj takšen sonček, da mi potem nedeljo vedno tako lepo naredi, da potem kr pozabim, da sem v soboto delala. 

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 629
10.5.2010 9:31:02   
witch
to pa je lepo slišat user posted image  user posted image user posted image user posted image za tvojega user posted image user posted image user posted image A to si vi kar sami zmišljujete če boste v soboto delali ali ne? 

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 630
10.5.2010 9:33:51   
lidik
ja moramo si urediti arhiv, ker imamo katastrofo od njega - in glede na to, da med tednom to ne moremo narediti, ker sej veš kako je to, če imaš stranke, potem pa si malo tu, malo tam in ne narediš nič. Zdaj smo dobili pa odobreno, da lahko do 20 nadur na mesec nareimo, ki bodo plačane - in moramo to izkoristiti. Lahko bi sicer ostajali dlje, ampak smo se zmenili da bomo raje v soboto prišli bo večji učinek. No pa sej nam gre kar dobro. Samo je pa res, da je še veliko. Mah enkrat bo že. 

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 631
10.5.2010 9:40:57   
majčii
obema hvala za dobre želje....
lidik:) ja fajn če plačajo nadure,... ponavad jih firme kr rade pozabijo... in bravo tvojmu da se tok potrudi,

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 632
10.5.2010 9:41:11   
witch
veš da bo... boste to oddelali pa bo mir (za nekaj časa user posted image ) važno da dobite plačano. Ker najhujše je ko delaš pa nič ne dobiš...
Jaz sem pa danes tak utrujena pa zmatrana, da bi kar nazaj spat šla user posted image tak fejst se mi zeha user posted image user posted image user posted image jaz pa moram knjige brati user posted image user posted image nič se mi ne da user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 633
10.5.2010 9:47:28   
majčii
witch kak lušna slikcaaa :) take s temi malimi škratki so mi tok luškaneee :)

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 634
10.5.2010 9:51:39   
majalina
Novi pluski, juhu!!!

agatema, kako se pa ti držiš?

Jst je ne pričakujem v torek, ampak, ker imam že od sobote skozi neke rjave izcedke je očitno, da jutri pride točna kot urca.

Čakamo na še več pluskov!

Lep dan dekleta!!!

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 635
10.5.2010 9:54:02   
lidik
ha ha ha witch ojej, tole je pa res utrujenost. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako si luškana na tej slikci. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 636
10.5.2010 10:14:09   
kopriva79
oooooo juhuuuuuser posted image  user posted image  user posted image  čestitke vsem novim nosečkam....sej ne morem verjet , samo par dni me ni gor pa že tri nove nosečke ...bravo res super. Srečno do konca .

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 637
10.5.2010 10:57:27   
witch
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

ha ha ha witch ojej, tole je pa res utrujenost. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako si luškana na tej slikci. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne primerjaj me preveč s to slikico, da te nebo potem 25. kap user posted image user posted image user posted image user posted image ker te nočem imeti na vesti user posted image user posted image user posted image user posted image
se pa čisto tako počutim kot ta otroček na sliki user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 638
10.5.2010 11:14:48   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: witch

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

Ne primerjaj me preveč s to slikico, da te nebo potem 25. kap user posted image user posted image user posted image user posted image ker te nočem imeti na vesti user posted image user posted image user posted image user posted image
se pa čisto tako počutim kot ta otroček na sliki user posted image

ha ha ha witch nič ne skrbi. Ne bo me 25-tega kap, tako da nič ne skrbi. Bom preživela. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 639
10.5.2010 11:24:10   
latka
Nosečke, kakšne znake N imate, če imate?So takšni oz podobni kot preduser posted image ?

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 640
10.5.2010 11:27:19   
witch
latka a ti še vedno nič ne veš? si še kaj lulala? jaz močno upam in mislim, da si ti res user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lidik upam, da te res nebo user posted image saj tak grozna tudi nisem... Nisem tipična čarovnica, z dolgimi črnimi lasmi, velikim nosom in na njem bradavico (no razen če dobim kak mozolj takrat gor user posted image ), nimam dolgih črnih krempljev, pa tudi bre klobuka, črne halje in metle bom prišla user posted image user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 641
10.5.2010 11:37:54   
lidik
ufff še dobro da si mi povedala. Sem se že res pripravljala na najhujše. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Joj witch hecam se, upam, da razumeš.

Drugače pa da ne bo tebe slučajno kap in bom jaz imela koga na vesti.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 642
10.5.2010 11:59:42   
latka
Danes bom probala verjetno CB, ker je že 11 dan od Dab., BT je nad 37, pa po novem imam boleče prsi, bolj ob straneh!Imate take boleče prsi preduser posted image ?

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 643
10.5.2010 12:15:11   
twetka
helloo pupe. Latka, ti si nosečka, dej že probaj čimprej CB, ker to pa ni normalno da bi po tabletah še vedno ne bilo menstre. Joj js se na tvojem mestu nebi tako mučila in magari šla v laboratorij urinski test naredit, to je tudi bolj kot ne ziher. Predolgo se mučiš draga moja, js bi se prepričala na tvojem mestu a je ali ni. Če ni potem bi bil to drug problem in bi res poklicala G za nasvet. Upam, da nam čimprej sporočiš novičko. No pri meni nič novega, 5 dan zamuja, nobenih znakov, tako da upanje za nosečnost je vedno manj. Ne vem a bi še sploh testirala ali bi kr v mb poklicala pa vprašala, kaj naredit, ker moj mi ne pusti kr tako dabrostona jemat, pa sem mu vse razložila in je reku da nej pokličem v mb vseeno. Ga bom upoštevala in poklicala.

< Sporočilo je popravil twetka -- 10.5.2010 12:18:04 >

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 644
10.5.2010 12:22:41   
latka
Joj, upam da bi končno zagledala tisti+, samo dvomim, no!
Koga pa je potrebno klicat v MB, jaz bi tudi namreč sedaj morala opravit preiskave(kri in UZ), pa ne morem, ker ni M!Jaz upam, da boš ti tudi zagledala+, če pa boš slučajno klicala G, pa mi sporoči kaj so ti rekli!

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 645
10.5.2010 12:24:09   
lidik
latka jaz sem imela pred user posted image vedno boleče prsi, ampak se mi zdi da so me cele bolele, je pa res, da pri user posted image je bila bolečina bolj ob straneh in bradavičke

tako da jaz stiskam pesti da bo pokazal plus user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 646
10.5.2010 12:26:28   
twetka
Js zdej več ne vem nič. Sem se odločila kar klicat, ker me razjeda dvom, in kličem na to št ki sem jo dobila, številka NE OBSTAJA!!! Pupe kaj je zdej to, mislite da se je tista mlada sestra zmotila v številkah???

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 647
10.5.2010 12:34:26   
twetka
No našla zdej številko in mi je bilo rečeno da nej se posvetujem z osebnim ginekologom se pravi z mojo ginekologinjo ali ginekologinjo v mb??? sej ne vem več 

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 648
10.5.2010 12:36:21   
latka
Potem moram jaz tudi pozvat svojega G, ampak kaj, ko dela samo v tor. in sred., pa še to dopold. 4 ure, če tudi moram na pregled, ne morem, ker sem tako v služni!

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 649
10.5.2010 12:38:11   
twetka
latka ti naredi CB, če je nosečnost bi se ti mogel izrisat lep plusek pa itak potem svojega G pokličeš, če pa ne bo potem nosi nosečka in se vseeno posvetuj z njim. Vztrajaj jutri pa kliči, danes pa le testiraj, da vidimo kaj dogaja. 

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?