Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 8.5.2010 12:26:18
|
|
|
|
witch
|
Da nebom jaz tebe našeškala ne delaj preveč, da nebo s pikico kaj narobe... Je pa res, če hočeš novo merivo, si jo moraš zaslužiti saj če že od šestih delaš, boš počasi prosta. Kako se počutiš? Jaz sem ok... moja M očitno ne namerava priti.. Se pa danes ful slabo počutim, bleda sem, podočnjake imam do kolen, nekaj mi hoče biti slabo... Upam, da preživim ta dan. Sem pa bila že pridna, z mamo sve hišo malo pospravile, pa sobo sem nama prepucala, zdaj pa počivat
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 8.5.2010 12:26:24
|
|
|
|
_sanja_*
|
Držim pestke za vse, ki ste že na testih, pa za tiste, ki bomo še čakale. Mi imamo šele naslednji teden O, tak da bomo še čakali. Če pa rata, bom pa jaz že februarčica, ne več januarčica. Sem bila pa ravno stara 24 let, prvič sem zanosila pri 21ih, rodila pri 22ih, doma imamo 16m fantka, zdaj pa upamo na drugi . Moj dragi bo decembra 30. Jaz sem si vedno želela bit mlada mamica, ratalo je v prvo Imamo svoje stanovanje, jaz sem sicer še študentka, zdaj že na podiplomskem, diplomirala sem lani ob otročku, pa je ravno tako šlo. Moje ocene so zelo lepe, pa vse skupaj usklajujem z otrokom. Vse se da, če se hoče. Meni se (mlada) leta ne zdijo ovira Ker je če zveza prava, jo otrok samo še okrepi. Tak kot se mamo mi zdaj fajn v troje, se sama nisma mela nikol, pa je blo super, ampak otrok da vsemu dodaten čar
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 8.5.2010 12:36:31
|
|
|
|
twetka
|
Witch, še nobenih novičk. Moje M ni, ne duha ne sluha da bi prišla, sem pa zdej že drugi dan doživela neki čudnega. Po moje mi psiha dela na polno. Včeri sem za kosilo jedla pečena jajčka, ok, nič narobe, za večerjo sem pa mojemu kuhala jajčka za solato, sem pa dve premalo skuhala in sem mislala bom pa eno pojedla in bljak, sem mislila da bom bruhala, jih pol novih ok kuhanih nisem mogla jest in zdej jih verjetno dolgo ne bom ker mi slabo rata. danes sem pa delala za kosilo piščančji ragu in meso prepražila na maslu, groza, zdej sem skoraj pol ure mogla ležat, ker sem mislila da bom bruhala, sem se mogla prav nazaj držat, da ni šlo ven iz mene. Zdej vidite kaj psiha vse podzavestno dela, ker če bi bila nosečka bi mi v četrtek test pokazal vsaj rahlo črtico. Brezveze v glavnem, upam da bom kmalu boljše, ali pa sem pojedla kaj takega da mi ni pasalo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 8.5.2010 12:36:47
|
|
|
|
lidik
|
witch pa daj kaj res morate imeti tako dragega krvnega no. Jaz bom živčke zgubla do 17-tega ko imaš ti G, ker meni tvoji znaki vedno bolj sličijo na in ne na to, da te zajebava. Drugače pa pazim jaz na naju s pikico. Sej nič kaj težkega ne delam. Je pa res da smo rekle, da bomo danes menda delala samo do enih, tako da ja pol urce še pa gremo. Ej ti pa moram povedati še to - moj mi bo verjetno prepovedal uporabo računalnika. Včeraj zvečer sem mu jaz tako lepo začela: "mucek veš kaj sem jaz razmišljala, da meriva ima pa vseeno mali prtljažnik, kaj ko bi pa se jaz vseeno za zafiro odločila, kaj praviš? " In pol sem mu rekla, da sem že mal po netu za zafirami brskala - mu je pa pokrov dvignilo in mi je povedal, da očitno jaz itak ne bom imela drugega avta, ker si čez noč premislim kaj bom imela. In seveda poleg vsega: ti in ta tvoj net in računalnik - bo ti treba vse vzet pa ne boš imela časa na bedarije mislit in boš še celo kaj pametnega naredila.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 8.5.2010 12:56:59
|
|
|
|
witch
|
zdaj komaj čakam, da ti greš na pregled srčeka poslušat, potem pa sem že jaz navrsti za pregled bo en, dva, tri prišlo... tvoj je pa res zelo mojemu podoben iz mojega tudi take besede letijo... Ti si kar lepo oglej merivo, pa sama preceni, če bo dovolj velik prtljažnik.. Da nebom jaz kaj kriva Ti kar lepo skrbi za pikico.. Da jo bomo potem decembra lahko cartali
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 8.5.2010 12:59:40
|
|
|
|
witch
|
twetka ka pa če si ? si že delala kakšen test?
