|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2010
10.5.2010 13:27:36   
witch
lidik user posted image user posted image user posted image saj se tudi jaz hecam user posted image user posted image verjetno ne izgledaš kot pošast, zato se ne bom ustrašila user posted image ker kakšne počasti pa bi se user posted image joj jaz že komaj čakam user posted image

latka jaz vedno bolj mislim da si user posted image sicer teh tablet ne poznam, si pa rekla, da bi po njih mogla dobiti user posted image , katere ni, BT imaš visoko, prsi te bolijo, črtice si že lulala, tak da se počasi naroči na pregled user posted image Javi nam ko boš polulala čarobno palčko user posted image

twetka ti daj kar pokliči, te bojo pregledali in že povedali kako naprej. Katero poklicat... jaz bi verjetno svojo...

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 651
10.5.2010 13:36:45   
twetka
Zdej pa ne vem a je to dober ali slab znak. Kličem v mb, če bi bilo mjožno tisti G v mb dobit, se ne oglasi nobeden. Kličem zdej mojo, ko bi nej začela delat se ne oglasi nobeden. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sej ne vem no, mogoče mi pa bogec s tem kaže da pa nobenega ne rabim klicat. user posted image user posted image user posted image user posted image Bom probala še čez 15 minut, mogoče pa kavico pijejo ko so šele začeli delat user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 652
10.5.2010 13:47:49   
zaljubljena23
Rožica, pikasta, agataema in briljantina iskrene čestitke...mirno nosečnost vam želim user posted image user posted image user posted image

twetka, žal mi je, da je bil spet minus...Objemček...

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 653
10.5.2010 13:50:26   
lily32
Vsem  user posted image iskrene čestitke in mirno nosečnost. Mi smo začeli delat na 2.user posted image in sem se že zapisala med junijke, tu bi bila pa dobra navijačica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 654
10.5.2010 13:50:43   
twetka
Zaljubljena hvala, se ne sekiram preveč. Zdej me to bolj jezi, ko se mi nikjer nobeden ne oglasi. Mi je pa rekla sestra v mb, da na svojo roko nej ne jemljem nič. Sicer dabroston ni neki bawbaw mi ne more kaj bit sam vseeno bi rada vedela kako in kaj. 

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 655
10.5.2010 14:07:14   
ninchi9
Juhu, sem rekla, da je maj pravi mesec za rozike... Daj Latka sporoči nam čimpreeeejjj!!!

Držimo pesti.. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 656
10.5.2010 14:10:43   
DIANE
Dan punce držim pesti.

Jst pa čakam na prvo menstro po ss v torek nej bi dubla.
Hm kaj če je pa ne bo, ma ne seveda bo sm drug mesec pa res ne rab več bit.
Mogoč bi pa za svoj 30rojstni dan držala štruko, v tretje gre rado.user posted image user posted image

Lep dan. Mn seeeeeeee tokkkkk spiiiiiiiiiii

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 657
10.5.2010 14:13:16   
twetka
Ja latka, dej sporoči, zdej pa še mene zanima

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 658
10.5.2010 14:15:02   
lidik
ha ha ha witch če bom mela tak apateti do 25. kot ga imam danes bo katastrofa  bom menda res zgledala že kot pošast.  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Veš da že tudi jaz komaj čakam. 

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 659
10.5.2010 14:18:37   
lidik
diane jaz močno močno močno stiskam pesti da priteče v torek, ampak seveda da bo to tudi zadnja letos in da v začetku naslednjega leta dočakaš svojo štručko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 660
10.5.2010 14:36:01   
twetka
Js bom enmu neki naredila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Že eno uro kličem svojo G in zvoni prazno, pa se lahk  j e b e š. Groza no, glede na to da dela in kaj če bi bilo kaj nujnega. Kaj če bi bila nosečka pa bi bilo kaj narobe oni se pa ne oglasijo. Resno razmišljam o zamenjavi. vem pa da dela, ker prvič piše da začne delat ob pol 2h pa dela cel popoldan, pa enkrat je bilo v mes zasedeno. Ne vem kaj nej zdej. 

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 661
10.5.2010 14:50:36   
**M**
Ojla punce, kako ste kaj?
Kako smotan začetek tedna, upam, da bo kej sončka in, da nam teden hitro mine.

