Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 10.5.2010 13:27:36
|
|
|
|
witch
|
lidik saj se tudi jaz hecam verjetno ne izgledaš kot pošast, zato se ne bom ustrašila ker kakšne počasti pa bi se joj jaz že komaj čakam latka jaz vedno bolj mislim da si sicer teh tablet ne poznam, si pa rekla, da bi po njih mogla dobiti , katere ni, BT imaš visoko, prsi te bolijo, črtice si že lulala, tak da se počasi naroči na pregled Javi nam ko boš polulala čarobno palčko twetka ti daj kar pokliči, te bojo pregledali in že povedali kako naprej. Katero poklicat... jaz bi verjetno svojo...
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 10.5.2010 13:36:45
|
|
|
|
twetka
|
Zdej pa ne vem a je to dober ali slab znak. Kličem v mb, če bi bilo mjožno tisti G v mb dobit, se ne oglasi nobeden. Kličem zdej mojo, ko bi nej začela delat se ne oglasi nobeden. Sej ne vem no, mogoče mi pa bogec s tem kaže da pa nobenega ne rabim klicat. Bom probala še čez 15 minut, mogoče pa kavico pijejo ko so šele začeli delat
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 10.5.2010 13:47:49
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Rožica, pikasta, agataema in briljantina iskrene čestitke...mirno nosečnost vam želim twetka, žal mi je, da je bil spet minus...Objemček...
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 10.5.2010 13:50:26
|
|
|
|
lily32
|
Vsem iskrene čestitke in mirno nosečnost. Mi smo začeli delat na 2. in sem se že zapisala med junijke, tu bi bila pa dobra navijačica
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 10.5.2010 13:50:43
|
|
|
|
twetka
|
Zaljubljena hvala, se ne sekiram preveč. Zdej me to bolj jezi, ko se mi nikjer nobeden ne oglasi. Mi je pa rekla sestra v mb, da na svojo roko nej ne jemljem nič. Sicer dabroston ni neki bawbaw mi ne more kaj bit sam vseeno bi rada vedela kako in kaj.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 10.5.2010 14:07:14
|
|
|
|
ninchi9
|
Juhu, sem rekla, da je maj pravi mesec za rozike... Daj Latka sporoči nam čimpreeeejjj!!! Držimo pesti..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 10.5.2010 14:10:43
|
|
|
|
DIANE
|
Dan punce držim pesti. Jst pa čakam na prvo menstro po ss v torek nej bi dubla. Hm kaj če je pa ne bo, ma ne seveda bo sm drug mesec pa res ne rab več bit. Mogoč bi pa za svoj 30rojstni dan držala štruko, v tretje gre rado. Lep dan. Mn seeeeeeee tokkkkk spiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 10.5.2010 14:13:16
|
|
|
|
twetka
|
Ja latka, dej sporoči, zdej pa še mene zanima
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 10.5.2010 14:15:02
|
|
|
|
lidik
|
ha ha ha witch če bom mela tak apateti do 25. kot ga imam danes bo katastrofa bom menda res zgledala že kot pošast. Veš da že tudi jaz komaj čakam.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 10.5.2010 14:18:37
|
|
|
|
lidik
|
diane jaz močno močno močno stiskam pesti da priteče v torek, ampak seveda da bo to tudi zadnja letos in da v začetku naslednjega leta dočakaš svojo štručko
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 10.5.2010 14:36:01
|
|
|
|
twetka
|
Js bom enmu neki naredila. Že eno uro kličem svojo G in zvoni prazno, pa se lahk j e b e š. Groza no, glede na to da dela in kaj če bi bilo kaj nujnega. Kaj če bi bila nosečka pa bi bilo kaj narobe oni se pa ne oglasijo. Resno razmišljam o zamenjavi. vem pa da dela, ker prvič piše da začne delat ob pol 2h pa dela cel popoldan, pa enkrat je bilo v mes zasedeno. Ne vem kaj nej zdej.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 10.5.2010 14:50:36
|
|
|
|
**M**
|
Ojla punce, kako ste kaj? Kako smotan začetek tedna, upam, da bo kej sončka in, da nam teden hitro mine. Nosečkam pa iskrene čestitke in zdravega bebija
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 10.5.2010 15:22:10
|
|
|
|
twetka
|
Znoriš!!!! Končno dobila in oni nimajo kaj s tem, se pravi da jutr spet kličem v mb. Malo sem presenečena, kako to da oni nimajo nič s tem, sej pa bi ja mogli sodelovat a ne. Če so me napotili, morajo tudi oni spremljat zdravljenje. kaj pa vem, ne več več nič. Pa kr počakala bi nej na menstro, 100 let al kaj. groza grrrrrrrr
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 10.5.2010 15:53:06
|
|
|
|
mojamura
|
vsem 5-im nosečkam (če je seznam napisan prav) želim mirno in lepo ter zdrave . vsem nam ostalim pa pošiljam veliko optimizma in pozitivnega gledanja. se vidimo v juniju
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 10.5.2010 16:28:53
|
|
|
|
witch
|
twetka upam, da boš pa jutri dobila tiste prave ljudi.. Uh kaj je to danes z mano... tako sem utrujena pa brez energije, da še dihati ne morem sem se ravno zbudila. Sem šla po 100 letnih malo počivat in sem pol urce spala.. Ampak ne boste verjele zbudila sem se enako utrujena, kot sem šla spat komaj čakam večer, da grem pod tuš in spat..