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 8.5.2010 13:02:57
|
|
|
|
twetka
|
Witch, v četrtek zjutraj pa je bil negativen, niti senčke od črtice. V planu ga imam ponovit v sredo, ker se mi zdi škoda metat denar vstran za brezveze. Sam je res mala možnost da bi bila in ne upam preveč. Sem mislila zdej lulat na palčko sam je verjetno brezveze, bom kr počakala. Po moje vse skup samo psiha.
< Sporočilo je popravil twetka -- 8.5.2010 13:03:26 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 8.5.2010 15:47:33
|
|
|
|
roža03
|
ojla.. da vam povem...v četrtek sem delala cb in je bil pozitiven vendar me vesčas boli v vspodnjem delu trebuha,kot pred mesecem dni ko sem imela ss... danes zjutraj ko sem šla v službo,sem stopila iz avta pa je bila taka ostra bolečina,vendar je postopoma ponehala,isto je ko kihnem... me kr malo skrbi..na pregled se bom naročila drug teden.. slabo mi ni,le prsi me bolijo za noret,prav skelijo me... lepo se imejte pa se pišemo kaj..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 8.5.2010 16:49:35
|
|
|
|
twetka
|
roža čestitke, upam da bo vse ok. No, evo js nisem zdržala, delala test pa je bil negativen. Tako da mislim, da je rezultat kr realen. Bom vidla, če me prime ponovim še naslednji teden, če ne, si jo pa sprožim pa je.
< Sporočilo je popravil twetka -- 8.5.2010 16:50:10 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 8.5.2010 18:32:40
|
|
|
|
_sanja_*
|
29.4. Anonimna (x.krog) x.5. majčii (x. krog) 1.5. nati29 (4.krog) 1.5. roža03 (10.krog) 2.5. latka (x.krog) 3.5. mladika (7. krog) 3.5. JB (x.krog) 5.5. twetka (4. krog) 5.5. jacki (2.krog) 5.5. mojamura (7.krog) x.5. miklarom (x.krog) 6.5. picikl (x. krog) 7.5. briljantina (3.krog) 7.5. etna (8.krog) 8.5. Pikasta (5.krog) 9.5. spaghetek (21.krog) 9.5. evatisa (13.krog) 11.5. anonimna (x.krog) 12.5. agataema (3.krog) 12.5. *viva* (3.krog) 13.5. Anonimna bm 13.5. pujs666 (7. krog) 14.5. spirit75 (3.krog klomifena) 15.5. Shilou (3.krog) 16.5. kopriva79 (5.krog) 21.5. PipiLangstrumpf(4.krog) 24.5. **M** (2. krog) 25.5 Monstera (2.krog klomifena) 26.5. ninchi9 (1.krog klomifena) SKUPAJ NAS JE: 26 NOSEČK: __3__ NAVIJAČICE: witch BOSTINA, Bejli Anonimna Z., Aleunam Kika99, thevenus pinkalonca, pilotina sarar, natasa.jurman lidik, *Star* Nitkica11, Mag3, BEBIII xoxox,zaljubljena23, KOLIBRI, Meba, Solero, mladika, Arwenko, S*, nežken, Nitikica
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 8.5.2010 18:34:53
|
|
|
|
_sanja_*
|
Jaz sem spremenila seznamček - pobravala sem rožo (ČESTITAM! ), sebe pa zbrisala. Tako da uporabljajte sedaj ta seznamček, prosim. Srečno punce, čim več !