Nosečkam pa iskrene čestitke in zdravega bebijauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 662
10.5.2010 15:22:10   
twetka
Znoriš!!!! Končno dobila in oni nimajo kaj s tem, se pravi da jutr spet kličem v mb. Malo sem presenečena, kako to da oni nimajo nič s tem, sej pa bi ja mogli sodelovat a ne. Če so me napotili, morajo tudi oni spremljat zdravljenje. kaj pa vem, ne več več nič. Pa kr počakala bi nej na menstro, 100 let al kaj. groza grrrrrrrr

(odgovor članu **M**)
Neposredna povezava do sporočila: 663
10.5.2010 15:53:06   
mojamura
vsem 5-im nosečkam (če je seznam napisan prav) želim mirno in lepo user posted image ter zdrave user posted image .

vsem nam ostalim pa pošiljam veliko optimizma in pozitivnega gledanja. se vidimo v junijuuser posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 664
10.5.2010 16:28:53   
witch
twetka upam, da boš pa jutri dobila tiste prave ljudi..
Uh kaj je to danes z mano... tako sem utrujena pa brez energije, da še dihati ne morem user posted image sem se ravno zbudila. Sem šla po 100 letnih malo počivat in sem pol urce spala.. Ampak ne boste verjele user posted image zbudila sem se enako utrujena, kot sem šla spat user posted image komaj čakam večer, da grem pod tuš in spat..

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 665
10.5.2010 17:41:03   
agataema
No, jaz sem zdajle še zadnji test pokurila. Ni z jutranjim urinom, amapk črtice je vidna. Molim in upam, da ostane.

Slikco sem dala v album, če se bo kaj vidlo.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 666
10.5.2010 18:07:32   
majčii
Ojla,... jst sem šla danes k mojmu G. da mi je povedal kaj je pokazal spermiogram. No uglavnm spermiogram je ok. Sicer je reku da rabi dva (datum ma moj 3.7.) sem pa rekla da če neb jst do takrat nardila še hsg in dubla napotnico. Datum imam že ta petek (ker to dela moj G)...
vesela ker se je končno premaknilo iz mrtve točke,...

lp

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 667
11.5.2010 7:28:29   
witch
majčii user posted image user posted image user posted image za dobre rezultate user posted image user posted image user posted image
agataema ta tvoja črtica je dobro vidna user posted image zato čakam tvoje dovoljenje, da te pobarvam user posted image user posted image user posted image

latka, twetka, picikl, etna, spaghetek, anonimna user posted image za vsaka posebej držim pesti, da vas pobarvam roza user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz upam, da bom danes kaj manj utrujena, ker moram na faks user posted image in si ne predstavljam spljoh, da se taka kot sem bila včeraj vozim in zagovarjam knjige user posted image seveda pa moram takoj zjutraj pojamrati user posted image grlo me boli user posted image user posted image

Kako ste pa ostale punce?

Lep sončkast dan vam želim user posted image

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 668
11.5.2010 7:38:46   
lidik
witch dobro jutro. Kdaj torej danes držim pesti za tebe?

Hmmmm grlo te boli? Da nista vidva z mojim se kje skupaj včeraj potikala, ker moj tudi danes jamra, da ga boli grlo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 669
11.5.2010 7:47:22   
witch
Popoldne ob 4ih grem na vroči stol user posted image pa sem se res včeraj z enim iz zmenkarij dobila user posted image user posted image user posted image user posted image da ni to res tvoj user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 670
11.5.2010 7:55:47   
witch
lidik saj veš da se hecam user posted image user posted image user posted image da nebo katerakaj narobe mislila user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 671
11.5.2010 7:58:31   
lidik
hmmm ja kaj pa vem, mojega včeraj tudi nekam dolgo ni bilo domov, tako da bo treba tole situacijo pa res malo preverit ja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej witch vem da se hecaš - sej se jaz tudi. Sicer pa sej si morava malo jutro popestriti s smehom, a ne?

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 672
11.5.2010 8:03:27   
agataema
Lidik, witch dobro jutro. Vidim, da sta dobre voljeuser posted image .

Witch, jutri me lahko pobarvaš. Dajmo danes še počakat.

Jaz sem do jutri spet brezuser posted image , pa drug teden ga spet cel teden ne bo, tako da sem pater familias, sam kaj ko me tamal nič ne uboga.

Zdajle sem si pripravila sveže stisnjen sok iz bio pomaranč in tok paše,mmm.... Moram mal energije dobit, ker mam ogromno za pospravit. Mi vse vikende preluftamo in nas ni nič doma, jaz pa potem cel teden hišo nazaj v red spravljamuser posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 673
11.5.2010 8:05:26   
lidik
agataema dobro jutro tudi tebi. O ja ja, sva dobre volje ja. In je imava toliko da jo lahko malo še razdeliva. Rabiš? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In ti srečka user posted image kako se počutiš? Kaj drugače?  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 674
11.5.2010 8:17:07   
witch
Hehe mogoče pa res prideš do zaključka, da je res bil prinas (ampak službeno user posted image user posted image ) ker možno je vse user posted image
agataema nama z lidik včasih malo dogaja user posted image user posted image ja tak je to, če bi se mogel učiti pa raje na RR ljudi zabavaš user posted image user posted image user posted image   komaj čakam, da te jutri pobarvam user posted image user posted image uuu to bo spet roza barve user posted image user posted image Povej nam kako se počutiš?

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?