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 10.5.2010 17:41:03
|
|
|
|
agataema
|
No, jaz sem zdajle še zadnji test pokurila. Ni z jutranjim urinom, amapk črtice je vidna. Molim in upam, da ostane. Slikco sem dala v album, če se bo kaj vidlo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 10.5.2010 18:07:32
|
|
|
|
majčii
|
Ojla,... jst sem šla danes k mojmu G. da mi je povedal kaj je pokazal spermiogram. No uglavnm spermiogram je ok. Sicer je reku da rabi dva (datum ma moj 3.7.) sem pa rekla da če neb jst do takrat nardila še hsg in dubla napotnico. Datum imam že ta petek (ker to dela moj G)... vesela ker se je končno premaknilo iz mrtve točke,... lp
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 11.5.2010 7:28:29
|
|
|
|
witch
|
majčii za dobre rezultate agataema ta tvoja črtica je dobro vidna zato čakam tvoje dovoljenje, da te pobarvam latka, twetka, picikl, etna, spaghetek, anonimna za vsaka posebej držim pesti, da vas pobarvam roza jaz upam, da bom danes kaj manj utrujena, ker moram na faks in si ne predstavljam spljoh, da se taka kot sem bila včeraj vozim in zagovarjam knjige seveda pa moram takoj zjutraj pojamrati grlo me boli Kako ste pa ostale punce? Lep sončkast dan vam želim
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 11.5.2010 7:38:46
|
|
|
|
lidik
|
witch dobro jutro. Kdaj torej danes držim pesti za tebe? Hmmmm grlo te boli? Da nista vidva z mojim se kje skupaj včeraj potikala, ker moj tudi danes jamra, da ga boli grlo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 11.5.2010 7:47:22
|
|
|
|
witch
|
Popoldne ob 4ih grem na vroči stol pa sem se res včeraj z enim iz zmenkarij dobila da ni to res tvoj
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 11.5.2010 7:55:47
|
|
|
|
witch
|
lidik saj veš da se hecam da nebo katerakaj narobe mislila
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 11.5.2010 7:58:31
|
|
|
|
lidik
|
hmmm ja kaj pa vem, mojega včeraj tudi nekam dolgo ni bilo domov, tako da bo treba tole situacijo pa res malo preverit ja. Sej witch vem da se hecaš - sej se jaz tudi. Sicer pa sej si morava malo jutro popestriti s smehom, a ne?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 11.5.2010 8:03:27
|
|
|
|
agataema
|
Lidik, witch dobro jutro. Vidim, da sta dobre volje . Witch, jutri me lahko pobarvaš. Dajmo danes še počakat. Jaz sem do jutri spet brez , pa drug teden ga spet cel teden ne bo, tako da sem pater familias, sam kaj ko me tamal nič ne uboga. Zdajle sem si pripravila sveže stisnjen sok iz bio pomaranč in tok paše,mmm.... Moram mal energije dobit, ker mam ogromno za pospravit. Mi vse vikende preluftamo in nas ni nič doma, jaz pa potem cel teden hišo nazaj v red spravljam .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 11.5.2010 8:05:26
|
|
|
|
lidik
|
agataema dobro jutro tudi tebi. O ja ja, sva dobre volje ja. In je imava toliko da jo lahko malo še razdeliva. Rabiš? In ti srečka kako se počutiš? Kaj drugače?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 11.5.2010 8:17:07
|
|
|
|
witch
|
Hehe mogoče pa res prideš do zaključka, da je res bil prinas (ampak službeno ) ker možno je vse agataema nama z lidik včasih malo dogaja ja tak je to, če bi se mogel učiti pa raje na RR ljudi zabavaš komaj čakam, da te jutri pobarvam uuu to bo spet roza barve Povej nam kako se počutiš?
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?