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 8.5.2010 18:42:15
|
|
|
|
witch
|
twetka saj ne vem kaj naj ti rečem... Meni danes že 17i dan zamuja... 5 testov negativnih.. Možgani mi pravijo, da je to kar realen rezultat, nekje globoko v sebi pa še vedno upam.. Ker toliko časa mi še nikoli ni zamujala... roža čestitke za močno držim pesti, da pikica ostane noter vse do januarja... lepo nosečnost sanja kaj pa je narobe, da si nam pobegnila... upam, da se bo uredilo, karkoli že je če ti lahko kako pomagamo povej.. lahko se pa vedno vrneš med nas
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 8.5.2010 19:09:19
|
|
|
|
aischa1
|
rože čestitke sedaj pa gremo vse lepo naprej do januarja
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 8.5.2010 19:49:15
|
|
|
|
_sanja_*
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch sanja kaj pa je narobe, da si nam pobegnila... upam, da se bo uredilo, karkoli že je če ti lahko kako pomagamo povej.. lahko se pa vedno vrneš med nas Nič ni narobe, normalno bomo delali na , samo iz foruma se bom odklopila, ker je preveč, preveč vsega. Jaz sem bila vedno optimistka, prvič nam je ratalo takoj, ko pa berem vaše zgodbe, pa pomislim, da nam mogoče sploh nikoli več ne bo. In zato se odmikam... Čestitam vsem za pogum. Upam, da se kmalu srečamo na nosečnosti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 8.5.2010 20:46:31
|
|
|
|
jacki
|
Hoj! Prav zanimnivo temo ste imele o avtomobilih in letih . Midva sva se odločila, da ne bova avta menjala, ker meniva, da je za 1ga vsak avto zadost velik ...imava pa C3 . Glede let...imam 28 in menim da glih taprav za met enga luštganga , je pa res, da vsaka ženska zase ve, kdaj je pripravljena imet otroka. Lepo preživite soboto in jutrišnjo nedeljo . Aja, Čestitam Roža za LP
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 8.5.2010 20:47:56
|
|
|
|
twetka
|
Witch, naju pa res zeza ta tečka blesava. Se še nebi bunila, če bi bil plusek. Mah, sem nekak pri sebi pričakovala tak razplet, pa imam spet potrditev, da ta mesec moji jajčniki niso nič naredili. Pa že bojo, ko se jim bo zljubilo delat, upam da še ob pravem času. Sanja, tudi če nas neboš več spremljala, nas pa le poišči in nam sporoči roza novičke. Želim ti veliko uspeha pri delanju drugega, upam da bo hitro ratalo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 8.5.2010 21:12:09
|
|
|
|
kopriva79
|
witch hvala, ker si me napisala na seznam in super si izbrala datum, samo še upam da ne bo res glih takrat . Mislim, da si ti spraševala za šparglje...no jaz imam preprost recept: če so mladi jih samo nareži do oleseneklega dela na cca 2 cm, prepraži na šarlotki, dodaj sol in poper (lahko tut bazilo ali bazilin pesto) potem zalij z 1 deci juhice (lahko tutdi z vodo ali belim vinom) in smetanco za kuhanje. Zraven priporčam njoke in skledo zelene solate. Kar se pa avta tičr sva pa midva na Cliotu, sva ga kupila ene dve leti nazaj in sva že takrat gledala da se da zračno blazino spredaj na sovoznikovem izklopit pa da ima un nastavek pod zadnjim sedežem za stolček pripet in da ima 5 vrat, tako da sva pripravljena za prevoz . Že sedaj vanj zbađeva vse tri nečake z stolčki vret, edino vožiček gre samo en not, nasrečo ga samo še eden od nečakov potrebuje, tako da ne boste mislile da je Clio kar tako . Roža čestitkeeeeeeee jupiiiiii , pa srečno do konca.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 8.5.2010 21:17:23
|
|
|
|
JB
|
roža čestitke Sej je normalno da boli,ko pa se vse širi in deli Tud mene občasno in prav tako me je v prvi nosečnosti,pa je bilo vse ok in sem rodila zdravega Punce držim pesti za vse ki še čakate da je ne dočakate in čim več Pa da tiste ki vas zeza da ne pride vsaj devet mesecev. Drugače pa mene tud fuuul joške bolijo kar skelijo me.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 8.5.2010 21:25:15
|
|
|
|
Shilou
|
hy punce. Kar vas pridno berem. Glede avtomobila sva midva tudi razmišljala za večjega. Zdaj sicer je tudi veliko odvisno kako se sam voziček zloži. Moja svakinja in svak vozita astro in jima čisto na tesno gre voziček. Sicer najin avto ima še manjši prostor, ampak voziček, ki je meni všeč se čisto na malo zloži. Sicer pa potem ko bo tako daleč bomo videli kako se bova odločila.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 8.5.2010 23:59:57
|
|
|
|
Pikasta
|
Čer punce NOSEČA sem. Test je pokazal tako lepo čtico že po 30 sekundah, vseeno bom jutri še enkrat testirala. Ampak verjamem močno, da nama je uspelo in to kljub temu, da so se dnevi moje O zelo pokrivali s potovanji moža. Prav JUHUHU!! V glavnem me š enosi po zraku ampak počasi bo treba dojet in se prizemljit! Držim pesti še vedno za vse ki še upate in navijam!! Pazite nase in se imejte lepo PS/ tudi zaradi vas, optimistk mi je uspelo držat glavo pokonci, dosti bolj kot bi jo sama od sebe! Hvala vam!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 9.5.2010 8:26:18
|
|
|
|
agataema
|
Prejle sem naredila CB in po 1 min se je pokazal lep plusek . Pač za počakat je še do torka, ampak vse kaže, da je to to. Pikasta, čestite. Upam, da se beremo na januarčicah.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 9.5.2010 8:28:26
|
|
|
|
witch
|
29.4. Anonimna (x.krog) x.5. majčii (x. krog) 1.5. nati29 (4.krog) 1.5. roža03 (10.krog) 2.5. latka (x.krog) 3.5. mladika (7. krog) 3.5. JB (x.krog) 5.5. twetka (4. krog) 5.5. jacki (2.krog) 5.5. mojamura (7.krog) x.5. miklarom (x.krog) 6.5. picikl (x. krog) 7.5. briljantina (3.krog) 7.5. etna (8.krog) 8.5. Pikasta (5.krog) 9.5. spaghetek (21.krog) 9.5. evatisa (13.krog) 11.5. anonimna (x.krog) 12.5. agataema (3.krog) 12.5. *viva* (3.krog) 13.5. Anonimna bm 13.5. pujs666 (7. krog) 14.5. spirit75 (3.krog klomifena) 15.5. Shilou (3.krog) 16.5. kopriva79 (5.krog) 21.5. PipiLangstrumpf(4.krog) 24.5. **M** (2. krog) 25.5 Monstera (2.krog klomifena) 26.5. ninchi9 (1.krog klomifena) SKUPAJ NAS JE: 26 NOSEČK: __4__ NAVIJAČICE: witch BOSTINA, Bejli Anonimna Z., Aleunam Kika99, thevenus pinkalonca, pilotina sarar, natasa.jurman lidik, *Star* Nitkica11, Mag3, BEBIII xoxox,zaljubljena23, KOLIBRI, Meba, Solero, mladika, Arwenko, S*, nežken, Nitikica
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 9.5.2010 8:29:40
|
|
|
|
witch
|
pikasta lepo nosečnost ti želim agataema upam, da mi v torek daš dovoljenje za barvanje kar dve lepe novički
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 9.5.2010 8:39:35
|
|
|
|
briljantina
|
Hojla! Tudi mene so znaki prisilili k prejšnjemu testiranju. Sploh še ne dojamem... V bistvu mi je včasih zelo narahlo slabo, malo me bolijo prsi, drugače se počutim pa čist fajn. Aha, pa prej sem bila nora na sladkarije, zdaj pa mi sploh ne dišijo. Hecno. Pikasta in roža - tudi vama čestitke iz srca in lepo in zdravo , se vidimo pri janurkah. Me pa prosim dajte ker med navijačke v junij. Pozdravček in hvala vsem, ki ste držale pestke.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 9.5.2010 8:40:35
|
|
|
|
latka
|
Jutro! Vsem nosečkam iskrene čestitke!! Moje stanje je nespremenjeno, danes je že 10 dan od zadnje tablete, pa še vedno ni prišla , znakov za N nimam nobenih, bradavice me ne bolijo več, samo križ, pa kot da bo vsak čas prišla, samo ta občutek traja že dolgo, ja pa seveda BT je še vedno nad 37!! Problem je v tem, da ne vem kako dolgo je povišana, ker si namenoma nisem ta celi ciklus merila, saj bi mogla zaradi Dabrostona dobit normalno , zdaj pa tak cirkus!Ne verjamem, da bi bila noseča, če se črtice niso močneje obarvale, tak da ne vem kako naprej!Vsak nasvet mi bo dorodošel!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?